Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Marirea penisului

Marirea penisului prin operatie mai poarta numele de faloplastie

marirea penisului pe faloplastie.ro

 

Exceptand aspectul estetic, pe care multi barbati doresc sa-l aiba, exista si unul functional in care se incadreaza malformatiile congenitale (micropenia, hipospadiasul, epispadiasul sau fibroza peniana), care limiteaza sau opresc capacitatea de procreere sau de a duce o viata sexuala normala a acestor barbati.

Motivul cel mai des intalnit pentru aceasta operatie este cel estetic, constand in ingrosarea sau alungirea acestuia.

Asadar, din punct de vedere al procedeului, marirea penisului poate fi temporara sau permanenta.

Metodele temporare includ medicatie, suplimente pe baza de plante si pompe speciale pe baza de vacuum. Aceste metode au o rata scazut de succes, adica va ramane un procent semnificativ de pacienti care nu vor beneficia de rezultatul dorit. Toata lumea care foloseste dispozitive de tractiune a penisului trebuie sa stie ca nu se poate obtine un rezultat de alungire daca nu se intrerup ligamentele care fac legatura intre portiunea proximala profunda a penisului si osul pube.

Procedeele facute la noi in clinica sunt cele permanente ale maririi penisului atat in lungime cat si in grosime.

Exista asadar 2 tehnici de alungire a penisului :

 • Alungirea dorsala: prin care se vor dezinsera ligamentul fundiform (structura aponevrotica superficiala, nu foarte puternica) si ligamentul suspensor –structura aponevrotica profunda care ataseaza radacina penisului de osul pube.

Prin dezinsertia acestora de pe osul pubian se va cobori portiunea proximala (incipienta) a penisului  care in mod normal este ascunsa sub tesuturi, castigandu-se astfel 1-3 cm.   In acest fel penisul va fi putea coborat prin tractiune mult mai usor, devenind astfel mai lung. Aceasta portiunea proximala reprezinta radacina penisului in care corpii cavernosi sunt acoperiti de streasina pubelui.

Datorita anatomiei locale a ligamentului suspensor care de obicei este diferita de la o persoana la alta, nu se poate estima preoperator cat de mare va fi insertia ligamentului pe osul pube pentru a putea sti cati cm se pot castiga.

Penisul poate avea dupa operatie in unele cazuri o pozitie flasca, balanta, dar nu va fi lipsit de fermitate. Marimea penisului in pozitia erectila poate varia considerabil.

Postoperator, in mod normal, pentru a preveni retractia penisului, se pot folosi contra-greutati speciale atasate acestuia pana la vindecarea completa. Orice tesut care sufera o laceratie sau leziune, fie ea traumatica sau chirurgicala va urma o etapa de cicatrizare care este perfect normala, deoarece orice vindecare se va face prin cicatrizare. Astfel, marginea ligamentului suspensor care a fost dezinserata de pe osul pube va avea tendinta de retractie deoarece corpii cavernosi sunt o structura musculara. Aceasta retractie face ca in primele zile ligamentul sa se reataseze de osul pube, ceea ce face operatia sa fie aproape sau chiar nula.

Asadar, trebuie sa treaca cel putin 30 zile pentru ca marginea dezinserata sa se vindece fara sa se lipeasca inapoi pe osul pube. Pentru aceasta se pot folosi

– greutati sau tractiuni mecanice sau manuale prin care ligamentul sa apuce sa se vindece fara a se retracta inapoi spre os;

– spacere din silicon care sa nu lase retractia ligamentului. NOTA BENE- acestea sunt materiale straine corpului care pot sa sufere fenomene de rejet (sa nu fie suportate de organism) sau fenomene de infectie. Pot fi lasate pe loc sau pot fi inlaturate dupa minim 3 luni.

tehnica speciala pe care o folosim in clinica Cosmedica se bazeaza pe o sutura a unor tesuturi adipo-fascio-periosteale inversate si rasturnate pentru a crea o perdea peste osul pube astfel incat ligamentul este impins si nu se mai poate retracta. Aceasta tehnica foloseste tesuturile proprii astfel incat nu exista sansa de rejet si cea de infectie este mult mai scazuta.

Exista situatii anatomice particulare care nu ne permit o sutura puternica si astfel sigura si la nivel profund chiar in vecinatatea osului pube, si in atunci instruim pacientul ca va fi bine ca dupa 3 saptamani sa inceapa programul de tractiuni pentru a fi siguri ca rezultatul va fi permanent. Daca nu am face aceasta sutura, dupa 3 saptamani aceste tractiuni si greutati ar fi de prisos deoarece ligamentul ar fi reatasat si ar fi foarte greu de spus daca mai poate fi dezlipit.

 –  Alungire ventrala (adancirea scrotului)– majoritatea barbatilor prezinta o insertie relativ inalta a pielii scrotului asupra penisului. Daca se face o intindere  si retractiei a scrotului si a penisului  zona respectiva apare sub forma unui „gat de curcan”. Tehnica se bazeaza pe o incizie in „Z”(z-plastie),care este o procedura de chirurgie plastica pura, prin care lambourile triunghiulare care se obtin se incruciseaza, si astfel, pielea scrotului va cobori mai jos. In acest fel se va scoate la iveala radacina corpilor cavernosi care preoperator se poate simti foarte usor la palpare mai ales cand penisul este in erectie. Prin aceasta procedura se pot castiga 3-4 cm la nivelul fetei ventrale a penisului.

 • Pentru a creste grosimea – ingrosare penis – penis gros – se foloseste injectarea de grasime urmata de liposculptura – detalii in Marire de penis fara operatie.

Grasimea este recoltata prin intermediul sistemului Body-Jet Evo de la nivelul abdomenului, soldurilor sau coapselor, preparata si separata prin centrifugare datorita  tehnicii Coleman de constituentii nefolositori (ulei, sange, solutie de infiltrat) si apoi injectata la nivelul subcutanat al penisului,  folosind tehnicile de liposculptura pentru a reda aspectul estetic cel mai bun. Penisul va deveni mai gros cu 30% decat aspectul initial.

Astfel, nu exista nici o sansa de rejet, deoarece grasimea este proprie iar cicatricea restanta este aproape neobservabila.

 • Alta metoda pentru a creste grosimea este prin folosirea de implanturi de silicon.

Acest gen de procedura este relativ traumatizanta pentru tesuturile peniene, iar riscul de infectie si necroza a acestora este mult mai mare.

Asadar, rezultatele de ingrosare a penisului obtinute prin folosirea de grasime proprie sunt mult mai sigure si eficiente in timp, iar pacientii nostri raporteaza o crestere semnificativa a calitatii actului sexual de catre partenerele lor.

Recomandarea clinicii COSMEDICA:

Experienta pe care o avem in acest tip de operatii, fie ca vorbim de marire in lungime sau doar de ingrosare, ne demonstreaza clar ca dezinsertia ligamentelor peniene de pe osul pubian, cu injectare de grasime si ulterior liposculptura este cea mai buna metoda pentru marire de penis, deoarece riscurile postoperatorii sunt mult mai reduse fata de metoda insertiei de implant de silicon, care atat pe termen scurt si lung poate sa duca la complicatii grave atat din punct de vedere fizic cat si psihic.

Tariful pentru acest tip de interventie incepe de la 1200 de euro cu toate facilitatile incluse (cazare tip standard,  tratamente, ingrijiri, pansamente, controale  pana la vindecare). Pentru conditii de cazare VIP, costul incepe de la 1500 euro cu totul inclus.

Doar in cadrul consultatiei se va stabili pretul final al interventiei.


Sunt interesat de marirea penisului. Ce pasi trebuie sa fac?

Daca te-ai gandit sa faci o operatie sau procedura de marirea penisului primul lucru de care trebuie sa tii cont este sa fii foarte bine informat referitor la ce putem sa iti oferim.

 1. Pentru asta te rugam sa citesti foarte atent explicatiile de la proceduri despre tot ce inseamna o marire a penisului prin alungire dorsala, ventrala si ingrosare folosind grasimea sau dermul propriu.
 2. Dupa ce ai inteles in mare ce presupun, poti sa iti faci o lista cu intrebarile pe care le-ai avea si apoi sa ne trimiti un set de poze cat mai clare din fata si profil, fara lenjerie intima pentru a putea vedea de unde vom putea recolta grasime si daca va fi nevoie sa recoltam grasimea si de la nivelul regiunii suprapubiene pentru un aspect cat mai bun a regiunii intime. De asemenea te rugam sa ne si atasezi un nr de telefon unde te putem contacta dupa ce examinam pozele impreuna cu solicitarea de procedura la care te-ai gandit.
 3. La telefon o sa putem sa iti explicam fiecare procedura in detaliu pe baza a ceea ce ai citit si mai ales sa iti raspundem punctual la intrebarile tale. In felul acesta vei putea castiga timp si vei intelege mult mai bine ce presupune procedura si ce ai de facut inainte pentru a o pregati cum trebuie deoarece suntem o echipa de profesionisti care fac aceasta operatie foarte des si ne intereseaza ca si cel mai mic detaliu sa fie controlat.

Emailul pe care ni-l trimiti pe office@faloplastie.ro trebuie sa contina urmatoarele:

 1. Lista intrebarile tale referitoare la procedura pe care doresti sa o faci
 2. Set de poze cat mai clare din fata si profil, fara lenjerie intima
 3. Datele tale de contact pentru a te putea contacta

Exemplu de mesaj primit pe email de la un pacient standard:

„Buna ziua, numele meu e A.M, am 25 de ani si doresc o operatie de marirea penisului deoarece consider ca imi poate schimba viata. Doresc sa fac alungire dorsala, ventrala si ingrosare/ alungire dorsala si ingrosare/ doar ingrosare cu grasime. Am citit ce am de facut si ce trebuie sa stiu. Doresc sa fiu contactat pentru a mai lamuri unele detalii si a face o programare pentru interventie, dupa ce o sa va trimit rezultatele analizelor solicitate de dvs.
Multumesc.”

495 Comentarii
 1. Buna ziua!Daca am in stare neerectila 7 cm, iar in stare erectila 12 cm cam cat pot castiga in stare erectila?Prin exercitiile de tractiune post operatorii se poate imbunatatii rezultatul operatiei?Astept raspuns.Multumesc!

  • Buna ziua dle Alexandru,

   In stare erectila prin procedura de alungire dorsala se poate obtine aproximativ 1cm care apoi se poate stabiliza sau imbunatati prin procedeele de tractiune.
   Exista unii pacienti care spun ca au castigat 2 sau chiar 3 cm in erectie dupa ce folosesc procedeul de tractiune, dar e bine sa intelegeti ca totul se leaga de grosimea si dispunerea in suprafata si adancime a ligamentului suspensor combinata apoi cu tractiunea. Astfel sunt pacienti la care se observa intraoperator un castig considerabil si altii, la care intraoperator nu se vede la fel de mult.

   Din punctul meu de vedere avand in vedere ca aveti 12 cm in erectie, nu aveti nevoie de aceasta procedura deoarece dimensiunea este absolut fiziologica. Este posibil ca doar cu 1 sedinta sau 2 de ingrosare cu grasime, sa castigati atat estetic cat si ca si calitate a contactului intim ceea ce trebuie.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare

   • Un pre? totu?i pentru o opera?ie care s? implice opera?ia de alungire+grosime.Iar ca post operator va fi un dispozitiv de trac?iune?Cam ce pre? ar avea ?i acest dispozitiv? Mul?umesc frumos pentru r?spunsuri

    • Buna ziua Alexandru,

     Va multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

     Pentru ca medicii nostri sa va poata oferi cat mai multe detalii despre situatia dvs particulara va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima impreuna cu cateva date despre dvs (varsta, adresa,telefon de contact, inaltime, greutate, ocupatie, istoric de boli/tratamente/operatii/spitalizari/alergii etc) la office@faloplastie.ro si dupa ce vor fi evaluate veti primi un raspuns cu sugestia noastra. Daca va fi nevoie de o discutie mai ampla sau de anumite precizari speciale, puteti fi contactat/a de unul dintre medicii nostri chiar inainte de a veni la o consultatie pentru a fi cat mai bine informat/a cu privire la conditia dvs.
     Trebuie sa stiti ca pozele pot distorsiona intr-o oarecare masura realitatea, asa ca e bine sa intelegeti ca acestea doar pot sa ne orienteze cu privire la solicitarea dvs si astfel nu pot inlocui consultatia. Daca e nevoie de mentiuni cu privire la acest lucru, medicul vi le poate explica telefonic.

     Multumim

     Clinica Cosmedica
     Baia Mare
     +40-771227176
     +40-753042234

 2. Buna ziua daca am bile ma se pote efectua angrosarea cu gr?sime proprie?

 3. Buna ziua! Deci, am 21 de abi,penisul meu in stare fleasca este de 3 cm,iar in stare de erectie este undeva la 9-10 cm. M-ar interesa sa stiu daca s-ar putea rezolva ceva..orice posibil..si pe o durata cat mai lunga! Va multumesc

  • Buna ziua dle Madalin,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima la office@faloplastie.ro si dupa ce vor fi evaluate veti primi un raspuns cu sugestia noastra.

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 4. Buna ziua
  Va scriu din nou sperand ca de data asta imi veti raspunde la intrebare!
  Dupa operatia de alungire cei 1-3 cm castigati se vor vedea cand penisul este in erectie, sau doar in stare flasca?

  • Buna ziua,

   Dupa procedura de alungire dorsala (sectionarea si blocarea ligamentelor fundiform si suspensor) corpii cavernosi pot avansa cu 1-3 cm in pozitie relaxata si aproximativ 1 cm in pozitie erectila datorita curburii efectuate de acestia in pozitia erectila. Daca ar avea tendinta ca si in pozitie erectila penisul sa stea in jos asa cum se intampla in pozitie relaxata, castigul ar fi acelasi. Dupa aceasta procedura recomandam folosirea unui dispozitiv anume timp de minim 6 luni pentru a relaxa cicatricea care se stabileste in profunzime. In acest fel se poate castiga peste 1 cm in pozitie erectila.

   http://www.faloplastie.ro

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare

 5. Buna ziua!
  Am 35 de ani si as vrea sa fac aceasta operatie! Intrebarea mea este: dupa operatia de alungire (ambele) acea marire obtinuta de 1-3 cm se vede si cand penisul este in erectie (adica penisul in timpul erectie va fi mai mare cu 1-3 cm sau doar in stare flasca se vede marirea! Multumesc si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra!

  • Buna ziua dle Cristian,

   Multumim pentru intrebarea dvs.

   Dupa procedura de alungire dorsala (sectionarea si blocarea ligamentelor fundiform si suspensor) corpii cavernosi pot avansa cu 1-3 cm in pozitie relaxata si aproximativ 1 cm in pozitie erectila datorita curburii efectuate de acestia in pozitia erectila. Daca ar avea tendinta ca si in pozitie erectila penisul sa stea in jos asa cum se intampla in pozitie relaxata, castigul ar fi acelasi. Dupa aceasta procedura recomandam folosirea unui dispozitiv anume timp de minim 6 luni pentru a relaxa cicatricea care se stabileste in profunzime. In acest fel se poate castiga peste 1 cm in pozitie erectila.

   http://www.faloplastie.ro

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare

 6. Buna ziua ma numesc Romeo si am si eu o intrebare.
  Daca am avut bile pe penis acum 10 ani pot face ingrosare cu grasime proprie???
  Cat ma costa si cat timp dureaza???

  Multumesc frumos.

  • Buna ziua dle Romeo,

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima la office@faloplastie.ro si dupa ce vor fi evaluate veti primi un raspuns de la medicii nostri.
   Daca aveti suficienta grasime pentru a se recolta pentru procedura de ingrosare, aceasta se poate efectua chiar daca ati avut sau aveti acele implanturi.

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 7. Buna ziua
  Am 45 ani , diabetic de 35 ani , retinopatie , polineuropatie severa , disfunctie sexuala . Tratati si disfunctia sexuala?
  Va multumesc

  • Buna ziua dle Silviu,

   Pentru disfunctia erectila va recomandam sa consultati un medic urolog care va poate prescrie un tratament medicamentos, care poate sa dea rezultate destul de bune in cele mai multe cazuri.
   Avem destul de multi pacienti cu asemenea probleme, care pe langa tratamentul medicamentos oral prescris de urolog doresc si alte solutii, si noi putem oferi injectare de celule stem din sange la nivelul corpilor cavernosi in sedinte repetate. Exista studii care sustin teoria ca celulele stem pot stimula vasele de sange care astfel pot ajuta la o umplere mai buna si eficienta a corpilor cavernosi in erectie.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 8. Buna ziua am si eu o intrebare daca se poate,Am 20 de ani fara 4 luni, iar penisul meu are dimensiuni normale dsr cred ca este destul de subtire, tin sa mentionez ca am fost la doctor si mi a spus ca am o pubertate tarzie sau intarziata din punct de vedere osos oare si penisul isi mai poate schimba dimensiunile? mulyumesc frumos

  • Buna ziua dle Alex,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Recomandarea mea ar fi sa asteptati pana la 22 ani si daca atunci o sa vi se para ca vreti sa imbunatatiti aspectul ne puteti contacta. E bine sa asteptam sa se finalizeze complet cresterea.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare

 9. Buna ziua. Am facut o gre?eal? mare anul acesta. Mi’am injectat silicon in penis ‘ dupa 2 luni mi’a afectat si a trebuie sa fac o opera?ie de extrac?ie.
  Din pacate pentru mine este ca a putut sa Imi extraga doar 40%. Iar dupa opera?ie 80% din piele a cangrenat si a c?zut. Acum arat? ca o para muscat a. Problema mea este ca sa dus si spre testicule si nu stiu sa explic dar deasupra penisului unde Imi este bazinul este foarte tare. Am dureri si cel mai urat lucru este ca nu pot dormi din cauza erectiei. Cand o am nu Imi mai circula sângele. Iar pe penis mai am o taaietura deschis? care nu perni?? sa fie închis? din cauza siliconului. Operatia a fost f?cut? in mai anul acesta. Am nevoie de ajutor am nevoie sa fiu un om normal. Sunt posibilitati de regenerare, sa Imi lua?i carne s-au ori ce altceva din corp si sa il aduceri la o forma normal?? El inainte aves undeva LA 14 cm acum cred ca are 7, 8 cmm. LA varasta de 27 nu vreau ss raman Ada. Va dog astept raspuns so ce posibilitati am. Multumesc.

  • Buna ziua dle Cornel,

   In urma a ceea ce ne-ati relatat , va recomand sa continuati sa tineti legatura cu medicul care a efectuat operatia initiala de inlaturare a acelui silicon. Asa e cel mai bine deoarece doar el stie cum s-a prezentat situatia la inceput si ce urmeaza sa faca. De obicei aceste reconstructii se fac prin operatii repetate.

   Multumim

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare

 10. Buna ,se pot pune 2 seturi de bile titan odata si la ce costuri se ajunge?

  • Buna ziua,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Ca si clinica privata de chirurgie estetica facand multe operatii de marire a penisului, avem un grad foarte redus de pacienti care sunt si foarte slabi si de la care nu putem recolta grasime si care au si un penis mic congenital. La acestia, pe langa procedurile de alungire, putem oferi doar aceste implanturi de titan deoarece cealalta tehnica pentru ingrosare nu prea este agreata de multi pacienti.
   La pacientii care doresc o imbunatatire a dimensiunilor penisului si au suficienta grasime pe abdomen sau pe coapse, le recomandam procedura de ingrosare cu grasime proprie. Este o procedura naturala care vine in beneficiul atat a pacientului cat si a partenerei sale.

   Pentru mai multe detalii, va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima si dupa ce le evaluam veti primi un raspuns de la unul dintre medicii nostri.

   Multumim

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 11. Buna!
  Ce sa fac daca s-a oprit cresterea,dezvoltarea penisului la varsta mica(pe la 6-7 ani) ani sau mai repede. Nu s-a mai dezvoltat deloc timp de 10 ani sau si mai mult

  • Buna ziua dle Adi,

   Daca inca nu ati implinit 20 ani, va recomand sa consultati un medic endocrinolog pentru a va spune daca din punct de vedere medical exista posibilitatea sa urmati un tratament nechirurgical care sa dea rezultate.
   Daca ati trecut de varsta de 20 ani puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima si dupa ce le estimam veti primi un raspuns cu sugestia noastra.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   office@cosmedica.ro
   +40-771227176

 12. Buna ziua! Ma intereseaza o operatie de mariere a penisului deoarece, la varsta asta am penisul prea mic am 30 de ani si starea initiala fara erectie e ca un pusti de 14 ani si grosimea este ca pe deget
  In erectie are cam 12 cm si devine mai groasa

  • Buna ziua dle Luka,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima la office@faloplastie.ro si dupa ce le evaluez veti primi un raspuns.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   office@faloplastie.ro
   +40-771227176

 13. Ce rata de succes are o operatie de faloplastie,si pana la ca-ti centimetri poate sa creasca penisul in cauza,durata mariri (lunii,saptamanii etc).

 14. Buna ziua, am avut un accident cu 3 ani in urma si mi a fost afectat organul genital, am trecut printr-o operatie foarte grea, si in urma acestei operati organul meu genital a ramas foarte indoit. Vreau sa-mi spuneti va rog ce se poate face pt al indrepta si cat ma costa. Va multumesc!

  • Buna ziua dle Daniel,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Daca exista o problema de dispozitie a axului penisului, cea mai buna solutie ar fi sa va adresati unui medic urolog.
   La Cosmedica ne ocupam de chirurgia estetica a penisului care presupune proceduri de alungire si ingrosare.

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare

 15. Buna ziua , am o singura intrebare.
  Daca fac o operatie de ingrosare a penisului si castig 3-4 cm , raman permanent sau pot disparea?

  • Buna ziua,

   Din cantitatea injectata la prima sedinta puteti pierde intre 30-70% in functie de mai multi factori: metabolism general, bilant lipidic,momentul cand se incepe efortul ficiz intens (sport), fumat, ereditate, compresie interna, compresie externa etc.
   Pacientii nostri pastreaza aproximativ 50% dupa prima sedinta, ceea ce le confera un rezultat bun.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-771227176

 16. Buna ziua! Daca va rog, puteti sa imi spuneti cat m-ar costa operatia de alungire ventrala si care ar fi perioada de spitalizare si cea de vindecare? Va multumesc

  • Buna ziua dle Liviu,

   Costul procedurii de alungire ventrala este 500 euro . Presupune anestezie locala si e nevoie sa ramaneti in clinica doar cateva ore dupa terminarea procedurii.
   Daca sunteti interesat sa stiti mai multe, nu ezitati sa ne contactati.

   Multumim

   Clinica Cosmedica
   +40-771227176

 17. Buna ziua. Dupa Operatia de ingrosare cu grasime proprie, in stare erecta se va vedea diferenta de grosime ? in poze am vazut doar in stare relaxat diferentele.

  • Buna ziua,

   Diferenta de circumferinta sa va vedea si in stare erectila. Intraoperator cand se face injectarea e imperativ necesar ca penisul sa fie relaxat.

   Pentru alte detalii, nu ezitati sa ne contactati.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-771227176

 18. Daca am o astfel de operatie facuta in afara tarii (de alungire) pot sa vin la clinica dvs pentru ingrosare?

  • Buna ziua dle Andrei,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Procedura de ingrosare se poate face separat de cea de alungire fara nici o problema.

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu regiunea abdomenului si a coapselor, fara lenjerie intima pentru a vedea cum se prezinta regiunea suprapubiana si celelalte zone de unde vom recolta grasimea.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-771227176

   • bun?,ziua a?i vrea s?-mi fac operatie,de m?rimea penisul,în luna iulie pe 20 cum sar putea..?i a?i vrea ?i nr de celular pentru va contacta…v? mul?umesc.

    • Buna ziua dle Constantin,

     Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

     Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele, fara lenjerie intima pentru a putea vedea cum se prezinta si regiunea suprapubiana la office@faloplastie.ro
     Puteti consulta site-ul http://www.faloplastie.ro

     Multumim

     Clinica Cosmedica
     +40-771227176

 19. Buna ziua! Vreau sa va intreb daca apare vreo problema daca fac aceasta operatie de alungire si ingrosare in timpul fotbalului. Sunt fotbalist si as vrea sa stiu daca apare vreun risc

  • Buna ziua dle Andrei,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Daca respectati regimul postoperator de abstinenta de la efort de minim 15 zile si contact sexual de minim 4 saptamani nu are nici o legatura cu sportul.
   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-753042234

   • Buna ziua , poate o sa vi se para ciudat dar eu am o problema cu grosimea penisului va roz sa imi spuneri daca se poate face ceva in privinta asta .Astept raspuns multumesc

    • Buna ziua dle Teodor,

     Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

     Pentru a va putea oferi mai multe detalii despre situatia dvs va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu regiunea abdomenului si a coapselor, fara lenjerie intima.
     De asemenea va incurajam sa consultati si site-ul nostru dedicat procedurilor de faloplastie : http://www.faloplastie.ro

     Multumim

     Clinica Cosmedica

 20. Buna ziua!
  In bucuresti nu aveti clinica?

  • Buna ziua dle Stefan,

   Clinica Cosmedica se afla doar la Baia Mare.

   Multumim

 21. Sunt interesat , cat coata o operatie de marire a peniaului doar prin alungire !Multumesc !

  • Buna ziua dle Dan,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Costul celor 2 proceduri de alungire (dorsala + ventrala) este 1400 euro cu anestezie peridurala sau 1700 euro cu anestezie generala, cu totul inclus.

   Daca sunteti interesat sa stiti mai multe, va recomand sa cititi la http://www.faloplastie.ro si ulterior, nu ezitati sa ne contactati

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-753042234

 22. Imi puteti da o explicatie in legatura cu viata sexuala? Nu stiu de ce ejaculez foarte repede in timpul actului si can spun foarte repede asta inseamna 30 sec maxim?

