Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Mezoterapia fara ace

Mezoterapia fara ace reprezinta o alternativa moderna la mezoterapia clasica care utilizeaza injectiile in tratarea afectiunilor specifice.

Mezoterapia fara ace utilizeaza impulsuri electrice special concepute pentru decongestionarea tesutului. Tratamentul mezoterapiei fara ace se bazeaza pe o noua tehnica denumita Aquaphoresis, care reprezinta o combinare a terapiei laser non-invazive sau a terapiei LED non-invazive cu mezoterapia non-invaziva care ajuta la reactivarea procesului fiziologic specific tesutului.

Aceste procese includ microcirculatia, drenajul limfei si intesificarea fluxului sanguin.

TRATAMENTE ALE MEZOTERAPIEI FARA ACE

 • TRATAMENTUL FAT-DISSOLVE (dizolvarea tesutului adipos)

Fat-dissolve (dizolvarea tesutului adipos ) reprezinta alternativa inovatoare non-invaziva a mezoterapiei clasice sau a liposuctiei. Ingredientul principal al cocktail-ului de substante active destinate tratamentului Fat-dissolve este fosfatidilcolina (PPC ) – un produs natural descoperit in corpul uman.

Rolul principal al PPC-ului in corp este de a distruge grasimea si colesterolul, reprezentand un element component al membranei celulare si al cresterii densitatii lipoproteinelor (colesterolul bun).

PPC poate fi derivat din soia si are aceeasi structura moleculara precum PPC-ul regasit in corpul uman. Este focalizat pentru dizolvarea zonelor mici de grasime, a vergeturilor si a reducerii celulitei, tratamentul poate imbunatati tonusul pielii, elasticitatea si contribuie la cresterea productiei de colagen care incetineste procesul natural de imbatranire, chiar daca nu il opreste.

Aplicatiile Fat-Dissolve:

 •  Abdomen – Coapse (spate/fata)
 • Fese – Gat
 • Talie spate (solduri) – Brate
 • Spate superior

 

 • TRATAMENTUL IMPOTRIVA CELULITEI

Peste 80% din femeile mature sufera de probleme legate de celulita.

Celulita sau incretirea pielii de pe coapse, fese si abdomen par sa aiba putine legaturi cu stilul de viata – chiar si persoanele care fac exercitii regulat nu sunt imune la aceasta problema.

Celulita afecteaza in mod special femeile, barbatii fiind mai rar afectati.Pielea femeii este mai fina, orientarea colagenului si fibrelor elastice este mai diferita iar schimbarile hormonale joaca un rol important.

Aplicatiile anti-celulitei:

 • Abdomen – Coapse (spate/fata)
 • Fese – Brate
 • Talie spate (solduri)

 

 • TRATAMENTUL IMPOTRIVA RIDURILOR

 

Aparitia ridurilor este un rezultat natural al procesului de imbatranire uman – proces care provoaca deshidratarea pielii si scaderea productiei de colagen si elastina.

Acest tratament este recomandat aproape tuturor afectiunilor pielii aparute in cursul procesului de imbatranire. Aquaphoresis mareste radical nivelul de hidratare al tesutului facial, creste vascularizarea tesutului care la randul lui stimuleaza producerea fibroblaste.

Fibroblastele reprezinta un factor initiator important pentru colagen si elastina – vitale pentru mentinerea calitatii pielii si a aspectului delicat.

Substantele active si gelul Aquaphoresis contin un volum mare de ingredienti activi hidratanti, antioxidanti, DL-Phantenol, imuno-stimulatori si extracte naturale.

Aquaphoresis permite penetrarea substantelor active in adancimea tesutului. Sinergia Aquaphoresis -impulsurile unice specifice si transportul efectiv al cocktail active -faciliteaza obtinerea rezultatelor optime.

Aplicatile anti-rid:

 • Frunte – Gat
 • Obraji – Periorbital
 • Barbie – Perioral

 

 • TRATAMENTUL IMPOTRIVA HIPERPIGMENTARII

Hiperpigmentarea poate aparea ca un rezultat al predispozitiei genetice sau ca rezultat al expunerii la lumina ultravioleta, infectie, hormoni, medicamente, acnee sau aplicarea de produse chimice pe piele.

In mod semnificativ, aplicarea incorecta a produselor destinate exfolierii poate cauza hiperpigmentarea in special cand se utilizeaza pe tipurile de piele sensibila sau mai inchisa la culoare.

Tratamentul transdermal al ingredientelor specifice este folositor in tratarea si reducerea hiperpigmentarii. Folosim un program echilibrat bazat pe penetrarea cocktail-ului de substante active care se adreseaza problemelor cauzate de depunerea in exces a melaninei.

