Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Faloplastia: marirea si ingrosarea penisului

Conteaza marimea penisului?

marirea penisului pe faloplastie.ro

Intr-o lume a masinilor mari, job-uri foarte banoase, hoteluri mari si opulente, avioane si iahturi gigante si luxoase, intrebarea daca totul e bine sa fie mare nu isi gaseste inca motivatia.

Barbatii sunt foarte competitivi cand vine vorba de abilitatea de a-si satisface partenera si intotdeauna cauta si vor cauta metode de a imbunatati calitatea actului sexual.

Asa ca vine intrebarea: Oare marimea conteaza? Da, conteaza, dar veti fi foarte mirati sa aflati pentru cine.

De obicei majoritatea barbatilor single fara o relatie stabila cauta sa demonstreze ca sexul este ca o proba la olimpiada in urma careia trebuie sa iasa invingatori. Pentru asta incearca imposibilul uneori pentru a sti ca reusesc sa isi satisfaca partenera in pat, si mai mult decat atat, sa fie considerati cea mai buna partida de pana atunci. Cred ca suntem de acord cu totii ca nu inaltimea conteaza pentru a fi un jucator de baschet bun, sau un biceps mare pentru a putea ridica o greutate.  La fel am putea spune si cand vine vorba de sex. Nu trebuie sa fii bine sau foarte bine dotat de la mama natura pentru a fi remarcabil in pat. Dorim sa exemplificam prin acestea ca de multe ori dorinta de a mari penisul nu este justificata si ca aceste operatii pe care le practicam nu le facem la oricine si in orice situatie.

Spre exemplu, ne vom gandi foarte bine si vom vrea sa vedem o motivatie adevarata pentru a accepta sa facem o ingrosare a penisului pentru cineva care doreste doar sa obtina un look mai bun a slip-ului, cand iese la plaja.

In schimb, sunt foarte multi barbati care ne solicita augmentarea penisului datorita eventualelor probleme care le au sau pe care le pot avea in viitor in casnicie. Acolo motivatia este maxima si de fiecare data apelam la tot arsenalul pe care il avem la dispozitie pentru a schimba partial sau complet viata sexuala a celor doi parteneri.

In ultimii ani numarul pacientilor de sex masculin care au cerut proceduri de alungire si ingrosare a penisului a crescut considerabil.

Procedurile de faloplastie pe care le efectuam se compun din tehnici de alungire si de ingrosare.

chirurgie estetica imbunatatirea vietii sexuale

Marirea penisului

1. Sectionarea ligamentului fundiform si suspensor

Ligamentul fundiform este o prelungire si ingrosare a fasciei Scarpa de la nivelul liniei albe a abdomenului inferior. Se dispune de la nivelul pubisului spre partile laterale ale bazei penisului ca un hamac. Acesta se afla superficial de ligamentul suspensor.

Ligamentul suspensor este o formatiune fascio-aponevrotica responsabila de mentinerea in pozitie ridicata a penisului in timpul erectiei prin conexiunea acestuia cu osul pube.  Spre deosebire de ligamentul fundiform acesta este mult mai robust.

Prin dezinsertia ligamentului suspensor penisul va ramane atasat de osul pube, dar portiunea interna, va putea fi avansata, astfel castigandu-se 1-3 cm in lungime, si in plus va fi modificat si unghiul arcului pubian, astfel penisul devenind mai eliberat de aceste structuri fibroase. Aceaste dimensiuni sunt in functie de anatomia si dispunerea ligamentului pe osul pube si pe corpii cavernosi.

Astfel, proportia dintre segmentul intern si cel extern al penisului creste in favoarea celui extern, penisul putand fi mult mai usor intins si lungit.

Aceste proceduri trebuie urmate obligatoriu de un program de mentinere a alungirii prin blocarea retractiei si lipirii secundare a ligamentului pe osul pube prin greutati(nu recomandam folosirea de greutati care sa atarne de la nivelul penisului in situatia in care s-a efectuat si ingrosarea penisului cu grasime) sau tractiuni (le recomandam dupa aproximativ 5 zile timp de 3-6 luni).

Detalii despre operatie:

Preoperator: In primul rand trebuie discutate toate aspectele legate de operatie si de ce presupune aceasta in cadrul consultatiei. Apoi e nevoie de un set de analize de sange minimal, un examen sumar de urina si un EKG. Daca sedimentul urinar arata o posibila infectie urinara subliminala, va fi nevoie si de urocultura.

Operatia dureaza aproximativ 30 minute si consta in sectionarea si dezinsertia ligamentelor fundiform si suspensor de pe osul pube. Anestezia poate fi locala cu sedare (destul de rar aleasa de pacienti), rahidiana sau epidurala cu sedare, sau generala( aleasa de cele mai multe ori).Se foloseste un drenaj aspirativ deoarece in acea cavitate care se formeaza e posibil sa se aduna sange sau limfa, care astfel pot sa complice perioada imediata a recuperarii. Drenajul se suprima dupa 1-2 zile sau pana cantitatea aspiratului este sub 30 ml/24h. Cicatricea se face la nivelul bazei penisului si va fi ascunsa de pilozitatea pubiana. Chiar daca pacientul este epilat, o data cu maturarea cicatricii, culoarea acesteia devenind alba, aproape ca trece neobservata chiar si pentru cei care incearca sa o caute cu privirea.  Firul de sutura care se foloseste se va topi in primele 30 de zile.