  • Buna ziua,

   Va recomand sa consultati un urolog sau un sexolog care ar putea sa va ajute. Singurul tratament chirurgical (daca cele nechirurgicale nu dau rezultate) pe care il putem recomanda dar nu garanta, este circumcizia. Va indic sa cititi mai multe despre relatia intre circumcizie si ejacularea precoce ca sa vedeti cum poate ajuta aceasta.
   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-753042234

   • Buna seara Domnilor
    As fii foarte interesat sa le fac pe amândou? cât de m?rire ?i ingrosare
    Eu am 23 de ani ?i anul asta m-a voi însura ?i vreau totodata sa pun ?i o întrebare
    M-a refer ca timp ca sunt foarte ocupat ?i pentru asta trebuie sa vin in ?ara,
    Cât timp necesita ambele interven?ii ?i cât m-a costa a?a mult pu?in sa ?tiu ca o idee
    Va mul?umesc

    • Buna ziua dle Daniel Stefan,

     Pentru alte detalii despre procedurile de faloplastie va recomandam sa consultati si site-ul http://www.faloplastie.ro unde veti putea gasi informatii in plus despre perioada de recuperare in functie de procedura aleasa, costuri etc.

     Multumim

     Clinica Cosmedica
     +40-753042234

 23. Buna ziua se poate face prima data ingrosarea si pe urma alungirea si cit costa ingrosarea?

  • Buna ziua,

   Procedurile de faloplastie se pot face si separat fara nici o problema.
   Daca sunteti interesat in prima faza de procedura de ingrosare, va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul, coapsele si regiunea suprapubiana fara lenjerie intima. Dupa ce le evaluam vom reveni cu explicatii despre situatia dvs si procedura.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-753042234

 24. Asi avea si eu o intrebare in legatura alte metode de marirea penisului daca ati putea sa ma informati mai ales ca sunteti specialist, pot avea efect pozitiv in folosirea lor, mai ales ca sunt plin de saituri care vand aceste produse?

  • Buna ziua dle Nicolae,

   Nu se cunoaste pana acum nici un produs administrat pe cale orala care sa prezinte evidente prin studii, ca ar putea ajuta la marirea penisului.

   Metodele chirurgicale de alungire si ingrosare cu derm propriu sau cele nechirurgicale prin injectare de grasime sunt singurele care pot oferi rezultate bazate pe evidente. Metodele bazate pe injectare de acid hialuronic nu sunt stabile in timp si riscul de fibroza este destul de mare.

   Pentru mai multe detalii, daca sunteti interesat sa stiti mai multe puteti sa consultati si site-ul http://www.faloplastie.ro

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-753042234

 25. Vreau sa stiu daca cu timpul poate ap?rea efecte negative
  Si as avea nevoie de o alungire dar f?r? sa se mai modifice dimensiunea si sa nu ap?r? infec?ii sau alceva

  • Buna ziua,

   Procedurile de alungire sunt chirurgicale, care pot sa comporte un risc general, ca si in cazul altor operatii, de aceea recomandam intotdeauna ca aproximativ 7 zile pacientul sa poata veni pentru controale si pansamente. Dupa aceasta perioada risculde complicatii scade si mai mult.

   Dr. Mihai Chertif

 26. Buna ziua, am si eu o intrebare as dori sa fac o marire de penis o ingrosare si un implant cu titan la ce suma as ajunge cu toate astea 3?

  • Buna ziua dle George,

   Daca doriti sa le faceti toate, atunci e nevoie sa facem implanturile prima data +/- procedura de alungire si apoi dupa minim 3 luni, sa facem si ingrosarea penisului. Ideea este ca implanturile sunt de 5,7 sau 9 mm diametru. Chiar daca ar fi sa le folosim pe cele de 9 mm, e foarte greu sa va spun cat se vor mai simti acestea la palpare suub piele in erectie daca stratul de grasime este cu peste 1 cm in plus. Dupa procedura de ingrosare circumferinta penisului creste cu 3-4 cm astfel ca un implant de 9 mm diametru poate sa nu mai fie asa bine perceptibil, chiar cu penisul in erectie.
   Va recomand sa cititi mai multe la http://www.faloplastie.ro , unde veti gasi si costurile pentru acestea si ulterior daca sunteti interesat, puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele fara lenjerie intima sau sa ne contactati telefonic.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-753042234

 27. Va salut.Am 46 de ani,si vreau sa va intreb daca mai pot face aceste doua operatii,adica,ingrosare si alungire.va rog sa-mi spuneti,cit costa,ce dimensiuni se pot cistiga,prin aceste doua operatii.si care sunt conditile.Va multumesc.

  • Buna ziua dle Petre,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   In ultimii ani, asa cum femeile isi maresc sanii prin implanturi de silicon sau grasime, si barbatii au inceput sa se gandeasca tot mai mult la procedurile de faloplastie.
   Operatia de faloplastie este una estetica, asadar nu are legatura cu functia penisului. Orice performante sexuale legate de erectie sau ejaculare aveti in momentul de fata, ele nu vor fi imbunatatite sau abolite, dar calitatea contactului intim va creste considerabil datorita unui penis mai mare.

   Acestea presupun 2 proceduri de alungire si una de ingrosare.

   ALUNGIREA DORSALA
   Operatia- se practica o incizie in V, care mai apoi va deveni sub forma de Y, prin care se sectioneaza si dezinsera ligamentele fundiform (superficial) de pe fascia abdominala si suspensor(profund) de pe osul pube, pentru a produce o avansare a corpilor cavernosi in fata si implicit a scoaterii lor de sub streasina osului pube pe o distanta mai mare. Prin aceasta se pot castiga 1-3 cm, in functie de consistenta si dispunerea ligamentului suspensor pe os. Cu cat ligamentul e mai gros si mai lat, cu atat se va castiga mai mult . Disectia se face cu un laser cu radiofrecventa Ellman 4.0MHz , astfel ca durerea postoperatorie este minima, de tipul unei contracturi dupa o febra musculara. Pentru a se preveni retractia ligamentului pe os si implicit a pierderii rezultatului, se practica o sutura speciala care se bazeaza pe tesuturile adicente disectiei, care vor fi montate la nivelul osului ca o perdea, care nu permite revenirea ligamentului in pozitia initiala. Datorita alungirii corpilor cavernosi, in zona adanca a disectiei se creaza un fund de sac unde se va introduce un mic tub de drenaj care sa aspire toate lichidele care se pot acumula postoperator de la edem.
   Spitalizare – In principiu daca situatia se prezinta in limite normale, a 2-a zi va putem lasa sa mergeti la o pensiune sau hotel si sa veniti zilnic pentru control si schimbatul pansamentelor sau puteti sa ramaneti in clinica, in functie de bugetul dvs. In aceasta perioada vom evalua situatia si vom inlatura drenajul care este montat in spatiile adanci care se formeaza de la alungirea penisului.
   Recuperare- Pentru aceasta procedura e nevoie de o perioada de repaus de pana la 14 zile de la efortul moderat si intens. In primele 2-3 zile e important sa aveti repaus absolut la pat. Apoi lucrurile isi pot intra in normal doar prin mici plimbari si ulterior constant din ce in ce mai mult. Dupa 14 zile puteti reveni la munca daca aceasta nu implica efort intens (alergat, carat greutati, ridicat greutati, inot, fitness, constructii etc). Daca munca implica efort mare, atunci e bine sa aveti 30 zile de repaus.

   ALUNGIREA VENTRALA- se face o procedura plastica la nivelul pielii scrotului care urca de cele mai multe ori peste corpii cavernosi, ducand-o astfel mai jos spre scrot si scotand la iveala radacina corpilor cavernosi si de pe fata ventrala. De obicei daca va palpati pe fata ventrala cand penisul este in erectie veti simti ca baza corpilor cavernosi e acoperita de pielea scrotului, zona care nu se poate folosi la intrarea in cavitatea vaginala. Cu aceasta se pot castiga 1-3 cm coborand pielea scrotului putin mai jos.
   Lungimile castigate de la alungirea dorsala si cea ventrala nu se acumuleaza. De obicei aceasta se face asociat cu cea dorsala, mai ales daca la consultatie va indic ca ar merita facuta, daca pielea scrotului urca mult peste penis.

   INGROSARE CU GRASIME-
   Procedura- grasimea se recolteaza, se proceseaza prin centrifugare pentru a se elimina tesuturile nefolositoare si se injecteaza sub fascia superficiala pentru volumizare, circumferential. Prin aceasta procedura se pot castiga 3-4 cm ca si grosime. Zonele de unde se recolteaza sunt: coapsele supero-interne, coapsele anterioare, abdomen, zonele lombare. De aceea, e nevoie sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil , de la genunchi pana sub torace, fara lenjerie intima pentru a vedea de unde putem recolta cel mai bine grasimea. Coapsele supero-interne a fi prima zona si abdomenul a 2-a. In plus, e important sa vedem zona suprapubiana, pentru ca daca aici exista un depozit considerabil de grasime, va vom indica sa facem liposuctie pentru supleerea zonei, doar ca aceasta grasime nu e de calitate si astfel nu o folosim. Statistic din cadrul grupului de pacienti pe care i-am avut pana acum, injectam 40-80ml de grasime pura, in functie de dimensiunile penisului. E bine sa stiti ca o parte din cantitatea de grasime injectata se va pierde datorita imposibilitatii de vascularizatie a intregii cantitati. Acesta e un proces normal si se intampla la nivelul oricarui tesut unde se injecteaza grasime. Cantitatea care se pastreaza e undeva intre 30-70%. Din statistica pacientilor nostri care au revenit pentru a 2-a sedinta va pot spune ca s-a pastrat aproximativ 50% din catitatea initiala. Aceasta cantitate care se va pastra va ramane definitiv pe parcusul anilor daca nu practicati anumite cure de slabire, traumatisme locale, erectii in pozitii atipice sau stres intens. De asemenea e bine sa stiti ca la o perioada de minim 6 luni se poate reveni pentru a 2-a sedinta daca veti mai dori sau veti considera ca e necesar. De obicei nu am avut pana acum nici un pacient care sa mai doreasca si a 3-a sedinta.
   Spitalizare- 1 zi
   Recuperare- 1-2 zile, in functie de unde recoltam grasimea

   In cazul oricarei proceduri, anestezia va fi peridurala combinata cu sedare pentru a elimina orice senzatie de frica sau de anxietate sau generala in functie de preferinta dvs. Fiind o clinica privata , incercam sa oferim pacientilor nostri proceduri complet fara durere si frica, astfel ca echipa noastra de anestezisti va va asigura un confort maxim pe toata durata procedurii. Pe toata durata procedurii puteti asculta muzica preferata si sa interactionati cu echipa operatorie si cea de la anestezie ori de cate ori doriti.

   Clinica Cosmedica se afla in Baia Mare si este una dintre cele mai moderne si echipate clinici de chirurgie estetica din Romania, dispunand de 20 de paturi, oferind conditii de cazare standard (4 stele) sau cazare VIP (5 stele), cu un personal foarte bine pregatit si obisnuit aproape zilnic cu aceste proceduri, care arata profesionalism si maxima discretie in cazul oricarei interventii si pacient.

   Costuri:
   de la
   – 1500 euro- alungire dorsala si ingrosare cu grasime
   1000 euro – ingrosare cu grasime
   1200 euro – ingrosare cu grasime si liposuctie suprapubiana
   1800 euro- alungire dorsala, alungire ventrala, ingrosare cu grasime
   1800 euro- alungire dorsala, ingrosare cu grasime si liposuctie suprapubiana
   2000 euro- alungire dorsala, alungire ventrala, ingrosare cu grasime si liposuctie suprapubiana

   Acestea includ anestezie epidurala si conditii de cazare standard.

   -anestezie generala-300 euro
   -corset 100 euro
   -spitalizare in plus fata de perioada necesara pentru operatie- 100 euro/zi- care include 3 mese, monitorizare, pansamente, tratamente, servicii

   Daca sunteti interesat de serviciile noastre, puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil in care sa includeti abdomenul, coapsele si zona suprapubiana (fara lenjerie intima pentru a putea vedea daca e nevoie de liposuctie si aici) si nu ezitati sa ne contactati sau sa ne furnizati un nr de telefon unde va putem contacta dupa ce evaluam pozele.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 28. As dori sa fac o operatie de maride si ingrosare a penisului prin folosirea de implanturi de silicon. As dori sa fac acest transplant din cauza ca nu am nici un pic de grasime.
  Unde as putea sa vad cum arata si ce rezultate da, cat costa si cand pot sa fac o programare?
  Va multumesc.

  • Buna ziua dle Robert,

   Pentru pacientii care nu au deloc grasime, solutia noastra este sa recoltam tesut dermo-grasos de la nivelul pliurilor subfesiere sau de la nivelul fetei interne a bratelor, pe care sa le interpunem sub fascia superficiala pentru ingrosare. O data cu aceasta este nevoie de circumcizie.
   Daca sunteti interesat sa stiti mai multe, puteti citi la http://faloplastie.ro/proceduri-marirea-si-ingrosarea-penisului/ingrosarea-penisului/

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

   • Buna ziua ma numesc Vasile si asi dori ingrosarea penisului.puteti Sami faceti o programare.va multumesc

    • Buna ziua dle Vasile,

     Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

     Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul, coapsele si regiunea suprapubiana, fara lenjerie intima. Dupa ce le evaluam vom reveni cu un email.
     Intre timp va recomand sa cititi si alte informatii si sa vizualizati imagini inainte si dupa cu procedurile de faloplastie pe site-ul http://www.faloplastie.ro

     Multumim

     Dr. Mihai Chertif
     Clinica Cosmedica
     +40-753042234

 29. buna ziua,daca nu deranjez as avea niste intrebari,ma intereseaza o ingrosare si un implant,as vrea sa stiu concret tinand cont ca sunt fumator cati cm as castiga in plus definitiv,in cazul implatului pozitia lor si daca raman cicatrici.si o ultima intrebare in cazul alungirii care e minimul si maximul ce se obtine a organului in erectie.

  • Buna ziua dle Raul,

   Daca doriti o ingrosare de penis si implanturi de titan, e important sa stiti ca implanturile se fac prima data, si apoi dupa minim 3 luni, ingrosarea de penis. Daca se fac in aceeasi operatie, riscul de infectie este destul de ridicat. Implantul se insereaza intre fascia Dartos (superficiala) si fascia Buck (profunda), care sunt planuri cu o vascularizatie relativ buna. In jurul implantului in primele 3 luni se formeaza o capsula care va feri ulterior implantul de contactul cu grasimea, care este un tesut nevascularizat iar pentru o mai ridicata integrare a acestuia ne bazam pe vasele de sange existente sub pielea penisului. Grasimea se injecteaza relativ profund, intre cele 2 fascii mentionate mai sus.
   Fumatul este un factor care este recunoscut ca reduce vascularizatia pielii si a tesuturilor moi, care cel putin redus dupa o astfel de procedura poate sa creasca foarte mult vascularizatia si astfel sa imbunatateasca gradul de mentinere a grasimii si de scadere a complicatiilor.
   Cu o sedinta de ingrosare se castiga 3-4 cm in plus fata de starea preoperatorie, ceea ce este foarte mult. Toti pacientii ne raporteaza un castig si o diferenta mare fata de starea preoperatorie.
   Procedurile de alungire pot oferi 1-3 cm in pozitie relaxata si aproximativ 40% din aceasta in pozitie erectila.

   Daca sunteti interesat de stiti mai multe, pentru inceput puteti vizita http://www.faloplastie.ro si ulterior ne puteti trimite un set de poze cat mai clare, din fata si profil cu regiunea abdomenului si a coapselor, fara lenjerie intima pentru a vedea cum se prezinta grasimea in aceste zone.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   office@faloplastie.ro
   +40-753042234

 30. buna seara am 26 de ani si un penis de 12 cm in erectie spunetimi va rog cu cat ati putea dmnvoastra sa o mariti maxim cati cm maxim ati putea sa stiu daca ma bag

  • Buna ziua,

   Asa cum bine ati putut vedea, procedura de alungire poate oferi intre 1 si 3 cm , cea mai mare parte a acestor dimensiuni fiind vizibila in pozitie relaxata, si mai putin in erectie. Totul depinde de consistenta si dispunerea ligamentului suspensor la nivelul osului pube. Exista pacienti care castiga mai mult decat altii din acest motiv.
   Nu va putem garanta o dimensiune pe care sa o puteti vedea masurand penisul in pozitie relaxata, relaxat si intins pana la instalarea durerii sau in erectie.
   Totul depinde de ce va doriti si de ce ati fi dispus sa faceti pentru a obtine cat mai mult.

   Dr. Mihai Chertif

 31. exista implanturi cu titan mai plate gen bomboanele mmm sa deranjeze mai putin partenera?

  • Buna ziua,

   Implanturile sunt rotunde, din titan si au 5,7 sau 9 mm diametru.
   De obicei recomandam implanturile de 7 mm diametru deoarece nu sunt foarte mari.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 32. Buna ziua !

  Penisul meu este putin sau mai mult spre dreapta… din ce am citit pe net posibil sa sufar de Peyronie… Insa , la noi in oras nu sunt urologi pentru a-mi face o consultatie… Si pana la Baia-Mare , e ceva de mers pentru o consultatie… Ce spune-ti ca ar trebui sa fac?

  Revenim la subiectul de discutie… Aceasta operatie poate „esua” ?
  Adica gen mutilare sau… in mai rau caz penisul sa nu mai fie erect?

  • Buna ziua,

   Depinde de unde sunteti, si ce distanta ati avea pana la cel mai apropiat urolog.
   E important de vazut daca intr-adevar diagnosticul este de maladie Peyronie. Daca penisul priveste spre dreapta cand este in erectie, iar aceasta pozitie a fost dintotdeauna, nu consider sa fie vorba de boala Peyronie, deoarece aceasta reprezinta o retractie a aponevrozei peniene, care inseamna o pozitie incurbata in sus, stanga sau dreapta o obtinuta in erectie.
   Daca penisul este drept si este deviat stanga sau dreapta, diagnosticul nu este de boala Peyronie, ci de o dispozitie in acea pozitie a corpilor cavernosi.
   Asadar, cele 2 conditii explicate sunt diferite si tratamentul pentru ele este diferit.
   Pentru Peyronie este nevoie sa se foloseasca derm propriu sau strain organismului (Alloderm sau derm porcin) pentru a se monta la nivelul defectului obtinut in urma exciziei portiunii de aponevroza retractata si fibrozata, iar pentru malpozitia corpilor cavernosi se monteaza un implant din titan in interiorul acestora pentru axare.

   In cazul oricarei operatii e important sa cunoasteti riscurile si posibilele complicatii, care pot sa includa afectarea erectiei.

   Dr. Mihai Chertif

   • Într-adev?r… Asta am crezut ?i eu prima dat?… ?in minte c? eram prin clasa a 3-a sau a 4-a am b?gat de seam? curbura… acum nu ?tiu , e posibil s? m? fi îmboln?vit de boala asta atunci când am observat… dar m-am documentat un pic despre aceast? boal?… ?i cam a?a e … Câteodat? am unele dureri în erec?ie , ?i rezisten?a nu e tocmai pl?cut?…

    Dac? se constat? c? nu am o boal? si c? este din na?tere , necesit? opera?ie , sau ce ?

    • Buna ziua dle Andrei,

     Pentru mai multe detalii, puteti sa ne trimiteti un set de poze cu penisul in pozitie relaxata si in stare erectila pentru a putea stabili daca vorbim de o axare vicioasa a corpilor cavernosi.

     Multumim

     Dr. Mihai Chertif

 33. Buna ziua !

  Am 18 ani si am un penis de 14 cm… O sa spuneti ca este o varsta prea frageta pentru a ma gandi la asa ceva… Oricum daca pana pe la vreo 19-20 de ani nu vad nicio schimbare , fi-ti sigur ca voi apela la dvs.
  Intrebarea mea este urmatoarea , credeti ca mai sunt sanse de crestere la varsta mea, fara operatie?

  • Buna ziua dle Cosmin,

   Daca aveti 18 ani, e putin probabil sa vedeti o crestere a penisului de ordinul centrimetrilor.

   Pentru mai multe detalii, puteti sa ne contactati in vederea unei consultatii si a mai multor explicatii despre procedura.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 34. Buna seara, operatiile de alungire dorsala , ventrala si operatia de ingrosare cu grasime plus durata postoperatorie ce va trebui sa stau la dvs la clinica schimbat bandaje, etc se incadreaza intr-o saptamana? Eu sunt din Bucuresti si nu pot sta decat o saptamana in Baia Mare

  • Buna ziua dle Gabriel,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Operatia de faloplastie care cuprinde toate tehnicile necesita o perioada de monitorizare, controale si schimbatul pansamentelor timp de aproximativ 7 zile pentru a ramane langa noi. Ulterior va putem lasa sa va reintoarceti la Bucuresti si mai aveti nevoie de inca minim 7 zile pentru recuperare si abstinenta de la efort. Dupa aceasta perioada lucrurile incep sa isi revina si progresiv va reluati activitatile fizice constant.

   Pentru mai multe detalii, daca sunteti interesat, ar trebui sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil in care sa includeti abdomenul , coapsele si zona suprapubiana, fara lenjerie intima pentru a putea evalua cat mai bine zona de unde am putea recolta grasime si de asemenea daca trebuie supleata regiunea pubiana.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 35. Buna ziua!!am si eu o intrebare..dupa sectionarea ligamentelor fundiforme nu apar riscurile unor fracturi ale penisului la contactele sexuale..?

  • Buna ziua,

   Dupa alungirea dorsala prin dezinsertia ligamentului fundiform si a celui suspensor, nu va aparea instabilitate la nivelul penisului in timpul contactului sexual.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

   • multumesk pt raspuns!!as vrea sa va mai intreb ceva..se poate din cauza unor probleme ale prostatei pe timpul copilariei sa fi afectat cresterea si dezvoltarea penisului?nu am facut nici un control al prostatei pana acum iar un medic mi-a zis ca am avut ceva traume severe ale prostatei..si ca acum prostat ii ok!!multumesk inca o data..!!toata stima d-le doctor!!

    • Buna ziua,

     Nu consider ca acele posibile probleme ale prostatei sa fi afectat in vreun fel dezvoltarea penisului.

     Dr. Mihai Chertif

  • va multumesk pt raspunsuri d-le doctor..as vrea sa stiu dak in cursul lunii decembrie se poate face o interventie de alungire si ingrosare a penisului..si cum ar trebui sa procedez.!!multumesk

   • Buna ziua dle Jean,

    Programarea ar trebui facuta din timp, deoarece in luna decembrie incepand cu data de 20 nu mai tindem sa facem operatii care necesita perioada de spitalizare si urmarire ulterioara, datorita perioadei Sarbatorilor.

    Pentru inceput ar trebui sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele, fara lenjerie intima pentru a putea cum se prezinta regiunea suprapubiana. Pe baza acestora o sa va putem confirma ce ar trebui facut si costul. Ulterior e nevoie de un set de analize, care daca sunt in regula, se poate face programarea.

    Multumim

    Dr. Mihai Chertif

 36. Buna ziua, sunt interesat de o operatie marire a penisului, imi puteti trimite un email cu detaliile si ce ar trebuii luat in considerare, la varsta de 3-4 ani am avut o operatie de inlaturare a pielii de pe cap iar ceea ce cred ca a afectat procesul de crestere, poate ma puteti ajuta.

