Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Tratamente noi de Lifting Facial recomandate de medici

Te gandesti la un Lifting Facial? Deja stii ca aceste tratamente au parcurs un lung drum de la aparitie si pana in prezent. La inceput, liftingul facial oferea doar o fermitate pielii, astazi liftingul face mult mai mult prin repozitionarea muschilor si a pielii.

Poti sa iei in calcul efectuarea unui lifting facial daca prezinti unele semne de imbatranire a fetei. Asta chiar daca elasticitatea pielii este prezenta inca. In general, persoanele intre 40 si 70 de ani se prezinta pentru astfel de tratamente. Chiar daca liftingul facial nu va putea sterge complet anii, asteptarile tale trebuie sa fie realiste. Scopul principal al liftingului este de a reda pielii un aspect revigorant si mai tanar. Rezultatele, de multe ori fiind miraculoase.

lifting facial

 

Cele mai noi tendinte in tratamentele faciale

Cand vine vorba despre cunoasterea trendului in lumea imbunatatirilor estetice, nimeni nu stie mai bine decat medicii care efectueaza zilnic aceste proceduri.

Liftingul facial cu fire de suspensie Silhouette 

Imbatranirea fetei este un proces inevitabil si continuu. Solutia poate fi liftingul facial fara operatie, prin fire de suspensie. In cadrul clinicii Cosmedica, liftingul cu fire de suspensie Silhouette este o procedura din ce in ce mai solicitata. Aceasta interventie dureaza doar 30 de minute si se realizeaza sub anestezie locala. Recuperarea este rapida, iar rezultatele sunt vizibile imediat dupa efectuarea procedurii.

Tratament cu laser pentru un ten impecabil

Pentru imperfectiunile minore ale pielii, cum ar fi petele cauzate de soare sau porii deschisi, tratamentul cu laser este cel mai popular. Procedura cu laser nu cauzeaza durere, iar timpul de efectuare este cel mai scurt. Practic, o bagheta cu laser este trecuta peste fata, pentru luminarea tenului si minimizarea porilor. Procedura poate sa fie combinata cu microdermabraziunea, un peeling chimic, pentru un ten impecabil gata de “covorul rosu”.

Marirea buzelor 

Poate iti doresti niste buze pline precum cele ale Angelinei, sau doresti sa corectezi doar asimetria buzelor tale. Aceasta este de departe cea mai populara procedura cosmetica la care apeleaza doamnele azi. Tehnica recurge la injectarea unor substante in buze, obtinerea unui rezultat vizibil si reluarea activitatilor obisnuite imediat dupa efectuare.

Botoxul prezent in topul celor mai efectuate

Tratamentul cu Botox continua sa detina controlul in topul tratamentelor cosmetice efectuate in prezent. Acest tratament injectabil relaxeaza muschii faciali avand rezultate subtile si eficiente. Avand in vedere cat de rapida si relativ nedureroasa este aceasta procedura care va face sa aratati instantaneu altfel, nu e de mirarea ca este atat de populara.

Liftingul de scalp 

Interventiile estetice ale scalpului se pot efectua sub anestezie locala. Operatia poate fi realizata intr-o singura zi. Chirurgii nostri sunt experimentati in acest tip de procedura pentru a obtine cele mai bune rezultate. Procedura constituie cea mai buna interventie de refacere a parului comparativ cu toate celelalte proceduri: reductia scalpului, extensia si intinderea scalpului.

lifting facial cosmedica

Liftingul de sprancene 

Odata cu inaintarea in varsta, sprancenele pot sa ajunga sub linia ochilor iar fruntea incepe sa contina riduri. Liftingul de sprancene este cel mai popular la varstele cuprinse intre 40 si 60 de ani, putand fi combinat cu liftingul facial si chirurgia pleoapelor. Ochii sunt cele mai evidente componente ale fetei, iar prin liftingul de sprancene se urmareste corectarea pleoapelor superioare si ridicarea sprancenelor cazute care modifica negativ fizionomia fetei.

Afla de aici cum poti sa te pregatesti pentru un lifting facial.

Noi, la Clinica Cosmedica, va putem oferi o varietate de proceduri care sa va ajute in mentinerea sau recapatarea frumusetii, prin intinerirea intregului corp.

Contacteaza-ne pentru o consultatie, iar specialistii nostri te vor indruma astfel incat nevoile tale sa fie pe deplin satisfacute.

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.