Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Reintinerire faciala cu terapia Vampir

Terapia Vampir, tratamentul vedeta ce ramane in top de cativa ani, datorita eficacitatii lui si a notorietatii pe care si-a castigat-o fiind urmat cu regularitate de sportivi si celebritati.

Fie ca vorbim de cicatrici, acnee, pete pe fata, ten cu imperfectiuni, exista un tratament care nu utilizeaza medicamente sau nu cere luni, ani de zile pentru rezultate. In schimb foloseste sange. Oricat de macabru ar suna, “Terapia vampir”, foloseste sangele propriu pentru reintinerire tenului. Mai mult decat atat, in zilele noastre sangele este intens cercetat ca modalitate de a pune putin pe pauza imbatranirea.

De ce sa alegi Terapia Vampir?

Ce face sangele sa fie atat de special, sunt de fapt celulele cu multiple atribute pe care acesta la contine. De exemplu, cele mai mici celule, trombocitele, elibereaza factori de crestere, proteinele- dau semnale pentru reparare tenului, cartilajelor sau chiar a oaselor.

Factorii de crestere reprezinta o parte esentiala a procesului de vindecare al organismului. Cand apar leziuni la nivelul pielii (sau nu numai), acesti factori de crestere sunt primii care-si intra in rol, vindecand si reparand.

Acelasi principiu este valabil si la Terapia Vampir, asa numita terapie cu plasma bogata in PRP, in esenta un preparat al sangelui tau care este incarcat cu aceste trombocite ce au rol de vindecare, refacere si intinerire.

In ce consta procedura si care sunt costurile?

Inainte de toate, o siringa de sange este recoltata din vena pacientului, sangele este apoi trecut printr-o centrifuga pentru a separa celulele rosii din sange, lasand un ser limpede, galbui (plasma) bogata in trombocite si celule albe din sange.

Multe studii sugereaza ca plasma imbogatita cu trombocite ajuta procesul de vindecare si intinerire. Si pentru ca tratamentul este derivat din propriul corp, riscul de reactii adverse este mult redus facand intreaga procedura una extrem de sigura.

Afla de aici in detaliu cum decurge terapia Vampir.

Pret Terapia „VAMPIR” -Rejuvenare faciala cu celule stem din sangele propriu 150 euro + Bonus: Tratament cu Dermapen

Terapia Vampir tratateaza urmatoarele afectiuni

Terapia Vampir, facuta celebra de Kim Kardashian (in imagine in timpul tratamentului si dupa acesta)

 terapia vampir reintinerire faciala

Te regasesti in aceste 3 semne de imbatranire?

1. Culoare pielii devine inchisa datorita fluxului sanguin mai mic
2. Forma fetei se prabuseste si se scurge pe masura ce muschii si colagenul scad
3. Textura pielii devine mai putin buna. Drept urmare te simti „obosit”. Culoarea plina de viata, rosie (vazuta clar in jocul copiiilor si la adultii tineri) se estompeaza la un gri plictisitor.

Terapia Vampir este de obicei folosita pentru rejuvenarea fetei, prin:
– reducerea ridurilor de la peoape
– reducerea cearcanele de sub cercurile ochiului
– reducerea ridurile din jurul buzelor 
– schimbarea complet in bine a texturii pielii
– imbunatateste muschii lasati din jurul ochilor
– restabileste volumul pierdut al fetei
– reduce ridurile fine din jurul gurii
– elimina petele de pe piele, pielea decolorata

Beneficii si riscuri Terapia Vampir

Terapia Vampir, vine cu multe beneficii atat de natura cosmetica dar si financiara. Pentru fata, aceasta procedura este minunata, deoarece nu numai ca benefiezi de avantajele unei fetei mai fluide si mai luminoase, dar tot ce se injecteaza sunt resursele tale natural.  De asemenea, terapia vampir este si mai putin costisitoare decat alte proceduri de reintinerire.

In ceea ce priveste siguranta, deoarece ai doar lucruri naturale injectate in fata, procedura este extrem de sigura. Nu exista efecte secundare, ba mai mult, exista o teorie potrivit careia, utilizarea propriilor tesuturi ale corpului pot determina regenerarea colagenului.

Cand auzi numele terapiei „Vampir”, iti vin cu usurinta in minte o multime de lucruri diferite, cu toate acestea este o alternativa potrivita daca nu-ti doresti un lifting chirurgical. Ceea ce face terapia Vampir ca fiind si mai atragatoare, este ca nu foloseste produse artificiale, facandu-ti astfel alegerea mult mai simpla. Nu este nimic in neregula cu dorinta a de avea tenul luminos, fara riduri sau pete, iar terapia Vampir este o solutie foarte potrivita atunci cand vrei rezultate relativ repede, efecte secundare foarte putine si un timp scurt de recuperare.

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.