Postoperator pacientul va ramane internat intre 1-3 zile, primind ingrijiri si tratamente complete. Va fi nevoie de un tratament cu anti-inflamatoare si antibiotice. Disectia tesuturilor se face cu o pensa speciala de radiofrecventa Ellman 4.0 MHz , astfel ca de obicei durerile sunt aproape inexistente, ceea ce face ca pacientii sa reia activitatile mult mai repede decat indicatiile noastre.

Ulterior e nevoie de inspectii si pansamente la 2-3 zile pana la 14 zile cand putem marca prima etapa a vindecarii.

Eforturile fizice intense pot fi reluate dupa aproximativ 14 zile progresiv, iar contactul sexual dupa minim 4 saptamani.

2.  Z-plastia bazei fetei ventrale a penisului

Pielea penisului prezinta la nivelul fetei ventrale o banda fibroasa de tesut tegumentar care se continua uneori la nivelul pielii scrotului. In unele situatii comunicarea pielii scrotului cu pielea peniului este brusca, formandu-se la acest nivel o punte tegumentara, asupra careia daca se efectueaza o procedura plastica, se va imbunatati lungimea penisului prin adancirea scrotului si astfel se pot castiga 2-3 cm. Cu aceasta dimensiune se obtine o alungire a corpilor cavernosi interni. In unele situatii, efectul este spectacular si pacientii sunt foarte multumiti in timp.

Operatia se face de obicei in asociere cu dezinsertia ligamentului suspensor si dureaza aproximativ 30 minute. Nu necesita drenaje si sutura se face cu un fir resorbabil rapid. Efectul este imediat. Postoperator plaga trebuie ingrijita prin dezinfectii si pansamente aseptice o data la 2-3 zile.

ingrosarea-penisului-bile-titan-operatie-estetica

Ingrosarea penisului

1. Injectare de grasime proprie (lipo-filling)

Injectarea de grasime este un concept al medicinei regenerative, asupra caruia ne-am dedicat foarte mult in ultimii ani. Clinica Cosmedica este printre primele sau chiar prima clinica din Romania care a utilizat grasimea in diferite scopuri: marirea feselor, marirea sanilor, reintinerirea si restaurarea fetei imbatranite, rejuvenarea mainilor imbatranite, rejuvenarea labiilor mari, cosmetizarea cicatricilor, umplerea defectelor de substanta etc

Echipamentul de liposuctie si procesare a grasimii astfel obtinute este de ultima generatie. Aparatul Body-Jet Evo dispune si de un mini lipo-colector care este special pentru recoltarea unor cantitati reduse de grasime (150-200ml) cum este in cazul ingrosarii penisului. Acesta prezinta un filtru la fel ca si lipo-colectorul clasic pentru cantitati mari, prin care grasimea este separata de tesuturile fibrotice. Programul de colectare a grasimii este de un real ajutor deoarece aceasta nu este aspirata cu intensitate mare, aparatul setandu-si automat puterea cu care colecteaza grasimea in functie de tesutul in care se afla canula. In plus,  folosirea seringilor ajustate la nivelul canulelor de recoltare poate fi anevoioasa in cazul unui pacient care nu prezinta grasime aproape deloc. Cu seringile procesul poate fi mult incetinit si recoltarea nu este la fel de fiabila.

Statistic injectam aproximativ 50-60 ml grasime pentru un penis de dimensiuni normale.

Acest concept de injectare de grasime trebuie inteles si stiut in primul rand de medic si apoi si de pacient. Toata lumea doreste cat mai mult, un penis gros, cat mai mare.

Dorim pe aceasta cale sa invatam si educam cititorii nostri si barbatii interesati de procedura de ingrosare a penisului prin aceasta tehnica de medicina regenerativa ca injectarea de grasime este la fel ca si cum ai planta o livada de pomi sau flori in gradina. De obicei cand doresti sa plantezi ceva te astepti sa nu supravietuiasca fiecare fir sau tulpina, desi toata cantitatea este luata din acelasi lot cu aceeasi calitate, este plantata in acelasi tip de pamant si este folosit acelasi ingrasamant si aceeasi cantitate de apa. Totusi, nu toate firele se vor pastra in final. Acelasi lucru este si cu injectarea de grasime. Grasimea este recoltata de la nivelul abdomenului, aripioarelor sau coapselor, este procesata prin centrifugare si aspirata in seringi individuale pentru ca ulterior sa fie injectata sub pielea penisului. Pentru ca ea sa supravietuiasca, e nevoie de tesutul subcutanat penian sa o poata hrani prin vasele lui de sange. Orice conditie patologica pre-existenta sau anteriora injectarii de tipul cicatricilor, dupa leziuni sau infectii,  vor face ca vascularizatia in acea zona sa fie indoielnica si astfel grasimea sa nu poata fi hranita la fel ca intr-un tesut sanatos si fara cicatrici. In concluzie,grasimea nu are vascularizatie si noi trebuie sa facem totul sa ajutam acest proces de hranire a ei de la nivelul vaselor de sange existente sub pielea penisului.

Asadar, daca vom injecta o cantitate mare de grasime, doar din considerentul ca grasimea sa se mentina in cantitate mai mare,  vasele de sange nu vor face fata sa ajunga sa se insinueze printre toate adipocitele (celulele de grasime) si astfel celulele care nu vor fi hranite se vor necroza si vor fi reabsorbite de organism. Aceasta cantitate este stabilita doar de medicul care face aceasta procedura prin tensiunea si totodata sindromul de compartiment care se stabileste la nivelul penisului o data cu injectarea progresiva.