  • Buna ziua dle Cristian,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.
   In ultimii ani, asa cum femeile isi maresc sanii prin implanturi de silicon sau grasime, si barbatii au
   inceput sa se gandeasca tot mai mult la procedurile de faloplastie.
   Acestea presupun 2 proceduri de alungire si una de ingrosare.
   ALUNGIREA DORSALA
   – operatia- se practica o incizie in V, care mai apoi va deveni sub forma de Y, prin care se
   sectioneaza si dezinsera ligamentele fundiform (superficial) de pe fascia abdominala si
   suspensor(profund) de pe osul pube, pentru a produce o avansare a corpilor cavernosi in fata si
   implicit a scoaterii lor de sub streasina osului pube pe o distanta mai mare. Prin aceasta se pot
   castiga 1-3 cm, in functie de consistenta si dispunerea ligamentului suspensor pe os. Cu cat
   ligamentul e mai gros si mai lat, cu atat se va castiga mai mult . Disectia se face cu un laser cu
   radiofrecventa Ellman, astfel ca durerea postoperatorie este minima, de tipul unei contracturi
   dupa o febra musculara. Pentru a se preveni retractia ligamentului pe os si implicit a pierderii
   rezultatului, se practica o sutura speciala care se bazeaza pe tesuturile adicente disectiei, care
   vor fi montate la nivelul osului ca o perdea, care nu permite revenirea ligamentului in pozitia
   initiala. Datorita alungirii corpilor cavernosi, in zona adanca a disectiei se creaza un fund de sac
   unde se va introduce un mic tub de drenaj care sa aspire toate lichidele care se pot acumula
   postoperator de la edem.
   – spitalizare – In principiu daca situatia se prezinta in limite normale, a 2-a zi va putem lasa sa
   mergeti la o pensiune sau hotel si sa veniti zilnic pentru control si schimbatul pansamentelor sau
   puteti sa ramaneti in clinica, in functie de bugetul dvs. In aceasta perioada vom evalua situatia si
   vom inlatura drenajul care este montat in spatiile adanci care se formeaza de la alungirea
   penisului.
   – repaus- Pentru aceasta procedura e nevoie de o perioada de repaus de pana la 14 zile de la
   efortul moderat si intens. In primele 3 zile e important sa aveti repaus absolut la pat. Apoi
   lucrurile isi pot intra in normal doar prin mici plimbari si ulterior constant din ce in ce mai mult.
   Dupa 14 puteti reveni la munca daca aceasta nu implica efort intens (alergat, carat greutati,
   ridicat greutati, inot, fitness, constructii etc). Daca munca implica efort mare, atunci e bine sa
   aveti 30 zile de repaus.
   – ALUNGIREA VENTRALA- se face o procedura plastica la nivelul pielii scrotului care urca de
   cele mai multe ori peste corpii cavernosi, ducand-o astfel mai jos spre scrot si scotand la iveala
   radacina corpilor cavernosi si de pe fata ventrala. De obicei daca va palpati pe fata ventrala
   cand penisul este in erectie veti simti ca baza corpilor cavernosi e acoperita de pielea scrotului,
   zona care nu se poate folosi la intrarea in cavitatea vaginala. Cu aceasta se pot castiga 1-3 cm
   coborand pielea scrotului putin mai jos.
   Lungimile castigate de la alungirea dorsala si cea ventrala nu se acumuleaza. De obicei aceasta
   se face asociat cu cea dorsala, mai ales daca la consultatie va indic ca ar merita facuta, daca
   pielea scrotului urca mult peste penis.
   – INGROSARE CU GRASIME-
   – procedura- grasimea se recolteaza, se proceseaza prin centrifugare pentru a se elimina
   tesuturile nefolositoare si se injecteaza sub fascia superficiala pentru volumizare,
   circumferential. Prin aceasta procedura se pot castiga 3-4 cm ca si grosime. Zonele de unde
   se recolteaza sunt: coapsele supero-interne, coapsele anterioare, abdomen, zonele lombare. De
   aceea, e nevoie sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil , de la genunchi
   pana sub torace, fara lenjerie intima pentru a vedea de unde putem recolta cel mai bine
   grasimea. Coapsele supero-interne a fi prima zona si abdomenul a 2-a. In plus, e important sa
   vedem zona suprapubiana, pentru ca daca aici exista un depozit considerabil de grasime, va
   vom indica sa facem liposuctie pentru supleerea zonei, doar ca aceasta grasime nu e de calitate
   si astfel nu o folosim. Statistic din cadrul grupului de pacienti pe care i-am avut pana acum,
   injectam 40-80ml de grasime pura, in functie de dimensiunile penisului. E bine sa stiti ca o parte
   din cantitatea de grasime injectata se va pierde datorita imposibilitatii de vascularizatie a intregii
   cantitati. Acesta e un proces normal si se intampla la nivelul oricarui tesut unde se injecteaza
   grasime. Cantitatea care se pastreaza e undeva intre 30-70%. Din statistica pacientilor nostri
   care au revenit pentru a 2-a sedinta va pot spune ca s-a pastrat aproximativ 50% din catitatea
   initiala. Aceasta cantitate care se va pastra va ramane definitiv pe parcusul anilor daca nu
   practicati anumite cure de slabire, traumatisme locale sau stres intens. De asemenea e bine sa
   stiti ca la o perioada de minim 6 luni se poate reveni pentru a 2-a sedinta daca veti mai dori sau
   veti considera ca e necesar. De obicei nu am avut pana acum nici un pacient care sa mai
   doreasca si a 3-a sedinta.
   – spitalizare- 1 zi
   – repaus- 1-2 zile, in functie de unde recoltam grasimea
   In cazul oricarei proceduri, anestezia va fi peridurala combinata cu sedare pentru a elimina orice
   senzatie de frica sau de anxietate sau generala in functie de preferinta dvs. Fiind o clinica privata ,
   incercam sa oferim pacientilor nostri proceduri complet fara durere si frica, astfel ca echipa noastra
   de anestezisti va va asigura un confort maxim pe toata durata procedurii.
   Clinica Cosmedica se afla in Baia Mare si este una dintre cele mai moderne si echipate clinici de
   chirurgie estetica din Romania, dispunand de 20 de paturi, oferind conditii de cazare standard (4
   stele) sau cazare VIP (5 stele), cu un personal foarte bine pregatit si obisnuit aproape zilnic cu
   aceste proceduri, care arata profesionalism si maxima discretie in cazul oricarei interventii si
   pacient.
   Costuri:
   de la
   – 1200 euro- alungire dorsala si ingrosare cu grasime, cazare 1 zi, conditii de cazare
   standard, anestezie peridurala
   -1000 euro – ingrosare cu grasime cu anestezie peridurala si 1 zi de cazare in conditii
   standard
   – 1200 euro – ingrosare cu grasime si liposuctie suprapubiana
   – 1600 euro- alungire dorsala, alungire ventrala, ingrosare cu grasime
   – 1500 euro- alungire dorsala, ingrosare cu grasime si liposuctie suprapubiana
   – 1800 euro- alungire dorsala, alungire ventrala, ingrosare cu grasime si liposuctie
   suprapubiana
   Acestea includ anestezie epidurala si conditii de cazare standard.
   -anestezie generala-300 euro
   -corset 100 euro
   -spitalizare 100 euro/zi
   Daca sunteti interesat de serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati sau sa ne furnizati un
   nr de telefon undeva va putem contacta.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 37. as dori sa am un penis mai gros nu ma intereseaz? lungimea doar grosimea! am lungimea 25 cum este groasa cat o banana as dori sa o am mai groasa va rog sa ma contacta?i! mul?umesc

  • Buna ziua,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii despre procedura de marirea penisului fara operatie va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele, fara lenjerie intima astfel incat sa putem evalua si regiunea suprapubiana, in caz ca va fi nevoie de liposuctie si acolo.
   Grasimea o recoltam de la nivelul coapselor sau abdomenului, se proceseaza prin centrifugare si apoi se injecteaza subcutanat, in special sub fascia penisului.
   Impreuna cu pozele puteti sa atasati si un nr unde va putem contacta pentru mai multe explicatii.
   Intre timp va recomand sa cititi mai multe si pe http://www.faloplastie.ro

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

   • Se poate platii si in rate

    • Buna ziua,

     Plata se face integral prin posibilitatea achitarii numerar, card sau transfer bancar.

     Daca sunteti interesat de un imprumut, va puteti adresa unei banci care sa va poata face o oferta buna, pentru un credit de operatie.

     Dr. Mihai Chertif

 38. Buna! Am si eu o problema:
  Am silicon in pielea de pe penis am facut fibroza si am fost nevoit sa imi fac circumcizie care nu a iesit bine. As dori sa imi fac marire si ingrosare dar problema este ca din cauza ca doctorul a taiat prea multa piele si in pielea ramasa am silicon mar interesa daca se poate schimba si pielea de pe penis

  • Buna ziua,

   Pentru mai multe detalii va recomand sa ne trimiteti un set de poze la office@faloplastie.ro si vom reveni cu sugestia noastra legata de posbilitatile de tratament.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 39. buna ziua am 20 de ani si am un penis de 11-12 cm si vreau sa ajung la o lungime de 16-17 credeti ca se poate am o inaltime de 1.73 si o greutate de 91 de km si cam cat ar fii de costisitoare aceasta operatie va multumesc

  • Buna ziua,

   E foarte complicat sa va putem garanta ca ati putea castiga in lungime 5-6 cm fata de starea initiala.

   Pentru mai multe detalii despre operatia de faloplastie va recomand sa cititi si si site-ul http://www.faloplastie.ro

   Daca veti fi interesat de ce putem oferi prin aceasta operatie, nu ezitati sa ne contactati.

   Dr. Mihai Chertif

 40. Petru mamirea permanenta cum se procedeaza? Si cat costa?

  • Buna ziua,

   Va recomand sa cititi mai multe despre aceasta operatie sau procedura si la http://www.faloplastie.ro

   Daca sunteti interesat sa efectuati operatia de faloplastie, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 41. Bun? ziua, dac? nu sunt în tar? si nu am posibilitatea de a va contacta telefonic, se poate sa programez o opera?ie prin e-mail sau cum as putea sa procedez ?
  Va mul?umesc!

  • Buna ziua,

   Ar trebui sa ne spuneti mai multe despre operatia pentru care doriti sa optati pentru a va putea da mai multe detalii despre ce trebuie sa stiti.

   Multumim

   Clinica Cosmedica

 42. Buna ziua , as fii interesat de un al penisului in lpenisuluigime si grosime . Dimensiuniile dupa operatie vor ramane sau in timp isi va revenii la forma inititiala ? Si cat va costa aproximativ aceasta de ingrosare si luingrosarelungire ? Va multumumesc anticipat

  • Buna ziua,

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil in care sa includeti abdomenul, zona pubiana si coapsele. In acest fel vom putea estima cantitatea si zonele de unde putem recolta grasimea.
   Dupa operatia de faloplastie penisul va deveni mai lung si mai gros si nu va mai ajunge la dimensiunile initiale deoarece doar o parte din grasime se pierde. Cantitatea care ramane este intre 50-70% , care va da un aspect complet diferit fata de starea initiala.

   http://www.faloplastie.ro – aici gasiti costurile la toate procedurile de faloplastie.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 43. Buna seara, poze inainte si post interventie unde se pot vedea?
  multumesc.

 44. Buna, ziua .2 intrebari:
  1.La cat timp dupa ce va contactez se poate face ingrosarea? (aveti multe programari deja facute?)
  2.Legat de ingrosare, Se pot vedea undeva poze inainte si dupa interventie? Sa ne putem da seama de rezultate.
  Multumesc

 45. Buna as avea o intrebare eu am incercat sa mi maresc penisul injectindu mi cu siringa in pielea penisului canamicina unguent si au aparut unele probleme la suprafata pieli as dori sa stiu daca se poate face ceva la dumneavoastra la clinica pentru inlaturarea acestor cicatrici va multumesc

  • Buna ziua,

   Pentru mai multe detalii va recomand sa veniti in prima faza la o consultatie si apoi sa vedem care ar fi varianta cea mai buna de tratament.

   Dr. Mihai Chertif

 46. Am 17 ani ?i am penisul în de 3 cm în stare erecta de 8 cm , ce pot sa fac ????????????

  • Buna ziua Nicu,

   Din cele expuse iti recomand sa astepti pana la varsta de 18 ani si apoi sa vii la o consultatie.
   Daca in erectie penisul masoara 8 cm , ar merita facut tot ce se poate pentru a creste dimensiunile atat in lungime cat si grosime cat mai mult.
   E bine sa stii ca un penis normal masoara in erectie de la 11 cm.

   Dr. Mihai Chertif

 47. Buna seara! Am 17 ani si penisul meu in stare erecta masoara aprox. 12 cm , as vrea sa imi fac o operatie de marire si de ingrosare, dupa operatie cam la ce dimensiune as putea ajunge?
  Pana acum ati avut vreun pacient nemultumit ?

  • Buna ziua,

   Pentru mai multe detalii despre operatia de faloplastie va recomandam sa consultati site-ul http://www.faloplastie.ro

   Dupa ce o sa impliniti 18 ani va asteptam la o consultatie.

   Multumim

   Cosmedica

 48. Bun? ziua domnule doctor! Imi cer mii de scuze ca va deranjez îns? am o problema care ma macin? de ceva timp. Am un penis de 13 cm ?i sunt foarte complexat si din acest motiv as dorii o opera?ie chirurgicala atât pentru alungirea peninsului cat ?i pentru îngro?area acestuia cu 4-5 cm. Am ajuns în situa?ia de a-mi fi ru?ine sa fac sex cu so?ia mea. Crede?i ca ma pute?i ajuta? Care sunt costurile unei astfel de opera?ii ?i dup? cat timp de la opera?ie se pot observa rezultatele? Cu multa stima ?i respect!

  • Buna ziua dle George,

   Va rugam sa cititi mai multe despre operatia de faloplastie pe http://www.faloplastie.ro si ulterior sa ne trimiteti un set de poze din fata, profil si spate cu regiunea abdomenului si coapselor pentru a vedea de ce strat de grasime dispuneti. Puteti atasa si un nr de telefon si unul dintre medici va poate contacta pentru mai multe lamuriri

   Multumim

   Clinica Cosmedica

 49. Buna ziua ! Sunt interesat de o operatie de indreptare a curburii penisului si ingrosare … Imi puteti spune cat m-ar costa interventiile? Multumesc o zi buna!

  • Buna ziua,

   Daca sunteti interesat , va putem oferi doar procedura de ingrosare cu grasime. Curbura pe care o aveti e o dezvoltarea vicioasa a axului corpilor cavernosi si aceasta poate fi tratata doar un urolog cu experienta pentru asemenea afectiuni.
   Pentru mai multe detalii ar fi nevoie sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele, fara lenjerie intima ca sa putem vizualiza si zona suprapubiana.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 50. Bun? ziua,
  A? dori v? rog sa-mi spune?i dac? în clinica dv se face injectare de acid hialuronic la nivelul penisului ?i al glandului sau orice alt? substan?? recomandat? în m?rrea m?car temporar? a penisului ?i costul aceste interven?ii sau dac? nu se face la dv unde în ?ar? as putea merge?
  V? mul?umesc anticipat!

  • Buna ziua,

   NU facem ingrosarea penisului cu acid hialuronic. Am efectuat la cativa pacienti straini augmentarea glandului cu acid hialuronic deoarece au optat pentru aceasta procedura, dar rezultatele in timp pot fi imprevizibile deoarece acidul nu este specific pentru aceasta regiune. Se foloseste acid care este uzitat pentru fata.

   Dr. Mihai Chertif

   • Buna ziua eu am vârsta de 36 de Ani si as fi interesat de m?rirea penisului ?i îngro?are . Am o singura întrebare deoarece nu lucrez in România as dori sa ?tiu ce perioada ar trebui sa vin in România câte zile îmi trebuie pentru aceste 2 interven?ii .Va Mul?umesc

    • Buna ziua dle Marius,

     Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

     Pentru inceput cel mai bine ar fi sa ne faceti o solicitare oficiala despre ce va doriti cel mai mult si sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele pentru a le putea evalua si astfel sa va spunem sugestia noastra, deoarece depinde foarte mult perioada de recuperare in functie de procedura aleasa.

     http://faloplastie.ro/faq-faloplastie/vreau-sa-mi-maresc-penisul-ce-pasi-trebuie-sa-fac/

     Dr. Mihai Chertif
     Clinica Cosmedica
     Baia Mare
     +40-771227176

 51. Buna ziua, ma intereseaza daca efectuati si operatii de reconstructie totala a penisului. In sensul ca daca voi efectua o operatie de marire ( alungire+ingrosare) si nu voi obtine rezultatele dorite, care sunt conditiile si preturile reconstructiei totala, cu grefe prorpii a penisului. Am un penis de 13-14 cm, as vrea sa castig 2 cm. Astept un raspuns, multumesc!

  • Buna ziua dle Lucian,

   Consider ca cei 2 cm ii puteti castiga destul de usor prin operatia de faloplastie – alungire+ ingrosare, asa ca nu ar trebui sa va ganditi la o alta procedura.
   Nu exista termenul de reconstructie totala la nivelul penisului decat in cazul amputatiei complete.
   Inafara de grasime, piele, derm sau implant de silicon nu exista alte solutii pentru imbunatatirea aspectului penisului.

   Pentru mai multe detalii, puteti sa ne trimiteti un set de poze din fata si profil cu regiunea abdomenului, pubelui si coapselor.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 52. In cazul tratamentului pentru tahicardie sinusala cu Betalok 50mg se poate aplica operatia de marire si ingrosare? Exista rezultate si pentru ejaculare precoce?

  • Buna ziua,

   Atata vreme cat tahicardia sinusala este sub control prin tratamentul prescris de medicul cardiolog, operatia de faloplastie nu are o contraindicatie absoluta.
   Procedurile de faloplastie se fac in scop estetic si nu functional, al performantelor sexuale.

   Daca sunteti interesat de serviciile noastre, puteti sa ne trimiteti un set de poze din fata si profil cu abdomenul si coapsele pentru a vedea cum se prezinta zonele de unde am putea recolta grasimea.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 53. Buna ziua. Vreau sa va intreb daca la 16 ani pot face o astfel de operatie si cam cati centimetrii voi obtine in plus daca fac absolut toate operatiile pentru alungire

  • Buna ziua,

   Va recomand sa asteptati pana in jurul varstei de 20 ani pentru a efectua aceasta operatie, deoarece la varsta de 16 ani perioada de crestere nu s-a incheiat.

   Dr. Mihai Chertif

 54. Va salut. M-ar interesa o operatie de ingrosare a penisului. Insa am cateva nelamuriri.
  1.Ingrosarea se refera doar la ~trunchi~ sau si la gland( cap)? Sunt doua operatii separate sau una singura?am citit ca glandul nu poate fi ingrosat cu grasime, ci doar cu o solutie. Puteti sa ma lamuriti in privinta aceasta?
  2.In cat timp se reabsoarbe grasimea?
  3. Care este cresterea maxima in circumferinta posibila? As dori cat se poate de mult. Mentionez ca actualmente circumferinta penisului meu este 13 cm. Cat poate deveni dupa interventie?
  4. Cand eram mic am fost operat de frimoza. Si acum , cand sunt foarte excitat, decalotarea este dificiala. In cazul maririi glandului ce solutii sunt pt ca totusi sa nu fie probleme? Mentionez ca nu as dori circumcizie.
  5. Cat costa aceasta interventie? Adica ingrosare trunchi si gland?
  Va multumesc anticipat.

  • Buna ziua,

   1. Ingrosarea se refera doar la nivelul dipsunerii corpilor cavernosi, si nu la gland. Pentru gland am mai efectuat augmentare cu acid hialuronic dar pentru asta e nevoie de o discutie inainte pentru a intelege ce presupune si ce posibile complicatii pot sa apara.
   2. Cantitatea de grasime finala care va ramane va putea fi cuantificata dupa minim 3 luni, iar a 2-a sedinta de ingrosare e bine sa se faca optim la 6 luni.
   3. De obicei dupa prima sedinta de ingrosare puteti castiga 3-4 cm in plus.
   4. Daca ati fost operat de fimoza prin circumcizie nu ar mai fi trebuit sa se puna problema de decalotat glandul deoarece preputul ar fi trebuit inlaturat.
   5. Costul ingrosarii standard este 1000 euro cu totul inclus, exceptand augmantarea glandului.

   Daca sunteti interesat de serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 55. Buna seara,as avea inca o intrebare.daca pielea care imbraca penisul nu este destul de elastica/larga nu vor fi probleme la injectarea grasimii?ma refer ca nu ar fi loc ori s.ar face o presiune incomoda?multumesc.

  • Buna ziua,

   Daca preputul este strans si prezinta un inel fibros care nu permite decalotarea in pozitie de erectie, atunci e vorba de o fimoza, care trebuie rezolvata prin circumcizie inainte de a face ingrosarea.

   Dr. Mihai Chertif

   • Buna, asi dori si eu o operatie de marire si ingrosare, dar eu am 3 bile in penis, trebuie sa le scot?

    • Buna ziua dle Marius,

     Pentru operatia de faloplastie nu e nevoie sa inlaturati acele implanturi pe care le aveti, deoarece grasimea nu va intra in contact cu ele din cauza capsulei pe care organismul a format-o in jurul lor. E foarte important totusi sa va ganditi ca procedura de ingrosare va imbunatateste circumferinta cu 3-4 cm, ceea ce este destul de mult si e foarte posibil ca implanturile daca nu sunt mari, sa nu se mai vada sau sa nu se mai simta deloc in timpul contactului sexual.

     Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

     Dr. Mihai Chertif

 56. Buna ziua!As dori sa fac o operatie de ingrosare penis cu grasime proprie.Dupa aceasta operatie, sa zicem dupa cateva luni de zile sau in timp pot sa-mi fac si implant cu bile de titan?Din cate am inteles, prima data este recomandat sa se faca introducerea de bile si dupa operatia de ingrosare dar inca nu sunt decis daca vreau sa imi introduc bile insa sunt 100% sigur referitor la ingrosare.Eu momentan sunt fumator iar in cazul in care voi renunta la fumat, cantitatea de grasime resorbita de organism va fi mai mica, adica penisul va ramane mai gros in timp dupa operatie in cazul in care esti nefumator?
  Si sunt curios daca in timpul actului sexual se vor simti diferente deoarece grasimea nu este la fel de tare ca si muschiul propriuzis al penisului.Chiar daca este mai gros, va mai fi la fel de tare?Dupa operatie penisul va fi diform(grasimea nu se va aseza uniform)?Din videourile pe care le-am urmarit pe internet penisul nu va mai arata ca inainte, va fi gras si diform.
  Care este tariful pentru ingrosare cu grasime proprie+celule stem(am inteles ca folosind si celule stem procentul de grasime neabsorbit de organism va fi mai mare?)?
  Va rog sa imi raspundeti la aceste intrebari deoarece vreau sa fac o programare cat mai rapid pentru operatie.
  Va multumesc anticipat!

  • Buna ziua dle Cristi,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   1. Daca nu sunteti asa sigur in privinta implanturilor de titan dar doriti neaparat sa faceti ingrosare, atunci va recomand sa va orientati catre ingrosare doar. Daca se doresc amandoua procedurile, e bine ca initial sa se insereze implanturile de titan si apoi dupa minim 3 luni sa se efectueze ingrosarea.
   2. Daca sunteti fumator sansa sa se piarda o cantitate de grasime mai mare e mai ridicata. In principiu datorita numarului de pacienti fumatori care au revenit pentru a 2-a sedinta dupa o perioada de timp, putem afirma ca indiferent ca sunt destul de multi factori care concura la integrarea grasimii, aceasta se mentine destul de bine, intr-o proportie de 30-70%.
   3. Chiar daca penisul se va simti uneori mai moale in pozitie relaxata (datorita consistentei grasimii), in erectie va fi tare, la fel ca inainte de interventie sau chiar mai tare in cazul in care grasimea se intareste. De multe ori de-a lungul timpului grasimea sufera modificari ale consistentei.
   4. In timpul injectarii grasimea se distribuie si se asaza astfel incat penisul sa fie cat mai uniform si mai simetric.
   5. Exista teoria care spune ca daca se combina grasimea cu PRP(celule stem din sange), exista o rata mai mare a mentinerii acesteia. Nu va putem cuantifica procentul de grasime care ar fi sa se mentina in plus cand se adauga si celulele stem fata de situatia cand nu s-ar adauga.
   6. Costul pentru alungire +ingrosare +celule stem incepe de la 1400 euro cu totul inclus, si poate sa ajunga in functie de optiunile legate de anestezie, cazare, corset la 2000 euro.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 57. Buna seara.pentru a doua interventie de ingrosare vor fi aceleasi costuri?multumesc

  • Buna ziua,

   Daca regiunea de unde recoltam grasimea este generoasa cu acest tesut, costul este 800 euro. Daca posbilitatile de recoltare sunt destul de slabe si trebuie luat din mai multe zone, costul este 1000 euro sau de pana la 1500 euro.

   Dr. Mihai Chertif

 58. Buna ziua!
  Am o nelamurire ..Am suferit o operatie cand aveam 2,3 ani..nu stiu mai exact natura operatiei..dar penisul a crescut foarte greu iar pielea care acopera capul a fost indepartata!
  Oare ar fi o problema sa fac o operatie de marire si ingrosare?

  • Buna ziua,

   Ar trebui sa stim mai multe despre acea interventie si cum se prezinta situatia penisului in acest moment. Din ce ati mentionat, cel mai probabil vi s-a efectuat o circumcizie, motiv pentru care pielea care acopera glandul (preput) a fost inlaturata. E posibil sa fi avut o fimoza sau sa fi avut hipospadias deoarece spuneti ca penisului nu a crescut. Pentru hipospadias, de obicei e nevoie de 2 sau mai multe interventii, dar daca locul uretrei nu a fost foarte jos, e posibil sa se fi facut doar una.
   In plus, daca doriti sa faceti o procedura de faloplastie, puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil, de la torace pana la genunchi, fara lenjerie intima. In felul acesta vom vedea de ce strat de grasime dispuneti si cum se prezinta zona suprapubiana.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 59. Buna ziua !
  As dori sa stiu daca se poate prin insertia grasimii sa atarne mai greu penisul si sa ia macar putin in lungime . Mai am o nelamurire : Daca vreau si operatia de alungire se poate sa n-o facem pe cea care schimba pozitia penisului in erectie ? Vreau sa-l ingros si sa-l alungesc dar fara sa-i afectam pozitia in stare erecta pentru ca schimba totul in pat . Trebuie sa invat iar sa-l folosesc si femeia obisnuita asa cred ca n-ar fi bine . Vreau cele mai bune servicii de ingrosare ( permanenta fara probleme , cu garantia d-voastra personala ) si cea de alungire fara sa afecteze pozitia in stare erecta cum ziceam . As vrea sa stiu cat ma costa toate astea . Multumesc pentru rabdare .

  • Buna ziua,

   Asa cum bine ati putut citi pe site-ul nostru, o parte din cantitatea de grasime injectata se va pierde datorita procesului de revascularizare a grasimii, care niciodata nu se face pentru toata cantitatea. E un proces absolut normal pentru orice alta zona unde se injecteaza grasimea.
   Procedura de alungire dorsala presupune dezinsertia ligamentului suspensor de pe osul pube si o data cu aceasta o sutura speciala prin care se blocheaza repozitionarea lui pe os. Pentru aceasta e posibil ca in erectie sa nu aiba chiar acea pozitie de dinainte, dar nu e o certitudine deoarece totul depinde de pozitia initiala a corpilor cavernosi in erectie. Chiar daca uneori penisul nu mai sta ca si in pozitia initiala, el va fi coborat doar cu foarte putin, 10-15 grade.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   http://www.faloplastie.ro

   Dr. Mihai Chertif

   • Ok am inteles . Totusi grasimea care ramane nu-l ajuta sa atarne mai greu ? Dar daca bagam bile ajuta cumva ( sa atarne mai greu ) ? Deci doar in stare lasata ma intereseaza. Exista vreo solutie sa facem cumva fara sa ma operez ?

