Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Societatea Internationala de Chirurgie Plastica si Estetica

Societatea Internationala de Chirurgie Plastica si Estetica

www.isaps.org

Societatea Internationala de Chirurgie Plastica si Estetica: ISAPS – International Society of Aesthetic Plastic Surgery.

ISAPS a implinit in vara anului 2013 40 de ani de existenta, eveniment aniversar desfasurat la San Francisco.

ISAPS a fos infiintata pentru a usura accesul la cunostintele de ultima ora ale chirurgilor  plastici si ale chirurgilor esteticieni.

Membri ISAPS sunt considerati lideri ai chirurgiei plastice din intreaga lume care aplica cele mai noi tehnici de specialitate.

Sa fii membru ISAPS este un privilegiu, si sunt onorat sa fiu intre membri ISAPS, unul din cei aproximativ 10 membri din Romania.

Calitatea de membru ISAPS, inseamna ani de munca si perfectionare profesionala, etica, pentru  siguranta pacientilor.

Pentru mine, pricipalul motiv ca membru ISAPS il reprezinta siguranta pacientului care se adreseaza serviciului pe care il conduc, petrecand mult timp discutand despre cele mai noi metode pe care chirurgia plastica le ofera pacientilor si cu perioadele de recuperare cele mai scurte.

De asemenea discutam in cadrul intalnirilor ISAPS despre prevenirea complicatiilor care pot sa apara in evolutia pacientilor nostri.

ISAPS este o societate profesionala  in care pot impartasi din experienta mea si unde pot sa invat din experienta altor colegi.

Astazi, ISAPS numara aproximativ 2000 de membri acreditati ca fiind chirurgic plastici din 87 de tari.

Scopul ISAPS – pune la dispozitia membrilor cele mai noi cunostinte despre chirurgia estetica atat pentru membri activi cat si la dispozitia publicului.

Disciplina chirurgiei plastice cuprinde amandoua specialitatile si anume chirurgia estetica si chirurgia plastica reconstructiva si nu pot fi separate pentru ca amandoua specialitatile contribuie la ceea ce chirurgia plastica inseamna in practica si ISAPS contine cuvantul Plastic, tocmai pentru a arata ca membri sai sunt specialisti in chirurgie plastica.

Dr. Chirurg Plastician CHERTIF Costache
Membru ISAPS

 

 

1 Comentariu
  1. Felicitari d-nului doctor si acestei societati internationale care reprezinta cu succes Romania.

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.