Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Rezultate de durata in chirurgia estetica

Indiferent ca este vorba de o interventie de chirurgie estetica  sau nu, e bine sa ai grija astfel incat sa te asiguri ca rezultatele vor dura cat mai mult timp posibil. Adoptand masurile necesare in ingrijirea proprie, te poti bucura de rezultate pe timp indelungat.

Rezultate in timp in chirurgia estetica

Exista multi factori care intra in joc atunci cand vorbim despre cat de mult te vei bucura de rezultate. Varsta, istoricul medical, stilul de viata si genetica, joaca un rol important in modul in care o anumita procedura va avea rezultate, dar si cat vor rezista acestea. De exemplu, tipul de piele determinat genetic, in mare parte, dar si expunerea la factorii daunatori, influenteaza rezultatele procedurilor.

Trebuie sa te asiguri ca pielea este in cea mai buna forma. Astfel, toate procedurile vor avea un rezultat mai bun care va dura si mai mult timp. Ingrijirea corespunzatoare a corpului dupa proceduri este esentiala in pastrarea efectelor optime ale interventiilor.

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta la reducerea efectelor negative ale imbatranirii si prelungirea eficienta a rezultatelor obtinute in urma diferitelor proceduri.

proceduri estetice baia mare

Sfaturi pentru mentinerea tineretii

Renunta la fumat! – Fumatul se stie ca are efect devastator, mai ales asupra pielii. Fumatul aduce multe riscuri asupra sanatatii si produce efecte secundare negative. Recuperarea dupa o anumita procedura este mai dificila daca fumezi in mod activ. De asemenea, fumatul accelereaza procesul de imbatranire si favorizeaza aparitia precoce a ridurilor in jurul gurii. Poate nu este usor sa te lasi, dar beneficiile pentru sanatate sunt uluitoare iar pielea ta iti va multumi.

Respecta indicatiile chirurgului! – Asigura-te ca ai inteles pe deplin sfaturile primite de la specialisti. Incearca sa respecti recomandarile acestora pentru a mentine rezultatele procedurii cat mai mult timp posibil. Unele poceduri pot necesita o atentie mai speciala. Nerespectarea instructiunilor ar putea sa iti puna in pericol sanatatea si sa afecteze in mod negativ rezultatele.

Adopta un plan de viata sanatos! – Urmeaza o dieta de alimentatie sanatoasa alaturi de exercitii fizice, transformandu-le in stilul de viata in general benefic. Importanta exercitiilor fizice regulate, alimentatia echilibrata si hidratarea corespunzatoare sunt esentiale. Acestea toate sunt extrem de importante pentru incetinirea imbatranirii si mentinerea rezultatelor odata obtinute. Corpul tau doreste si are mare nevoie de apa, somn, alimente sanatoase si exercitii fizice. Fa tot posibilul sa ii oferi ceea ce este atat de necesar pentru a functiona in stare optima.

Protectia solara este o necesitate! – Orice regim bun de anti-imbatranire a tenului ar trebui sa includa si factor de protectie solara. Atunci cand te afli in cursul procesului de vindecare, in urma unor interventii la nivelul fetei, este vital sa protejezi tenul corespunzator. Protectia solara va contribui de asemenea, la incetinirea aparitiei celor mai frecvente semne ale imbatranirii.

proceduri estetice

Mentinerea unei greutati constante! – Cresterea si pierderea in greutate in mod repetat poate avea un impact asupra pielii provocand aparitia vergeturilor. Dupa ce ai trecut printr-o procedura de remodelare corporala trebuie sa fii atenta la mentinerea conditiei fizice obtinute. Ai investit in tine pentru a arata si a te simti cel mai bine, deci iti doresti sa protejezi aceasta investitie prin acordarea atentiei asupra propriului corp!

Procedurile alese te pot ajuta sa dai timpul inapoi sau chiar sa il opresti in loc. Daca ai reusit sa imbunatatesti unele dintre preocuparile tale legate de imbatranire, este important sa iti amintesti ca este esential sa ai grija de aceste rezultate mirifice obtinute.

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.