Ai emoţii că nu ştii cum vei arăta după o intervenţie sau procedură de chirurgie estetică? La clinica COSMEDICA, oferim Crisalix, un program de realitate virtuală 3D și 4D, care îți permite să vezi rezultatele chirurgiei estetice chiar la consultaţia iniţială.
Ai emoţii că nu ştii cum vei arăta după o intervenţie sau procedură de chirurgie estetică?
La clinica COSMEDICA, oferim Crisalix, un program de realitate virtuală 3D și 4D, care îți permite să vezi rezultatele chirurgiei estetice chiar la consultaţia iniţială.
Dr. Mihai Chertif de la clinica COSMEDICA este printre primii chirurgi plastici din întreaga lume care oferă consultații Crisalix VR 3D și 4D.
Pentru prima dată, pacienții care apelează la proceduri de chirurgie estetică vor putea „să-și încerce” noul aspect al corpului sau al feței pentru a răspunde în cele din urmă la întrebarea pe care fiecare pacient/pacientă o are: „Cum voi arăta după procedură?”
Cu noua tehnologie avansată de imagistică 3D și 4D Crisalix, disponibilă acum la COSMEDICA, nu mai trebuie să-ţi faci griji privind rezultatele posibile după o intervenţie estetică. Acum nu mai trebuie să te bazezi pe imaginaţie şi nici nu mai este nevoie să te ghidezi după fotografiile celorlalţi pacienţi. Îți poţi face o imagine cât mai clară despre cum vei arăta după o procedură de chirurgie estetică.
Dr. Mihai Chertif va crea un plan de tratament individualizat, adaptat nevoilor tale, iar sistemul Crisalix este un instrument vital în acest proces.
Considerat un instrument util pentru a determina dacă tu și medicul tău sunteți de acord cu privire la ceea ce vă așteptați de la operația estitică și cel mai important pentru a te asigura dacă acele așteptări sunt realiste.
Ochelarii de realitate virtuală 3D și 4D îți permit să vizualizezi în întregime rezultatul procedurii chirurgicale; cu ei vei vedea aspectul rezultatelor tale reale.
Decizia de a modifica aspectul fizic nu este una lipstită de importanță.
Este absolut normal ca pacientul/pacienta să dorească să aibă o imagine despre cum ar arăta rezultatele finale înainte de a apela la o procedură estetică.
Datorită simulărilor Crisalix VR 3D și 4D, pacienții beneficiază de o consultaţie personalizată şi pot să vizualizeze imagini înainte și după interventia chirurgicală.
Această tehnologie avansată, oferită acum de dr. Mihai Chertif crește educația, înțelegerea și interacțiunea pacienților, pentru a optimiza și mai mult satisfacția post-procedură la un nivel considerat anterior imposibil de realizat.
Spre exemplu, sistemul Crisalix devine deosebit de util în selectarea implanturilor adecvate pentru operația de mărire a sânilor, permițându-ți să vezi cum va arăta forma și dimensiunea implanturilor pe care le-ai avut în minte. Astfel va fi mult mai uşor să alegi dimensiunea corectă a implantului ȋn cazul unei intervenţii de augmentare mamară.
Sistemul avansat de imagini folosește fotografii ale feței sau corpului în locul unui model de simulare. Aici discutăm de corpul tău şi rezultatele tale!
Din statistica de pana acum, pacientele ne-au relatat ca simularile 3D și 4D de la Crisalix le-au ajutat enorm in alegerea finala a implantului. De asemenea, pacientele din trecut care nu au beneficiat de aceasta metoda preoperatorie si au dorit schimbarea implanturilor, au confirmat ca au putut face o alegere mult mai usoara si mai buna a implantului dorit pe baza sistemului 4D de la Crisalix.
