Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Starurile de la Hollywood si operatiile estetice

Vedetele au de cele mai multe ori tendinta de a ascunde operatiile estetice pe care le-au facut. Unora chiar le iese, dar altora mai putin. De aceasta data, am ales câteva vedete care au una, sau chiar mai multe interventii chirurgicale, dar nu au nicio intentie de a nega sau de a ascunde acest lucru. Fie ca le-au facut dintr-un motiv estetic sau pur si simplu dintr-un moft si-au dorit sa schimbe sau îmbunatateasca ceva la corpul lor, majoritatea sunt mândre de rezultate.

Lisa Kudrow

Cu totii o recunoastem pe Lisa Kudrow  din serialul „Friends”. Ea se pare ca a avut o problema cu nasul ei înca din liceu, moment în care s-a si decis sa îl aranjeze: „Am facut-o vara înainte de a merge la o noua scoala”, a declarat ea pentru Saturday Evening Post. „A fost o schimbare buna, buna, buna.” Bravo tie, Lisa!

Lisa Kudrow nose

Sharon Osbourne

Osbourne a dezvaluit la “The Graham Norton Show” ca a avut destul de multe proceduri chirurgicale plastice. Cea mai nonconformista Rejuvenarea vaginala.

Rejuvenarea vaginala, este o procedura tot mai solicitata in clinica Cosmedica.

Kaley Cuoco

Kaley Cuoco, sau Penny din Teoria Big Bang, a declarat în Women’s Health ca acum câtiva ani a avut doua operatii plastic: una la nas si una de marire a sânilor. Tot ea zice si ca a fost cel mai bun lucru pe care l-a facut vreodata

Anna Faris

Faris a marturisit ca a facut injectii cu acid hialuronic în buze si implanturi mamare. A fost inspirata sa faca asta, în urma rolului avut în filmul The Bunny House.

Preturi si tipuri de implanturi mamare, gasesti aici in sectiunea dedicata maririi sanilor.

Jennifer Grey

“Dirty Dancing” – oare mai este cineva care nu a vazut acest film? Daca nu l-ati vazut inca, sa stiti ca e un MUST SEE al filmelor! Actrita pare destul de diferita fata de zilele în care dansa “murdar”. În 1989 a avut o operatie la nas si afirma: „O sa fiu întotdeauna acea actrita, odata faimoasa, pe care nimeni nu o recunoaste din cauza aranjarii nasului”. 🙂

Joan Rivers

Cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat, Joan Rivers nu a ascuns niciodata faptul ca a avut mai multe interventii chirurgicale. La vârsta de 80 de ani a declarat ca “La aceasta vârsta, singurul mod prin care pot face un barbat sa ma atinga, e câte o interventie chirurgicala plastica!”

Chirurgia plastica a devenit tot mai populara în ultimii ani, cu un numar de femei si barbati, care opteaza pentru o serie de proceduri.

Chirurgia plastica este un termen larg care cuprinde un numar mare de proceduri diferite. Aceste proceduri pot fi efectuate atât din motive personale, cât si medicale si nu sunt întotdeauna realizate doar în beneficiul estetic.

Unele dintre cele mai frecvente proceduri care sunt efectuate pentru femei includ: lifturi faciale, liposuctie, implanturi mamare, ridicarea sânilor si marirea buzelor.

Pentru barbati, în schimb, cele mai frecvente proceduri  efectuate sunt:  rinoplastia (chirurgia estetica a nasului), dar aceasta fiind destul de des întâlnita si în cazul femeilor, faloplastia si abdominoplastia.

2 Comentarii
 1. cat ajunge o operatie la nas?

  • Buna ziua,

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) impreuna cu solicitarea clara despre ce va doriti sa obtineti si dupa ce vor fi evaluate de medicii nostri veti primi un raspuns cu sugestia noastra legata de procedura si costuri.

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.