Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Cosmetica medicala

Tratamente cosmetice: Proceduri de cosmetica medicala la clinica de chirurgie plastica si estetica Cosmedica Baia Mare.

Epilare definitiva
Epilarea definitiva cu Laser IPL – presupune folosirea unor unde luminoase speciale care vor distruge radacina firului de par. Intensitatea va fi reglata astfel incat unda luminoasa sa isi faca datoria si sa nici nu distruga tesuturile inconjuratoare.

Injectii cu grasime
Clinica Cosmedica recomanda acest procedeu atat celor care doresc imbunatatirea aspectului estetic al fetei pentru tratarea ridurilor, ca si celor care au o malformatie congenitala sau au suferit un traumatism si aceasta interventie le poate schimba conformatia fetei.

Injectii pentru infrumusetare
Injectii de infrumusetare cu perioada de aproximativ 10 minute sedinta, la Clinica Cosmedica Baia Mare. Acestea sunt injectate in zonele dorite si nu este nevoie de nici un fel de anestezic. Este foarte important ca inainte de a se incepe tratamentul sa se faca testare la produsul care urmeaza sa fie injectat, deoarece poate exista o alergie la colagen sau acid hialuronic de care pacientul sa nu stie.

Mezoterapia fara ace
Tratamentul mezoterapiei fara ace se bazeaza pe o noua tehnica denumita Aquaphoresis, care reprezinta o combinare a terapiei laser non-invazive sau a terapiei LED non-invazive cu mezoterapia non-invaziva care ajuta la reactivarea procesului fiziologic specific tesutului.

Peeling chimic
Peeling-ul chimic este o procedura prin care o arsura controlata este aplicata asupra pielii, folosind solutii chimice, pentru a inlatura straturile externe ale pielii, pentru ca aceasta sa arate in final, intinerita. Peeling-ul chimic poate inlatura ridurile usoare, semnele de piele, ca si starile pre-canceroase si cicatricile dupa acnee.

Pelleve
Daca va ganditi cum sa va improspatati infatisarea fara o interventie chirurgicala, la Clinica COSMEDICA gasiti sistemul de reducere a ridurilor care ar putea fi potrivit pentru dumneavoastra. Pelleve trateaza ridurile faciale eficient si in siguranta, fara durere, fara anestezie si timp minim de recuperare. Un astfel de tratament va poate deschide calea spre o piele mai ferma, mai intinsa si o infatisare mult mai tanara.

Injectii botox
Fiind unul dintre cele mai solicitate tratamente cosmetice, Clinica Cosmedica recomanda mai multe sedinte de injectare cu toxina botulinica, deoarece la prima sedinta este nevoie de o cantitate mai mare de solutie injectata pentru un efect maxim, care in acest caz va dura 3-4 luni. Dupa aceasta perioada este bine sa se repete sedinta, deoarece pe masura ce se va injecta, muschii vor deveni din ce in ce mai hipotoni, efectul va dura din ce in ce mai mult si cantitatea de toxina botulinica va fi din ce in ce mai mica.

Tratamente cu laser – IPL
Pot trata efectele imbatranirii, expunerii prelungite la soare, semnelor din nastere, venectaziilor, conglomeratelor de vene tip „paianjen” atat la nivelul picioarelor cat si fetei, epilarii definitive si inlaturarii tatuajelor.

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.