Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Societatea Romana de Microchirurgie Reconstructiva

Societatea Romana de Microchirurgie ReconstructivaScopul promovarii si constituirii SRMR – Societatea Romana de Microchirurgie Reconstructiva – a fost aplicarea din punct de vedere practic al microchirurgie reconstructive cu asocierea acelor membri ai corpului medical implicati in microchirurgia reconstructiva.

Fiind membru fondator, participand cu lucrare la cel de-al II-lea Simpoziton de Microchirurgie din 2.10.1992 – Cluj Napoca, am promovat constituirea SRMR , devenind membru activ de drept al acestei societati.

Pentru realizarea acestui scop, SRMR a propus Comitetului Stiintific infiintarea de filiate teritoriale nationale, la Baia Mare reprezentantul profesional al acestei filiale este ales doctor Costache Chertif, datorita rezultatelor obtinute in microchirurgie atat pe plan national cat si international.

Asociatia Chirurgilor Plastici din Romania – ACPR a premiat lucrarea “Reconstructia policelui cu lambouri prefabricate” cu Diploma de Merit, lucrarea fiind prezentata pentru prima data ca tehnica personala la Congresul de Microchirurgie a Mainii la Viena.

Prin cursurile de training pe care SRMR le promoveaza in permanenta, microchirurgia reconstructiva din Romania colaboreaza cu alte Societati Internationale de profil desfasurand o activitate de schimb de experienta, formand relatii directe, personale si profesionale.

Personal nu pot decat sa apreciez la superlativ eforturile depuse de Comitetul Stiintific al Societatii la formarea de noi specialisti de microchirurgie reconstructiva care se dedica cu toata fiinta lor acestui domeniu  atat de putin important pentru cei care nu vor sa plateasca performanta acestor specialisti si extrem de importanta pentru semenii nostri.

Dr. Chirurg Plastician CHERTIF Costache
Medic primar chirurgie plastica
Microchirurgie reconstructiva

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.