Marirea sanilor cu implant mamar se numara printre cele mai populare interventii estetice in randul femeilor. Multe dintre acestea isi doresc sani mai mari, cu o forma mai armonioasa, care sa le ajute sa se simta mai increzatoare si mai confortabil in propriul corp. Insa, pentru ca rezultatul sa fie pe placul lor si sa fie satisfacator din punct de vedere estetic, alegerea tipului potrivit de implant este absolut esentiala.
Implanturile pot fi impartite in mai multe categorii, in functie de cateva criterii. Un astfel de criteriu foarte important, de care unele paciente poate nu sunt constiente, este textura. Compania Motiva produce implanturi mamare non-texturate de foarte buna calitate, insa exista si implanturi mamare texturate. Care este diferenta dintre acestea si ce avantaje are fiecare? Pe care ar trebui sa le alegi? Descopera mai multe despre implanturile non-texturate si cele texturate in cele ce urmeaza.
Cuprins:
Implanturile mamare non-texturate (Motiva) reprezinta o adevarata inovatie pe piata implanturilor mamare. Acestea sunt umplute cu un gel siliconic de calitate si sunt acoperite de un alt strat de silicon cu o textura neteda, mai moale. Materialele sunt foarte durabile, asa ca riscul de rupere este mai scazut. In cazul in care are loc, totusi, o deteriorare, gelul siliconic din interior nu se va scurge.
Implanturile mamare Motiva sunt dispozitive avansate, care permit realizarea unor interventii complexe si ofera rezultate extraordinare. Asadar, acestea prezinta o serie de avantaje comparativ cu alte tipuri de implanturi.
In primul rand, implanturile mamare Motiva au in interior un gel siliconic de inalta calitate. Astfel, implanturile capata o textura mai moale si mult mai naturala. Textura acestui gel este similara cu tesutul mamar, asa ca acestea nu se vor simti artificiale la atingere. De asemenea, implantul are capacitatea de a umple foarte bine sanul si de a se mula perfect pe tesuturi.
Implanturile Motiva sunt disponibile in mai multe forme si modele. Pot fi rotunde, dar si ergonomice, pentru o senzatie si un aspect perfect natural. Acestea din urma reprezinta o alta inovatie si se apropie mai mult de forma naturala a sanului in comparatie cu cele anatomice.
In general, implanturile non-texturate obisnuite prezinta un mic dezavantaj, si anume faptul ca acestea se pot deplasa, iar forma sanului poate fi afectata. Insa acest lucru nu este valabil in cazul implanturilor Motiva. Ele isi pot schimba pozitia in functie de asezarea corpului, exact cum o face si tesutul mamar, asa ca vor arata bine si in pozitie verticala, si in cea orizontala.
Nu in ultimul rand, o alta inovatie extrem de importanta este prezenta unui senzor in interiorul implantului. Acesta contine numeroase informatii referitoare la modelul utilizat, date care pot fi de folos medicului in cazul unor investigatii viitoare.
Implanturile mamare texturate contin de asemenea un gel siliconic de calitate (pot fi umplute si cu solutie salina, insa acestea se folosesc foarte rar) si sunt acoperite tot de o suprafata de silicon. Insa, textura acestora este neuniforma. Ea prezinta o serie de mici neregularitati, care joaca un rol important in fixarea implanturilor in pozitia in care trebuie sa fie situate.
Principalele avantaje ale acestor implanturi mamare sunt stabilitatea si durabilitatea. Suprafata texturata le permite acestora sa se fixeze mai bine de tesuturile inconjuratoare, asa ca devin mai stabile, iar riscul de rotire si de deplasare scade. Se produce frecare intre micile denivelari si tesuturile pacientei, ceea ce mentine protezele in locul corect. Forma implanturilor si pozitionarea lor este foarte importanta cand vine vorba de aspectul sanilor. Orice modificare a pozitiei implantului duce la probleme de estetica, asa ca un implant ferm reprezinta un avantaj major.
In plus, implanturile texturate sunt potrivite pentru pacientele care doresc o forma anatomica a sanilor. Datorita suprafetei texturate, implanturile de aceasta forma se asaza mult mai bine si asigura un aspect natural.
Implanturile sunt dedicate in special maririi sanilor, insa pot fi utilizate si in cadrul altor interventii estetice ale acestei zone. Ele sunt necesare pentru reconstructia mamara dupa masectomie, dar pot fi utilizate si pentru a corecta asimetria mamara sau chiar si in anumite cazuri de ridicare a sanilor. Indiferent de procedura pe care doresti sa o urmezi, este important sa alegi un implant potrivit.
Medicul specialist te va putea ajuta sa te decizi asupra variantei cele mai potrivite pentru tine. Acesta va tine cont de dorintele tale referitoare la dimensiunea si forma implanturilor, dar si de forma corpului tau, astfel incat rezultatul final sa fie unul complet satisfacator conform rigorilor esteticii. In functie de acestea, veti decide impreuna asupra variantei ideale.
Atat implanturile mamare non-texturate, cat si cele texturate ofera rezultate naturale, placute din punct de vedere estetic. Inainte de a decide asupra unuia dintre acestea, mergi la o consultatie la un chirurg estetician cu experienta. Acesta va tine cont de asteptarile tale si iti va recomanda o varianta care sa ti se potriveasca, astfel incat rezultatul sa fie unul cat mai bun.
Pentru programări sau consultații online, ne poți contacta telefonic la 0753.042.234 sau ne poți trimite un email pe office@cosmedica.ro
Ginecomastia afecteaza un numar considerabil de adolescenti. Daca esti in aceasta situatie sau cunosti pe cineva care trece printr-o perioada dificila din cauza acestei afectiuni, ai nevoie de informatii clare si corecte. Aspectul fizic devine tot mai important in adolescenta, …
23 aprilie, 2025 CITEȘTEO privire obosita iti poate afecta increderea in tine si felul in care te percep cei din jur. Cearcanele si pungile de sub ochi la barbati nu sunt doar o problema cosmetica, ci pot indica anumite dezechilibre in organism [1]. …
2 aprilie, 2025 CITEȘTEStai la curent cu cele mai noi informații de la noi
Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a descoperi ultimele inovații în chirurgia estetică și plastică, oferte exclusive și sfaturi personalizate pentru a arăta și a te simți extraordinar.
Mulțumim!Te-ai abonat cu succes!
Eroare! Incearcă din nou!
Eroare: Nu am găsit formularul de contact.