Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Reintinerirea mainilor fara operatie

Fara operatie, Clinica Cosmedica Baia mare ofera tratamente de intinerire a mainilor fara operatie, utilizand grasimea proprie.

maini intinerite - imagine inainte si dupa tratament

maini intinerite – imagine inainte si dupa tratament

O data cu trecerea anilor, pielea isi pierde din tonus si din volum. La nivelul mainilor, aspectul poate fi descurajant pentru persoanele care sunt trecute de 55 sau 60 de ani si inca sunt in campul muncii.

Doamnele care pe langa o fata intinerita prin diverse metode prezinta o piele la nivelul fetei dorsale a mainilor care si-a pierdut tonusul si volumul, doresc sau sunt incurajate sa redobandeasca si in aceasta zona aspectul estetic de alta data.

Grasimea este recoltata prin liposuctie cu procedeul de liposculptura prin intermediul Body-Jet Evo, de la nivelul abdomenului, flancurilor sau altor zone bogate in tesut grasos.

aparat colectare grasime lipoaspiratie

aparat colectare grasime proprie lipoaspiratie

Primul pas consta in infiltrarea tesutului cu o solutie tumescenta speciala care va ajuta atat la separarea grasimii de restul tesuturilor cat si la anestezierea zonei.

Dupa ce faza infiltrativa este completa, se incepe procedeul de liposuctie propriu-zisa care presupune totodata si o a doua faza de infiltratie in acelasi timp cu aspiratia grasimii. In acest fel, prin jetul bland de apa, grasimea va fi dislocata de restul tesuturilor si aspirata intr-un container special care este steril.

Procedeul se va executa in modulul de colectare a grasimii care este facilitat de acest aparat deosebit de fiabil. Acest procedeu se face cu o intensitate de infiltratie, dar cel mai important de aspirare a grasimii, redusa pentru ca grasimea sa nu fie traumatizata. Aceasta se va colecta in containerul steril, acest proces fiind unul inchis 100%, fapt care ii confera o siguranta maxima din punctul de vedere al trecerii grasimii prin mediul ambiant. Astfel, grasimea nu va lua contact cu mediul extern.

Grasimea o data recoltata, se va aspira in seringile de infiltrat, ca apoi sa fie injectata in tesutul subcutanat la nivelul fetei dorsale al mainilor.

Manevra de injectare se poate face atat in anestezie locala cat si sub o usoara sedare. Rezultatele sunt nemaipomenite deoarece schimba complet aspectul estetic al mainilor.

Deoarece asa cum a fost precizat in capitolele despre manevrarea grasimii, este important de stiut de catre pacient faptul ca nu toata grasimea injectata se va integra.

O parte va fi reabsorbita de catre organism, acesta fiind un proces normal. Avand in vedere ca majoritatea pacientilor doresc un efect cat mai indelungat fara alte sedinte repetate, iar noi la clinica Cosmedica datorita aparatului cu care se aspira grasimea, Body Jet Evo, putem sa le oferim o rata de acceptare a grasimii superioara celor prin care grasimea era recoltata prin intermediul aparatelor si tehnicilor clasice.

Procedeul suplimentar care este deocamdata in studiu in intreaga lume, nefiind bazat pe evidente, ar fi adaugarea la grasimea injectata de celule stem din sange, pentru ca aceasta sa nu se mai resoarba.  Din experienta noastra, acest proces a dat rezultate in clinica noastra motiv pentru care le recomandam tuturor pacientilor care sunt interesati si au inteles metoda, sa opteze pentru ea.

Galerie imagini cu maini intinerite cu aceasta procedura:

maini intinerite - imagine inainte de tratament

maini intinerite – imagine inainte de tratament

intinerirea mainilor

intinerirea mainilor

 

1 Comentariu
  1. Se observa o diferenta destul de mare dupa tratament, vad ca se fac numai lucruri bune acolo, cred ca voi apela si eu cand va fi cazul la asa ceva.

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.