office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Imbunatatirea vietii sexuale, chirurgie estetica

Chirurgia estetica intima feminina este un domeniu in continua crestere, care implica o varietate de proceduri menite sa imbunatateasca sau sa rejuveneze aceasta regiune. Aceste proceduri includ labiopastia minora, labioplastia majora, remodelarea muntelui lui Venus prin metode chirurgicale sau prin liposuctie, himenoplastie, stimularea clitorisului, vaginoplastie, injectari de grasime.

Descopera toate procedurile de chirurgie estetica intima feminina dand click pe imaginea de mai jos:

himenoplastie vaginoplastie

 

Chirurgia estetica intima masculina vine in intampinarea nevoilor barbatilor de a-si imbunatati viata sexuala. „Conteaza marimea?”. In ultimii ani numarul pacientilor de sex masculin care au cerut proceduri de alungire si ingrosare a penisului a crescut considerabil. Procedurile de faloplastie pe care le efectuam se compun din tehnici de alungire si de ingrosare. Totodata, in cadrul clinicii Cosmedica efectuam procedura de circumcizie, cea mai veche procedura chirurgicala, efectuata de peste 10.000 de ani. Semnifica inlaturarea chirurgicala a excesului preputului care acopera glandul.

Descopera toate procedurile de chirurgie estetica intima masculina dand click pe imaginea de mai jos:

ingrosarea-penisului-bile-titan-operatie-estetica

2 Comentarii
 1. As dori implantarea unor bile de titan îns? nu prea mari…..ave?i clinica ?i în Bucure?ti……care ar fi costurile totale…..exista riscuri….multumesc

  • Buna ziua,

   Clinica Cosmedica se afla doar in Baia Mare. Implanturile de titan pe care le avem sunt de 5,7 sau 9 mm diametru. Cele de 7 mm sunt cele mai potrivite daca nu doriti o marime impresionanta.
   Costul este de 500 euro cu totul inclus. Este nevoie de o perioada de aproximativ 5 zile pentru a ramane langa noi si a veni zilnic la controale si pansamente.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati
   0753042234
   office@cosmedica.ro

   Dr. Mihai Chertif

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.