    • Buna ziua,

     Dupa procedura de ingrosare penisul se va lungi, dar nu real, ci doar vizual. Modul in care el atarna, se poate obtine cel mai bine dupa procedura de alungire dorsala, nu cu cea de ingrosare, dar uneori si cu aceasta penisul va sta mai intins si mai coborat cand pacientul sta in picioare.
     In cadrul consultatiei ati putea vedea niste exemple de poze ale unor pacienti care au facut ambele proceduri in aceeasi interventie, sau doar cea de ingrosare.

     Mai multe poze puteti vedea pe site-ul nostru dedicat, http://www.faloplastie.ro

     Multumim

     Dr. Mihai Chertif

     • Ok . Nu ati raspuns la intrebarea legata de bile . Va rog s-o faceti . Si ultima nelamurire : Se poate face ingrosarea si dupa ceva timp alungirea ? Daca da cat ma costa ca nu vad nicaieri decat impreuna . Ingrosarea am vazut . Alungirea dorsala nu gasesc . Raspunsurile dvoastra ma ajuta sa iau o decizie impreuna cu sotia mea . Multumim !

     • Buna ziua,

      Implanturile de titan nu vor ajuta ca penisul sa atarne mai mult decat atarna in starea actuala.

      Daca aveti o dispozitie inalta a pielii scrotale peste pielea penisului, va pot recomanda sa optati in prima faza pentru ingrosare si alungire ventrala (adancirea scrotului). Ulterior daca veti dori putem sa facem procedura de alungire dorsala, prin care penisul sa atarne putin mai mult decat o face in acest moment, in combinatie cu a 2-a sedinta de ingrosare daca veti dori. Aceasta se poate face incepand cu 3 luni sau optim la 6 luni.

      http://faloplastie.ro/tarife-marirea-si-ingrosarea-penisului/

      Dr. Mihai Chertif

 60. Buna ziua.As dori sa stiu daca este posibil sa am un penis cu 5 cm mai mare ….Din una sau mai multe operatii…

  • Buna ziua,

   Dimensiunea care se poate castiga prin procedurile de marirea penisului este variabila, in functie de consistenta si dispunerea ligamentului suspensor pe osul pube si de cantitatea de grasime care se poate injecta. Grasimea se poate folosi si prin a 2-a sau chiar a 3-a sedinta daca va fi cazul. De obicei chiar dupa prima sedinta de injectare se pastreaza o cantitate considerabila de grasime, care face ca aspectul penisului sa fie diferit fata de perioada postoperatorie.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 61. Buna ziua, dupa operatia implanturilor bilelor de titan dupa o perioada de recuperare nu doare in timpul actului sexual? Nu migreaza bilele? Exista riscul unei infectii? In legatura cu implanturile de silicon pentru ingrosare , ati mai facut pana acum la alti pacieni ? Dar de ingrosare cu bile ati mai facut?

  • Buna ziua dle George,

   1. Dupa operatia de inserare a implanturilor de titan pentru imbunatatirea vietii sexuale, nu o sa aveti dureri in timpul actului sexual. Pana acum nici un pacient nu ne-a raportat aceste simptome. E posibil ca partenera sau partenerele sa simta o usoara jena daca implanturile sunt mari si nu exista compatibilitate intre penis si vagin.
   2.E obligatoriu ca minim 4 saptamani postoperator sa nu aveti contact sexual sau sa faceti orice forma de masaj la nivelul penisului pentru a da ocazia implanturilor sa se aseze si sa adere de tesutul subfascial unde sunt montate. Daca se respecta aceasta perioada in principiu sansa ca acestea sa migreze e foarte redusa.
   3. Ca in cazul oricari operatii, exista un risc de infectie, dar in principiu nu am patit asa ceva pana acum.
   4. Nu folosim implanturi de silicon pentru ingrosarea penisului. Folosim grasimea pacientului pentru ingrosarea penisului.
   5. Sunt foarte multi pacienti la care am facut aceste operatii pana in prezent.

   Daca sunteti interesat sa stiti mai multe, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

   • Buna ziua vreu sa fac operatie de lungirea si ingrosarea penisului si vrei sa stiu daca este posibil un nr telefon cv

    • Buna ziua,

     Numarul de contact de la Cosmedica e 0040753042234 sau 0040262219521

     Multumim

     Clinica Cosmedica

   • Buna ziua,ma intereseaza CIT costa implantul cu bile de titan,si daca exista vreun risc,va multumesc

    • Buna ziua,

     Costul procedurii de imbunatatire a vietii sexuale cu implanturi de titan este 400 euro cu anestezie locala sau 500 euro cu anestezie generala.
     Riscul care trebuie de luat in evidenta este posibilitatea aparitiei mici infectii locale care sa compromita unul dintre implanturi, daca igiena si dezinfectia plagilor nu se face corespunzator.
     Daca sunteti interesat, nu ezitati sa ne contactati

     Dr. Mihai Chertif

 62. Buna ziua asi dori sa stiu daca afecteaza opera?iile in vrun fel..spermatozoizi??? Multumesc

  • Buna ziua,

   Procedurile din cadrul operatiei de marirea penisului nu afecteaza in nici un fel integritatea spermatozoizilor.

   Dr. Mihai Chertif

 63. Buna ziua ,

  As dorii si eu sa stiu cat dureaza vindecare penisului dupa operatia cu bile de titan. Si cam cat ar costa daca as dorii si cazare. Va multumesc !

  • Buna ziua dle Marian,

   Procedura de inserare a implanturilor de titan se poate efectua cu anestezie locala si cu posibilitatea de a parasi clinica in aceeasi zi. De obicei recomandam pacientilor nostri care nu sunt din oras, sa mai ramana pana a 2-a zi la o pensiune/hotel sau in clinica , pentru a putea schimba pansamentul si a face un control sa ne asiguram ca totul e ok.
   Costul procedurii este 400 euro pentru 3 implanturi. Daca doriti sa ramaneti in clinica pana a 2-a zi costul este de 500 euro.

   Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

   Dr. Mihai Chertif

 64. Buna ziua, faceti si operatii de desprindere partiala a scrotului de penis pentru a oferi rezultate mai bune? Cam cate zile ar dura totul, pregatirea pentru operatie, operatia si recuperarea.

  • Buna ziua dle Marian,

   Operatia pe care o facem in acest sens este de adancire a scrotului, adica de a cobori pielea scrotului care de cele mai multe ori urca peste corpii cavernosi. Prin aceasta vom scoate in evidenta radacina fetei ventrale a corpilor cavernosi care in acest moment este acoperita de pielea scrotului.

   Pentru mai multe detalii, daca sunteti interesat de serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 65. Buna ziua
  As dori sa stiu care este pretul unei operatii duar de alungire nu si de ingrosare pt o cazare standard..
  Adica de la ce pret pleaca si la cat poate ajunge o astfel de operatie (duar de alungire)?
  Va multumesc mult!

  • Buna ziua,

   Costul unei proceduri de alungire este 1000 euro cu totul inclus, cu 1-2 zile de cazare.

   Daca sunteti interesat de serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 66. Dupa aceasta operatie penisul in timpul actului devine instabil? Vindecarea cicatricei determina retragerea penisului? Oferiti greutati ce previn aceasta retragere?

  • Buna ziua,

   Dupa operatia de faloplastie, penisul nu devine instabil in timpul actului sexual, deoarece tehnica nu destabilizeaza nimic. Singurul lucru care poate aparea este o pozitie a penisului in erectie, care dupa operatie poate sa nu mai fie asa ridicata fata de perioada preoperatorie.
   Dupa dezinsertia ligamentului se face prevenirea retractiei acestuia pe osul pube printr-o tehnica speciala care se foloseste de tesuturile proprii.
   La 2 luni postoperator, recomandam exercitii de tractionare sau de intindere a penisului pentru a se ajuta coborarea cat mai buna a corpilor cavernosi.

   Dr. Mihai Chertif

 67. Am citit ca dupa aceasta operatie, in timpul actului sexual penisul este foarte instabil, si daca as vrea sa fac o programare as vrea sa mi se spuna si riscurile acestei operatii.

  • Buna ziua,

   Procedura de alungire prin dezinsertia ligamentului suspensor nu va produce nici un fel de instabilitate asupra penisului in timpul contactului sexual. In mod normal, dezinsertia se face pana cand se verifica posibilitatea avansarii corpilor cavernosi si blocarea acestora pentru a nu se reinsera pe osul pube.
   Pentru mai multe detalii, puteti sa va faceti o programare la consultatie si in cadrul acesteia veti afla fiecare detaliu despre ce presupune aceasta interventie.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 68. Buna ziua!
  Doresc sa-mi fac o operatie de alungire a penisului si va rog sa-mi spuneti un pret de la cat incepe si pana la cat poate ajunge o astfel de operatie pt o cazare standard?
  Si inca o intrebare as avea referitor la tehnicile folosite.. dumneavoastra ati specificat mai sus doua tehnici de alungire a penisului..intrebarea mea ar fi daca se folosesc ambele tehnici de odata, separat, la alegerea clientului, etc??
  Va multumesc!

  • Buna ziua,

   Costul procedurii de faloplastie (alungire dorsala, alungire ventrala, ingrosare cu grasime proprie) incepe de la 1200 euro(grasime recoltata de la nivelul coapselor supero-interne, anestezie peridurala si cazare standard) si poate sa ajunga la 2000 euro(grasime recoltata de la nivelul abdomenului, flancurilor sau zonelor lombare daca la coapse nu prea aveti si exista riscul sa ramana subdenivelari, liposuctie suprapubiana, anestezie generala si cazare VIP ).
   Legat de decizie pentru care proceduri doriti sa optati, depinde foarte mult ce va doriti si de ce ati avea nevoie.

   Pentru mai multe detalii, putem sa ne auzim telefonic sa decidem poate impreuna ce vi s-ar potrivi cel mai bine.

   Dr. Mihai Chertif

 69. buna ziua,
  as dori sa va pun cateva intrebari in legatura cu ingrosarea penisului. in 2013 an facut procedeul de ingrosare a penisului cu grasime proprie, dupa 3 ani in erectie se vad zone denivelate si noduli, adica grasimea sa absorbit in mai mult puncte pe suprafata penisului dand un aspect deformat al acestuia. am intelesc ca exista o alta procedura mult mai avansata care ofera succes garantat, injectarea de grasime si de plasm? bogat? de trombocite extrasa din sange. faceti aceasta procedura si ce cost are?

  „Utilizarea de plasm? bogat? de trombocite sau PRP ( Plasma bogat? în trombocite ) , o tehnica pe care ne-o permite ast?zi , cu utilizarea de kituri speciale , pentru a realiza stabilizarea optim? a rezultatului opera?ional , cu o tot mai aproape de zero resorb?ia de gr?sime , cu sc?dere brusc? în orice asimetrie sau formarea de noduli”

  Stima!

  • Buna ziua,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Injectarea de grasime pentru ingrosarea penisului este o procedura destul de simpla pentru multi, dar in realitate poate sa creeze multe dificultati atat pentru medic cat si pentru pacient.
   Aceasta procedura se inscrie in conceptul de medicina regenerativa, si presupune cunostinte extinse despre cum se recolteaza grasimea, cum se proceseaza, in ce planuri se injecteaza si cu ce ustensile.
   In principiu acesti noduli e foarte greu sa va promita cineva ca nu se vor forma, dar ideea e sa nu fie de dimensiuni mari astfel incat sa arate inestetic, atat macroscopic cat si la palpare.

   Adaugarea de PRP la grasime este un concept care este prezentat sub forma de multe articole in lume, si spune ca poate ajuta la mentinerea unei mai mari cantitati de grasime, dar nicidecum ca acea cantitate injectata nu se va pierde deloc. Celulele stem din sange-PRP- pot sa ajute la o revascularizare mai eficienta a grasimii si astfel sa se mentina o cantitate mai mare.
   Daca dvs ati mai facut o injectare de grasime, si veti mai dori inca o sedinta, daca o sa doriti sa asociem si PRP o sa puteti sa faceti o comparatie intre prima injectare si a 2-a.
   Legat de noduli, pacientii nostri care au revenit pentru a 2-a sedinta, nu ne-au raportat prezenta de noduli sau granuloame care sa ii deranjeze atat estetic cat mai ales functional, dar e foarte greu sa va poata promite cineva ca nu o sa ramana deloc dupa ce se asaza grasimea. Ideea e sa nu fie mari si deranjanti.

   Pentru mai multe detalii, puteti sa ne trimiteti un set de poze sa vedem cum se prezinta acum situatia si sa vedem daca se mai poate imbunatati cu ceva aspectul si/sau consistenta.

   Dr. Mihai Chertif

   • buna ziua,
    va multumesc pentru raspunsul si serizitatea dvs. Da as dori sa mai fac inca o sedinta de injectare cu grasime propie in care sa se foloseasca si procdeul de asociere a PRP. Sa inteleg ca si dvs. aveti echipamentul necesar si posibilitatea extragerii din sange a PRP si sa folositi acesta tehnica (asociere de PRP la grasimea injectata) in clinica? As dori sa stiu la ce cost se ridica o injectare de grasime + PRP, daca nu sunt prea indiscret?
    Referitor la nodulii care au rezultat dupa prima operatie, ei nu sunt mari dar palpabil se simt, iar in unele puncte se observa denivelari unde sa absorbit grasimea, fiind vizibili numai in erectie. In schimb, nu am disconfort in timpul actului sexual acesta inbunatatinduse considerabil in cuplu, dupa 3 ani avand inca 2 cm in circumferinta in plus fata de cum aveam initial.
    Stima!

    • Buna ziua,

     Va putem oferi a 2-a sedinta de ingrosare a penisului cu grasime proprie asociata cu injectare de PRP (platelet rich plasma- celule stem din sange) pentru o mai buna rata de integrare a grasimii. Dupa procedura veti putea compara daca PRP-ul a ajutat fata de prima sedinta in care s-a folosit doar grasime.

     Costul este 1200 euro cu totul inclus (lipofilling penis, injectare de PRP, anestezie, cazare 1 zi, pansamente, ingrijiri, controale).

     Daca sunteti interesat de serviciile noastre, ne puteti trimite un nr de telefon pentru a va putea contacta si a aranja programarea.

     Multumim

     Dr. Mihai Chertif

 70. Buna ziua, se poate sa imi fac prima data doar ingrosare si apoi alungire? Daca da la ce perioada dupa ingrosare se poate face alungirea? Multumesc

  • Buna ziua,

   In principiu recomandam ambele proceduri in acelasi timp operator deoarece rezultatele sunt mai bune.
   Totusi, chiar si cu procedura de ingrosare puteti sa fiti foarte multumit, mai ales daca lungimea penisului in erectie este in limite normale, astfel incat poate chiar sa nu mai aveti nevoie de cea de alungire.
   Depinde de multe aspecte, pe care le putem discuta telefonic sau in cadrul unei consultatii.

   Procedura de alungire se poate face in decursul a 3 luni dupa cea de ingrosare.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

   Dr. Mihai Chertif

  • BUNA ZIUA,

   TRATAMENTUL CU MEDICAMENTE CAT DE MULT AJUTA?
   SAU MAI BINE SPUS AJUTA LA MARIREA PENISULUI?

   • Buna ziua,

    Nu am vazut pana acum un tratament medicamentos care sa ajute la marirea penisului.
    Doar tratamentele chirurgicale sau cele de medicina regenerativa (chirurgie fara operatie) sunt cele care pot ajuta la marirea penisului.

    Dr. Mihai Chertif

 71. Buna ziua!
  Exista riscul ca dupa operatiea de alungire a penisului sa nu se castige 1 cm?
  Va multumesc!

  • Buna ziua,

   Pana in acest moment la toti pacientii care au efectuat si procedura de alungire sau doar pe aceasta nu ni s-a intamplat ca rezultatul sa nu fie mai bun decat perioada preoperatorie. In principiu se castiga aproximativ 1 cm in erectie si 2-3 in pozitie relaxata.

   Dr. Mihai Chertif

 72. Buna ziua domnule doctor, as vrea sa stiu, pentru o operatie permanenta, nu conteaza care dintre ele, care este marimea maxima cu care se poate mari penisul ?! Pe langa asta, cat dureaza operatia ? In cat timp pot avea contact sexual din nou ? Si care este timpul de recuperare ?

  • Buna ziua dle Cristian,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   In principiu nu am obtinut niciodata mai mult de 4 cm in lungime si la fel, 4 cm in grosime. Va recomand sa va asteptati undeva la 2 cm in lungime si 3-4 cm in grosime. Chiar si asa, va pot garanta ca dimensiunile penisului se vor schimba simtitor.
   Interventia dureaza aproximativ 1 1/2 ore. E nevoie sa stati in clinica pana a 2-a zi si ulterior sa aveti 3-4 zile in care stati mai mult intins in pat fara a va plimba decat prin camera. In aceasta perioada e bine sa veniti zilnic sau o data la 2 zile pentru controale si schimbatul pansamentelor. Ulterior, dupa 4-5 zile puteti reincepe efortul progresiv, iar dupa 2 saptamani totul revine la normal. Aceste indicatii sunt daca doriti ambele proceduri. In cazul in care doriti sa optati doar pentru procedura de ingrosare, puteti parasi clinica in aceeasi zi chiar , urmand ca din a 2-a zi sa reveniti la conditia si modul de viata uzual ca si efort.
   Indiferent ce procedura alegeti, abstinenta de la contactul sexual trebuie sa fie de cel putin 4 saptamani.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 73. Buna ziua
  In urma interven?iei de alungire ramân cicatrici vizibile?
  Daca da, se poate ulterior elimina cicatricea definitiv ?

  • Buna ziua,

   Cicatricea care se obtine in urma procedurii de alungire este sub forma literei Y. E foarte greu de confirmat si estimat cum va ramane cicatricea in final, deoarece fiecare dintre noi are o capacitate diferita de a cicatriza. De obicei, in majoritatea cazurilor cicatricea se afla ascunsa in pilozitatea pubiana, pe care chiar daca o epilati tot timpul, poate sa treaca neobservata. Daca veti cicatriza urat, sau aveti o tendinta in acest fel, va putem recomanda un gel siliconic pe care il puteti folosi imediat dupa sutura timp de cateva luni.
   In principiu daca respectati indicatiile noastre si aveti o capacitate de a cicatriza normal, acest aspect este cel mai putin important.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 74. Buna ziua,

  As avea o intrebare daca se poate!
  As dori sa stiu pentru operatie de adancire scrot , sectionarea ligamentului plus ingrosare, cati cm se castiga concret in stare erecta la ingrosare , si care este perioada minima post operatorie pana la contact sexual?
  multumesc anticipat!

  • Buna ziua dle Lucian,

   De obicei consistenta si dispozitia pe osul pube a ligamentului suspensor sunt cele 2 aspecte care ne vor arata cat se poate castiga. De obicei intre 1-3 cm in stare relaxata si mai putin in stare erectila. Asadar, daca in stare relaxata putem castiga undeva la 3cm, in stare erectila penisul poate creste cu 1-1,5 cm., datorita cicatricii interne care formandu-se face o mica retractie in erectie. Acest lucru este perfect normal si se intalneste la toti pacientii cu aceasta procedura.
   Din experinta multiplelor cazuri va pot spune ca lungimea care se obtine dupa dezinsertia ligamentului este intre 1-3cm. Nu prea putem estima printr-o explorare radiologica exact cat se poate obtine deoarece este foarte relativ. Nici ecografia si nici macar RMN-ul nu ne pot confirma exact si de aceea totul se reduce la suprafata dispusa pe os si la grosimea ligamentului.
   Ca si ingrosare, rezultatele ne-au aratat ca la o injectare de 40-50 ml la un penis de dimensiuni normale am obtinut o crestere a grosimii cu 3-4 cm, grosime care se mentine si in erectie.
   Perioada de recuperare este de 2 saptamani de la efort mare si de 4 saptamani de la contactul sexual.

   Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 75. Buna dimineata,as avea si eu o întrebare,..in urma cu an de zile am avut si eu o operatie de alungire a penisului adic? sec?ionarea ligamentului suspensor.Tin sa precizez ca dup? opera?ie am r?mas cu un penis mai mic decât il aveam si cu o cicatrice in forma de Y de mai mare plânsul:(,întrebarea mea este daca se mai poate face ceva anume,ideea e ca nu am folosit greut??i si nici nu am folosit anumite tehnici care trebuiau f?cute din am auzit pe site-ul Dvs .

  • Buna ziua,

   In mod normal daca dezinsertia ligamentului s-a facut corespunzator, urmata de blocarea retractiei acestuia, penisul nu are cum sa ramana mai mic decat a fost starea initiala. Acea cicatrice ramane sub forma de Y, dar modul in care se cicatrizeaza tesuturile fiecaruia nu poate fi prezis de nici un chirurg.
   Eu nu recomand greutati, ci doar o metoda de tractionare a penisului cu un dispozitiv special care se poate lega de genunchi sau cu o pompa anume, dar doar dupa 2 luni de la operatie, pentru a imbunatati eventual acel aproximativ 1 cm pe care il poate constitui minima retractie. In mod normal facem o blocare a retractiei ligamentului care este eficienta in proportie de 90 %, datorita unei minime retractii a cicatricii interne si nu a ligamentului in sine.

   Pentru mai multe detalii, puteti sa ne trimiteti cateva poze cu acea cicatrice sau sa veniti la o consultatie unde putem afla mai multe.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 76. Buna ziua!
  Doresc sa-mi fac o operatie de alungire a penisului dar din cate am inteles, dupa operatie penisul creste in medie cu 2cm dar numai in stare flasca nu si in stare erecta.. Va rog sa-mi spuneti daca este adevarat si in cazul in care as face o operatie ar putea sa-mi garanteze cineva marirea in stare eracta a penisului macar cu 1cm??
  Va multumesc!

  • Buna ziua,

   Media de lungime dupa operatia de alungire dorsala prin sectionarea ligamentului suspensor este de 2 cm. In aceasta situatie penisul va deveni mai lung cu 2 cm in stare relaxata si putin peste 1cm in pozitie erectila, datorita unui grad foarte redus de retractie, chiar daca ligamentul a fost dezinserat si blocat. Este o caracteristica a corpilor cavernosi care sunt niste structuri musculare si orice muschi are posibilitatea de a se contracta si sa se retracte sau sa se relaxeze si sa se intinda.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 77. Buna ziua…ma intereseaza si pe mine marire plus ingrosare si bile…as dorii sa stiu cat ar costa cati cm as castiga si daca as dorii si bile dupa ingrosare daca ar afecta in vreun fel…am 27 de ani si un penis de 14-15 cm! Si daca imi puteti spune unde este clinica! Va multumesc

  • Buna ziua,

   Clinica este in Baia Mare.
   Daca doriti si implanturi de titan pe langa procedurile de faloplastie, atunci cea mai buna solutie e sa facem inainte aceasta interventie, pentru ca dupa 3 luni sa facem si faloplastia. E contraindicat sa inseram implanturile de titan o data cu grasimea datorita riscului infectios. Implanturile de titan sunt materiale straine organismului care trebuie montate intr-un tesut sanatos si bine vascularizat pentru a creste rata de integrabilitate. Grasimea se recolteaza din anumite locuri unde aveti mai multa (abdomen, coapse, flancuri, zonele lombare etc) , se proceseaza prin centrifugare si apoi se injecteaza intre cele 2 straturi de fascii peniene, exact in acelasi loc unde e bine sa se aseze si implanturile de titan. Grasimea pentru a rezista are nevoie de vascularizatie din partea acestui tesut unde vine injectata. Daca se combina implanturile si grasimea in acelasi timp operator posibilitatile de vascularizatie in acele zone scad deoarece organismul trebuie sa integreze atat grasimea cat si implanturile, lucru care poate duce la probleme.

   Asadar, daca sunteti interesat de serviciile noastre, ne puteti trimite cateva poze cu abdomenul, zona suprapubiana si coapsele pentru a vedea ce strat de grasime aveti, si vom reveni cu mai multe detalii.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

   • Buna ziua. As dori sa stiu cat costa operatiile de alungire si ingrosare . Am un penis mic 12-13 cm nu stiu sigur , am 27 de ani si as vrea sa stiu daca nu cumva am vreo boala la nivelul pebisului care mi-a impiedicat cresterea . Se vor face astfel de controale la clinica ? Ps: vreau sa imi spuneti un pret fix , nu de la cat pleaca . Multumesc

    • Buna ziua,

     Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.
     E foarte complicat sa va putem confirma daca aveti o afectiune care sa fi impiedicat dezvoltarea penisului, dar in principiu un penis de 12-13 cm in erectie este considerat normal si in limitele fiziologice.
     Pentru a va putea confirma costul final al interventiei, avem nevoie de un set de poze cat mai clare din fata si profil cu regiunea abdomenului si cu regiunea pubiana. Dupa ce le evaluam vom reveni cu detaliile despre posibilitatile procedurii si despre costuri.

     Multumim

     Dr. Mihai Chertif

   • Sunteti in timisoara sau la bucuresti

    • Buna ziua,

     Clinica Cosmedica se afla doar in Baia Mare.

     Multumim

 78. Buns ziua,as vrea sa situ care este pretul total pt cele doua interventii de alungire+ingrosare si daca ai axistat cazuri in care s au castigat in alungire mai mult de 3 cm?