De aceea, experinta noastra ne-a aratat ca o cantitate mai mica decat am dori sa injectam este indicata deoarece rata de supravietuire a celulelor grasoase va fi mai mare.

In acest moment, dupa mai bine de 300 pacienti (2010-2015), am ajuns la concluzia ca se mentine o rata de supravietuire a celulelor grasoase de aproximativ 70 % dupa prima sedinta de injectare daca pacientii sunt nefumatori si respecta indicatiile noastre. E bine ca pacientii sa stie ca daca mai vor sa imbunatateasca grosimea penisului, dupa minim 6 luni mai pot repeta sedinta de injectare de grasime.

Din statistica noastra, putem afirma ca aproximativ 10 % din pacienti revin pentru inca o sedinta de injectare de grasime pentru un penis ingrosat.

Avantajele acestei proceduri este ca se fac doar niste mici intepaturi prin care este recoltata grasimea si alte mici intepaturi prin care aceasta este injectata.

In plus, procedura de ingrosare a penisului cu grasime se poate face in combinatie cu remodelarea regiunii suprapubiene.

Procedura se poate face cu anestezie locala combinata cu sedare, anestezie rahidiana/epidurala combinata cu sedare sau anestezie generala. Dureaza aproximativ  45 minute. Necesita o perioada de minim 4 saptamani de evitare a contactului sexual si de presiune la nivelul penisului prin lenjerie intima compresiva. E bine sa nu se foloseasca procedura cu greutati pentru prevenirea reinsertiei ligamentului dupa procedura de alungire. Asadar, daca se doreste o ingrosare a penisului, cel mai indicat este ca aceasta sa se faca la minim 3 luni dupa cea de alungire datorita fenomenului de compresiune.

Ingrosarea penisului si liposuctia regiunii suprapubiene

Liposuctie suprapubiana

Liposuctie suprapubiana

Multi barbati prezinta un depozit considerabil de grasime la acest nivel, iar liposuctia in aceasta zona se face prin cateva mici intepaturi care apoi pot fi folosite mai departe pentru ingrosarea penisului. In acest caz ingrosarea penisului asociata cu modelarea regiunii suprapubiene va da un aspect mult mai bun.

Protocolul acestei proceduri este identic cu cel pentru ingrosarea penisului.

2.  Ingrosarea penisului cu tesut dermic autolog

O alta solutie de imbunatatire a grosimii penisului este prin folosirea tesutului dermic propriu. Acesta se recolteaza de la nivelul fetei antero-laterale a coapsei sau de la nivelul pliului inghinal. Aceasta banda de tesut va fi inserata sub pielea penisului, urmand ca in primele 3 saptamani se produca vascularizatia si astfel integrarea acesteia. Penisul va deveni mai gros datorita integrarii tesutului dermic care va imbunatati grosimea cu aproximativ 2 cm.

Dezavantajul acestei tehnici fata de injectarea de grasime este ca se fac incizii largi atat pentru recoltarea tesutului, cat si pentru dispunerea acestuia la nivel subcutanat  penian. Nu prea o mai practicam, dar in cazuri in care pacientul este foarte slab, casectic chiar, si nu ne putem baza pe o cantitate si calitate multumitoare de grasime, putem sugera cu succes aceasta tehnica.

3. Ingrosarea penisului prin folosirea implanturilor de titan

De foarte multi ani aceasta procedura ne-a fost ceruta pe scara larga, dar neavand dispozitivele speciale, agreate printr-o metoda de sterilizare certificata nu am putut sa o practicam. In plus, am inlaturat foarte multe implanturi montate neconventional in diferite medii , la cerinta pacientilor care s-au prezentat pentru diverse afectiuni inflamatorii si infectioase. Insa datorita colaborarii cu o companie care poate oferi aceste implanturi de titan cu o garantie a sterilizarii , am inceput sa le folosim pentru cei care considera ca aceasta procedura ii poate ajuta intr-un mod real.

Statistic, am observat ca tehnicile de inserare a acestor implanturi au schimbat in bine viata intima a multor cupluri , aducand zambetul pe buze si respectul de sine pentru multi barbati.

Sunt din ce in ce mai multi pacienti care ne solicita procedura de faloplastie in situatii extreme, in care dimensiunile actuale ale penisului sunt sub limita celor fiziologice si problemele de cuplu sunt foarte serioase, cu riscul de a duce ladespartiri.  Astfel am hotarat de imbunatatim operatia de marire a penisului, prin asocierea tehnicilor de faloplastie prezentate mai sus cu implanturile de titan.

ingrosare penis bile titan implant

Indiferent daca aceasta operatie se asociaza sau nu cu cea de faloplastie, se va folosi acelasi tip de anestezie ca si in cazul ultimei amintite. Procedura de inserare a implanturilor dureaza aproximativ 30 minute, depinzand foarte mult care tehnica se va alege. Postoperator se poate parasi clinica in aceeasi zi sau a 2-a zi, dar este nevoie de un regim de pansamente si inspectii la 2 zile pana la inlaturarea firelor de sutura la 14 zile. Dusurile se pot face folosindu-se un sapun cu ph neutru , fara a se traumatiza zona sub nici o forma. Este de obicei indicat sa se foloseasca timp de 5-7 zile un tratament antibiotic general si o crema cu antiinflamator sau antibiotic la nivel local. Activitatile sexuale pot fi reluate dupa minim 4 saptamani.

