Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Spitalizare

Conditii de spitalizare la centrul Cosmedica

Clinica Cosmedica faciliteaza pacientilor care se adreseaza pentru operatii de chirurgie estetica oportunitatea de a beneficia de servicii complete de spitalizare (cazare, masa, tratamente) pana la vindecare fara nici un cost suplimentar.

Pentru alte tipuri de interventii spitalizarea variaza Intre 50 si 100 euro pe zi cu servicii si tratamente incluse.

Conditii de internare

Primim orice urgenta chirurgicala de specialitate conform normelor in vigoare!

DOCUMENTE NECESARE:

Bilet de internare de la medicul de familie sau medicul specialist;
Dovada calitatii de asigurat:

 •     Angajati:  Adeverinta de la locul de munca din care sa reiasa ca unitatea angajatoare are achitate la zi asigurarile sociale de sanatate;
 •     Pensionari: Cuponul de pensie din ultima luna (original sau xerocopie);
 •     Someri: Adeverinta de somaj sau xerocopie dupa carnetul de somaj;
 •    Copiii 18 ani: Xerocopie dupa certificatul de nastere (pentru copii sub 14 ani) sau buletinul de identitate;
 •     Elevi si studenti: adeverinta emisa de unitatea de Invatamant pe care o frecventeaza.

Fara actele doveditoare a calitatii de asigurat, pacientul este obligat sa plateasca spitalizarea!

 • Buletinul sau cartea de identitate.

IN CAZUL PERSOANELOR NEASIGURATE (care beneficiaza de servicii medicale private): buletin sau cartea de identitate.

PRECIZARI Toate serviciile medicale la Clinica COSMEDICA se fac cu plata suplimentara pentru conditii deosebite de confort si alte servicii neacoperite (suplimentare).

Conditii de externare

Conditii la externarea pacientului:

I se elibereaza de catre medicul curant scrisoare medicala catre medicul de familie sau medicul de specialitate din ambulatoriu, dupa caz, evaluarea starii de sanatate a pacientului la momentul externarii si indicatiile de tratament si supraveghere terapeutica pentru urmatoarea perioada (determinata conform diagnosticului).

 • Recomandari privind regimul igieno dietetic de urmat;
 • Recomandari privind un stil de viata sanatos;
 • I se elibereaza la externare biletul de iesire, intocmit de medicul curant;
 • Concediu medical (la cerere).

6 Comentarii
 1. In cazul unui posterior de marime mica, ce riscuri implica operatia de marire a feselor? Este o procedura garantata, sigura, ce nu are sanse de a deforma aspectul feselor?

  • Buna ziua,

   Legat de situatia ridicata de dvs, operatia de marire a feselor este o procedura foarte interesanta si cu un efect imediat ,uneori chiar spectaculos, din relatarile pacientilor. La Cosmedica, acest gen de procedura face parte din conceptul de medicina regenerativa, care presupune folosirea tesuturilor proprii pentru imbunatatirea altora. In aceasta situatie, grasimea este cea despre care vorbim.
   Nu prea mai efectuam acest gen de operatie cu implanturi, decat in situatii speciale, situatii pe care nu le consideram optime pentru ce intelegem ca si siguranta pacientului. Marirea feselor cu implanturi implica anumite conditii, si situatii care trebuie sa fie in parametri. Zona pe unde se introduce implantul , spre deosebire de implanturile mamare, este una nu tocmai curata si ferita de posibilitatea infectiilor. La aceasta, se mai adauga anumite posibile infectii urinare, genitale, anale,care pot sa nu dea simptome, dar ele totusi sa existe si pe care trebuie sa le verificam minutios inainte de operatie. Trebuie sa stiti ca aceasta operatie de marire a feselor cu implanturi, este urmata implicit, dupa un anumit numar de ani de inca una , in care probabil vor trebui schimbate cu altele sau inlaturate. Un alt aspect este ca orice infectie urinara sau genitala care poate sa apara peste ani, poate sa compromita implantul si sa dea infectie la nivelul lui, deoarece zona este foarte apropiata. Un altul ar fi resedinta pacientului, deoarece pacientii care nu pot veni la controale sau ingrijiri pe toata durata pe care o recomandam, nu sunt candidatii ideali pentru noi.