  • Buna ziua,

   Standard, operatia de marirea penisului care presupune 2 proceduri de alungire si una de ingrosare porneste de la 1200 euro in functie de nivelul de cazare ales si de grasimea de care dispuneti.
   In principiu 3 cm e lungimea pe care am reusit sa o obtinem in cele mai bune situatii, in care dispunerea ligamentului suspensor a fost destul de larga si dupa dezinsertie, s-a putut observa macroscopic ca penisul a inaintat.
   De obicei 1-2 cm este lungimea care se paote obtine la cei mai multi pacienti.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 79. Buna ziua, as avea si eu cateva intrebari despre operatie.
  Daca se fac ambele operatii de alungire sunt rezultate mai bune/mai sigure?
  Ambele operatii se fac impreuna sau la o distanta de 6 luni una de cealalta?
  Si care este riscul de infectie la ingrosarea dubla?

  • Buna ziua,

   Prin ambele proceduri de alungire putem asigura o eliberare a corpilor cavernosi atat la nivel dorsal cat si ventral. Prin abordul dorsal vom cobori si astfel cobori portiunea corpilor cavernosi care vin pe sub osul pube. Prin abordul ventral vom adanci scrotul prin care vom elibera o portiune de radacina corpilor cavernosi acoperiti de obicei la toata lumea intr-o mica sau mai mare masura de pielea scrotului.
   Aceste 2 proceduri se pot face in aceeasi interventie.
   Nu exista un grad mai mare de infectie daca faceti si a doua sedinta de ingrosare cu grasime dupa cel putin 6 luni.

   Dr. Mihai Chertif

 80. Buna ziua, va apreciez enorm pentru radarea si timpul acordat pentru a raspunde fiecarui pacent ca sa zic asa. Am citi de „n” ori raspusurile date de Dv.

  Acum vin si eu cu o intrebare,doresc sa fac operatia de alungire si de punere a cateva bile, iar daca e posibil sa taiem „ata” .Este posibil ca dupa operatie sa am anumite simtome,negative si care ar fi acestea???

  Doresc sa fac aceasta operatie,cat mai curand posibil. Imi cer scuze pentru cele exprimate mai sus,sper sa fie pe intalesul DV.

  Cu respect, Dan

  • Buna ziua dle Dan,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Procedurile de alungire care se pot face sunt abordul dorsal pentru sectionarea ligamentului suspensor si abordul ventral pentru adancirea scrotului.
   Implanturile de titan se pot monta o data cu procedurile de alungire fara nici o problema. Frenul preputului nu se sectioneaza, ci se modifica dispunerea deoarece o cicatrice poate sa curbeze glandul.
   In mod normal, dupa toate aceste proceduri facute in aceeasi operatie, pot exista dureri mici care se cupeaza cu antialgice sau anti-inflamatoare. pot aparea mici echimoze (vanatai) la nivelul glandului si a scrotului, dar care trec de la sine in primele 10-20 zile, sau ajutate cu creme specifice.
   Nefiind o operatie functionala, nu veti avea nici un simptom sau semn legat de erectie sau o alta disfunctie sexuala.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

   • Deci se poate afla pretul total al acestei operati? Eu teoretic doresc sa fac aceasta operatie pe data de 27.03.2016 .

    Dar mai am o intrebare,trebuie un repaus total sau se poate dupa 4-5 zile, merge fara nici o problema la munca ??? Anestezia va fi totala si unde anume se va injecta? Doarece eu am cateva probleme cu spatele,mai exact m-i sa spus ca e vorba de Dizlocare Lembara jos la partea dorsala, asa m-i sa spus la ultimul control medical.

    Multumesc,cu stima Dan

    • Buna ziua,

     Costul il puteti sti doar dupa ce ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata , profil si spate cu regiunea abdominala, coapsele supero-interne si regiunea pubiana, pentru a vedea de ce strat de grasime dispuneti. Daca stratul e suficient pentru ca liposuctia sa se faca standard, costul pentru operatia de marirea penisului (2 proceduri de alungire si cea de ingrosare) incepe de la 1200 euro in conditii de cazare standard sau 1500 euro conditii de cazare VIP pentru 1-3 zile de cazare.
     Daca exista o deformare a coloanei sau o discopatie stiuta, recomandarea ar fi pentru anestezie generala.
     Grasimea va fi injectata sub fascia superficiala peniana.Rezultatul se vede imediat.

     Daca sunteti interesat de serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati telefonic pentru a stabili programarea pentru interventie si a sti analizele de care e nevoie

     Multumim

     Dr. Mihai Chertif

 81. Buna ziua.as dori sa va adresez cateva intrebari.in primul rand as dori sa stiu daca se poate inlatura excesul de piele de pe organ si indreptare.e curbat la peste 60 de grade in jos.are o lungime de cca 19.3 cm si destul de gros,eu am 23 de ani 181 cm si 60kg.Aceasta disfuntie imi face viata de cuplu un cosmar.si as vrea sa stiu ca costa inlaturarea problemei.as dori un.set de detalii.despre operatie,riscuri,costuri,timp,si eficacitate.multumesc anticipat,

  • Buna ziua,

   Raportat la cele mentionate de dvs, inlaturarea excesului de piele de la nivelul portiunii terminale (preput) poarta numele de circumcizie. Pielea care acopera glandul trebuie inlaturata, astfel incat glandul sa ramana partial sau complet descoperit de piele.
   Legat de acea pozitie care apare in erectie, aceasta este legata de o dezvoltare congenitala vicioasa a corpilor cavernosi, pentru care din pacate nu va putem ajuta deoarece nu este apanajul specialitatii noastre. Pentru aceasta, va recomand sa luati legatura cu un urolog.
   O alta posibilitate pentru care penisul se poate curba mai ales in erectie poate fi legata de boala Peyronie, dar nu cred ca aveti asa ceva deoarece e destul de rar intalnita la 23 de ani, si in plus aceasta se asociaza deseori cu boala Dupuytren, fiind parte din diateza Dupuytren. Asadar, trebuie confirmat diagnosticul exact.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 82. Buna ziua, ma intereseaza o operatie de alungire+ingrosare . Am inteles ca ingrosarea se poate realiza 100% dar in cazul alungirii rezultatele pot fi nesemnificative ? Pot sa nu obtin niciun cm in plus? Care sunt sansele. Multumesc

  • Buna ziua,

   Pentru procedura de alungire se pot obtine 1-3 cm in functie de dispozitia ligamentului suspensor pe osul pube.
   Pentru mai multe detalii, puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata , profil si spate cu regiunea abdomenului si coapselor impreuna cu un nr de telefon pentru a va putea contacta si astfel oferi explicatiile legate de procedura.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 83. Buna ziua. am 26 de ani si lungimea penisului este de 14 cm. doresc sa fac operatie pentru alungire, care sunt cm reali pe care ii pot cistiga dupa operatie . 1,80 cm , 90 kg ? merci

  • Buna ziua,

   Prin operatia de alungire a penisului puteti castiga 1-3 cm, atat ca si orientare dorsala cat si ventrala.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 84. Buna , cam care este ritmul mediu de crestere al penisului (pe an sa zicem) si pana la ce varsta creste. Am citit review-uri pe diverse bloguri ca poti ramane ipotent de la asemenea interventii chirurgicale si daca as face o programare cam cat va trebui sa stau pana imi faceti operatia , un weekend ar fi ok? As vrea sa imi raspundeti la aceste 4 intrebari deoarece este ceva serios. Multumesc anticipat!

  • Buna ziua,

   Nu va pot estima cat este crestere penisului intr-un an, dar perioada lui de devzoltare poate fi pana in jurul varstei de 18 – 20 ani.
   Nu puteti ramane cu impotenta dupa operatia de marirea penisului deoarece aceasta nu este o operatie functionala, ci una estetica.
   Legat de programare, va recomand in prima faza sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu regiunea abdomenului si coapselor pentru a vedea de ce strat de grasime dispuneti. Ulterior e nevoie de un set de analize, care daca sunt in regula, putem programa operatia in cel mai scurt timp. E nevoie sa stim cu aproximativ 7 zile inainte datorita programului foarte incarcat de obicei.
   Un weekend pentru operatie ar ajunge ca si spitalizare.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 85. Buna ziua, o sa fiu direct. Am varsta de 18 ani, si am un penis cu lungimea de 13 cm. Vreau sa stiu daca aceste operatii de ingrosare si alungire chiar merita o asemenea investie.Exista riscul ca dupa aceste operatii sa raman ipotent sau cu probleme mari de erectie? Precizez ca am 1.75 inaltime si 95 de kilograme. Va multumesc

  • Buna ziua,

   In primul rand, e foarte important sa stiti ca operatia de marire a penisului nu are nimic de a face cu functia. Adica nu o sa ramaneti impotent sau cu probleme de erectie sau alt gen de disfunctii si tulburari sexuale. Orice performante sexuale aveti in acest moment, nu o sa le imbunatatiti sau sa le inrautatiti cu aceasta interventie.
   Pacientii nostri care si-au facut o operatie de marire a penisului prin procedurile de alungire si/sau ingrosare au fost si sunt foarte multumiti deoarece rezultatele s-au vazut si confirmat de fiecare data.

   Pentru mai multe detalii, puteti sa ne contactati prin email sau telefonic

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 86. Buna , este adevarat ca dupa ingrosare cu grasima dupa ce se resoarbe grasimea penisul va ramane neuniform adica intro parte mai gross si on alta mai subtire cu galme ?

  • Buna ziua,

   Atata vreme cat nu creati presiuni diferite constant asupra anumitor zone ale penisului nu vor aparea diformitati. Penisul ramane uniform chiar si dupa ani de zile.
   Pacientii nostri care se prezinta la controale, ne trimit poze sau vin pentru inca o sedinta de ingrosare nu au nici un fel de asimetrie, nici un fel de granuloame sau noduli.

   Dr. Mihai Chertif

 87. Buna ziua , as dori un nr de telefon pentru a vb cu domnul doctor Chertif pentru mai multe detalii in cazul opera?iei pentru alungire si îngro?are. Va multumesc!

  • Buna ziua,

   Numerele de contact ale clinicii sunt 0753042234 sau 0262219521.
   Cand sunati cereti sa discutati cu medicul cu care doriti si daca nu este disponibil in acel moment o sa va sune pe numarul personal cand se elibereaza de atributii.

   Multumim

   Clinica Cosmedica

 88. 🙂
  Buna am auzit ca titan gel ar mari si ingrosa penisu nu stiu daca e adevarat dar lam co amandat si eu inca nu lam folosif ce pare aveti s adevarat

  • Buna ziua,

   Nu cred in astfel de produse deoarece nu au evidente concrete ca pot modifica cu ceva lungimea sau grosimea. Doar procedeele chirurgicale sau cele de injectare de grasime pot ajuta intr-un mod real si bazat pe evidente.

   Dr. Mihai Chertif

 89. Buna, am inteles ca dupa operatie ramene o cicatrice adanca, si ca penisul in stare erecta este inreptata in jos….exista posibilitatea de asa ceva …multumesc !!

  • Buna ziua,

   Nu ati inteles corect. Cicatricea care se face pentru sectionarea ligamentelor fundiform si suspensor este sub forma de Y. Aceasta va fi ascunsa de pilozitatea pubiana, care chiar daca o epilati, in momentul in care cicatricea va maturata, ea se va vedea destul de greu.
   Penisul in stare de erectie e posibil sa nu mai stea chiar in pozitia de 45 sau 90 grade cum statea inainte de operatie, ci putin mai jos fata de abdomen, dar in nici un caz cazut intre picioare. Pozitia pe care o are penisul in erectie in cazul fiecarui barbat este datorita existentei ligamentului suspensor care face legatura intre fascia profunda care acopera corpii cavernosi si osul pube.
   Chiar daca se face dezinsertia ligamentului suspensor, asta nu inseamna ca penisul va cadea balant, deoarece aceasta structura nu este singurul suport.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 90. Buna, va rog frumos sa mi dati parerea dumnevoastra despre Titan gel, vreu sa stiu daca merita sa l iau in scurta perioada de timp, multumesc

  • Buna ziua,

   Nu va pot da nici un detaliu despre acest produs deoarece nu il cunosc, nu l-am recomandat niciodata. Oferim doar servicii chirurgicale sau bazate pe medicina regenerativa, si nu pe ungvente sau medicatie orala pentru marirea penisului.

   Dr. Mihai Chertif

 91. Buna ziua
  Ma gandesc serios sa fac o operatie la d-voastra, am 23 de ani fac 24 in 3 luni, tot ce as vrea sa stiu este daca exista efecte secundare imediat sau in timp. Pentru alungire am inteles ca ar avea un pericol de fisura sau ceva de genul in timpul unui act sexual. Pentru ingrosare am inteles ca grasimea dispare cu timpul.As vrea sa imi spune-ti toate pericolele care ar exista dupa operatie.
  Multumesc

  • Buna ziua,

   Daca doriti sa faceti marirea penisului cu toate cele 3 proceduri (2 de alungire si 1 de ingrosare cu grasime proprie), e important sa stiti in primul rand, ca aceasta operatie este una estetica. Ea nu are nimic de a face cu functia, asa ca nu exista pericole de a fi afectata potenta. Nu exista nici un pericol de fisura dupa alungire in timpul actului sexual.
   Dupa ingrosare, veti pierde aproximativ 50% din cantitatea de grasime, dar restul de 50 % care se va mentine, va ramane acolo definitiv. Exista o posibilitate sa mai pierdeti si din acea cantitate daca o sa tineti o cura de slabire drastica de-a lungul anilor. Daca nu, atunci cantitatea de grasime care ramane dupa 3 luni, va ramane definitiv. In plus, daca veti dori sa mai ingrosati penisul, putem face o a 2-a sedinta dar dupa minim 6 luni.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 92. Buna ziua, penisul.meu in stare erecta este de 14 cm si in stare fleasc de 10cm grosimea este de 11 cm, penisul nu este circumscris as vrea sa stiu se poate face operatia de alungire si ingrosare daca nu este circumscris ?

  • Buna ziua,

   Circumcizia este o procedura care va poate ajuta la tehnica de ingrosare, deoarece daca preputul este in exces, nu este bine sa se injecteze grasime pe toata lungimea acestuia. Daca se injecteaza grasime pe toata lungimea preputului apare imposibilitatea sa mai decalotati glandul,ceea ce nu este igienic.
   Pacientilor care nu doresc circumcizia nu le injectam grasimea in ultima treime a pielii , iar rezultatele sunt foarte bune si asa. E doar o chestiune de estetica a infatisarii penisului.
   In orice caz, daca doriti circumcizia, aceasta trebuie facuta prima si se poate combina cu procedeele de alungire. Dupa 3 luni cand transa de sutura s-a vindecat , se poate injecta grasimea.

   Daca sunteti interesat de serviciile noastre, pentru mai multe detalii puteti sa ne trimiteti un nr de telefon pentru a va putea contacta.

   Dr. Mihai Chertif

 93. Bun? ziua a-?i dori sa ?tiu dac? am aut pe parcurs ce va probleme cu testicule ?i unul a r?mas cam mic de tot a-?i putea s? mise fac? implanutul cu titan sau marirea a penisului f?r? sa am ceva probleme momentan func?ioneaz? forte bine dar ma gândesc c? este prea mic? 12cm a?tept un r?spuns va mul?umesc mult

  • Buna ziua,

   Depinde foarte mult ce fel de procedura pentru marirea penisului doriti sa faceti in raport cu ceea ce poate oferi ea.
   Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe email.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 94. Buna ziua doresc o programare pentru operatie marire si ingrosare penis pe data de 30 martie 2016 cu cit tinp trebuie sa vin inainte pentru aface analizele sau se face in aceiasi zi cum se procediaza am un penis mic de 10 cm in erectie si foarte subtire se poate face ceva va rog datim un raspuns Va multumesc

  • Buna ziua dle Tofan,

   Va recomand sa ne trimiteti un nr de telefon unde va pot contacta pentru a va putea oferi mai multe detalii despre procedura si a va putea confirma astfel programarea pentru data de 30 martie.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 95. Buna ziua am 17 ani fac 18 ani in februarie luna care vine la varsta mea am un penis de 11 cm credeti ca este o marime normala ? daca nuas vrea sa stiu la ce varsta ma pot apuca de operatie si cat as putea creste.
  va multumesc anticipat

  • Buna ziua,

   Va recomand sa asteptati pana in jurul varstei de 20-22 de ani pentru a va gandi la o operatie de faloplastie. Trebuie sa consideram ca procesul de crestere si dezvoltare a organelor sexuale masculine se termina in jurul varstei mentionate.

   Dr. Mihai Chertif

   • Bun?! Am 24 de ani, m?rimea mea este de 17 cm , in schimb la grosime m? cam plâng pu?in, sunt foarte decis sa m? supun unei interven?ii pt grosime, m? intereseaz? dac? e permanent?. ?i la ce pre? as putea ajunge???

    • Buna ziua,

     E bine sa stiti ca o data cu procedura de ingrosare a penisului cu grasime proprie, puteti castiga pana la 5 cm fata de grosimea actuala.
     O parte din cantitatea injectata dupa prima sedinta se va pierde datorita insuficientei vascularizatii a grasimii. Aceasta nu poseda vascularizatie, deoarece este un tesut care se recolteaza, proceseaza si injecteaza in anumite conditii. Ea se va baza pe vascularizatia tesutului in care urmeaza a fi injectata, in acest caz intre fascia superficiala si cea profunda a penisului.
     Asadar, acea parte care se pierde, conform tehnicii noastre este intre 30-50% din cantitatea initiala.
     Daca ulterior veti considera ca mai putem completa peste cantitatea restanta, o vom putea face, dar dupa minim 6 luni.

     Pentru mai multe detalii, daca sunteti interesat de serviciile noastre, puteti sa ne contactati telefonic sau sa veniti la o consultatie, unde veti putea vedea poze cu rezultate inainte si dupa 1 sau 2 ani, ale pacientilor care au beneficiat de aceasta procedura in clinica noastra.

     Multumim

     Dr. Mihai Chertif

  • BUna dm Doctor as vea nevoie de ambele pute?i sa mi faceti o programare in August pentru interven?ie chirurgicale di Spune-?i un pre? va ro cu totul Va mul?umesc . Doresc lungime si îngro?are .

   • Buna ziua dle Andrei,

    Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

    In principiu se va putea efectua interventia in luna August, doar ca fiind o perioada a concediilor, recomandarea mea este sa ne auzim telefonic din timp pentru a va putea furniza mai multe detalii despre procedura si totodata sa programam din timp.

    Dr. Mihai Chertif

 96. Buna am 24 de ani si penisul meu in stare erecta are aproximativ 15 cm masurat de la baza. In caz ca l-am masurat bine , dupa toate cele credeti ca ar fi vre-o sansa ca macar 2cm sa se poata alungi ? Tinand cont ca sunt sportiv si nu pot fara a depune efort ce fel de operatie mi-ati recomanda cat mai buna , si ce fel de greutati trebuiesc puse si cam in ce perioada ( noaptea , sau non stop ) si care e perioada de intrerupere a oricarui act sexual ? Astept un e-mail cu raspunsu , va multumesc pt timpu acordat

  • Buna ziua,

   Procedurile de alungire sunt cea dorsala- prin sectionarea ligamentului suspensor si ventrala- prin adancirea scrotului. Se pot castiga 1-3 cm, in functie de insertia ligamentului si de dispunerea scrotului pe corpii cavernosi. In plus, se mai paote face si ingrosare prin injectare de grasime proprie.
   Perioada de recuperare de 1-2 saptamani este pentru ligamentul suspensor. Pentru adancirea scrotului si/sau ingrosare,perioada de recuperare este de 1-2 zile. Perioada de abstinenta de la contactul sexual este de aproximativ 4 saptamani.

   Pentru mai multe detalii, daca sunteti interesat de serviciile noastre, ne putem auzi telefonic

   Dr. Mihai Chertif

 97. am 17 ani si am 14 cm lungime…credeti ca e o dimensiune normala? daca nu, la ce varsta as fi apt pentru operatie? multumesc anticipat.

  • Buna ziua,

   Va puteti gandi la o operatie de faloplastie dupa varsta de 18 ani, cand putem considera ca sunteti major si cresterea s-a cam terminat.

   Dr. Mihai Chertif

   • buna! As dori sa stiu citi cm pot adauga la lungimea actuala a penisului .adica penisul meu este f mic si as dori sa stiu care e maximul de cm ce se pot Adauga in lungime..va multumes

    • Buna ziua,

     Procedurile de alungire sunt la nivel dorsal prin sectionarea ligamentului suspensor, prin care puteti castiga pana la 3 cm si alungirea ventrala prin adancirea scrotului, prin care puteti castiga 3-4cm.
     Nota bene, lungimile nu se acumuleaza. Ideea e ca prin acestea penisul poate veni mai in fata cu 2-3 cm, atat dorsal cat si ventral.

     Multumim

     Dr. Mihai Chertif

 98. Bun? ziua
  As dori implanturi titan exista vreun risc pot duar 2

  • Buna ziua,

   Unul dintre riscurile posibile in cazul procedurii inserarii implanturilor de titan este infectia sau respingerea de catre organism, care apare de obicei tot in urma infectiei locale. Avand in vedere ca suntem o clinica privata, oferim servicii complete de chirurgie plastica si chirurgie estetica, asa ca acest aspect este complet sub control.

   Setul de implanturi prezinta 3 dispozitive de diametre egale. Puteti sa optati doar pentru 2 fara nici o problema.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

   • As dori sa stiu daca barbati cu un penis mic,10 cm erect,pot avea copii?Multumesc

    • Buna ziua dle Daniel,

     Lungimea penisului nu are nimic de-a face cu potenta si posibilitatea de procreere. Puteti avea copii fara nici o problema din acest punct de vedere.

     Dr. Mihai Chertif

 99. Buna seara! Am si eu cateva intrebari:
  1. Am 20 de ani si un penis de 13 cm in lungime si grosime. La ce varsta as putea face operatiile de marire si injectarea de grasime pentru grosime?
  2. Cati cm credeti ca as putea sa iau avand in vedere ca eu am un penis la aceasta varsta ca al unui copil de 12-13 ani?
  3. In cat timp se absoarbe grasimea proprie? O sa trebuiasca sa vin mereu odata la 6-12 luni pentru o noua injectare de grasime proprie?
  4. Sunt 2 tipuri de operatii de marire de penis si una de ingrosare ( prin grasime proprie)? Daca sunt 2 tipuri de opeartii si alegi sa le faci pe amandoua poti sa iei pe fiecare operatie cate 2-4 cm?

  • Buna ziua,

   1. Daca sunteti nemultumit de dimensiunile penisului in erectie, atat ca lungime si grosime, varsta de 20 de ani este acceptata, deoarece in principiu la acea varsta s-a cam terminat dezvoltarea organelor genitale externe.
   2. Ar trebui sa stiti ca limita fiziologica minima a unui penis de dimensiuni normale in erectie, este 12 cm. Daca dvs aveti 13 cm in erectie, nu se poate afirma ca aceasta lungime ar fi a unui copil de 12-13 ani, ci a unui adult normal, probabil putin subdimensionat doar daca exista pareri ale partenerei/lor.
   3. In primele 3 luni se desfasoara resorbtia grasimii. Nu va fi nevoie sa veniti periodic pentru sedinte de ingrosare, decat daca veti mai dori ca dupa prima sedinta sa imbunatatiti acest aspect. In acest caz, consider ca va fi nevoie de doar inca o sedinta, dupa minim 6 luni de la prima.
   4. Ca si operatie de alungire, exista 2 aborduri: unul dorsal- pentru sectionarea ligamentelor fundiform si suspensor de pe osul pube (se pot castiga 1-3 cm) si unul ventral- prin care se adanceste scrotul- se castiga tot intre 1-3 cm, in functie de anatomia locala. NOTA BENE, aceste dimensiuni nu se acumuleaza deoarece se castiga pe fiecare parte cam aceeasi lungime.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 100. Buna ziua ! Complimente pt. modul si rabdarea in care prezentati toate tehnicile pe site! Urmaresc de ceva tmp siteul vostru si ma gandesc sa-mi fac si eu o interventie de marire de penis.Intrebarea e :din experienta voastra care interventie e mai riscanta pentru buna functionare sexuala , cea de ingrosare sau cea de alungire(citind comentariile cred ca sunt putine riscuri generale dar totusi unde sunt mai putine ?).Imi mai puteti spune daca atat alungirea cat si ingrosarea raman pentru totdeauna sau cam cati ani ramane(bineanteles daca se respecta toate indicatiile voastre postoperator) ? Multumesc anticipat !

  • Buna ziua,

   Multumim pentru aprecieri.

   In principiu daca se respecta indicatiile noastre, nu ar trebui sa apara probleme la nici un fel de procedura. Asa cum stiti, in medicina nu e nimic garantat 100% niciodata, asa ca daca ar fi sa trunchiem procedurile, posibilele complicatii mai serioase ar putea sa apara la tehnica de alungire dorsala, care presupune dezinsertia ligamentului suspensor de pe osul pube. In urma aceste proceduri in acea zona ramane un spatiu (fund de sac) in care daca nu se respecta regimul de efort fizic usor, pot sa apara colectii sangvine sau limfatice, care ulterior trebuie drenate. Chiar si cu aceste aspecte, daca se respecta indicatiile nu sunt probleme. Legat de injectarea de grasime, daca se respecta cantitatea injectabila de catre noi si faptul ca e bine sa nu aveti contact sexual minim 4 saptamani dupa aceea de catre dvs, nu vor aparea probleme.
   Recomandarea mea ar fi ca daca doriti o perioada de recuperare ca efort fizic minima, sa alegeti alungirea ventrala si procedura de ingrosare. Necesita 1 zi de spitalizare , dupa care va puteti intoarce acasa.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 101. Buna.am 27 de ani un penis de 13 cm lungime in stare erecta.as dori sa stiu ce rezultate as putea obtine printr-o interventie de alungire.iar dupa o operatie de ingrosare,ce forma are penisul,si e la fel de rigid ca si inainte de interventie?va multumesc!