Circumcizia

Circumcizia este cea mai veche procedura chirurgicala, efectuata de peste 10.000 de ani.

Semnifica inlaturarea chirurgicala a excesului preputului care acopera glandul. De cele mai multe ori, circumcizia  se face in scop religios de catre populatiile mozaice sau musulmane, dar nu numai.

La Cosmedica, circumcizia este o procedura foarte des efectuata atat la copiii mici (1-4 ani de obicei), dar si pentru adulti. Cauza cea mai frecventa este fimoza, care poate fi prezenta atat la copii cat si la adulti. O alta cauza este cea infectioasa, prin episoadele repetate de balanopostita, care semnifica inflamatia glandului si preputului.

Operatia dureaza aproximativ 30 minute, putandu-se efectua cu anestezie rahidiana/epidurala combinata cu sedare sau cu anestezie generala. Firul de sutura care se foloseste este resorbabil el urmand sa cada singur in primele 14 zile in timpul igienei locale sau la dus. Postoperator pacientul poate parasi clinica in aceeasi zi in cazul  copiilor sau a 2-a zi pentru adulti, urmand sa vina pentru controale si inspectii ale regiunii la 2-3 zile. De obicei se indica un tratament de 5-7 zile cu antibiotic pe cale sistemica si anti-inflamatorii iar la nivel local prin creme cu antibiotic.  Activitatea sexuala trebuie intrerupta timp de minim 4 saptamani, sau pana se considera ca cicatricea nu prezinta risc de dehiscenta.

La copii, efectuam inainte o dilatare meticuloasa netraumatica a preputului si apoi evaluam daca acel inel fibros se manifesta prin imposibilitatea de recalotare, care daca apare, e necesar sa fie sanctionat prin circumcizie. Daca dupa dilatarea preputului acesta este moale si lax, se verifica decalotarea si daca aceasta se face usor, parintii sunt cei care pot decide preoperator daca doresc circumcizia sau nu. Cu alte cuvinte, daca preputul poate fi dilatat cu succes, nu e obligatorie circumcizia pentru tratamentul fimozei la copii. In schimb pentru adulti e foarte greu sa se poata dilata un preput matur, care a mai si suferit episoade de balanite care au dus la stari de fibroza si ingrosare a preputului. De aceea, pentru adultii care sufera de fimoza, recomandarea noastra este de a se efectua circumcizia.

Dorim sa subliniem asocierea circumciziei cu procedurile de faloplastie, pentru a crea un penis cu un aspect normal conformat,fara piele in exces, mai gros si mai mare, care nu creaza probleme la decalotare.

 De obicei recomandam celor care nu sunt circumcisi si doresc sa beneficieze de operatia de ingrosare a penisului, sa opteze in prima etapa pentru circumcizie. Daca pacientul prezinta un exces preputial considerabil (cel care atarna mult inafara glandului) si doreste injectare de grasime proprie pentru un penis gros , e bine de stiut ca pentru a putea asigura optimizarea formei, aspectului, supravietuirii grasimii in timp, modalitatea de decalotare – recalotare si astfel de igiena locala adecvata, circumcizia este procedura care trebuie efectuata in prima etapa, cu cel putin 3 luni anterior injectarii de grasime. Daca se injecteaza grasime la nivelul unui penis cu un exces al preputului, indicatia e – canula sa nu ajunga la nivelul portiunii terminale si nici sa nu se impinga grasimea prin masaj pana la acel nivel, deoarece uneori decalotarea in pozitie erectila nu se va mai putea face, atat datorita stratului de grasime care nu mai lasa glisarea preputului inapoi, cat si datorita fibrozei care se va stabili la acel nivel.

Exista unele studii semnificative statistic din domeniul medicinei sexuale care  atesta faptul ca atat pentru cei circumcisi cat si pentru partenerele lor, placerea din timpul actului sexual este mai mare. Totusi, exista unele studii care arata ca si cei necircumcisi pot sa primeasca si sa ofere placere uneori in mai mare masura decat cei circumcisi. Astfel, avand in vedere ca parerile sunt impartite intre a fi sau a nu fi circumcis, un lucru e cert: CIRCUMCIZIA NU POATE AFECTA VIATA SEXUALA.

Clinica Cosmedica a comandat un studiu de piata printr-o companie de profil recunoscuta la nivel national, pe un esantion de 100 de persoane de sex feminin cu varste cuprinse intre 18 si 45 de ani, din mediul urban, cu studii superioare, necasatorite, fara partener stabil, cu peste 4 parteneri in antecedente.

Intrebarea pentru fiecare din acestea a fost daca marimea penisului partenerului conteaza si in ce fel.

Datorita faptului ca am amintit mai sus procedurile de faloplastie in care se regasesc tehnici de alungire si de ingrosare, 73% din respondentele noastre au afirmat cu tarie ca daca e sa conteze ceva cu adevarat, aceea este grosimea penisului atata vreme cat lungimea este in limitele fiziologice.