Un alt lucru interesant, punctat de majoritatea pacientelor noastre este superioritatea rezultatului real fata de cel al sistemului 3D și 4D, marturie pacienta: “Stau de zile in sir si ma uit la sanii mei in oglinda si imi dau seama ca arata mai bine in realitate decat pe simularea facuta la consultatie, desi atunci mi se parea ca sunt perfecti ! “
Succesul si reputatia unui chirurg plastic consta in rezultatele obtinute si in special in satisfactia pacientilor sai. Pacientii multumiti stau la baza unei reputatii pozitive si totodata reprezinta stimulul pentru a incuraja si alti posibili pacienti de a vizita acel chirurg plastic in vederea unei solutii pentru ei.
Chirurgia plastica si mai ales chirurgia estetica, este o specialitate chirurgicala aparte tocmai datorita faptului ca cele mai multe dintre rezultatele sale se pot vedea si evalua de toata lumea. Specialitatile chirurgicale care propun tehnici in profunzime, care nu pot fi evaluate decat datorita functiei acelui tesut sau organ, nu pot fi evaluate de oricine, decat de pacientul in sine si de corpul medical. Chirurgia estetica presupune tehnici pentru a imbunatati infatisarea exterioara a tesuturilor, dar pentru care este nevoie de alte tehnici ce sunt executate in profunzime, pentru ca aspectul la suprafata sa schimbe in bine forma, conturul, volumul si asezarea tesuturilor.
Una dintre dezideratele care sta la baza satisfactiei pacientei dupa operatia de marirea sanilor este ca rezultatul obtinut sa fie conform expectantelor legat de volumul si forma sanilor.
Cea mai frecventa intrebare a tuturor pacientelor este “ Cum voi arata dupa operatia de implanturi mamare ? “– la care pana la aparitia simularilor 3D și 4D foloseam imaginile pacientelor din trecut care aveau sani asemanatori sau relativ asemanatori cu ai celei in cauza. In acest fel aratam ce s-ar putea obtine dupa un anumit implant si o anumita dimensiune. Din pacate, de suficiente ori existau multe situatii in care starea tesutulor adiacente sau a conformatiei corpului pacientei (umeri, torace, pelvis, inaltime, greutate) erau diferite si atunci acea dimensiune si forma a implantului nu s-ar mai fi potrivit in peisaj.
Spre exemplu, daca pentru o pacienta un implant anatomic de 245ml ar fi reprezentat un rezultat extrem de atragator si pacienta sa fi fost foarte multumita, pentru o alta pacienta cu sani aproape identici dar cu o alta asezare si conformatie a umerilor, bratelor, pelvisului, inaltime si greutate, sa fi fost o alegerea gresita deoarece ar fi reprezentat un implant mult prea mic, atat datorita alegerii pacientei cat si al medicului.
Ca si chirug plastic care efectuez des operatii de marirea sanilor cu implanturi, m-am confruntat de-a lungul timpului cu situatii in care pacienta a afirmat ca daca marimea ar fi fost 20 sau 30 ml in plus, ar fi oferit exact ce isi dorea. Pana in acest moment consider ca alegerea implantului a fost corecta ca si dimensiuni, in special deoarece acestea s-au facut conform tesuturilor fiecarei paciente si au avut scopul de a oferi siguranta pe termen lung. Nu inseamna ca un implant mare va oferi stabilitate si va feri pacienta de complicatii pe termen lung, ci chiar dimpotriva. Un implant mare va expanda pielea, glanda, sau muschiul pectoral si va provoca instabilitatea acestor tesuturi in timp, pe langa alte complicatii legate de implantul in sine, care poate sa stea extrem de inconfortabil sub unele tesuturi care il apasa si il foldeaza.
De cele mai multe ori complicatiile si nevoia de reinterventie si revizie dupa operatia de augmentare mamara este datorita alegerii gresite a implantului, care este de obicei in favoarea unuia mare, nu mic. Pe de alta parte, exista situatii cand datorita dimensiunilor toracelui si conformatiei corpului pacientei, un implant de 400 ml poate fi o alegerea foarte buna si chiar necesara, deoarece sanii trebuie sa fie in armonie cu restul corpului.