   Asadar, datorita rezultatelor exceptionale pe care le avem in urma injectarii de grasime, am decis sa abandonam augmentarea prin implanturi, pentru majoritatea cazurilor. Daca totusi exista anumite situatii in care pacientii nu doresc decat asa, nu ne putem asuma toate riscurile ca si in cazul altor interventii.
   Liposuctia cu jet de apa prin procedeul Aqua-Shape pe care o efectuam de peste 4 ani, ne-a aratat ca se pot obtine rezultate fantastice, iar pacientii sunt foarte multumiti. Este adevarat ca o parte din grasime se resoarbe in primele 3-6 luni, dar acest procedeu este mult mai eficace si se mentine mult mai multa grasime fata de injectarea de grasime cu liposuctia clasica. Diferenta intre Body-Jet si liposuctia clasica este ca aici grasimea se filtreaza direct inainte de a se aduna intr-un colector steril de unde se poate injecta. In acest fel ea nu ia contact cu aerul, iar tot ce se injecteaza este grasime pura. In plus, fiind vorba de medicina regenerativa, nu vorbim in acest caz de o operatie, ci de o procedura. Procedura care nu presupune incizii mari, drenaje, spitalizare, etc

   Pentru a obtine mai multe detalii daca sunteti interesata ,puteti sa ne trimiteti niste poze din fata, spate si profil in care sa cuprindeti abdomenul, si coapsele, impreuna cu un nr de telefon pentru ca unul dintre medici va poate contacta.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 2. Liposuctie completa cu injectare de grasime la nivelul sanilor ,in preturi de 3000€ e inclusiv daca as dorii lipo Wasser la gambe ?adik :abdomen ,picioare total .ymulzumesc ,Am sa Va Sun Personal saptamana viit Ptr o Programare de liposuctie Wasser si operatie varice Ptr Luna Noiembrie ,Muncesc in Germania si as dorii f mult sa imi faceti o Programare ,dar Ptr Details cred k e msi ok sa vb La Telefon.Multumesc

  • Buna ziua,

   Multumim pentru mesaj.

   Legat de solicitarea dvs, cel mai bine ar fi sa luam legatura telefonic si in acest fel sa va explicam in ce consta aceasta procedura.

   Medicina regenerativa este un concept nou in lume, care se bazeaza pe folosirea capacitatilor regenenrative ale tesuturilor proprii pentru a imbunatati aspectul si uneori si functia altor tesuturi.

   Liposuctia la Clinica Cosmedica se face prin jet de apa, Body Jet Water Assisted Liposuction, care are posibilitatea de a stoca grasimea care a fost aspirata printr-un procedeu foarte putin traumatic, intr-un colector special steril, ca apoi sa poata fi injectata la nivelul tesutului la care se doreste imbunatatirea. Acest procedeu se face intr-un mediu complet inchis, grasimea neluand contact cu exteriorul, folosind canule si tubulatura special pentru fiecare pacient in parte.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 3. Daca ar fi si in spitalele de stat ordinea si disciplina din spitalele private am fi departe, insa din pacate trebuie sa mai asteptam mult si bine pana acolo.

  • In orice tara civilizata, conditiile de cazare si serviciile oferite intr-un spital de stat sunt excelente, fata de ce se ofera in Romania in spitalele noastre. Cand vorbim de spitalele private, de ceea ce trebuie sa oferi ca si chirurgie privata indiferent ce specialitate, si mai ales chirurgie estetica, conditiile trebuie sa fie cele mai bune. Pe langa acestea, e important sa ne gandim si la ce servicii trebuie sa primeasca un pacient care se adreseaza intr-o clinica de chirurgie estetica pentru o interventie in sfera aceasta. Orice pacient care doreste o interventie de chirurgie estetica, pentru a lua o decizie corecta, este sa vada inainte si ce i se va oferi. In ce conditii va sta pe perioada internarii, ce alimentatie i se va oferi, de ce servicii va beneficia si ce garantii si promisiuni i se pot face.
   La noi, siguranta pacientului este cea mai importanta si pentru a o avea sunt multe aspecte si e multa munca depusa, de catre un personal instruit in rigorile chirurgiei private. De obicei, acestea nu se intalnesc in spitalele de stat din Romania

   Dr. Mihai Chertif

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.