Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Informatii Mass-Media

ACCES MASS-MEDIA

Accesul reprezentantilor mass-mediei se face numai pe baza legitimatiei de acreditare in specialitate si a documentului de identitate, precum si cu acordul administratorului Clinicii.

Reprezentantii mass-mediei pot filma in clinica numai in spatiile pentru care administratorul si-a exprimat acordul in mod explicit, iar intervievarea pacientilor sau filmarea acestora se poate face numai in conditiile legii.

Administratorul a desemnat un purtator de cuvant al clinicii, care ii insoteste pe reprezentantii mass-mediei, pe durata prezentei acestora in incinta clinicii.

Accesul in clinicaal altor categorii de persoane precum echipe de control din cadrul Ministerului Sanatatii Publice sau din cadrul institutiilor aflate in subordinea sa, medici in schimb de experienta, medici rezidenti, studenti etc., se face pe baza legitimatiei de serviciu.

Accesul persoanelor care au asupra lor aparate de filmat, de fotografiat sau de inregistrat se face numai cu aprobarea administratorului clinicii.

Este interzis:

 • accesul in clinicaal persoanelor care au asupra lor armament, munitii, substante toxice, stupefiante, explozive ori alte instrumente care pot pune in pericol viata, integritatea corporalasau sanatatea personalului propriu si a pacientilor ori patrimoniul unitatii.

Fac exceptie:

 • de la prevederile punctului anterior persoanele care se aflain timpul executarii misiunilor de interventie, de protectie a demnitarilor romani sau straini ori a personalitatilor sau care asigurapaza persoanelor internate, private de libertate.

Au acces in Clinica Cosmedica doar reprezentantii mass-media acreditati.

In relatia cu mass-media, se va asigura pastrarea anonimatului pacientului ?i a confidentialitatii privind internarea ?i tratamentul sau (in absenta unui consimtamant scris privind opusul celor de mai sus).

Purtatorul de cuvant este responsabil cu elaborarea si prezentarea mesajelor in numele Clinicii Cosmedica si cu asigurarea informarii in timp util atat a mass-mediei, cat si a populatiei. Purtatorul de cuvant este principala persoanade contact pentru mass-media.

 

DATE ACCES PURTATOR DE CUVANT:

Ec./Jr. Chertif Lavinia Roxana

Contact: cosmedica2002@gmail.com

2 Comentarii
 1. buna seara. m-am nascut cu o problema la ambele maini. degetele mele nu sunt formate cum ar trebui in mod normal (mai scurte decat normal, iar oasele nu sunt complet drepte). se poate face o operatie de reconstructie?

  • Buna ziua dna Cristina,

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs ne puteti trimite un set de poze cat mai clare cu aspectul fetei palmare si a celei dorsale si dupa ce vor fi evaluate de medicii nostri veti primi un raspuns cu sugestia noastra.

   Multumim

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.