Scopul tratamentului este acela de a aduce o imbunanatatire in calitatea pielii si o reducere a pigmentului in zonele afectate

Aplicatii:

 • Membre (superioare/inferioare) – Barbie
 • Frunte – Periorbital
 • Decolteu – Perioral
 • Obaji – Puncte de hiperpigmentare (corp)

 

 • TRATAMENTUL DERMA-LIFT

Pielea isi pierde elasticitatea si puterea in cadrul procesului natural de imbatranire. Acest proces este intalnit indeosebi in cazul structurilor tisulare subtiri sau al celor care nu sunt aderente la fasciile musculare (zona decolteului si a gatului).

Terapia DermaLift foloseste sistemul unic al mezoterapiei fara ace in combinatie cu proprietatile ingredientelor active avand ca tinta elasticitatea pielii in zonele susceptibile.

Transportul transdermal al ingredientelor specifice este folositor in tratarea si reducerea laxitatii pielii. Mezoterapia fara ace utilizeaza un program echilibrat bazat pe penetrarea cocktail-ului de substante active proprii care se adreseaza reducerii lipsei de elasticitate a pielii. Scopul acestui tratament este orientat spre imbunatatirea calitatii pielii prin remodelarea colagenului, hidratarea eficienta a pielii si prin activarea altor procese ce conduc spre un lifting accelerat al tesutului tratat.

Aplicatiile Derma-Lift:

 • Abdomen – Gat
 • Sani – Perioral si periorbital
 • Fese – Coapsa fata
 • Decolteu
 • Talie spate (solduri) – Coapsa spate
 • Perioral, barbie si obaji – Brate

CUM SE REALIZEAZA TRATAMENTUL?

Este un tratament unic-invaziv anti-celulita, anti-rid, dizolvarea tesutului adipos, depigmentare si derma-lift, se lucreaza cu curenti special creati pentru aplicatii in estetica, impulsurile electrice precis definite pentru procesul de Aquaphoresis – tratament sigur fara disconfort.

Aceste tratamente sunt bazate pe o noua tehnica numita Aquaphoresis ce foloseste tehnologia laser si unde de curent speciale pentru a ajuta reactivarea proceselor fiziologice in tesut, acolo unde se formeaza celulita.

Aceste procese incud microcirculatia, drenajul lifatic si imbunatatirea sistemului sanguin.

Procesul Aquaphoresis se bazeaza pe efectul sinergiei urmatoarelor etape:

 • Stimularea laser
 • Transportul substantei active in adancimea tesutului
 • Tonifierea si stimularea musculara
 • Stimularea limfatica

Compozitia mixului de substante active se concentreaza intr-o formula originala:

 • Extracte naturale
 • Complex de aminoacizi
 • Acceleratori de penetrare transdermala

Protocoalele tratamentului sunt lipsite de durere, vanatai, eriteme sau de orice posibila reactie alergica regasita le mezoterapia clasica invaziva.

CAT DUREAZA TRATAMENTUL?

Fiecare sedinta de tratament dureaza aproximativ 30 de minute si pacientul trebuie sa urmeze o serie de 8-10 sedinte pentru a obtine rezultatele dorite. Rezultatele apar dupa 5-6 sedinte desi acestea depind de stadiul celulitei sau a ridurilor.

Metoda Aquaphoresis este placuta pentru pacient, aceasta neexperimentand nici un fel de discomfort pe durata tratamentului.

Toti parametri utilizati in Aquaphoresis se modifica in concordanta cu gradul de suportabilitate al fiecarui pacient si pot fi complet adaptati pentru a elimina orice discomfort. Dupa fiecare sedinta pacientul se poate intoarce la activitatile normale imediat, fara a fi necesara o perioada de recuperare.

Ca prima etapa, pacientul ar trebui sa isi planifice 3 sedinte in interval de 10-14 zile, pentru a putea incepe corespunzator tratamentul. Durata tratamentului poate dura o luna pana la 2 luni in functie de tratamentul dorit.

Rezultate de durata, tratamentul de mentinere este recomandat dupa o perioada de 8-12 luni.

La clinica Cosmedica tariful pentru orice tratament cu mezoterapie fara ace (fat-dissolve, celulita, riduri) costa 500 euro (10 sedinte).

Galerie imagini mezoterapie, inainte si dupa operatie:

mezoterapia inainte/dupa

mezoterapia inainte/dupa

mezoterapia inainte/dupa operatie

mezoterapia inainte/dupa operatie

operatie mezoterapie: imagini inainte si dupa

operatie mezoterapie: imagini inainte si dupa

Prezentare Video

2 Comentarii
Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.