  • Buna ziua,

   Dupa operatia de alungire daca doriti ambele tehnici (alungire dorsala- dezinsertia ligamentelor fundiform si suspensor si alungire ventrala- adancirea scrotului) puteti castiga pana la 3 cm la fiecare abord. Dupa alungirea dorsala e bine sa stiti ca e posibil sa fie nevoie de un regim de greutati sau tractiuni manuale asupra penisului pentru a preveni un grad de retractie a ligamentului pe osul pube. Forma penisului va ramane aceeasi si dupa injectarea de grasime, doar ca va fi mai gros. Fermitatea nu are legatura cu injectarea de grasime, deoarece aceasta este data de gradul de vascularizatie a corpilor cavernosi.

   Dr. Mihai Chertif

   • Buna ziua,am 27 de ani si doar 13 lungime cand este erect, as dori sa ajung la 18 centimetri lungime si inca un plus de 3 centimetri in grosime,iar anesteziea sa fie totala prin vena caci coloana mea nu mai face fata la injectii…Daca sunt posibile cerintele mele as dori sa stiu si un pret.

    • Buna ziua,

     Datorita cerintei dvs pentru tehnica de alungire, trebuie sa va spun ca expectantele pe care le aveti sunt nerealiste.
     In schimb pentru tehnica de ingrosare, se pot obtine cei 3 cm.

     Astfel, daca sunteti interesat de serviciile noastre, va pot recomanda procedura de ingrosare. Costul unei ingrosari de penis este 800 euro(anestezie peridurala- in coloana) sau 1000 euro (anestezie generala).

     Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati telefonic sau sa ne trimiteti un nr pentru a fi contactat de unul dintre medici.

     Multumim

     Dr. Mihai Chertif

     • De ce procedura de alungire este nerealista?Nu e decat 1/2 centimetri in plus fata de ceea ce oferiti.Din cate am citit pe aici procedurile SIGURE pe care le oferiti sunt de 3 centimetri in alungire si 3 centimetri in ingrosare.Eu nu cer decat 1/2 centimetri in plus …
      DA probabil ca nu se incadreaza in parametri de siguranta dar nerealista? Cu siguranta exista o modalitate prin care ati putea sa lungiti un penis cu 1/2 centimetri in plus.Fac orice recuperare trebuie dupaia…

     • Buna ziua,

      Din ce scriati mai devreme, spuneati ca aveti o lungime de 13 cm in erectie si doriti sa ajungeti la 18 cm. Dupa calculele mele, sunt cam 5 cm in plus. Asa cum bine ati remarcat, procedurile de alungire va pot ajuta cu 1-3 cm.

      Asadar, pentru mai multe detalii legate efectiv de ce ati citit ca putem face, nu ezitati sa ne contactati

      Dr. Mihai Chertif

 102. Buna ziua ma intereseaza si pe mine o ingrosare de penis. Cu cati cm se poate ingrosa? cat ar dura procedura de ingrosare? cat timp dupa interventie nu se pot intretine raporturi sexuale? si costul proceduri?

  • Buna ziua,

   Procedura de ingrosare de penis o efectuam prin injectare de grasime proprie, care a fost in prealabil procesata prin centrifugare.
   In medie, la un penis de dimensiuni normale se folosesc 50-60 ml de grasime. Cu aceasta cantitate se pot obtine aproximativ 3 cm in plus la grosime. Oricum, intraoperator inainte de injectare de fac poze cu groasimea initiala si apoi imediat la final. Perioada de cazare la procedura de ingrosare este 1 zi, dar e important sa nu intretineti relatii sexuale timp de minim 4 saptamani.

   Costul procedurii standard este 800 euro cu anestezie rahidiana/peridurala sau 1000 euro cu anestezie generala , cu totul inclus (miniliposuctie, injectare de grasime, anestezie, cazare 1 zi, servicii, pansamente, tratamente, controale) pana la vindecare.

   Pentru mai multe detalii , nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 103. Buna ziua . Pentru operatie de ingrosare care ar fi costurile, cat m ar ajunge sunt interesat .

  • Buna ziua,

   Costul pentru procedura standard de ingrosare a penisului este 800 euro cu anestezie rahidiana/peridurala sau 1000 euro cu anestezie generala.
   Daca sunteti interesat de serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati sau sa ne trimiteti un nr de telefon unde unul dintre medici va poate contacta pentru a va oferi detaliile necesare.

   Multumim

   Clinica Cosmedica

 104. Doresc sa ?tiu ce cost este pentru alungirea penisului? Cat timp nu se poate avea contact sexual ,mai exact în cât timp este vindecat .?i cam cât ar fi media (cu cât se m?re?te) ???? Mul?umesc.

  • Buna ziua,

   Costul pentru 2 proceduri de alungire si una de ingrosare incepe de la 1400 euro, cu totul inclus (operatie, anestezie, cazare 1-3 zile, servicii, pansamente, ingrijiri, controale) pana la vindecare. Perioada de recuperare este de aproximativ 10 zile iar dimensiunile cu care penisul poate sa creasca atat in lungime cat si in grosime sunt intre 1-3 cm.

   Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 105. Buna ziua,

  Am citit in totalitate raspunsurile dvs. la nedumeririle potentialilor pacienti. Cred ca reprezentati clinica cu cele mai bune servicii de PR de la noi, inconvenientul insa il reprezinta localizarea clinicii dpdv geografic. Felicitari pentru buna informare si pentru rabdarea cu care o faceti.
  Intrebare: In urma operatiei de alungire, penisul va trebui supus ulterior unor tehnici de tractionari pentru o buna perioada de timp. In cazul in care alungirea se efectueaza in acelasi timp cu ingrosarea penisului si tinand cont de indicatia conform careia penisul nu trebuie supus la presiune de nici un fel pentru a nu se pierde grasimea introdusa, cum se vor putea face acele exercitii de tractionari, care necesita o anumita presiune?

  Cu deosebit respect,
  Lacatusu Mihai – Brasov

  • Buna ziua dle Mihai,

   Va multumim pentru aprecierile dvs legate de serviciile noastre.

   Datorita experientei pe care am acumulat-o la aceasta procedura , putem afirma ca pentru a avea siguranta eficientei procedurii de alungire dorsale (prin sectionarea ligamentelor fundiform si suspensor) este indicat sa se foloseasca acest gen de tractionare a penisului prin greutati care se atarna timp de minim 3 luni de 2-3 ori/zi timp de 5 minute. Asadar, in acest caz, recomandam ca procedura de ingrosare sa se faca in a 2-a etapa dupa cele 3 luni scurse. Daca pacientul nu doreste in acest fel, atunci putem sa le facem amandoua in acelasi timp cu mentiunea ca acele tractionari sa se faca manual pentru a nu se traumatiza grasimea.
   Daca se alege varianta de a se face intai doar alungirea, recomandarea noastra este ca o data cu alungirea dorsala sa facem si alungirea ventrala prin adancirea scrotului, care astfel aduce la suprafata corpii cavernosi ai radacinii penisului.
   In plus, e bine si important de inteles ca daca se doreste ingrosarea penisului prin injectarea de grasime, trebuie vazuta starea preputului. Daca acesta are un exces considerabil, e bine sa se faca circumcizie deoarece daca grasimea ajunge pana la nivelul portiunii sale distale, e posibil ca o perioada de cateva luni pacientul sa nu mai poata decalota. O solutie in cazul in care nu se doreste circumcizia este ca pacientul sa accepte conditia de a nu mai putea decalota o perioada (lucru neindicat datorita imposibilitatii efectuarii igienei corespunzatoare) sau sa accepte ca injectarea sa nu se faca si la nivelul preputului, in acest fel penisul fiind mai subtire spre varf decat in restul zonelor unde s-a injectat.

   Pentru alte nelamuriri nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 106. Buna Ziua.

  As vrea sa intreb ce rezultate maxime ati obtonut prin ingrosare(in cm)
  …pe mine ma intereseaza trei proceduri…alungire…ingrosare si bile de titan..cat m-ar costa total aceste operatii?

  • Buna ziua,

   Datorita conceptului injectarii de grasime, daca doriti aceste proceduri trebuie sa stiti ca nu se pot face intr-o singura interventie. In prima etapa putem face alungirea si inserarea de implanturi de titan, ca mai apoi, dupa minim 3 luni sa facem si ingrosarea. De obicei, in medie injectam aproximativ 50-60 ml grasime la un penis de dimensiuni fiziologice. Cu aceasta cantitate se pot obtine 3-4 cm in grosime.

   Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 107. Buna ziua .Am facut o operatie de circumcizie si au trecut doar 4 zile de la aceasta.in erectie am impresia ca pielea de intindere a penisului a ramas scurta .e probabil ca dupa vindecarea completa sa isi revina .ce sfat pot primi in privinta asta? Cu cine trebuie sa vorbesc ? Ce trebuie sa fac pentru ca pielea de intindere sa isi revina la lungimea precedenta . Va ramane asa mereu? Multumesc pentru raspunsuri

  • Buna ziua,

   Ar trebui sa luati legatura cu medicul care a efectuat circumcizia deoarece doar el va poate spune exact ce procedura a folosit si daca starea actuala este normala.
   Daca doriti mai multe detalii de la noi, va recomand sa veniti la o consultatie.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

   • Dac? sunt efecte secundare ?i care ar fi?!

    • Buna ziua,

     Depinde la care tip de proceduri va referiti.
     In principiu complicatiile care pot aparea sunt legate de extravazare vasculara subcutanata la nivelul inciziilor sau intepaturilor de la injectarea de grasime, posibile deformari ale stratului adipos daca penisul se compresioneaza doar intr-o anumita zona.
     Efecte secundare care sa aiba legatura cu viata sexuala nu exista.

     Dr. Mihai Chertif

 108. Doresc sa stiu daca se poate efectua doar opera?ia de alungire sh cat ar costa?

  • Buna ziua,

   Da, se poate efectua doar procedura de alungire. In acest caz va recomand sa optati atat pentru cea care presupune dezinsertia ligamentului suspensor (alungire dorsala- 800 euro) cat si pentru cea de adancire a scrotului (alungire ventrala- 200 euro).
   Costul pentru amandoua este 1000 euro cu totul inclus (operatie, anestezie peridurala, cazare 1-3 zile, ingrijiri, pansamente, tratamente, controale) pana la vindecare.

   Pentru mai multe detalii, daca sunteti interesat de serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

   • Buna ziua! Sunt interesat de cele doua operatii de alungire.
    Daca se poate, am niste curiozitati: Isi va pastra fermitatea dupa cele doua procedeuri? Va fi afectata sensibilitatea? Exista pericole ulterioare? Forma va fi influentata in vreun fel?
    Multumesc!

    • Buna ziua,

     Fermitatea va ramane chiar si dupa injectarea de grasime. Sensibilitatea nu va fi influentata in nici un fel, decat posibil in jurul inciziilor care se fac pentru tehnicile de alungire. In principiu daca se respecta indicatiile noastre, nu ar trebui sa apara complicatii pe termen lung. Forma depinde foarte mult de modul in care se asaza si distribuie grasimea. Pana acum nu am avut pacienti care sa prezinte un penis deformat datorita injectarii de grasime, deoarece aceasta se asaza relativ uniform.

     Multumim

     Dr. Mihai Chertif

     • Cu respect, D-l Mihai, am intrebat de procedeurile de alungire, nu de cel de ingrosare.
      Multumesc!

     • Buna ziua,

      Dupa tehnicile de alungire nu se va modifica nici forma, nici consistenta si nici nu vor aparea modificari de aliniament.

      Dr. Mihai Chertif

 109. Cat ar costa cele trei operatii impreuna?

  • Buna ziua,

   Ar trebui sa fiti mai explicit la care dintre cele 3 proceduri va referiti. 2 proceduri de alungire si una de ingrosare sau alungire, ingrosare si implanturi de titan?

   Multumim

   Clinica Cosmedica

 110. Buna ziua.
  As vrea sa intreb cat ar costa in total alungire ingrosare si sa pubeti bile?daca fac acest trei tipuri de interventii se face ceva reducere?

  • Buna ziua,

   Nu se pot efectua cele 3 proceduri in aceeasi operatie, datorita contraindicatiei asocierii grasimii cu implanturile de titan.
   Asadar, daca sunteti interesat de aceasta operatie, va pot recomanda sa facem intai alungirea (dezinsertia ligamentului suspensor si adancirea scrotului) impreuna cu bilele de titan pentru ca apoi dupa minim 3 luni sa facem si ingrosarea prin injectarea de grasime proprie.
   In plus, pentru un rezultat mult mai bun la injectarea de grasime, la prima operatie va mai recomand si circumcizia deoarece inlaturarea preputului va ajuta mult efectul final dupa injectarea de grasime.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

  • Buna seara si eu as dori marirea si ingrosarea penixului cu grasime vreau sa stiu cit ma costa si daca nu egzista risc

   • Buna ziua,

    Costul unei faloplastii care cuprinde o procedura de alungire si una de ingrosare incepe de la 1200 euro cu totul inclus.
    Riscuri in mod normal exista in cazul oricarei operatii sau proceduri.
    Pentru a vi le explica pe fiecare, cea mai buna solutie este sa le discutam telefonic impreuna cu tehnicile operatorii din cadrul faloplastiei.

    Dr. Mihai Chertif

 111. Bun? seara ,
  A? fi interesat de o circumcizie ?i implant de bile , se pot face în aceea?i zi ? ?i cât ar fi costurile ?

  • Buna ziua,

   Aceste doua proceduri se pot face in aceeasi interventie.
   Costul este 800 euro daca alegeti anestezie rahidiana sau 1000 euro pentru anestezia generala. Aceste costuri includ cazarea, pansamentele si tratamentele pe durata ei si controalele pana la vindecare.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 112. buna ziua

  operatie de ingrosare a penisului , daca am inteles eu bine si refera la injectarea grasimii proprie ,iar dupa prima injectare din grasimea aceea va ramane cam 50% pentru ca restul se resoarbe.
  Dar la a 2 interventie (6 luni) va ramane grasimea acolo ?

  • Buna ziua,

   A doua sedinta de injectare de grasime nu o efectuam mai repede de 6 luni, iar aceasta noua cantitate se va suprapune peste cea restanta deja de 6 luni, care este integrata. O parte din cantitatea injectata a 2 oara se va mai pierde, dar pacientul practic ramane cu inca o cantitate in plus fata de cele 6 luni. E un proces destul de usor de inteles.
   Asadar, a 2-a sedinta ajuta la o imbunatatire a cantitatii restante si astfel grosimea va creste considerabil fata de perioada anterioara operatiei.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 113. Buna ziua ! As dori sa stiu cum se face injectarea grasimii (se face prin mai multe parti ale penisului ? glandul ramane neatins presupun?) Postoperator ce exercitii trebuiesc facute (se pot folosi extensoare tip andropenis sau phallusan?) si daca nu sunt facute se revine la dimensiunile standard?

  • Buna ziua,

   Daca sunteti interesat doar de ingrosarea penisului, e bine sa stiti ca aceasta procedura nu trebuie urmata de nici un fel de program prin care penisul trebuie intins sau alungit cu vreun dispozitiv special. Ce trebuie sa aveti grija este sa nu exercitati presiune de nici un fel asupra lui in primele 3 luni. In mod normal penisul este un organ care isi poate modifica forma de foarte multe ori pe parcursul unei zile, din stare relaxata, semi-erectila, erectila sau super-erectila, si in acest caz grasimea poate suferi. E imperativ sa stiti ca trebuie abstinenta de la contactul sexual timp de cel putin 4 saptamani.
   Grasimea se injecteaza pa fata dorsala si pe fetele laterale extins pana la nivelul fetei ventrale, dar nu complet circumferential deoarece pe linia mediana a fetei ventrale isi are traseul uretra si nu e indicat sa se traumatizeze acea zona.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 114. Buna ziua as dori sa imi implantati cateva bile , as dori sa imi precizati pretul acestei operati si cum am putia stabili o operatie in luna decembrie a acestui an .

  • Buna ziua,

   Procedura de imbunatatire a vietii sexuale prin folosirea de implanturi de titan presupune utilizarea a 3 implanturi care prezinta siguranta si certificarea sterilizarii. Acestea se pot vedea inainte deoarece se prezinta sub forma a 3 dimensiuni: 5,7 sau 9 mm.
   Tehnica de inserare se poate face in 2 feluri, care trebuie discutate inainte de interventie. Aceasta se poate face cu anestezie generala sau anestezie rahidiana. Durata este de aproximativ 30 minute si e nevoie sa ramaneti in clinica pana a 2-a zi. E obligatorie abstinenta de la contactul sexual timp de minim 4 saptamani.
   Costul operatiei cu totul inclus este 500 euro(operatia care presupune inserarea a 3 implanturi, anestezie, cazare 1 zi, servicii, pansamente, tratamente pe perioada spitalizarii, controale ) pana la vindecare.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 115. Buna seara,

  De ce nu puneti poze reale cu operatiile de alungire si ingrosare reusite. Sustineti ca aveti peste 150 de operatii pana in prezent dar nu afisati nici macar poza.
  Ati putea pune poze in care nu se vede fata pacientului si un disclaimer in care utilizatorul sa confirme ca are peste 18 ani, iar in acest fel CNA nu ar avea ce sa va zica!
  De texte cu operatii miraculoase e plin netul dar cand e vorba de poze circula doar cateva poze, iar alea le folosesc toti ca si cum ar reprezenta produsul/Solutia lor !
  Deci poze aveti, pacienti reali sau totul este doar marketing ieftin ?!
  Cred ca ati avea foarte mult de castigat cu poze reale, nu o sa intre nimeni la dvs pe site sa vada penisuri din motive „porno”, e plin netul de astfel de site-uri.

  • Buna ziua,

   Clinica Cosmedica nu va afisa pozele de inainte si dupa ale pacientilor cu faloplastie deoarece chiar cu toata legislatia , aceste imagini pot fi interpretate in diverse feluri. Aceste operatii si proceduri sunt pentru imbunatatirea aspectului initial, nu pentru a sugera performantele care se pot obtine, performante care pot fi sugerate din acele poze.
   Pacientii nostri care sunt interesati de aceste proceduri si doresc sa vada mai intai ce se poate obtine, vin intai la o consultatie, in cadrul careia li se pot arata imagini de inainte si dupa cu faloplastia.
   In plus, ar trebui sa stiti ca orice imagine se posteaza pe un site, indiferent ca releva fata sau alte regiuni ale corpului, trebuie sa aiba un acord al pacientului, iar aceste proceduri sunt destul de delicate pentru acest aspect.

   Va rugam sa va indreptati atentia catre site-uri care dispun de asemenea poze.

   Multumim

   Clinica Cosmedica

 116. Buna ziua , am 43 ani si ma intereseaza o operatie de marire/ingrosare a penisului.Puneti cumva si bile,m-ar interesa si o bila.
  Va multumesc

  • Buna ziua,

   Pentru mai multe detalii despre operatia de faloplastie puteti sa cititi despre aceasta pe site.
   In plus, puteti sa ne contactati si sa solicitati sa intrati in legatura cu unul dintre medici iar daca nu este niciunul disponibil, puteti sa va lasati un nr si va va contacta unul dintre ei.
   Aditional procedurilor de alungire si ingrosare a penisului, se pot insera si implanturi de titan pentru imbunatatirea vietii sexuale.

   Daca sunteti interesat de aceste proceduri, nu ezitati sa ne contactati

   Clinica Cosmedica

 117. Buna ziua.
  Sunt foarte interesat de o operatie de ingrosare a penisului deoarece este un pic cam lung si cirfumferinta este undeva pe la 13-14 cm erectil si din aceasta cauza arata lung si subtire…. As dori sa stiu daca dupa aceasta operatie rezultatele sunt permanente sau doar pentru o anumita perioada de timp.

  Multumesc.

  • Buna ziua,

   Procedura de ingrosarea penisului presupune injectare de grasime proprie. Aceasta se obtine prin liposuctie si grasime urmeaza a fi procesata prin centrifugare pentru a fi separata sub forma de grasime pura. Injectarea se face subcutanat.
   Procedura se poate face cu rahianestezie sau anestezie generala.
   Daca sunteti interesat de serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

   • Stiu ce presupune procedura, dar eu vreau sa stiu daca rezultatele sunt permanente, cat % din grasime va fi abs de corp?

    • Buna ziua,

     Procentajul de grasime care se va mentine este intre 30-70%. Cel mai bine este sa va ganditi ca aproximativ 50% din cantitatea injectata la prima sedinta se va mentine.
     Ideea este ca la toti pacientii se mentine o cantitate considerabila astfel incat penisul este vizibil mai gros dupa 6 luni, cand am putea marca etapa finala a resorbtiei.

     Multumim

     Dr. Mihai Chertif

 118. Ideea este ca as vrea sa castig 5-7 centimetri si vreau sa stiu daca se poate acest lucru…

  • Buna ziua,

   E foarte complicat sa va poata promite cineva din lumea asta ca dupa operatia de faloplastie puteti castiga 7 cm, deoarece este o dimensiune nerealista.
   Ce va putem oferi este intre 1 si 4 cm, prin procedura de alungire prin sectionarea ligamentului suspensor, prin adancirea scrotului si prin ingrosare cu grasime. In plus, puteti sa va ganditi si la varianta cu implanturi de titan pentru imbunatatirea placerii partenerei in timpul actului sexual.

   Daca sunteti interesat sau vreti sa stiti mai multe, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 119. Buna! As vrea sa stiu daca se pot face mai multe interventii pentru marirea penisului?

  • Buna ziua,

   La Cosmedica efectuam mai multe proceduri care inglobeaza operatia de faloplastie.
   Acestea incep cu circumcizia, alungirea penisului prin sectionarea ligamentului suspensor, alungirea penisului prin adancirea scrotului, ingrosarea prin injectare de grasime proprie, ingrosarea prin inserarea implanturilor de titan, liposuctia regiunii suprapubiene daca e cazul.

   Daca sunteti interesat sa stiti mai multe despre fiecare, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 120. Buna ziua care este adresa de e-mail?

  • Buna ziua,

   Adresa de email unde ne puteti scrie sau trimite poze este
   office@cosmedica.ro

   Clinica Cosmedica

   • Buna ziua as vrea sami maresc penisul cum trebe si unde trebe sa apelez.

    • Buna ziua,

     Daca sunteti interesat de serviciile noastre referitor la o operatie de marirea penisului, puteti sa ne contactati la adresa de email a clinicii si unul dintre medici va reveni cu mai multe explicatii si sugestii.

     Multumim

     Clinica Cosmedica

 121. Buna ziua,

  Stimate domnule Dr. Mihai Chertif,

  Penisul meu masoara cam 14-15 cm lungime si 11-12 cm grosime. Sunt hotarat sa fac atat interventia de alungire cat si cea de ingrosare cu grasime + celule stern, dar inainte de o programare am cateva intrebari la care as vrea sa imi raspundeti cat se poate de sincer.

  1) Au fost cazuri cand marirea in lungime a trecut de cei maxim 1-3 cm ? Exista aceasta posibilitate ?
  2) Dupa operatia de ingrosare nu vreau ca penisul meu sa fie neuniform si inestetic. Din experienta dumneavoastra care sunt sansele ca asta sa nu se intample ? Sau mai corect spus, penisul meu o sa fie unul normal, doar ca mai gros, fara „denivelari” ? Sunt dispus sa fac si o a 2-a interventie de ingrosare, dupa intervalul de 3-6 luni in care el se stabilizeaza (ar ajuta cu ceva ?), pentru ca vreau sa obtin maximul din aceasta operatie (atat in grosime cat si in lungime). Partea materiala nu este o problema si sunt dispus sa platesc atat cat este nevoie ca sa obtin un penis cat mai mare.
  3) Dezinsertia ligamentului suspensor creste riscul ca penisul sa numai aive o erectie la fel de puternica ca inainte sau la un contact sexual mai puternic sa se „rupa” ? Care sunt riscurile reale ?
  4) Vreau ca aceste interventii sa fie de o calitate foarte buna si fara complicatii,greseli, iar clinica dumneavoastra mi-a parut a fi una de standarde inalte. Am observat ca in Germania ambele interventii costa in jur de 11 000 – 12 000 euro. Care este explicatia ? De ce diferenta atat de mare intre preturi ? Calitatea interventiilor este aceasi ?