17% au afirmat ca pentru ele conteaza atat lungimea cat si grosimea penisului partenerului, iar restul au afirmat ca atata vreme cat partenerul prezinta o erectie normala, grosimea si lungimea daca sunt in limite fiziologice nu sunt un factor decisiv.

Din punct de vedere stiintific, lungimea unui vagin in stare de excitatie este aproape egala cu a unui penis fiziologic in erectie (12-15cm), asa ca unul dintre raspunsurile noastre este ca lungimea nu este un factor decisiv. In schimb, grosimea poate sa joace un rol foarte important deoarece un penis ceva mai gros decat diametrul vaginului va putea oferi cu siguranta cresterea placerii in timpul actului sexual. In plus, punctul G poate fi stimulat mult mai usor cu un penis la care grosimea este augmentata si partenerele pacientilor nostri care au optat pentru o ingrosare a penisului au confirmat ca placerea din timpul actului sexual s-a imbunatatit semnificativ mai mult datorita grosimii decat lungimii.

studiu romania marirea penisului conteaza

29 Comentarii
 1. Buna ziua!M ar interesa si pe mine o operatie de ingrosare a penisului .Tin sa mentionez ca am circumferinta penisului foarte mica de11 cm in erectie .Vreau sa va intreb care este diferenta dintre operatia cu grasime si cea cu acid hialuronic?Dupa efectuarea operatiei cu grasime la un timp indelungat se subtiaza din nou penisul sau este ceva care ramane definitiv ?As fi forit sa vad si poze cu implantul de bile de titan .Daca nu am suficienta grasime ce imi recomandati ?Sunt doctori care avertizeaza ca operatiile de marire a penisului pot provoca impotenta. Va multumesc.

  • Buna ziua dle Marius,

   Va multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru ca medicii nostri sa va poata oferi cat mai multe detalii despre situatia dvs particulara va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima impreuna cu cateva date despre dvs (varsta, adresa,telefon de contact, inaltime, greutate, ocupatie, istoric de boli/tratamente/operatii/spitalizari/alergii etc) la office@faloplastie.ro si dupa ce vor fi evaluate veti primi un raspuns cu sugestia noastra. Daca va fi nevoie de o discutie mai ampla sau de anumite precizari speciale, puteti fi contactat/a de unul dintre medicii nostri chiar inainte de a veni la o consultatie pentru a fi cat mai bine informat/a cu privire la conditia dvs.
   Trebuie sa stiti ca pozele pot distorsiona intr-o oarecare masura realitatea, asa ca e bine sa intelegeti ca acestea doar pot sa ne orienteze cu privire la solicitarea dvs si astfel nu pot inlocui consultatia. Daca e nevoie de mentiuni cu privire la acest lucru, medicul vi le poate explica telefonic.

   Multumim

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176
   +40-753042234

 2. Buna ziua. Cum procedez daca doresc o ingrosare a penisului dar locuiesc foarte departe de clinica dvs. E nevoie sa vin pentru un consult sau pot trimite niste poze pentru o inspectie? Daca da , va rog sa-mi lasati o adresa de e-mail. Miltumesc

  • Buna ziua dle Ionut ,

   Va multumim pentru interesul legat de serviciile noastre. Pentru ca medicii nostri sa va poata oferi cat mai multe detalii despre situatia dvs particulara va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima impreuna cu cateva date despre dvs (varsta, adresa,telefon de contact, inaltime, greutate, ocupatie, istoric de boli/tratamente/operatii/spitalizari/alergii etc) la office@faloplastie.ro si dupa ce vor fi evaluate veti primi un raspuns cu sugestia noastra. Daca va fi nevoie de o discutie mai ampla sau de anumite precizari speciale, puteti fi contactat/a de unul dintre medicii nostri chiar inainte de a veni la o consultatie pentru a fi cat mai bine informat/a cu privire la conditia dvs.
   Trebuie sa stiti ca pozele pot distorsiona intr-o oarecare masura realitatea, asa ca e bine sa intelegeti ca acestea doar pot sa ne orienteze cu privire la solicitarea dvs si astfel nu pot inlocui consultatia. Daca e nevoie de mentiuni cu privire la acest lucru, medicul vi le poate explica telefonic.

   Multumim

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176
   +40-753042234

 3. Buna ziua. M-ar interesa sa aflu un pret pentru implantul cu bile de titan.

  • Buna ziua,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Asa cum ati vazut, Cosmedica este o clinica privata de chirurgie estetica situata in Baia Mare. Avand in vedere multitudinea de operatii de marirea penisului pe care le efectuam in ultimii ani, exista unele solicitari si de la unii pacienti care au un penis mic congenital, cu diverse probleme de cuplu si care sunt si foarte slabi astfel incat sa nu putem recolta grasime suficienta pentru procedura de ingrosare a penisului. Pentru acestia solutia care o putem oferi incepe prin inserarea unor implanturi de titan, de 5,7 sau 9 mm diametru, in functie de dorinta pacientului sau posibila indicatie medicala oferita in urma unui consult si o discutie foarte extensiva.
   La orice pacient care solicita imbunatatirea aspectului estetic al penisului si are suficienta grasime pentru cel putin o sedinta de recoltare si injectare ii vom propune doar procedura de ingrosare deoarece aceasta ofera un aspect mult mai natural si eficient.
   Pentru a va putea da mai multe detalii despre situatia dvs daca sunteti interesat, ne puteti trimite un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima. Dupa ce vor fi evaluate veti primi un raspuns cu sugestia noastra.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 4. Buna ziua,
  am varsta de 54 ani si as dori sa va intreb daca puteti sa ma programati pentru o operatie de alungire si ingrosare a penisului. Ce analize ar trebui sa fac si ce fotografii sunt necesare pentru a se stabili cea mai buna solutie pentru cazul meu ? Dupa ce voi trimite rezultatul analizelor si pozele cerute, mi-ati putea spune, cu aproximatie, costul total – inclusive spitalizarea postoperatorie ?
  Precizez ca nu am probleme de sanatate si sunt disponibil oricand, dar as aprecia daca programare ar fi cat mai rapida. Va multumesc anticipat si astept raspuns urgent de la Dvs. !
  Adrian

