Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Marirea buzelor cu acid hialuronic

aspect inainte de marirea buzelor cu acid hialuronic Juvederm Ultra 3

aspect inainte de marirea buzelor cu acid hialuronic Juvederm Ultra 3

marire buze cu acid hialuronic Juvederm Ultra 3

marire buze cu acid hialuronic Juvederm Ultra 3

Marirea a buzelor cu acid hialuronic este una dintre cele mai efectuate si cerute proceduri zilnice la Clinica Cosmedica Baia Mare.

Fiind un element de senzualitate de la nivelul fetei, buzele au fost intotdeauna un subiect de discutie care a lasat interpretari.

   Folosirea acestor produsi semi-sintetici, care poarta numele de acid hialuronic este de un real ajutor, atat pentru imbunatatirea aspectului cosmetic, dar uneori, si pentru reconstructia unor zone a buzei care si-au pierdut din volum datorita unor conditii pre-existente sau a unor interventii chirurgicale pentru diverse formatiuni tumorale si nu numai, daca pacientul doreste o solutie minimalista, cu putine complicatii, cu o anestezie topica-locala, cu mai multe sedinte si cu maxim de beneficiu.

Spre deosebire de celelalte metode de marire a buzelor, care presupun anestezie loco-regionala sau chiar anestezie generala cum sunt cazul implanturilor specifice sau a grasimii, folosirea acidului hialuronic a ajutat deopotriva medicul si pacientul prin reducerea costurilor si totodata a complicatiilor , deoarece acesti produsi necesita doar o crema cu anestezic local folosita cu cel putin 30-40 de minute inainte de procedura.

Procedura se face ambulatoriu, pacientul putand pleca imediat dupa injectare si revenind la activitatile uzuale, relativ fara nici o contraindicatie.

Unul dintre cele mai importante aspecte care trebuie luat in considerare este posibila reactie de tip alergic la produsul care se injecteaza, mai ales daca persoana este plurialergica, afirmativ sensibila in trecut la administrare de unor substante necunoscute sau daca nu a mai efectuat niciodata o injectare de un produs pe baza de acid hialuronic. Pentru aceasta, se poate face o testare inainte de procedura, cu o cantitate infima din acel produs.  Este bine de stiut ca pot sa existe anumite reactii sau manifestari locale daca se face o injectare cu un produs diferit fata de cel care a fost injectat in trecut.

In principiu, fiecare pacient are nevoie de o consultatie prealabila , in care medicul trebuie sa exemplifice toate detaliile despre produsul de acid hialuronic si despre procedura de injectare de acid hialuronic pentru marirea de buze. In plus, medicul ar trebui sa stie ce isi doreste pacientul pentru ca felul injectarii si cantitatea de produs recomandata astfel,  sa fie in conformitate cu aceasta.

La Cosmedica Baia Mare, pentru marirea de buze, se foloseste acid hialuronic din gama Princess-Croma si Juvederm Ultra3– Allergan in mod obisnuit, zilnic. Pentru pacientii pretentiosi, care doresc un rezultat care sa dureze mult mai mult decat produsele amintite, folosim un acid hialuronic din gama Allergan care poarta numele de Juvederm Volift.  Juvederm Volift este un produs micromolecular care nu atrage apa din tesuturi si astfel nu umfla sau balonizeaza tesutul buzelor. Volift este destinat persoanelor care doresc sa imbunatateasca putin aspectul buzelor, persoanelor care au o anumita pozitie sociala prin care nu vor sa arate ca au imbunatatit buzele, ci doar ca acestea arata mai bine. In cazul acestuia cantitatea de acid hialuronic se pastreaza in jur de 6-8 luni.

Un alt produs pe care il folosim la Cosmedica pentru marirea buzelor este Restylane Lip Volume. Aspectul buzelor care se poate obtine dupa Restylane Lip Volume este foarte asemanator cu cel de la Juvederm Ultra 3.   Buzele vor avea o infatisare mai pufoasa si mai indrazneata.

La Clinica Cosmedica din Baia Mare, procedura de marire a buzelor se face folosind un anestezic sub forma de topic local, Emla, aplicat cu 45 de minute inainte de injectare. Pacientei sau pacientului i se da o oglinda pentru a putea interactiona cu medicul in cadrul procesului de injectare, pentru ca acesta sa fie asa cum isi doreste fiecare.  Gusturile in materie de „frumos” pot sa fie foarte diferite si noi, la Cosmedica, nu putem decat sa incercam sa satisfacem dorintele fiecarui pacient, pastrand bineinteles conditiile generale ale fiecarei situatii in materie de aspect estetic placut si atragator. Nu vom da curs unei dorinte bizare a unui pacient care intelege ca a-ti mari buzele inseamna a fi mai mult decat „comercial”, mergand pana la un aspect hidos si total inestetic doar ca asa ar fi mult mai bine pentru el sau ea, deoarece fiecare manevra sau tehnica pe care o efectuam in cadrul unei proceduri este cartea noastra de vizita si asta poate sa ne strice reputatia.

