Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

TRANSLATOR PENTRU PACIENTI

TRANSLATOR PENTRU PACIENTI

Clinica COSMEDICA  dispune de angajati care cunosc cel putin o limba straina. Printre angajatii clinicii se regasesc vorbitori de limba maghiara, engleza, italiana. Pentru situatiile in care pacientul nu vorbeste nici una din aceste limbi sau consideram ca este nevoie de un translator, clinica colaboreaza cu traducator autorizat Podina Ioana.  

In atentia pacientilor care necesita interpret mimico-gestual!!!

In ceea ce priveste asigurarea unui interpret mimico-gestual, clinica nu poate asigura serviciile unui astfel de interpret intrucat la nivelul judetului Maramures nu exista interpret autorizat al limbajului mimico-gestual. Avand in vedere acest aspect, rugam pacientii care au nevoie de un astfel de interpret sa vina insotiti de apartinatori pentru a putea beneficia de serviciile noastre.

ACCESUL ANIMALELOR IN CLINICA COSMEDICA ESTE STRICT INTERZIS!!!

In clinica COSMEDICA accesul animalelor este strict interzis. Prin urmare pacientii care detin caini utilitari sunt rugati sa nu vina insotiti de acestia pe perioada acordarii serviciilor medicale de catre clinica noastra.

 

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.