  • Buna ziua,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   In ultimii ani, asa cum femeile isi maresc sanii prin implanturi de silicon sau grasime, si barbatii au inceput sa se gandeasca tot mai mult la procedurile de faloplastie.
   Operatia de faloplastie este una estetica, asadar nu are legatura cu functia penisului. Orice performante sexuale legate de erectie sau ejaculare aveti in momentul de fata, ele nu vor fi imbunatatite sau abolite, dar calitatea contactului intim va creste considerabil datorita unui penis mai mare.

   Acestea presupun 2 proceduri de alungire si una de ingrosare.

   ALUNGIREA DORSALA
   Operatia- se practica o incizie in V, care mai apoi va deveni sub forma de Y, prin care se sectioneaza si dezinsera ligamentele fundiform (superficial) de pe fascia abdominala si suspensor(profund) de pe osul pube, pentru a produce o avansare a corpilor cavernosi in fata si implicit a scoaterii lor de sub streasina osului pube pe o distanta mai mare. Prin aceasta se pot castiga 1-3 cm, in functie de consistenta si dispunerea ligamentului suspensor pe os. Cu cat ligamentul e mai gros si mai lat, cu atat se va castiga mai mult . Disectia se face cu un laser cu radiofrecventa Ellman 4.0MHz , astfel ca durerea postoperatorie este minima, de tipul unei contracturi dupa o febra musculara. Pentru a se preveni retractia ligamentului pe os si implicit a pierderii rezultatului, se practica o sutura speciala care se bazeaza pe tesuturile adicente disectiei, care vor fi montate la nivelul osului ca o perdea, care nu permite revenirea ligamentului in pozitia initiala. Datorita alungirii corpilor cavernosi, in zona adanca a disectiei se creaza un fund de sac unde se va introduce un mic tub de drenaj care sa aspire toate lichidele care se pot acumula postoperator de la edem.
   Spitalizare – In principiu daca situatia se prezinta in limite normale, a 2-a zi va putem lasa sa mergeti la o pensiune sau hotel si sa veniti zilnic pentru control si schimbatul pansamentelor sau puteti sa ramaneti in clinica, in functie de bugetul dvs. In aceasta perioada vom evalua situatia si vom inlatura drenajul care este montat in spatiile adanci care se formeaza de la alungirea penisului.
   Recuperare- Pentru aceasta procedura e nevoie de o perioada de repaus de pana la 14 zile de la efortul moderat si intens. In primele 2-3 zile e important sa aveti repaus absolut la pat. Apoi lucrurile isi pot intra in normal doar prin mici plimbari si ulterior constant din ce in ce mai mult. Dupa 14 zile puteti reveni la munca daca aceasta nu implica efort intens (alergat, carat greutati, ridicat greutati, inot, fitness, constructii etc). Daca munca implica efort mare, atunci e bine sa aveti 30 zile de repaus.

   ALUNGIREA VENTRALA- se face o procedura plastica la nivelul pielii scrotului care urca de cele mai multe ori peste corpii cavernosi, ducand-o astfel mai jos spre scrot si scotand la iveala radacina corpilor cavernosi si de pe fata ventrala. De obicei daca va palpati pe fata ventrala cand penisul este in erectie veti simti ca baza corpilor cavernosi e acoperita de pielea scrotului, zona care nu se poate folosi la intrarea in cavitatea vaginala. Cu aceasta se pot castiga 1-3 cm coborand pielea scrotului putin mai jos.
   Lungimile castigate de la alungirea dorsala si cea ventrala nu se acumuleaza. De obicei aceasta se face asociat cu cea dorsala, mai ales daca la consultatie va indic ca ar merita facuta, daca pielea scrotului urca mult peste penis.

