Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Vizite Clinica Cosmedica

Reguli pentru vizitatorii pacientilor internati

1. Vizitatorii trebuie si respecte programul de vizita.

Vizitele apartinatorilor sunt acceptate doar intre orele 09.30 – 10.30 si 18.00 – 19.00 in zilele de luni pana vineri, iar sambata si duminica intre orele 14.00 – 16.00.

2. Vizitatorii trebuie si respecte durata vizitei. Pentru a nu obosi pacientul, durata vizitei este de 15 minute, iar pentru a evita supraaglomerarea din salon, la pacient va merge doar o singura persoana.

3. La intrarea in clinica, vizitatorii primesc echipament de protectie asigurat de catre spital, pe care sunt obligati si il poarte pe toata durata vizitei: halat/pelerina, botosei. Toti vizitatorii vor fi condusi la pacient de catre asistenta de servici. Acestora le este strict interzis si se deplaseze neinsotiti prin clinica.

4. Pe durata vizitei in spital, este strict interzis ca vizitatorii:

  •  sa se aseze pe patul pacientului sau si lase acolo haine, genti sau sacose;
  • sa atinga mesele de tratament, carucioarele de pansamente, ustensilele, accesoriile sau aparatura medicala;
  • sa atinga recipientele inscriptionate cu mesaje avertizoare de risc, de tipul „risc biologic”.

5. Vizitatorii sunt rugati ca, pe durata vizitei, sa respecte odihna si programul individual al tuturor pacientilor internati, precum si activitatea curenta a personalului medical, evitand si produca zgomote puternice sau si initieze orice alte actiuni de natura si creeze disconfort celor din jur.

6. Pacientii care nu doresc si fie deranjati sau si primeasca vizite, sau cei care vor si permita doar accesul anumitor persoane, sunt rugati si aduca la cunostinta asistentei de serviciu aceste solicitari, pentru ca receptia si fie informata in vederea restrictionarii accesului vizitatorilor.

7. La incheierea programului de vizitare toti vizitatorii ramasi in clinica vor fi invitati si paraseasca incinta acesteia.

8. Pe durata programului de vizitare, in mod exceptional, vizitatorii pot fi solicitati de catre personalul medical si intrerupa vizita si si paraseasca incinta spitalului, in situatii de urgenta medicala, precum si in cazul in care conduita lor este necorespunzatoare sau prejudiciaza efectuarea de manevre si ingrijiri medicale. In situatii extreme, personalul clinicii Cosmedica poate solicita in acest scop ajutorul fortelor de securitate proprii.

9. In cursul vizitelor, vizitatorii nu au voie si introduca in incinta clinicii tigari, alcool sau alte substante periculoase pentru sanatate ori interzise de lege.

10. Fumatul si consumul de bauturi alcoolice si/sau stupefiante in incinta spitalului sunt strict interzise.

Personalul clinicii Cosmedica are dreptul si interzica accesul in incinta clinicii a vizitatorilor care se afla sub influenta alcoolului sau a altor substante cu caracter stupefiant.

11. Se recomanda evitarea efectuarii vizitelor impreuna cu un minor. In cazul in care vizitele minorilor sunt dorite de catre pacient, minorul va fi insotit permanent de catre un adult, atat pentru siguranta lui, cat si pentru a nu deranja alti pacienti. Pe parcursul vizitei, minorul trebuie supravegheat indeaproape de catre insotitorii sai.

Pentru descarcare si listare:

Vizite clinica Cosmedica
Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.