Daca ne referim la o pacienta de 1,90m, fosta sportiva, cu umeri lati, cu un bazin lat, cu brate cu o circumferinta destul de mare , un diametru al fiecarui torace foarte mare si cu o textura a tesutului moale al sanilor ( piele, glanda, grasime ) extrem de generoasa, este foarte posibil sa avem nevoie de un implant pe masura, situatie in care un implant de 250ml va oferi un aspect nemultumitor si pacienta sa fie complet nemultumita.
De aceea, dupa o experienta de peste 10 ani in chirurgia estetica a sanului, consider ca decizia finala in alegerea implantului pentru operatia de marirea sanilor sa se faca impreuna cu o pacienta extrem de bine documentata, serioasa si in acelasi timp, realista.
Cea mai buna metoda in acest moment de a putea evalua si aprecia impreuna cu pacienta un rezultat cat mai aproape de cel final este prin simularea 4D. Aceasta nu inlocuieste sub nici o forma judecata tehnica de alegere a implantului pe baza ratiunii medicale, dar poate ajuta foarte mult in decizia finala. In acest fel incerc sa fac inca un pas pentru a oferi pacientelor noastre inca un avantaj spre un rezultat cat mai bun.
Crisalix 4D, sistemul detinut de noi este de-a dreptul revolutionar deoarece are capacitatea de a transpune diferite tipuri de materiale, implanturi, tehnici etc pentru a arata pacientului ce se poate obtine. Spre exemplu, daca ne referim la chirurgia estetica a sanului, pacienta poate sa isi aleaga mai multe tipuri de implanturi, pe baza masuratorilor facute de program, doar in urma unei scanari pe care o facem cu o tableta. Asadar, folosindu-ne de o tableta cu care vom scana pacienta de la o distanta de aproximativ 1 m, programul va oferi automat distantele intre diferitele puncte reper pe care noi le folosim la masurarea standard a sanilor si a relatiilor dintre acestia si brate, stern, clavicule etc. Pe baza acestor masuratori oferite automat de program, putem alege cateva dimensiuni ale unor implanturi si astfel pacienta poate vedea un aspect cat mai apropiat de cel final, putand astfel sa interactioneze cu noi in alegerea sa.
Simularea 3D ofera astfel rezultatul apropiat de cel la 1 an, cand sanul va capata forma finala, de aceea aceasta ramane una orientativa, dar destul de aproape de cea reala.
Incepand inca din 1800 medicii au dezvoltat fotografia 2D pentru a documenta caracteristicile pacientilor. Totusi, aceasta metoda este in ziua de azi veche si nu ofera forma si profunzimea detaliilor, atat de necesare rigorilor si cerintelor pacientilor. Dispozitivele de tipul computer tomografului ( CT ) sau rezonantei magnetice nucleare ( RMN ) au incercat sa acopere aceste deficiente, dar fara succes, deoarece s-a constatat ca prezinta caractere slabe in a reliefa topografia tesuturilor moi si in plus, sunt consumatoare de timp, bani si uneori, sunt si destul de invazive.
Examinarile 3D și 4D adauga un plus enorm fata de cele 2D prin triangularea masuratorilor care privesc lungimea, latimea, inaltimea, adancimea si circumferinta pentru a reda o imagine 3D și 4D.
E bine de stiut ca tehnologia 3D și 4D a fost introdusa de Thalmaan inca din 1944 pentru a evalua diformitatile din ortodontie. Apoi Tanner si Weiner au validat explorarile 3D și 4D comparand masuratorile antropolgice cu cele 3D și 4D, pentru ca in 1979, Karlan sa le puna pentru prima data in practica in chirurgia plastica.