   INGROSARE CU GRASIME-
   Procedura- grasimea se recolteaza, se proceseaza prin centrifugare pentru a se elimina tesuturile nefolositoare si se injecteaza sub fascia superficiala pentru volumizare, circumferential. Prin aceasta procedura se pot castiga 3-4 cm ca si grosime. Zonele de unde se recolteaza sunt: coapsele supero-interne, coapsele anterioare, abdomen, zonele lombare. De aceea, e nevoie sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil , de la genunchi pana sub torace, fara lenjerie intima pentru a vedea de unde putem recolta cel mai bine grasimea. Coapsele supero-interne a fi prima zona si abdomenul a 2-a. In plus, e important sa vedem zona suprapubiana, pentru ca daca aici exista un depozit considerabil de grasime, va vom indica sa facem liposuctie pentru supleerea zonei, doar ca aceasta grasime nu e de calitate si astfel nu o folosim. Statistic din cadrul grupului de pacienti pe care i-am avut pana acum, injectam 40-80ml de grasime pura, in functie de dimensiunile penisului. E bine sa stiti ca o parte din cantitatea de grasime injectata se va pierde datorita imposibilitatii de vascularizatie a intregii cantitati. Acesta e un proces normal si se intampla la nivelul oricarui tesut unde se injecteaza grasime. Cantitatea care se pastreaza e undeva intre 30-70%. Din statistica pacientilor nostri care au revenit pentru a 2-a sedinta va pot spune ca s-a pastrat aproximativ 50% din catitatea initiala. Aceasta cantitate care se va pastra va ramane definitiv pe parcusul anilor daca nu practicati anumite cure de slabire, traumatisme locale, erectii in pozitii atipice sau stres intens. De asemenea e bine sa stiti ca la o perioada de minim 6 luni se poate reveni pentru a 2-a sedinta daca veti mai dori sau veti considera ca e necesar. De obicei nu am avut pana acum nici un pacient care sa mai doreasca si a 3-a sedinta.
   Spitalizare- 1 zi
   Recuperare- 1-2 zile, in functie de unde recoltam grasimea

   In cazul oricarei proceduri, anestezia va fi peridurala combinata cu sedare pentru a elimina orice senzatie de frica sau de anxietate sau generala in functie de preferinta dvs. Fiind o clinica privata , incercam sa oferim pacientilor nostri proceduri complet fara durere si frica, astfel ca echipa noastra de anestezisti va va asigura un confort maxim pe toata durata procedurii. Pe toata durata procedurii puteti asculta muzica preferata si sa interactionati cu echipa operatorie si cea de la anestezie ori de cate ori doriti.

   Clinica Cosmedica se afla in Baia Mare si este una dintre cele mai moderne si echipate clinici de chirurgie estetica din Romania, dispunand de 20 de paturi, oferind conditii de cazare standard (4 stele) sau cazare VIP (5 stele), cu un personal foarte bine pregatit si obisnuit aproape zilnic cu aceste proceduri, care arata profesionalism si maxima discretie in cazul oricarei interventii si pacient.

   Costuri:
   de la
   – 1300 euro*- ingrosare cu grasime proprie
   – 1200 euro*- alungirea dorsala
   -1400 euro*- alungire dorsala + alungire ventrala
   – 1500 euro-* ingrosare cu grasime proprie + liposuctie suprapubiana
   – 1800 euro*- alungire dorsala + ingrosare cu grasime
   – 2000 euro* – alungire dorsala + alungire ventrala + ingrosare cu grasime
   – 2000 euro*- alungire dorsala + ingrosare cu grasime + liposuctie suprapubiana
   -2200 euro*- alungire dorsala + alungire ventrala+ ingrosare cu grasime+ liposuctie suprapubiana
   – 5000 euro* – alungire + ingrosare cu derm propriu

   Acestea includ anestezie epidurala si conditii de cazare standard.

   -anestezie generala-300 euro
   -corset 100 euro
   -spitalizare in plus fata de perioada necesara pentru operatie- 100 euro/zi- care include 3 mese, monitorizare, pansamente, tratamente, servicii

   Daca sunteti interesat de serviciile noastre, puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil in care sa includeti abdomenul, coapsele si zona suprapubiana (fara lenjerie intima pentru a putea vedea daca e nevoie de liposuctie si aici) si nu ezitati sa ne contactati sau sa ne furnizati un nr de telefon unde va putem contacta dupa ce evaluam pozele.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 5. Buna ziua
  Am vazut pe internet mai multe tipuri de interventie pentru circumcizie,
  la dumneavoastra la clinica care e procedura exacta?
  Aveti vreun filmulet?
  Care ar fi costurile operatiei de circumcizie?
  Multumesc

  • Buna ziua dle Marian,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Circumcizia presupune inlaturarea chirurgicala a preputului. Aceasta se efectueaza datorita unei fimoze, datorita igienei si a prevenirii bolilor cu transmitere sexuala sau apartenentei religioase (religia mozaica).
   Va putem oferi imagini intraoperatorii cu procedura doar in cadrul consultatiei.

   http://faloplastie.ro/tarife-marirea-si-ingrosarea-penisului/

   Pentru mai multe detalii, daca sunteti interesat, nu ezitati sa ne contactati.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 6. buna seara,
  doresc sa mi se faca implanturi pentru ingrosare penis
  cu bile de titan sau alte implanturi permanente !
  as dorii la inceputul lunii iulie sa vin la o consultatie
  daca este cazul !

  • Buna ziua,

   Puteti sa ne contactati la +40-771227176 si sa va faceti o programare pentru consultatie. Dupa aceasta se va stabili data interventiei daca va fi cazul.

   Multumim

   Clinica Cosmedica

 7. Buna seara. O întrebare am! Pentru îngro?area penisului. Am v?zut c? se poate si cu implant de silicon. Dumneavoastr? face?i implant de silicon in penis?

  • Buna ziua dle Ionel,

   Nu efectuam procedura de ingrosare a penisului cu silicon, doar cu grasime sau derm propriu.

