Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Liposuctia prin liposculptura

Ce este Liposculptura?

Liposculptura este o forma rafinata de liposcutie prin care se va modela silueta eliminand micile depozite de grasime de la nivelul diferitelor regiuni, pentru a reda forma estetica a corpului.

Spre deosebire de liposuctia clasica, liposuctia prin liposculptura este o metoda tumescenta care se bazeaza pe manipularea fluidelor pentru ca procedeul sa fie cat mai putin invaziv, cat mai putin dureros, cat mai precis, folosind instrumente foarte mici, subtiri, fiabile iar prin aceasta recuperarea sa fie cat mai rapida, iar efectul scontat sa fie atins in proportie maxima.

slabire prin liposculptura

slabire prin liposculptura

Cine ar trebui sa opteze pentru Liposcutie prin Liposcultura?

Atat doamnele cat si domnii care se plang de anumite zone ca fiind bogate in tesut adipos de care nu pot scapa, cu toate dietele si exercitiile fizice. Atata vreme cat nu exista anumite afectiuni sau conditii de sanatate care ar putea sa contraindice acest procedeu, lucru confirmat doar de chirurgul plastic la care va adresati, procedura este sigura si fara complicatii.

Acele zone unde orice ai face nu poti sa scapi de grasime, precum flancuri, aripioare, barbie, coapse interne, coapse externe, burtica, solduri, gambe, brate etc  sunt cel mai bine rezolvate prin aceasta metoda revolutionara.

Procesul de Liposuctie prin Liposculptura

Prin intermediul  unor canule foarte inguste(diametru aproximativ 2mm) se introduce substanta tumescenta care contine solutie salina, lidocaina – anestezic local, adrenalina si bicarbonat de sodiu pentru a scadea aciditatea tesuturilor, la nivelul zonelor interesate intr-o anumita cantitate care se calculeaza in functie de zona si de cantitatea de grasime pe care ne asteptam sa o extragem si dupa infiltrare se incepe liposuctia care o data cu aspirarea propriu zisa este asociata si cu stropirea tesuturilor cu solutie tumescenta care de data aceasta este jumatate ca si concentratie fata de solutia de infiltrat propriu-zisa.

Cu fiecare inaintare progresiva a canulei cand se face aspirarea grasimii se si stropeste tesutul cu aceasta solutie care va inlesni dislocarea tesutului grasos si va favoriza inaintarea canulei, nedistrugand astfel tesuturile. In acest fel grasimea nu va fi traumatizata, se va recolta grasime cat mai pura, fara sange si detritusuri celulare.

Procedeul se face de obicei in anestezie locala, concentratia substantei tumescente favorizand anestezia tesuturilor, iar pacientii sunt rugati sa isi modifice pozitia pe parcusul interventiei, uneori chiar sa se ridice in picioare ca se evalueze cel mai corect eficacitatea procedeului.

Beneficiile Liposuctiei prin Liposculptura

liposuctie corp femeie

Corp femeie modelat prin liposuctie

Liposuctia prin Liposculptura va va ajuta sa va definiti silueta prin inlaturarea acelor zone greu de eliminat prin alte metode conservatoare, permitandu-va sa obtineti un corp tonic si cu un aspect estetic de invidiat.

Ce este Aqua-Shape?

Aqua Shape este o metoda de liposcutie inovativa care foloseste jetul bland de apa pentru a disloca usor tesutul grasos si a inlesni astfel recoltarea cat mai putin traumatica a grasimii.

Procedeul Aqua Shape este parte integranta a procesului de Liposculptura.
Asa cum a fost mentionat in paragraful de mai sus, acest procedeu revolutionar este deosebit de eficace datorita caracterului non-traumatic prin care grasimea este recoltata.

Cu cat este mai putin traumatizata, cu atat mai multe celule grasoase vor fi viabile si cu atat mai mult va creste rata de acceptare si integrare a grasimii.

Spre deosebire de alte substante artificiale, straine organismului, acest procedeu simplu, sigur si eficient, stimuleaza folosirea resurselor naturale, proprii, ale organismului de a reda forma dorita in anumite zone, i.e sani, fese, fata, maini rezolvand totodata zonele care deranjeaza din punct de vedere estetic, de unde grasimea nu poate fi eliminata prin alte metode.

Mai multe detalii despre Liposculptura la Tot ce trebuie sa stiti despre liposculptura.

1 Comentariu
Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.