Pe masura ce medicii continua sa dezvolte explorarile si analiza 3D și 4D, cei ce investigheaza au extrapolat masuratorile calitative din aceste imagini si au incercat sa valideze precizia si acuratetea acestei tehnici. In 1988, Cutting si colaboratorii au dezvoltat un software care avea posibilitatea de a roti in diferite unghiuri imaginile fetei pacientilor si de a masura diferite coordonate intre unitatile estetice ale fetei. In anii 2000 aceleasi deziderate au fost reusite in cadrul imaginilor de la nivelul sanilor, pentru a determina proiectia, volumul si modificarile de contur.
Dupa aplicarea initiala la nivelul diverselor regiuni anatomice, cercetatorii din acest domeniu au reusit sa creeze un protocol standardizat pentru explorarea si analiza 3D a imaginilor pacientilor.
Aparitia evaluarilor 3D a conturat intr-un mod obiectiv rezultatele postoperatorii in urma chirurgiei estetice. De aceea noi consideram ca in viitor aceasta metoda va imbunatati totodata si tehnicile din ziua de azi.
Dr.med. Priv. Mihai Chertif
Chirurgie plastica si estetica
Clinica Cosmedica
Baia Mare
mă interesează un lifting facial
Buna ziua,
Va multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.
Pentru a va putea oferi cat mai multe detalii despre situatia dvs particulara va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, semi-profil si profil , pe un fundal mai inchis la culoare (perete/perdea) astfel incat sa se inteleaga cat mai bine legatura cu realitatea, de la 50cm distanta impreuna cu cateva date despre dvs (varsta, adresa,telefon de contact, inaltime, greutate, ocupatie, istoric de boli/tratamente/operatii/spitalizari/alergii etc) la office@cosmedica.ro si dupa ce le voi evalua veti primi un raspuns cu sugestia mea. Daca va fi nevoie de o discutie mai ampla sau de anumite precizari speciale, va pot contacta chiar inainte de a veni la o consultatie pentru a fi cat mai bine informat/a cu privire la conditia dvs. Pentru aceasta, va recomand sa faceti o programare la o consultatie video online, folosindu-va de linkul
https://www.cosmedica.ro/consultatii-online/
Trebuie sa stiti ca pozele sau consultatia video pot distorsiona intr-o oarecare masura realitatea, asa ca e bine sa intelegeti ca acestea doar pot sa ma orienteze cu privire la solicitarea dvs si astfel nu pot inlocui consultatia in persoana. Daca e nevoie de mentiuni cu privire la acest lucru, vi le pot explica in cadrul consultatiei online.
Multumim
Dr. Mihai Chertif
Clinica Cosmedica
Baia Mare
+40-771227176
+40-753042234
Bună ziua! Trimiteti-mi va rog o înregistrare video de mărire penis dacă se poate!
Buna ziua,
Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.
Datorita legislatiei romane in vigoare, nu avem voie sa distribuim atat sub forma foto cat nici video materiale cu continut explicit, insa daca doriti sa vedeti o operatie completa de marirea penisului, va astept cu drag la o consultatie si in cadrul acesteia va pot arata destul de multe materiale video.
Pentru o programare puteti sa ne contactati telefonic la +40-771227176 sau +40-753042234
Multumim
Dr. Mihai Chertif
Clinica Cosmedica
Baia Mare
Stai la curent cu cele mai noi informații de la noi
Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a descoperi ultimele inovații în chirurgia estetică și plastică, oferte exclusive și sfaturi personalizate pentru a arăta și a te simți extraordinar.
Mulțumim!Te-ai abonat cu succes!
Eroare! Incearcă din nou!
CHE. COSMEDICA SRL, J24/457/2002
CIF: 14836023
Strada George Coșbuc 52, Baia Mare 430032
office@cosmedica.ro
CHE. COSMEDICA SRL, J24/457/2002
CIF: 14836023,
Strada George Coșbuc 52, Baia Mare 430032
Înapoi sus