Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Chirurgie tumori maligne piele

Tratamentul tumorilor maligne ale pielii la Clinica Cosmedica: Carcinom bazocelular, Carcinom spinocelular, Melanom malign.

Clinica Cosmedica fiind singurul centru privat de referinta din judet pentru tratarea tumorilor de acest gen, va recomanda control, consultatii, consiliere si monitorizare de specialitate, decontate prin CAS, pentru profilaxia si tratamentul corect al acestor leziuni.

La clinica Cosmedica sunteti pe mana celor mai buni specialisti in domeniu.
Vorbim despre Carcinomul bazocelular, Carcinomul spinocelular, Melanomul malign ca fiind unele dintre cele mai cunoscute, fiecare procedura de tratament chirurigical fiind descrisa in amanunt separat, datorita importantei si a experientei care ne recomanda.

Zonele care fac aceasta tumora sa fie de-a dreptul invalidanta sunt unghiul intern al ochiului, zonele de granita dintre tegument si mucoasa (buze), sinusuri, fose nazale, la nivelul carora dupa o rezectie corecta defectele create lasa in urma unele impotente functionale si estetice, cu toate eforturile ridicate de reconstructie moderna.

Metodele chirurgicale sunt cele pe care noi le recomandam tuturor pacientilor si acestea includ:

– chirurgia clasica – aceasta presupune rezectia larga in tesut sanatos, prelevarea si trimiterea materialului bioptic in vederea examinarii histopatologice.

– chirurgia moderna – presupune chirurgia Moh, care semnifica o cartografiere a leziunii, in 4 puncte orare, urmata de o excizie in jurul acesteia si apoi reexcizii seriate in jurul defectului creat, corespunzatoare zonelor orare marcate care, sunt interpretate histopatologic imediat post-excizie prin tehnici speciale.

Protocolul clinicii Cosmedica presupune in cazul tumorilor mari si invalidante, o excizie larga, 2,5-3 cm in jurul acesteia si in profunzime incluzand  in piesa de rezectie si fascia musculara. Orice operatie de rezectie de acest fel, cu putine exceptii, este urmata de una de reconstructie cu lambouri locale sau regionale impreuna cu sau fara grefe de piele, pentru acoperirea defectelor create.

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.