Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Studiu de piata efectuat de clinica Cosmedica privind achizitia aparatului de epilare definitiva Exilite

Aparatul de epilare definitiva  a fost testat in clinica noastra aproximativ 6 luni pe un esantion de pacienti de diverse varste si sexe , iar  rezultatele pentru epilare definitiva sunt uimitoare.

Epilare definitiva la 30 zile dupa 1 singura sedinta

Epilare definitiva la 30 zile dupa 1 singura sedinta

 

Intrucat clinica COSMEDICA are in vedere achizitionarea aparatului EXILITE pentru epilare definitiva s-a hotarat efectuarea unui studiu de piata care va fi realizat cu ajutorul pacientilor care deja au facut cel putin un tratament cu acest aparat. Insa s-a hotarat ca acest studiu sa fie extins si on-line pentru pacientii care ne studiaza site-ul si ne scriu in fiecare zi cerandu-ne solutii la problemele lor dar si pentru pacientii care beneficiaza sau au beneficiat deja de serviciile noastre.

Dorim sa va aducem la cunostinta ca aparatul EXILITE de la BTL a fost testat in clinica noastra aproximativ 6 luni pe un esantion de pacienti de diverse varste si sexe diferit, iar  rezultatele pentru epilare definitiva sunt uimitoare. Este de departe cel mai bun aparat de epilare definitiva testat de clinica noastra care garanteaza rezultatul bun inca de la prima sedinta. Intreg esantionul de pacienti s-a declarat a fi 100% multumit de rezultatul sedintelor de epilare definitiva. Inca de la prima sedinta au observat ca unele fire de par au cazut iar restul cresc din ce in ce mai greu. Au fost pacienti care si-au facut o singura sedinta de epilare definitiva si care ne-au comunicat ulterior ca abia dupa o luna au inceput sa creasca firele de par, insa mai rare si mai subtiri.

inainte de tratamentul cu epilare definitiva- fata

inainte de tratamentul cu epilare definitiva- fata

dupa 8 sedinte de tratament cu epilare definitiva - fata

dupa 8 sedinte de tratament cu epilare definitiva – fata

 

Un tratament complet cuprinde intre 6 si 12 sedinte (depinde de la persona la persoana) si poate dura pana la 1 an.

Intrucat este vorba de un aparat profesional, sedinta se face o data pe luna si nu mai des. Zona tratata va trebui sa fie rasa cu lama complet (nu epilata cu ceara sau epilator intrucat rezultatele vor fi nule) si pe tot parcursul tratamentului se va renunta definitiv la epilarea cu ceara/epilator.

Cu siguranta va intrebati daca tratamentul este dureros?

Tratamentul nu are voie sa fie dureros si nu este dureros. Aparatul este de ultima generatie si este prevazut cu doua sisteme de racire: unul pe apa si unul de aer tocmai pentru a diminua durerea resimtita de pacient. Veti simti niste intepaturi (ca de tantar) la fiecare impuls. Pentru cei mai sensibili se va ajusta intensitatea aparatului chiar in timpul tratamentului pentru ca acesta sa fie confortabil pentru pacient. Astfel veti comunica in permanenta cu persoana care va face tratamentul si o sa-i transmiteti toate starile dvs. astfel ca sedinta sa fie o relaxare si nu un chin.

In urma acestui studiu dorim sa aflam daca exista potentiali pacienti interesati sa urmeze tratamente de epilare definitiva cu aparatul EXILITE in conditiile in care putem garanta rezultate inca de la prima sedinta.

Ceea ce aveti dvs. de facut pentru moment este sa ne comunicati pe e-mail daca ati fi interesat/interesata sa scapati de parul nedorit din diverse zone ale corpului apeland la serviciile de epilare definitiva cu aparatul EXILITE. Mentionam ca tratamentele se vor efectua la clinica COSMEDICA de personal instruit in efectuarea acestor tratamente si nu in ultimul rand sub atenta supraveghere a medicului.