  Va multumesc,

  • Buna ziua,

   Legat de cele scrise , va pot spune urmatoarele:

   1. In principiu procedura de alungire poate sa duca la o lungime de 1-3 cm maxim. Nu am obtinut pana acum la cineva mai mult de aceasta lungime, asadar nu e bine sa va asteptati la mai mult de 2 cm ca si lungime deoarece expectantele nerealiste nu fac decat sa scada multumirea fata de procedura si de clinica. Aceasta operatie este una pur estetica si este indicata celor care nu au expectante nerealiste.
   2. Procedura de ingrosare semnifica injectare de grasime proprie, care in primele 3 luni va suferi unele modificari si mai cu seama un proces de resorbtie datorita imposibilitatii vascularizatiei ei complete. De aceea, garantia ca ulterior aceasta se va resorbi uniform astfel ca penisul sa ramana simetric pe toate fetele nu o pot sa nimanui. Ideea e ca pacientii nostri sunt multumiti dupa procedura de ingrosare fie ca este individuala sau combinata cu cea de alungire, deoarece chiar daca este ca dupa resorbtie sa ramana anumite impresiuni, aceste aspecte ajuta in timpul actului sexual.
   3. Dezinsertia ligamentului suspensor nu are nimic de a face cu erectia. Acesta se dezinsera de pe 3-4 cm de pe fata antero-mediana a osului pube. Asta semnifica faptul ca acesta ramane inserat pe fatele laterale, deoarece chiar daca se merge mult mai mult cu dezinsertia nu se castiga mai mult in lungime si in plus exista alte riscuri de lezare a elementelor nervoase din zona. Aceasta dezinsertie nu scade capacitatea de erectie si nici macar pe acea de ridicare a penisului cand este in erectie catre abdomen. Exista unele cazuri in care dezinsertia nu a mai permis o ridicare a penisului fata de abdomen asa mare precum anterior operatiei, dar nimic modificat pentru erectie.
   4. Pot sa va confirm ca oferim aceeasi calitate a actului operator pentru orice pacient si orice operatie in mod egal. Nu exista operatii la care nu le acordam atentia cuvenita sau pacienti carora nu le aratam interesul meritat. Daca exista un pacient care consideram ca nu se potriveste cu acea operatie sau cu noi ca si echipa , il directionam in alta parte. Diferenta intre costuri este deorece costurile in Germania legate de anestezie, de materiale si de personal sunt mai ridicate datorita vietii mai ridicate. E normal sa fie asa.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 122. Buna ziua. Am 21 de ani si am penisul circumscris, cu lugimea de cca. 7-8 cm in stare flasca si cca. 13-14 cm. Intrucat am observat ca decalotarea este imposibia, as dori sa stiu cat m-ar costa o operatie de circumscriptie dar si de alungire si ingrosare? Operatiile se pot face una dupa alta sau la un anume interval de timp? Multumesc anticipat.

  • Buna ziua,

   Nu inteleg de ce spuneti ca e imposibila decalotarea daca vi s-a facut circumcizie. Circumcizia presupune excizia surplusului de preput care poate fi ingustat si nu permite decalotarea in pozitie relaxata sau in erectie. Aceasta conditie poarta numele de fimoza.
   Asadar daca vi s-a facut circumcizie ar trebui sa puteti decalota sau chiar sa nu fie nevoie de decalotare daca glandul este descoperit complet de preput.

   Daca doriti o operatie de marire a penisului si nu puteti decalota in pozitie erectila, atunci in prima faza e nevoie de circumcizie si apoi dupa 6 luni si facem procedura de alungire si cea de ingrosare.

   Daca sunteti interesat de serviciile noastre, puteti sa ne trimiteti un nr de telefon unde va pot contacta si sa va dau toate detaliile legate de circumcizie.

   Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 123. Buna am si eu o intrebare pt alungire si ingrosare cat timp dureaza vindecarea si care sunt riscurile.Si dupa cat timp poti avea contact sexual din nou…si unde as putea sa imi fac o programare si daca aveti sediu si in Mures multumesc mult

  • Buna ziua,

   Perioada de recuperare dupa interventia de marirea penisului dureaza in medie intre 10-14 zile. In aceasta perioada indicatia este sa nu faceti efort fizic mediu si intens. Aveti voie doar plimbari usoare. Nu aveti voie sa aveti contact sexual timp de aproximativ 6 saptamani.
   Puteti sa ne contactati la adresa de email a clinicii pentru a planifica o programare pentru consultatie si/sau interventie.
   Clinica Cosmedica se afla doar in Baia Mare.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 124. Pentru a face o operatie de acest gen trebuie sa-mi scot bilele ????

  • Buna ziua,

   Daca acele dispozitive nu sunt dintr-un material agreat (titan) si sunt de plastic atunci poate exista riscul infectiei.
   Nu am folosit injectarea de grasime la pacienti cu asemenea dispozitive montate clandestin si nu va pot confirma daca totul va fi ok.
   Dispozitivele in acest sens pe care le folosim sunt niste implanturi speciale de diferite marimi, rotunde, care au aprobare pentru a fi folosite in asemenea scopuri.

   Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

   • Buna ziua,
    am si eu o problema..Pe marginea glandului am niste „bubite” care nu deranjeaza pt ca le am de vreo 18 ani. Dar as vrea sa scap de ele. Sunt ca niste alunite mici, albe. Se poate asta la clinica dstra? se poate in acelasi timp cu operatia de alungire si de ingrosare a penisului? Multumesc anticipat

    • Buna ziua,

     Ar trebui sa fiti mai explicit cu acele „bubite”. Puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare sau sa veniti la o consultatie pentru a vedea exact despre ce e vorba. Daca acele leziuni si felul in care se pot rezolva nu interfereaza cu procedurile de faloplastie, se pot rezolva in acelasi timp operator.

     Dr. Mihai Chertif

     • Va multumesc si o sa trimit un set de poze pt ca sunt din Bucuresti.

     • Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

      Clinica Cosmedica

 125. La cat timp poti pleca dupa opera?ie de lungire permanenta ?? Ex: o s?pt?mana ‘, o luna ….etc! Mul?umesc

  • Buna ziua,

   Operatia de marirea penisului la Cosmedica presupune o spitalizare de 1-3 zile, iar recomandarea noastra daca nu sunteti din oras sau apropiere, este ca dupa aceasta perioada sa mai ramaneti in oras inca 2-3 zile, pentru a ne a asigura ca atunci cand plecati sunteti in regula si nu mai pot aparea complicatii.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 126. Salut ! Sunt interesat si eu de o operatie pt marirea si grosimea penisului…..Flasc 7-8 cm si erectie 15-16 si nici cu grosimea nu stau foarte bine 🙁 sunt curios cam ce rezultate apar dupa operatie…..

  • Buna ziua,

   Operatia pe care o efectuam pentru marirea penisului presupune cele 2 proceduri efectuate in aceeasi interventie: una de alungire si una de ingrosare prin injectare de grasime proprie.
   Aspectul imediat postoperator este unul complet diferit fata de starea initiala. Rezultatul final se poate contabiliza intre 3 si 6 luni.

   Daca sunteti interesat de aceasta procedura, puteti sa ne contactati la numerele expuse pe site sau sa ne trimiteti un nr unde unul dintre medici va poate contacta si in felul acesta sa va ofere detaliile despre tot ce presupune operatia

   http://www.cosmedica.ro/contact-clinica-chirurgie-plastica-estetica/

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 127. din ce am inteles eu ingrosarea penisului nu este permanenta iar dupa un aproximativ un an doi revine la grosimea initiala iar sectionarea poate duce la fracturarea penisului in timpul actului sexual , putei sa ma lamuriti si pe mine daca e adevarat sau nu

  • Buna ziua,

   Ingrosarea penisului cu grasime nu este permanenta pentru toata cantitatea de la prima sedinta deoarece o parte din grasime (30%-50%) se va pierde. Acest proces este unul normal, in cazul oricarui tesut unde se injecteaza grasime. Peste restul de cantitate care se pastreaza, se poate efectua o completare la cel putin 6 luni, daca persoana nu este multumita dupa prima sedinta. De obicei, majoritatea pacientilor care cauta doar o imbunatatire si nu un aspect iesit din comun sunt foarte multumiti dupa doar 1 sedinta. Cei care doresc sa imbunatateasca si mai mult grosimea penisului, vin pentru a 2-a injectare, dupa care devin multumiti.
   Sectionarea ligamentelor fundiform si suspensor nu poate duce la fracturarea penisului in timpul actului sexual, deoarece se sectioneaza doar 3-4 cm de pe zona mediana de insertie pe osul pube, partile laterale ramanand intacte.

   Dr. Mihai Chertif

   • Bun? ziua,as dori sa ?tiu dac? ave?i o clinica ?i la cluj?

    • Buna ziua,

     Clinica Cosmedica este doar in Baia Mare.

     Daca doriti mai multe detalii despre aceasta operatie, puteti sa ne trimiteti un nr unde unul dintre medici va poate contacta pentru a vi le oferi.

     Multumim

     Cosmedica

 128. Buna ziua, am si eu o intrebare care nu cred ca tine de dumneavoastra,dar daca se poate macar cu un sfat sau o indrumare… Ieri mi-a aparut la baza penisului un fel de cos care este rosu,usor umflat si simt o usoara durere,iar daca il ating doare si mai tare sau daca incerc sa il storc nu reusec. Mentionez ca mai mi-au aparut doua,dar cu mult inainte si am reusit sa le sparg dupa care mi-au disparut. Va multumesc anticipat.

  • Buna ziua,

   Situatia pe care o descrieti tine cel mai probabil de o infectie cutanata, probabil de tipul foliculitei, care poate sa fistulizeze sau sa regreseze prin aplicari de anti-inflamatoare locale sau antibiotice tip crema.

   Dr. Mihai Chertif

   • Buna ziua la un penis de 10 cm lungime si 5 grosime in stare erecta ce se poate face sa ajunga la un penis cat de cat mediu

    • Buna ziua,

     Dimensiunile fiziologice ale unui penis in erectie sunt intre 12 si 15 cm in lungime si aproximativ la fel in grosime.
     Procedurile de alungire si ingrosare pe care le efectuam presupun o crestere a lungimii si grosimii cu 1-3 cm.
     Daca sunteti interesat de serviciile noastre, puteti sa ne contactati pe email sau telefonic si sa intrati in direct cu unul dintre medici pentru a putea sti mai multe.

     Multumim

     Dr. Mihai Chertif

 129. Buna ziua,
  Nu stiu daca a mai intrebat cineva,dar,daca penisul este alungit cu 1-4 cm ce se intampla cu pielea?se intinde?in erectie penisul decalotat nu va avea tendinta de a se indoi in jos datorita atei?nu vor exista dureri din acest motiv?

  • Buna ziua,

   Dupa procedura de alungire a penisului pielea nu sufera nici o modificare, dimpotriva, ea se va adapta noii lungimi fara problem. Fraul preputului nu poate modifica pozitia penisului decat daca vorbim de o fimoza asociata cu o retractie secundara a fraului , pentru care se poate efectua foarte usor o alungire printr-un procedeu plastic usual.
   Procedura de alungire prin dezinsertia ligamentului suspensor se poate completa in cazul unui frau al preputului retractat care se alungeste, cu o plastie in Z a pielii de pe fata ventral de la baza penisului.

   Dr. Mihai Chertif

 130. Bun? ziua!urm?resc de foarte mult timp aceasta pagina a clinicii ?i înc? nu sunt hot?rât dac? sa fac sau nu aceasta opera?ie de alungire/îngro?are.Am citit ca rezultatul câ?tigat este ca 1-3cm lungime ?i minim 2cm grosime ar ca pot exista ?i rezultate mai bune.F?când referire la mine doresc sa aflu ce rezultate se pot ob?ine in condi?iile in care penisului meu m?soar? ca 14 cm in erectie ?i doar 7-8 flasc? Este o diferen?? mare intre cele doua st?ri,?i ma gândesc ca in erectie penisul meu câ?tiga deja foarte mult, lucru care ma face sa întreb:mai este disponibila acea rezerva care se poate elibera prin opera?ie pe lâng? ceea ce câ?tiga el deja in mod natural? Men?ionez ca nici la capitolul grosime nu excelez a?a ca îmi doresc sa fac aceasta opera?ie,dispun de resursele financiare minime aferente dar îmi lipse?te convingerea in leg?tur? cu satisfac?ia rezultatului final..Va mul?umesc!

  • Buna ziua,

   Cel mai indicat ar fi sa primiti detaliile legate de aceste 2 proceduri intr-o discutie telefonica cu unul dintre medici, deoarece acestea se pot intelege si aprecia doar in acest fel mult mai usor si mai practic.
   De aceea, puteti sa ne contactati la unul dintre numerele de la sectiunea contact a site-ului, si daca nici unul dintre medici nu este disponibil in acel moment, sa va lasati un nr unde va putem contacta noi ulterior.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

  • buna seara.am si eu o problema…de la nastere am inceput operatiile pentru indreptarea penisului…fara nici un rezultat.as dorii si eu un sfat daca se poate la ce metode as putea sa recurc.penisulj meu este de la mijloc aproape curbat jos (apx 90 grade) exista vre-o posinilitate de recuperare?Am 29 ani.Multumesc.

   • Buna ziua,

    Va recomand sa contactati un urolog cu experienta pentru asemenea situatii, deoarece noi nu efectuam chirurgia aparatul genital masculine decat in scop esthetic si nu functional.

    Multumim

    Dr. Mihai Chertif

    • functional este ok,dar estetic nu este curbat usor sau drept e stramb in jos 90 grade.Multumesc.

     • Buna ziua,

      MOtivul pentru care penisul este curbat in jos la 90 de grade, poate fi o conformatie anormala a corpilor cavernosi, situatie pentru care ar trebui sa contactati un medic urolog care are experienta cu astfel de situatii.
      In mod normal, penisul in erectie nu ar trebui sa stea curbat in acea pozitie. O usoara deviatie laterala , in sus sau jos poate fi normala, dar la 90 de grade consider ca nu e normal, de aceea trebuie vazut exact despre ce e vorba.
      Daca spuneti ca functional este in regula, atunci e destul de greu de crezut ca in erectie penisul sta flectat la 90 de grade.

      Pentru mai multe detalii, puteti sa ne trimiteti o poza clara cu penisul in pozitia respectiva

      Dr. Mihai Chertif

 131. Cum pot sa ma programez pt operatie, si in ce oras este clinica dv?

  • Buna ziua,

   Clinica Cosmedica se afla in Baia Mare, Maramures.

   Dr. Mihai Chertif

 132. Cum pot sa ma programez pt operatie?

  • Buna ziua,

   Puteti sa ne trimiteti un email sau sa sunati la numerele de contact si sa intrati in legatura cu unul dintre medici. De aici mai departe ne ocupam noi de tot.

   Dr. Mihai Chertif

 133. Va salut,as fi si eu interesat de o operatie de faloplastie,trebuie facuta programare din timp?care este intreaga procedura si costul final?
  Multumesc.

  • Buna ziua,

   Operatia de marirea penisului consta dintr-o procedura de alungire (prin sectionarea ligamentelor suspensor si fundiform de pe osul pube) si una de ingrosare (prin injectare de grasime proprie procesata prin centrifugare) efectuate in aceeasi interventie. Programarea trebuie facuta aproximativ 1 saptamana inainte, iar costurile sunt intre 1200-1500 euro(cu totul inclus- operatie, anestezie, cazare 1-3 zile, ingrijiri, pansamente, controale) pana la vindecare.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 134. Buna am 30 ani si am momente cand vreau sa fac sex nu mi se ridica penisul sta dezmottit deci nu se înt?re?te imi pute?i spune ce se întîmpl? sau daca este ceva tratament crede?i ca e normal va rog s?-mi R?spunde?i multumesc

  • Buna ziua,

   Simptomele pe care le descrieti nu au nimic de-a face cu o operatie estetica si sunt , cel mai probabil, rezultatul unei disfunctii erectile, care trebuie tratata de un urolog sau sexolog.
   Marirea penisului este o interventie de chirurgie estetica, si nu una functionala.

   Dr. Mihai Chertif

 135. As aceea o întrebare as dorii o interven?ie de m?rire a penisului a?i putea sa îmi Spune-?i cât ar costa si care ar fii riscurile interven?ie .va mul?umesc

  • Buna ziua,

   Operatia de marire a penisului care consta in procedura de alungire si cea de ingrosare efectuate in aceeasi sedinta are un cost de 1200 euro in conditii standard cu totul inclus (operatie, anestezie, cazare 1-3 zile, tratamente, ingrijiri, controale) pana la vindecare.
   Daca doriti conditii de cazare VIP (posibilitatea de a sta singur in salon, si multe alte facilitati) costul va fi 1500 euro.

   Avand in vedere ca este o operatie estetica, neavand nimic de a face cu functia, complicatiile care pot sa apara sunt de ordin general: serom, hematom, infectie, cicatrice patologica. Trebuie sa stiti ca dispunem de toate parghiile ca acestea sa nu apara, iar daca totusi, ceva nu merge bine, tot noi putem remedia orice apare, fara costuri adicente.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 136. buna ziua am citit despre marirea si ingrosarea penisului si si injectarea cu grasime,intrebarea mea este se poate face in loc de grasime sa facem cu silicon????
  si se pot face ambele operatii in acelasi timp de alungire si ingrosare???
  va multumesc

  • Buna ziua,

   NU am folosit si nici nu o sa folosim acid hialuronic pentru ingrosarea penisului, deoarece rezultatele nu sunt bune.

   Daca sunteti interesat de procedurile pe care le efectuam noi sau doriti mai multe detalii legate de acestea, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 137. am o mare problema am avut de mic operatie la penes si acum nu se dizvolta bine acum am 19 si marimea e forte mica se poate de facut ceva si cit o sa ma coaste multumesc mult!

  • Buna ziua,

   Pentru a va putea da mai multe detalii, ar trebui sa fiti mai explicit, sa ne explicati ce operatie ati avut si cum e acum situatia.

   Dr. Mihai Chertif

   • am avut operatie la penis din motivu ca imi crestea carne straina asa mea spus medici asta pe la virsta de 9-10 ani mea facut operatie acum am 19 si nu se dezvolta are lungimea de 12-13 cm spunetimi va rog se poate de facut ceva.. multumesc mult

    • Buna ziua,

     Ar trebui sa ne trimiteti un set de poze si eventual sa veniti la o consultatie pentru a vedea exact despre ce e vorba, deoarece din explicatiile dvs e destul de vag.

     Dr. Mihai Chertif

 138. Buna seara am o problema cu penisul ..la 31 de ani nu am spus la nimeni aceasta problema..1am penisul curbat in jos cand este in erectie..2 nu mi se decaloteaza bine,si este uscat de culoare mov si ma doare foarte tare cand il ating..dedesupt pe unde urinez este ca o biluta alba si cand incerc sa o decalotez nu reusesc si madoare ..cat ma costa aceasta interventie?? Astept un raspuns cat mai repede..sau imi lasati un nr de tlfon..va multumesc foarte mult.

  • Buna ziua,

   Ar trebui sa ne trimiteti cateva cat mai clare cu aceasta pozitie pentru a ne da seama daca e ceva ce tine de noi sau sa fie nevoie sa consultati un urolog.

   Dr. Mihai Chertif

 139. buna ziua, in cazul procedurii de ingrosare am auzit unele plangerii de afectarea stimulilor, adica a a sensibilitatii penisului , ce imi puteti spune in legatura cu acest aspect si cati centmetri castig in circumferinta in urma operatiei

  • Buna ziua,

   Pana acum avem peste 150 de pacienti care si-au efectuat operatia de marire de penis si inca nici unul nu ne-a reclamat aceasta problema de afectare senzoriala. In momentul in care edemul a trecut, dupa aproximativ 10-14 zile, lucrurile revin la normal. E foarte important ca activitatile sexuale sa le reluati abia dupa cel putin 6 saptamani.
   Legat de cati cm puteti castiga in circumferinta, e foarte greu de spus, deoarece cantitatea de grasime pe care ajungem sa o injectam o stabilim intraoperator. Nu e nimic fix. Totul difera de la un pacient la altul, dar in principiu, puteti castiga peste 2 cm in grosime.

   Pentru mai multe detalii, daca sunteti interesat de aceasta procedura, cel mai bine ar fi sa ne contactati telefonic

   Dr. Mihai Chertif

 140. Buna ziua,

  In baza experientei dumneavoastra, care este alungirea medie castigata. Am citit ca undeva in jur de 1-4cm, ma interesa o medie pe baza experientei. De asemenea, spuneti-mi va rog, cum apreciati dumneavoastra, in calitate de specialist, riscurile unei astfel de operatii (ambele proceduri). Vreau de asemenea o parere bazata pe experienta (am citit ca aveti peste 100 de operatii). La nivel teoretic am vazut ca mai sunt unele riscuri. Si un cost total al operatiei daca va rog (ambele proceduri). Va multumesc!

  • Buna ziua,

   1.Procedura de alungire prin dezinsertia ligamentelor fundiform si suspensor poate sa creasca lungimea penisului cu 1-3 cm , in functie de suprafata de insertie mediana si profunda a acestora.
   2. Riscurile pentru operatia de marire a penisului care presupune cele 2 proceduri sunt in principiu, cele de ordin general: hematomul, seromul sau infectia; cele de ordin local pot fi o cicatrice patologica, o resorbtie ridicata a grasimii, dar in principiu, pacientii nostri sunt alesi foarte bine, in sensul ca inteleg si stiu ce au de facut postoperator, ce au voie sa faca si ce nu. Daca un pacient respecta indicatiile noastre, nu ar trebui sa apara probleme.
   3. Limita de 100 de pacienti care au efectuat operatia de marire a penisului prin cele 2 proceduri in aceeasi operatie, a fost depasita de mult. Mai exista o categorie care au dorit doar procedura de alungire sau cea de ingrosare. Am avut cateva probleme de reactie la firul de sutura resorbabil pus la cicatricea pentru alungire. Am mai avut o problema la un pacient care nu a respectat perioada de abstinenta de la actul sexual si a revenit cu o mica necroza a pielii pe fata dorsala a penisului, datorata compresiei si erectiilor repetate din timpul actului sexual, dar care s-a putut rezolva prin tratament conservator.
   4. Costul operatiei de marire a penisului (alungire si ingrosare) este 1200 euro in conditii de cazare standard si 1500 euro in conditii de cazare VIP. Diferenta intre ele sunt conditiile ridicate de confort si posibilitatea de a fi singur in salon pentru cele VIP. Aceste costuri cuprind totul pana la vindecare (operatie, anestezie, cazare 2-3 zile, servicii, ingrijiri, pansamente, controale ).

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 141. am avut injectat subcutanat o cantitate mai mica de Kanamicina dar sus langa (cap) a ramas asa ca un fel de piatra si subcutanat unde probabil sa inpietrit ce a ramas din aceea substanta. am facut analizele de curand absolut toate ce apartine de urologie si spermograma si toate sunt ok..dar sunt unele momente cand simt jena in interior si stimurile sunt scazute as dori sa stiu daca este de la aceea substanta. As vrea sa fac operatia atat de alungire cat si de ingrosare . Doresc un penis uniform atat in stare flasca cat si erectila / as dori sa stiu pretul total atat cat pentru scoaterea substantei subcutanate si operatie . Momentan sunt plecat din tara dar imi doresc sa fac aceasta operatie

  • Buna ziua,

   Operatia de marire a penisului la Clinica Cosmedica presupune un protocol format din 2 proceduri in aceeasi interventie: una de alungire – prin sectionarea ligamentelor fundiform si suspensor si una de ingrosare prin injectare de grasime proprie.

   Nu facem, nu am facut , nu vom face si nu avem experienta cu alte substante straine organismului care se injecteaza la nivelul penisului. Nu am mai extras acel gel restant dupa injectarea de kanamicina si nu avem experienta cu aceasta procedura. Nu va recomand sa injectati nici grasime nici altceva in acel tesut unde aveti injectata kanamicina deoarece nu poate nimeni sticum se va manifesta dupa.

   Pentrua extrage acel gel sau substanta restanta, cel mai bine ar fi sa va indreptati in alta parte, catre cineva care are experienta cu asa ceva, deoarece in acest caz nu mai vorbim de o operatie estetica ci de una functionala, in care este greu sa se promita ceva.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 142. cel mai rau lucru dupa aceasta operatie care ar putea fi?as dori un numar de telefon sa pot avea mai multe informatii daca se poate .va multumesc anticipat

  • Buna ziua,

   Pentru a putea sa va oferim mai multe detalii si sa va raspundem la intrebarile care le aveti, cel mai facil este prin legatura telefonica.

   Datele de contact ale clinicii sunt:

   0262 219 521
   0753 042 234

   Cand sunati, trebuie sa cereti pe unul dintre medici si daca nu suntem disponibili in acel moment, puteti sa va lasati nr ca apoi sa putem reveni noi.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 143. am 19 ani si marimea penisului meu e foarte mica. cu cat se poate marii in urma unei operatii ?

  • Buna ziua,

   Operatia de marire a penisului la Clinica Cosmedica presupune 2 proceduri efectuate in aceeasi interventie: una de alungire si una de ingrosare a penisului.
   Asa cum bine ati putut sa cititi pe pagina site-ului, aceasta nu trateaza, imbunatateste sau ajuta la eventualele disfunctii sexuale. Ea este o operatie de chirurgie estetica, nu una care ajuta la functia sexuala.

   Daca sunteti interesat de o asemenea operatie, va recomand sa ne scrieti pe adresa de email de contact a clinicii datele dvs (nume, nr de telefon si ce va doriti), pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta.

   Dr. Mihai Chertif

 144. Pot face operatia de marire si ingrosare daca am 19 ani. Voi avea probleme mai tarziu ?

  • Buna ziua,

   Varsta de 19 ani nu contraindica operatia de marire a penisului, deoarece putem considera cresterea si dezvoltarea organelor sexuale externe definitivata, asa ca aceasta este posibila, fara a avea probleme mai tarziu.

   Pentru alte detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 145. Buna ziua,

  Lamuriti-ma va rog in privinta unui aspect. Castigul in lungime, se mentine si in stare erectila? Am citit tot soiul de pareri mai mult sau mai putin avizate, si unele dintre ele sustin ca alungirea este vizibila doar in stare flasca, si insignifianta in stare erecta. Va multumesc anticipat!

  • Buna ziua,

   Ce se castiga in stare relaxata atat ca lungime cat si ca grosime, se va obtine si in stare erectila. Este un lucru certificat de toti pacientii nostri. In momentul de fata avem aproximativ 100 pacienti operati pentru marirea penisului si nimeni nu ne-a raportat acest aspect pana acum.
   Asadar, nu e adearat ce ati citit.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 146. salve ,sunt interesat doar pentru o ingrosare a penisului ,as vrea sa stiu costul si durata .eu lucrez in afara tarii si nu pot sta mai mult de 4-5 zile .multumesc anticipat si astept raspunsul dv.