   Pentru mai multe detalii despre aceste proceduri, nu ezitati sa ne contactati

   Multumim

   Clinica Cosmedica
   +40-753042234

 8. Buna ziua,

  v-am lasat un mesaj cu cateva zile in urma, insa nu am primit nici un raspuns pana in prezent.
  Ma intereseaza o procedura de ingrosare a penisului, combinata – daca e nevoie – cu un implant de bile din titan.
  De asemenea, ma intereseaza daca pacientii dvs. care au beneficiat de interventii similare s-au plans de un anumit discomfort datorat implanturilor din titan ?
  Va multumesc anticipat pentru atentia acordata !

  Valentin

  • Buna ziua dle Valentin,

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu regiunea abdomenului, coapselor si zonei suprapubiene, fara lenjerie intima pentru a putea vedea conditiile de recoltare a grasimii.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-753042234

 9. Buna ziua! In urma unei fimoze, in copilarie am fost circumcis. Intrebarea mea este, daca in cadrul clinicii dvs efectuati si inversul operatiei de circumcizie ( se poate repube preputul)? Multumesc, o zi buna!

  • Buna ziua,

   Exista si cazuri in care procedura de circumcizie a presupus inlaturarea a unei cantitati de piele mai mari decat era necesar si pacientul prezinta dureri si o pozitie incurbata a penisului in erectie. Acele situatii necesita o procedura de plastie care sa refaca dipsunerea pielii astfel incat aceasta sa se poata expanda corespunzator.
   Daca operatia de circumcizie a fost efectuata corespunzator, e foarte complicat ca cele 2 straturi ale preputului sa se refaca asa cum erau inainte.

   Pentru mai multe detalii, va recomand sa va faceti o programare la o consultatie.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-753042234

 10. buna ziua.
  sunt interesat de serviciile dvs, si as vrea sa stiu cum pot sa fac o programare in cel mai scurt timp, si cum pot sa iau legatura cu medicul care efectueaza operatia. multumesc

  • Buna ziua dle Alin,

   Pentru mai multe detalii, puteti citi informatii extensive despre aceasta procedura la http://www.faloplastie.ro
   Acolo o sa gasiti si informatii despre cum puteti sa ne scrieti astfel incat unul dintre medici sa ia legatura cu dvs.

   Multumim

   Clinica Cosmedica

 11. am si eu o intrebare pt domnul/a doctor: in stare erecta am 13-13.5 cm si as dori o augmentare in lungime. ma intereseaza metoda cea mai putin invaziva, pret/uri daca am mai multe variante, si o enumerare a posibilelor complicatii intra/post operatorii,plus enumerarea elementelor de care am nevoie postop, gen extensor, etc .
  la capitotul castig potential in cm, am observat intr-unul din raspunsurile date mai sus, formularea „pot oferi 1-3 cm”; sa inteleg ca „pot” la fel de bine sa nu ofere nimic in plus?
  multumesc anticipat.

  • Buna ziua dle Florin,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Asa cum ati putut citi, posibilitatea de alungire a penisului prin abordul dorsal la baza penisului, se bazeaza pe grosimea si dispunerea ligamentului suspensor la nivelul osului pube. Asta inseamna ca un ligament gros si dispus cat mai in lateral la nivelul osului va putea produce o avansare mai mare a corpilor cavernosi. 1-3 cm este o dimensiune standard, deoarece de obicei cam atat se obtine deoarece cam aceasta este grosimea ligamentului.
   Complicatiile acestei operatii sunt la fel ca si in cazul altor operatii: hematomul- acumularea de sange, seromul- acumularea de limfa, infectia, ciatrizarea defectuoasa, dar avand o experienta destul de mare, avem toate parghiile necesare pentru a le preveni.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 12. Buna ziua!
  As dori sa fac o operatie de alungire a penisului(in erectie acum are in jur de 13-13.5cm)…la ce lungime se poate ajunge dupa operatie? Si as mai dori sa fac si un implant cu bile din titan. Intrebarea mea este daca se pot face in aceeasi zi aceste doua interventii si cat costa interventiile.
  Analizaele se pot face la dumneavoastra in clinica sau trebuie sa vin cu ele gata facute?
  Va multumesc!

  • Buna ziua dle Laurentiu,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Procedurile de alungire (dorsala si ventrala) pot oferi intre 1 si 3 cm ca si alungire. O data cu acestea se poate efectua si inserarea implanturilor de titan.
   Analizele ar fi indicat sa le faceti inainte si sa ni le trimiteti prin email sa vedem ca totul este in regula, si de abia apoi sa facem programarea. Daca doriti sa veniti direct pentru analize, se poate si asa.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 13. As dori sa aflu marimea bilelor, as vrea sa fac in implant de bile dar nu cu o circumferenta mai mare de 4-5 mm

  • Buna ziua,

   Implanturile de titan sunt de 3 dimensiuni: 5,7 sau 9 mm diametru.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 14. Buna..asi vrea sa va pot..suna pentru prenotare.
  Daca se poate .an agust..multumesc.

  • Buna ziua,

   Pentru mai multe detalii, va recomandam sa ne trimiteti un set de poze din fata si profil de sub torace pana la genunchi ca sa putem estima cum se prezinta zonele de unde o sa recoltam grasimea si mai mult, sa vedem cum se prezinta zona suprapubiana.
   In principiu pentru programarea operatiei e nevoie de o perioada de minim 2 saptamani inainte, asa ca in august este posibil, doar ca ar fi indicat sa luati legatura telefonica cu unul dintre medici pentru explicatii despre procedura si ce presupune.

   Multumim

   Clinica Cosmedica

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.