Mai jos va prezentam oferta de pret pentru epilarea definitiva si a pachetelor promotionale pe care dorim sa le practicam in cazul achizitionarii aparatului EXILITE:

Nr. crt. Zona de tratament Pre? pe ?edin??(RON) Pre? pachet de 5 ?edin?e + 1 gratis(RON)
1 Fata complet (mustata+barba+perciuni) 100 500
2 Fata – mustata 40 200
3 Axila 80 400
4 Mâini 100 500
5 Brat + Antebrat 250 1250
6 Antebrat 130 650
7 Umeri 130 650
8 Spate complet (umeri+omoplati+dorsal+lombar) 380 1900
9 Abdomen 120 600
10 Pectorali 130 650
11 Fese 180 900
12 Inghinal total (Bikini+Perineu) 200 1000
13 Inghinal – bikini 100 500
14 Inghinal – perineu 100 500
15 Picioare 1/2 180 900
16 Picioare 350 1750

Oferta mai sus prezentata va fi valabila doar in cazul persoanelor care doresc sa se inscrie in baza noastra de date creata special in urma acestui studiu de piata.

Ce aveti dvs. de facut?

Daca doriti sa participati la acest studiu si, cel mai important, sa beneficiati de oferta prezentata mai sus va trebui sa ne trimiteti un e-mail pe office@cosmedica.ro in care dvs. va trebui sa alegeti un tratament sau mai multe care va intereseaza (de la 1 la 16) si sa specificati daca sunteti dispus/a sa achitati valoarea unei sedinte sau a unui pachet de sedinte. Deasemenea vor fi foarte importante datele dvs. de contact, mai exact un numar de telefon la care puteti fi contactat/a.

Va asiguram anonimatul cat si confidentialitatea datelor de contact!

Datele de contact (nr. telefon) ne sunt necesare in cazul achizitionarii aparatului, moment in care unul dintre reprezentantii clinicii COSMEDICA va va contacta si astfel veti beneficia de preturile promotionale promise. Fara completarea numarului de telefon nu veti fi luat/a in considerare la interpretarea studiului si nu veti putea beneficia de oferta.

NOTA!

Completarea anexei nu va obliga la plata acestor servicii decat in cazul in care veti beneficia de ele!

PERIOADA STUDIULUI este cuprinsa intre 05.01.2015 si 19.01.2015.

inainte de tratament cu epilare definitiva

inainte de tratament cu epilare definitiva

dupa 4 sedinte de epilare definitiva

dupa 4 sedinte de epilare definitiva

 

12 Comentarii
 1. Cât costa o epilare totala . Spate , mâini abdomen , zona inghinal? si picioare ???

  • Buna ziua dna Marcu,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Va recomandam sa veniti la o consultatie pentru a vedea cum se prezinta pilozitatea in zonele amintite si a incepe sa dezvoltam un program de sedinte pentru dvs.

   De asemenea pentru un cost aproximativ al tratamentului puteti suna la +40-753042234.

   Multumim

   Clinica Cosmedica

 2. Bun? ziua , aveti clinica doar in Baia Mare?

  • Buna ziua,

   Clinica Cosmedica se afla doar in Baia Mare.

   Daca sunteti interesata de procedura de epilare definitiva cu laserul Exilite si distanta nu e foarte mare, trebuie sa stiti ca sedintele se fac in principiu la 1 luna. In functie de zona interesata si de firele de par, frecventa sedintelor este destul de scazuta.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 3. Buna ziua. As vrea sa va intreb daca exista posibilitatea in clinica dumnevoastra a indepartarii permanente a parului din urechi si in cazul in care raspunsul este afirmativ sa imi spuneti pretul si in eventualele efecte adverse.

  Va multumesc

  • Buna ziua,

   Tehnica si echipamentul epilarii definitive pe care o efectuam in clinica nu ne permite accesul pentru parul din urechi.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 4. Mai sunt valabile preturile din oferta mentionata mai sus?

  • Buna ziua,

   Pachetele promotionale sunt inca in vigoare, asa ca daca sunteti interesata de epilare indiferent pe ce zona, va asteptam cu drag.

   Dr. Mihai Chertif

 5. As dori sa stiu daca aceasta procedura are si unele efecte adverse in timp si pe ce se bazeaza aceasta procedura?

  • Buna ziua,

   Singura contraindicatie la aceasta procedura de epilare este sa nu se stea la soare sau solar dupa sedinta, deoarece in aceste cazuri pot aparea pete. Exista un numar de peste 100 de pacienti care sunt in desfasurare cu sedintele la nivelul diferitelor zone, si nu am observat la nimeni nici un efect secundar.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati telefonic

   Lavinia Chertif
   manager marketing Cosmedica

 6. M-ar interesa epilarea pe fata

  • Buna ziua,

   Conform studiului efectuat la Cosmedica, va recomandam sa ne trimiteti un nr de telefon pentru ca persoanele care se ocupa de studiu sa va poata contacta pentru a stabili o programare si restul detaliilor legate de procedura.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.