Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Reintinerirea mamicii, operatii estetice dupa sarcina

Perioada de sarcina reprezinta un moment extraordinar dar care atrage dupa sine numeroase schimbari, atat fizice, cat si emotionale. Cu siguranta aducerea pe lume a unui copil este una dintre cele mai mari bucurii ale vietii, iar mamicile ne pot confirma asta. Cu toate acestea pentru cele mai multe dintre femei este dificil sa accepte semnele care sarcina le lasa in urma asupra propriului corp.

reintinerirea mamicii

Dupa ce bebelusul se naste iar in viata ta se instaleaza o noua rutina care poate fi minunata, stim prea bine, corpul nu se poate intoarce automat la starea de dinaintea sarcinii. Provocarile fizice si fluctuatiile hormonale inregistrate in timpul sarcinii si alaptarii, pot provoca schimbari nedorite in multe zone ale corpului.

Schimbarile corpului dupa sarcina

Indiferent de greutatea pe care o ai, pielea se intinde in timpul sarcinii iar muschii abdominali pot deveni slabiti si lipsiti de fermitate. La fel, sanii incep sa se lase si pierd din volum. Sunt mari sanse de a ramane cu vene varicoase sau chiar sa va confruntati cu o aparitie nedorita a parului pe fata. Din pacate, pielea nu este imuna la transformarile post-partum.

vergeturi

Multe mamici observa o mare varietate de modificari ale tonusului, a texturii si pigmentarii pielii, incluzand vergeturi, pete maronii, keratoza sau acnee.

Viata ta cu siguranta nu mai poate fi la fel dupa venirea copilului pe lume, dar in cel mai minunat mod posibil. Pentru corpul tau exista mai multe cai de a reveni la normal.  De ce nu, poate chiar intr-o forma si mai buna decat inainte de sarcina. Totul depinde de tine.

Proaspetele mamici afla cu siguranta ca rolul de parinte inseamna si a se lupta cu numeroase schimbari. Incepand cu cele de natura fizica si psiho-emotionala, pana la schimbari radicale in ceea ce privesc activitatile si responsabilitatile. Chiar si dupa ce au nascut, femeile trebuie sa se adapteze cu brio acestei perioade post-partum.

Unele femei sufera modificari fizice relativ minore in urma sarcinii. Dar exista si femei care sufera de schimbari cronice in organism, mai mult decat modificari estetice, iar multe dintre ele confruntandu-se cu incontinenta urinara.

Tocmai pentru a veni in ajutorul vostru, s-au studiat beneficiile aduse de conceperea unor programe de reintinerirea mamicii. La aceste programe pot participa proaspetele mamici, dar si alte doamne care se confrunta cu probleme asemanatoare.

Chirurgia estetica a mamicii

Programul de REINTINERIRE COMPLETA va poate ajuta sa redobanditi corpul de dinainte de nastere. Modelarea sanilor, extragerea grasimii, intinderea si intarirea abdomenului, intinerirea fetei si vaginului constituie factorii care va vor schimba aspectul complet. In cadrul Centrului de chirurgie plastica si estetica COSMEDICA oferim o gama completa de tratamente menite sa actioneze asupra schimbarilor produse de sarcina. Pornind de la procedurile de remodelare corporala si pana la tratamente de indepartare a varicelor sau intinerire a pielii. Puteti beneficia accesand acest program.

Medicii nostri specialisti vor lucra impreuna cu dumneavoastra si va vor oferi consultanta necesara in crearea planului. Astfel, fiecare pachet este personalizat pentru a va indeplini cu succes obiectivele dumneavoastra estetice.

Este foarte clar faptul ca doriti sa reveniti la forma initiala cat mai repede posibil. De aceea, procedurile pot fi efectuate fie individual, fie combinate, in functie de nevoile dumneavoastra. Amintiti-va, pentru a-i putea ingriji pe cei dragi, trebuie sa ai grija de tine, mai intai de toate.

Contactati specialistii Clinicii Cosmedica pentru a va inscrie in Programul de REINTINERIRE COMPLETA.

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.