Recomandarea clinicii Cosmedica din Baia Mare pentru pacientii care doresc o marire de buze cu acid hialuronic este ca inainte de procedura sa fie foarte bine informati despre produsul care li se ofera, despre riscuri si complicatii.  Recomandarea noastra ca si produse, este a se folosi produsele Allergan, in special Juverderm Ultra 3, deoarece raportul calitate/pret/beneficiu in timp este foarte bun. In plus, pacientii nostri nu se plang de durere, deoarece produsul contine o cantitate foarte mica de anestezic local, ceea ce face ca injectarea sa nu fie insotita de durere, deoarece durerea produsa de introducerea acului este stopata prin crema de anestezic topic local. In plus, acest produs se poate folosi cu succes si pentru tratamentul ridurilor, lucru cerut de multi pacienti in aceeasi sedinta.

 

Pret marire buze :

Marirea buzelor cu acid hialuronic: de la 150 euro Princess/ seringa

de la 150 euro/seringa Juvederm Ultra Smile

de la 200 euro Juvederm Ultra 3/seringa

de la 250 euro Juvederm Volift

de la 200 euro Restylane Lip Volume

10 Comentarii
 1. Cat ma costa in total o m?rire cu 1 ml de acid juvaderm + consultarea?

  • Buna ziua dna Nicoleta,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Daca doriti sa optati pentru o procedura de marire a buzelor cu acid hialuronic, aveti nevoie mai intai de o consultatie. Daca veti opta ca in urma consultatiei sa faceti si injectarea, costul acesteia intra in costul procedurii propriu-zise.
   Legat de produsele Juvederm, e bine sa stiti ca aceasta este una dintre cele mai bune de pe piata.
   Pentru buze, puteti opta pentru mai multe produse:
   – Juvederm Ultra Smile- (0,55ml)- cost 170 euro
   – Juvederm Ultra 3- (1ml)- cost 220 euro
   – Juvederm Volift- (1 ml)- cost 250 euro

   In cadrul consultatiei vi se va explica diferenta intre ele si vi se va recomanda ce ar fi mai indicat pentru dvs.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

   Multumim

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 2. Buna ziua, dup? injectarea cu acid hialuronic in aproximativ a 3 a zi mi-a ie?it herpes, eu avind des probleme cu el, afecteaz? acesta acidul?

  • Buna ziua dna Daniela,

   Va rugam sa contactati medicul care e efectuat procedura si eventual sa mergeti la un control.

   Daca veti dori sa apelati la serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati telefonic in vederea unei programari.

   Multumim

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 3. Buna seara.lucrati intre sarbatori mai exact craciun si anul nou? As dori marire cu 1ml de acid juvaderm cel la 200€. Doresc sa stiu si cu cat timp trebuie sa vin inainte pt consulatie

  • Buna ziua Maria,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   In principiu se lucreaza la clinica intre sarbatori, dar cea mai buna solutie ar fi sa ne contactezi la 0753042234 si sa spui cand mai exact doresti programarea si ulterior o sa fii contactata de unul dintre medici pentru a stabili exact programarea. Consultatia se poate face in aceeasi zi.

   Multumim

   Clinica Cosmedica

 4. Care seringi trebuie pentru o singura ?edinta de injectare de m?rire ?

  • Buna ziua,

   Pentru o singura sedinta e suficienta o seringa de 1 ml. Daca dupa 10-14 zile cand edemul subsidua si acidul se asaza, se mai poate face o completare si atunci de obicei folosim produsul Juvederm Ultra Smile, care este de 0,55 ml.

   Dr. Mihai Chertif

 5. buna ziua!
  Pretul consultatiei este inclus in pretul interventiei? trebuie facute anumite analize inainte de injectare?
  va multumesc

  • Buna ziua,

   Nu e nevoie sa faceti analize inainte de injectare. Avand in vedere ca e prima data cand doriti injectarea la noi, e nevoie de o consultatie in prealabil, iar aceasta poate fi inclusa in costul procedurii.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.