  • Salve Antonio,

   Procedura de ingrosare a penisului o efectuam prin injectare de grasime proprie, care poate fi imbunatatita , daca se doreste de catre pacient, prin celule stem din sange, pentru a mentine o cantitate cat mai mare de grasime in timp. Celulele stem din sange ajuta sa nu se reabsoarba o cantitate ridicata de grasime.

   Costul operatiei este 800 euro cu totul inclus (operatie, anestezie, cazare 1 zi, servicii, pansamente, ingrijiri, corset daca va fi nevoie, controale) pana la vindecare. Daca aveti 4-5 zile libere pentru aceasta interventie, va fi ideal, deoarece ne vom afla in zona de siguranta, deoarece dupa externare va fi bine sa mai stati 2-3 zile in oras timp in care sa veniti la controale.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 147. Dle dr mihai am 36 de ani si mi-as dori din suflet sa-mi fac o interventie chirurgicala la dvs locuiesc in germania de 10 ani cum sa fac sa iau leg cu dvs imi doresc prea mult

  • Am mai citit undeva ca e un risc cam mare adica ai toate sansele sa ramai chiar ipotent acuma na nu stiu nu sint in masura dar ast un ras de dvs in legatura cu riscurile va multumesc

   • Buna ziua,

    Operatia de marire de penis nu are nimic de-a face cu functia. Nu trateaza sau imbunatateste anumite disfunctii sexuale sau tulburari in acest sens. Ea este o operatie estetica care imbunatateste aspectul penisului prin procedura de alungire si cea de ingrosare.

    Pentru mai multe detalii, daca sunteti interesat de aceasta operatie, va rugam sa ne contactati prin email (office@cosmedica.ro) sau telefonic

    Multumim

    Dr. Mihai Chertif

  • Buna ziua,

   La sectiunea Contact a site-ului aveti posibilitatea sa accesati adresa de email a clinicii si totodata si numerele de telefon.

   Dr. Mihai Chertif

 148. Buna Seara!

  Lucrez in strainatate iar timpul imi permite sa raman in tara 2saptamani(zi la zi). Ma intereseaza sa fac operatie de alungire si ingrosare a penisului si vreau sa cunosc cat mai multe detalii( inainte, in timpul si post operatorii). Va rog sa ma contactatzii pe e-mail.

  Va Multumesc

  • Buna ziua,

   Multumim pentru mesaj.

   Pentru operatia de marire a penisului este important sa stiti mai multe aspecte. Operatia trebuie sa se faca pe o stare de sanatate foarte buna, sa nu aveti infectii, sa nu fiti in tratament cu medicatie cronica, sa nu aveti boli grave in prezent sau antecedente. Daca aceste conditii sunt indeplinite pozitiv pentru operatie, preoperator se recolteaza un set de analize de sange si urina si daca acestea sunt fara modificari importante, se poate programa interventia. Perioada internarii va fi de 2-3 zile. In cadrul procedurii de alungire se va folosi un tub de drenaj aspirativ care va fi montat in profunzimea tesuturilor pentru 1-2 zile, in functie de cantitatea de lichid extrasa (acea cantitate care se aduna nu e in regula sa ramana). Postoperator nu aveti voie sa faceti efort fizic excesiv timp de minim 2 saptamani, ulterior efortul se poate relua progresiv in functie de conditia fiecaruia.

   Pentru a va putea oferi cat mai multe detalii, cel mai bine ar fi sa luam legatura telefonic. In felul acesta vom putea sa va si raspundem la eventualele intrebari din partea dvs.

   Dr. Mihai Chertif

 149. nu este posibil de marit penisul cu macar 10 cm ?

  • Buna ziua,

   Tipul de proceduri din cadrul operatiei de marire a penisului pe care le practicam la Cosmedica nu pot oferi sau garanta aceasta dimensiune.

   Dr. Mihai Chertif

 150. am 51 ani,la aceasta varsta se mai poate face operatia ?

  • Buna ziua,

   Operatia de marirea penisului, asa cum ati putut citi pe pagina site-ului, presupune cele 2 proceduri in aceeasi interventie: una de alungire prin sectionarea ligamentului suspensor de pe osul pube si a 2-a, de ingrosare, prin injectare de grasime proprie. In mod normal, varsta nu este un impediment, atata vreme cat intelegeti ce puteti obtine cu aceasta interventie si doriti sa imbunatatiti lungimea si grosimea penisului. Trebuie sa aveti o stare de sanatate foarte buna, fara boli cronice sau tratamente administrate pentru zilnic pentru acestea.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 151. am observat ca ati scris la riscuri „durerea care poate sa dureze mai mult de 2 saptamani” deci sa inteleg ca dureri vor fi oricum si daca da cat de mult te afecteaza aceasta durere…si de ce nu e bine sa ai erectie dupa operatie?

  • Buna ziua,

   Durerea este un simptom foarte subiectiv, deoarece am avut pacienti care au calatorit conducand a 2-a zi dupa operatie, care nu au avut dureri deloc si care au putut relua efortul fizic la cateva zile. Acesti pacienti nu au putut respecta recomandarile noastre si si-au asumat posibilele complicatii. Asadar, nu au avut dureri aproape deloc.

   Recomandarile noastre sunt sa respectati perioada postoperatorie (sa nu faceti eforturi fizice intense timp de 2 saptamani, si sa nu reluati acitivitatile sexuale timp de 6 saptamani) tocmai pentru a preveni unele dureri si a ajuta vindecarea tesuturilor. Exista persoane care sunt foarte „sensibile” si pragul la durere este foarte ridicat, dar in mod normal nu am avut nici un pacient care sa se planga de acest fenomen.

   Legat de erectie, daca nu aveti contact sexual timp de 6 saptamani, erectiile care pot sa apara in aceasta perioada de recuperare sunt normale si nu afecteaza sub nici o forma rezultatul, mai ales ca penisul este un organ in continua miscare de forma si volum. Ideea este sa nu fie erectii provocate intentionat, deoarece in erectie pielea va fi expandata si intinsa si exista riscul ca aceasta sa se rupa, sau ca grasimea sa fie compresionata sub pielea intinsa, lucru nedorit pentru efectul de mentinere al grasimii.

   Pentru orice alte detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 152. am o singura intrebare ce nu am inteles prea bine…ati spus ca ingrosarea este definitiva ca mai apoi sa ziceti ca grasimea este absorbita de organism si dupa un an se poate repeta operatia de ingrosare..intrebarea mea este cat timp ramane aceea grasime in penis si daca in timp se absoarbe toata sau ramane vreun pic?

  • Buna ziua,

   Grasimea recoltata de la nivelul unei regiuni, procesata prin centrifugare si apoi injectare pentru a imbunatati alta regiune, are sufera un proces de resorbtie, indiferent de unde se recolteaza sau unde se injecteaza. Motivul pentru care se resoarbe o parte este insuficienta vascularizatie care apare datorita cantitatii crescute de grasime injectata. Dorinta pacientului si a noastra este de a injecta cat mai multa, dar cu mentiunea ca daca presiunea este prea mare, vor muri mai multe celule adipoase din cauza ca vasele de sange nu reusesc sa se insinueze printre acestea.

   Asadar, cantitatea pe care o injectam o putem stabili doar intraoperator si o putem comunica pacientului la finalul interventiei. Chirurgul trebuie sa stabileasca cand sa se opreasca din injectat, desi de cele mai multe ori ar mai putea continua cu acest proces.
   Dupa 3 luni, cantitatea restanta va fi definitiva, adica , cu ce ramaneti dupa 3 luni, veti ramane definitiv.
   Pe site este precizat ca aceasta metoda este definitiva, deoarece acea cantitate care persista dupa 3 luni, va fi definitiva, iar in comparatie cu alte metode neconventionale (pompe vacuum sau greutati atarnate etc) este o certitudine. Pe langa aceasta mai este si procedura de alungire, prin sectionarea ligamentului suspensor de pe osul pube care creste lungimea cu 1-3 cm.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 153. Buna ziua. Ma intereseaza doua aspecte. 1.La cat timp dupa interventia de ingrosare a penisului pot face sex. 2. Daca exista vre o influenta asupra penisului ingrosat regimul meu de slabire (dieta+sport) . Multumesc!

  • Buna ziua,

   1. Dupa operatia de marire de penis care presupune procedura de alungire si cea de ingrosare trebuie sa faceti repaus de la activitatile sexuale timp de 6 saptamani.
   2. Penisul gros (ingrosat) de la injectarea de grasime necesita o perioada de abstinenta de la efortul fizic crescut timp de 2 saptamani, deoarece procesul de integrare a grasimii presupune o vascularizatie cat mai ridicata in zona, care poate fi redusa prin edemul care in mod normal apare dupa efortul fizic. Edemul scade vascularizatia in orice tesut, iar acesta trebuie prevenit cat mai mult. In zona penisului el poate fi prevenit prin stoparea efortului fizic crescut (doar efort fizic redus- ex. plimbari) si prin repaus la pat. Asadar, efortul fizic prin sport(depinde la ce sport ne referim) trebuie redus timp de minim 2 saptamani. Pentru dieta, ar trebui sa vedem exact ce dieta faceti si ce implicatii ar avea asupra transferului de grasime.

   Pentru orice alte detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 154. Cu tot respectu’, alungirea la cati cm ajunge? o simpla curiozitate!

  • Buna ziua,

   Procedura de alungire presupune dezinsertia ligamentului suspensor de pe osul pube, iar cu aceasta, se pot castiga intre 1-3 cm, depinzand foarte mult de suprafata de insertie a ligamentului. Daca suprafata acestuia este mare atat in latime cat si in adancime, atunci se pot ajunge la 3-4 cm, iar daca aceasta este foarte redusa, ne putem gandi la 1-2 cm. O parte din alungire se poate castiga si prin ingrosare.

   Dr. Mihai Chertif

 155. Salut ! As dori sa stiu care este pretul pentru o marire si in cat timp pot face iar sex dupa operatie

  • Buna ziua,

   Operatia de marire a penisului presupune 2 proceduri in aceeasi interventie, una de alungire si una de ingrosare prin injectare de grasime proprie, si are un cost de 1500 euro cu totul inclus (operatie, anestezie, cazare 2-3 zile, servicii, pansamente, ingrijiri, controale) pana la vindecare.
   Puteti sa reluati activitatea sexuala dupa minim 8 saptamani.

   Dr. Mihai Chertif

   • Sunt interesat Doar de ingrosare. Pretul Este acelasi?

    • Buna ziua,

     Procedura de ingrosare a penisului, parte complementara cu cea de alungire, presupune injectare de grasime proprie, care este recoltata prin lipoaspiratie dintr-o zona aleasa de noi, sau aleasa impreuna cu dvs. Conceptul de injectare de grasime este unul relativ nou in medicina de azi, si este foarte important ca dvs sa il intelegeti. Unul dintre rolurile noastre in acest proces este sa vi-l explicam si sa ne asiguram ca dupa ce l-ati inteles, aveti incredere in ce putem face.
     Grasimea se recolteaza prin liposuctie, la fel ca si pentru alt proces de lipo-filling, folosindu-se tehnica lipoaspiratiei prin jet de apa(Water Jet Assisted Liposuction by Body-Jet EVO), un proces modern care ajuta la aspirarea grasimii deoarece aceasta nu este traumatizata, si in plus, tesuturile de unde este recoltata, nu se traumatizeaza. Aceasta este depozitata intr-un lipo-colector steril, nu inainte de a fi trecuta printr-o sita pentru a fi separata de reziduurile neutilizabile.De aici, grasimea este recoltata in seringi sterile, neavand contact cu aerul (risc scazut de infectii) si injectata subcutanat la nivelul fetei dorsale a penisului, pe aproximativ 60 % din circumferinta penisului. NOTA BENE- Tot acest proces de lipoaspiratie se face cu echipamente de unica folosinta, un avantaj enorm al acestei tehnici.
     Nu se injecteaza pe fata ventrala, deoarece exista riscuri de a leza sau traumatiza uretra, complicatie destul de grava.
     Este important sa stiti ca o parte din grasimea injectata va fi absorbita de catre organism, din cauza necrozei data de lipsa vascularizatiei. Incercarea de a injecta cat mai multa pe considerentul ca va ramane mai multa este gresita, deoarece cu cat se injecteaza mai mult, cu atat vor fi sufocate mai multe celule adipoase, din cauza slabei vascularizatii, motiv pentru care, in acest fel, se va pastra cat mai putina. De aceea este important sa intelegeti ca pentru a fi cat mai precisi , este bine ca la prima sedinta sa nu se injecteze o cantitate mare, deoarece in acest fel se va pastra destul de multa grasime, iar peste aproximativ 1 an, sa reveniti pentru a 2 sedinta, care inseamna practic o completare.
     Acest proces de lipo-filling se comporta la fel peste tot, oriunde este practicat, fie ca vorbim de penis, sani, fese, maini, fata, etc
     Exista destul de multe studii care spun ca aceasta grasime injectata se poate imbunatati cu celule stem din sange – PRP pentru a o ajuta sa se mentina si sa i se inlesneasca o mai buna vascularizatie si astfel, pastrare. Asadar, aditional, putem efectua dupa ce se injecteaza grasimea, injectare de celule stem din sange-PRP, la un cost de 300 euro.

     Costul unei proceduri de ingrosare a penisului cu grasime proprie, este 800 euro cu totul inclus (operatie, anestezie, cazare 1 zi, servicii, facilitati, ingrijiri, pansamente,controale) pana la vindecare.

     Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

     Dr. Mihai Chertif

 156. buna ziua.. as dorii sa stiu cat timp necesita recuperarea dupa operatie? cand ma voi putea intoarce la munca? cat timp o sa doara dupa operatie, si in cat timp o sa pot face sex din nou? si un pret actualizat pentru alungire si ingrosare..multumesc ..

  • Buna ziua,

   Recuperarea este in functie de munca pe care o prestati. Daca vorbim de efort fizic excesiv, va recomandam o perioada de 2-3 saptamani, iar de la activitatile sexuale, minim 2 luni.

   Pretul pentru marirea de penis care include cele doua proceduri (de alungire si ingrosare) cu 2 zile de spitalizare cu totul inclus pana la vindecare este 1500 euro.

   Dr. Mihai Chertif

   • Bun? ziua.m-ar interesa în zilele de s?rb?toari pana pe 5 ianuarie e posibil sa fac opera?ie? eu as veni din Italia special dar va trebui sa m? întorc la munca pe 7 ianuarie. Dac? pot avea un nr de tel sa putem vb mai amplu.va multumesc

    • Buna ziua,

     Din pacate, in zilele de Sarbatori nu este program operator decat pentru urgente majore, adica operatii care trebuie efectuate deoarece nu suporta amanare.
     Daca trebuie sa va intoarceti pe 7 la munca in Italia, ne intereseaza foarte mult ce tip de munca practicati sa vedem daca ar fi in concordanta cu perioada postoperatorie de recuperare.
     Operatia s-ar putea efectua pe data de 4 ianuarie si pana pe 7 sa fiti apt pentru a va intoarce, dar daca trebuie sa reincepeti munca imediat, nu prea ar fi indicat.

     Pentru mai multe detalii, cel mai bine ar fi sa discutam telefonic

     http://www.cosmedica.ro/contact-clinica-chirurgie-plastica-estetica/

     Dr. Mihai Chertif

 157. Buna seara
  As dori sa stiu daca se poate efectua operatia de alungire cat si cea de ingrosare a penisului daca eu am bile in penis…??? Multumesc

  • Buna ziua,

   Procedura de alungire se poate efectua, dar cea de ingrosare, consideram ca nu este bine sa se faca atata vreme cat exista acele dispozitive, din cauza riscului crescut de infectie.
   Grasimea care va fi injectata va trebui sa aiba un tesut bine vascularizat, fara cicatrici sau alte modificari. Aceste aspecte sunt ideale pentru un transfer de grasime.

   Dr. Mihai Chertif

 158. dar dm dr. dupa cat timp ce a fost facuta operatia penisul isi va reveni la forma initial. sau la cat timp va trebui refacuta operatia pt a da acelasi randament de dupa operatie

  • Buna ziua,

   Procedura de ingrosare a penisului prin injectare de grasime proprie, nu este definitiva. Pacientul trebuie sa stie ca o parte din grasime va fi absorbita de organism, asadar, procedura se poate repeta daca pacientul doreste. In mod normal e bine ca aceasta sa fie repetata dupa aproximativ 1 an.

   Dr. Mihai Chertif

 159. Buna ziua. As putea sa stiu, acum am 15 cm si un penis in erectie foarte tare. Intrebarea mea este in cazul alungirii nu va ma avea pozitia in sus ca si acum cand am erectie nu? Va sta curbat in jos si daca se va schimba si inundarea in el sa devina moale in erectie.

  • Buna ziua,

   Este posibil ca dupa procedura de alungire, cand se sectioneaza ligamentul suspensor de pe osul pube, penisul sa nu mai aiba pozitia la 90-120 grade pe care o are in erectie. Depinde cat de mare va fi suprafata de dezinsertie. Sunt detalii care nu pot fi controlate exact inainte de operatie.Trebuie sa stiti de ele, dar este foarte greu de spus , mai ales daca nu se dezinsera ligamentul de pe toata suprafata osoasa, care uneori este greu de atins. Erectia nu are nimic cu procedura de alungire. Asadar, calitatea erectiei pe care o aveti inainte de operatie, va fi si dupa operatie.

   Dr. Mihai Chertif

 160. Am un penis foarte mic 7 cm ejaculare rapida doresc sa stiu daca am sanse in medicina sa scap de acest calvar sa pot avea un penis cu care cat de cat sa nu ma ma am asa o rusine si nemultumire in fata sotiei .Poate sunt interventii care ma pot ajuta la felul in care a evoluat medicina

  • Buna ziua,

   Operatia de marirea penisului pe care o practicam la Cosmedica presupune o procedura de alungire si una de ingrosare prin injectare de grasime proprie. Nici una din cele 2 nu trateaza sau rezolva in vreun fel afectiunile sexuale precum ejacularea precoce. Aceste afectiuni sunt apanajul altor specialisti, nu ale chirurgului plastic.
   Daca va intereseaza aceasta operatie estetica pentru a mai castiga in lungime si grosime, nu ezitati sa ne contactati

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

   • Buna ziua …este posibil sa fac o operatie de marire de penis,o ingrosare si sa pun o bila (in acelasi timp) si cat costa daca le fac pe toate si cat timp dureaza interventiile sa fiu mai explicit sa vin o data si sa le fac pe toate…

    • Buna ziua,

     Datorita procesului de integrare a grasimii si conditiilor pe care trebuie sa le indeplineasca tesuturile locale, nu se poate combina injectarea de grasime cu inserarea bilelor de titan.
     Putem face procedura de alungire si inserarea unui implant, iar injectarea de grasime se poate face dupa minim 3 luni.

     Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

     Dr. Mihai Chertif

 161. Buna ziua,
  Care este ordinea efectuarii operatiilor? mai intai lungirea, apoi ingrosarea?
  Ce puteti face pentru a mari si capul penisului?..in urma ingrosarii ,cred ca nu ar trebui neglijat nici el…
  Cu stima,

  • Buna ziua,

   Operatia de marire a penisului poate sa presupuna 2 proceduri in acelasi timp operator: una de alungire si una de ingrosare. Daca este sa se efectueze amandoua, de obicei incepem cu infiltratia pentru aspiratia grasimii, apoi se face cea de alungire care dureaza aproximativ 30 minute, dupa care se aspira grasimea, se proceseaza prin centrifugare si apoi se injecteaza la nivel subcutanat. Cam asta ar fi ordinea pe care o efectuam de obicei in cadrul unei mariri de penis standard.
   Pentru gland, nu facem nici un fel de procedura.

   Dr. Mihai Chertif

 162. sall.ma numesc robert am 22 de ani si am un penis faorte mic daor 13 cm ce as putea face sal poat face mai mare.?

 163. in urma cu 7 ani mi am facut o operatie de marire si nu sunt multumit de lungimea penisului ,in stare fleasca am un penis ingrozitor de urat slab in unele parti si gros in alta parte precizez ca nu mi sa dat nimic pt alungire de dupa operatie oare se mai poate ceva ?

  • Buna ziua,

   Depinde la ce va referiti cand spuneti ca nu arata bine in stare flasca. Ar trebui sa precizati ce tehnica s-a efectuat pentru procedura de alungire. Nu stim la ce va referiti prin faptul ca nu vi s-a dat nimic. Ne trebuie mai multe detalii.

   Dr. Mihai Chertif

 164. Buna ziua,

  Domnule doctor, am un.penis de 15 cm as dori o alungire cu 4 cum si 2 grosime . Doredc sa stiu daca se poate, si daca se poate ,care este pretul. Multumesc anticipay!

  • Buna ziua,

   Operatia de marire de penis la Cosmedica presupune 2 proceduri in aceeasi sedinta operatorie: una de alungire si una de ingrosare. Aceasta este o operatie estetica si nu una functionala, prin care se pot trata afectiuni de disfunctii sexuale etc. Procedura de alungire presupune dezinsertia ligamentului suspensor de pe osul pube si cea de ingrosare presupune injectare de grasime proprie. Lungimea si grosimea care se pot castiga depind foarte mult de suprafata de insertie a ligamentului pe os si de cantitatea de grasime care se poate injecta, conform protocoalelor specifice in acest sens.
   Nu va putem garanta o lungime pe care o veti avea dupa operatie.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 165. Buna! Am 16 ani si penisul meu masoara 14 cm,as mai vrea inca 2-2,5 cm in plus,imi spuneti va rog pana la ce varsta creste penisul? In ce perioada se dezvolta cel mai mult,daca as dori sa ma operez pe la ce varsta minima ar trebui sa o fac? Dupa aceasta operatie penisul va avea o erectie la fel c inainte,ma gandesc ca daca este mai mare si capacitatea este mai mare,e posibil sa nu fie asa erect? Este un risc? dupa operatie vor ramane semne vizibile sau peniul va sta mai jos/sus sau la fel ca inainte? VA ROG<AS APRECIA MULT DACA MI-ATI RASPUNDE si poate pe viitor as apela la Dvs. Multumesc!

  • Buna ziua,

   Va sugeram sa asteptati pana la varsta de cel putin 20 de ani si sa vedeti atunci cum va fi situatia. Daca veti considera ca veti avea nevoie, putem sa ne auzim atunci si sa vedem ce putem face pentru dvs.
   Nu consideram ca la varsta de 16 ani se justifica operatia de marire de penis.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 166. Va salut.as dori Sa aflu care este pretul numai pentru ingrosarea penisului.cite zile de spitalizare sunt,Va rog sami trimiteti detelile pe adresa de imei.va multimedc.

  • Buna ziua,

   Costul procedurii de ingrosare de penis cu grasime proprie, este de 800 euro cu 1 zi de spitalizare cu totul inclus (operatie, anestezie, cazare, pansamente, ingrijiri, controale).

   Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 167. Bun? ziua
  Dup? opera?ie exista riscul ca penisul sa se deformeze, adic? în urma unui act sexual

  • Buna ziua,

   Nu, nu exista riscul ca dupa operatia de marire de penis, acesta sa se deformeze in timpul actului sexual. Prin operatia de marire de penis nu se efectueaza proceduri la nivelul corpilor cavernosi, asadar, forma penisului in erectie care este inainte de operatie, se va mentine si postoperator.

   Dr. Mihai Chertif

 168. Buna ziua..as dori sa stiu ce riscuri sunt la operatia de lungire si ingrosare va rog

  • Buna ziua,

   Operatia de marire de penis presupune 2 proceduri in aceeasi sedinta operatorie, una de alungire si una de ingrosare. Aceasta operatie nu are nimic de a face cu eventualele probleme de disfunctii erectile, adica nu poate trata sau imbunatati aceste probleme. Complicatiile care pot aparea sunt infectia, hematomul, durerea care poate sa dureze mai mult de 2 saptamani, cicatrice patologica de tipul keloidului, daca veti tendinta spre aceasta afectiune etc, dar clinica Cosmedica dispune de toate parghiile pentru ca acestea sa nu apara, sau sa le rezolvam daca apar.

   Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 169. Domule Doctor,trIesc în str?in?tate de ceva timp si as dori sa vin in tara pentru o opera?ie! Vreau doar sa va întreb daca este posibil s? fac acest lucru într-o singur? s?pt?mân? deoarece lipsa timpului este o mare problema pentru mine! Va mul?umesc!

  • Buna ziua,

   Va trebui sa ne dati mai multe detalii despre ce operatie doriti sa faceti, pentru ca conduita postoperatorie este destul de diferita de la o interventie la alta.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 170. Buna ziua! Numele meu este Liviu, am 19 ani 1.69 si 57 kg. Am un penis exagerat de mic, de doar 13 cm in stare erecta iar grosimea nu stiu sa va spun dar nu cred ca depaseste 3.5-5cm. Testiculele sunt foarte mici si ele, de aceea doresc sa va intreb daca se poate efectua operatia si la varsta aceasta, ce riscuri presupune operatia de marit + ingrosat si cat costa ambele moduri. Se poate spune la o consultatie cat cm as putea lua in lunigme si grosime? Multumesc anticipat!

  • Buna ziua,

   Avand in vedere ca aveti 19 ani, in principiu la baieti dezvoltarea este putin mai lenta decat la fete, iar uneori aceasta se poate incheia dupa varsta de 20, 21 ani. Daca spuneti ca aveti aceste dimeniuni ale penisului in erectie, este putin probabil ca peste 1-2 ani ele sa se modifice considerabil.
   Operatia de marire a penisului presupune 2 proceduri, una de alungire si una de ingrosare. Cea de alungire presupune sectionarea ligamentului suspensor care se insera pe osul pube, cu care se pot castiga 1-2 cm, iar cea de ingrosare presupune injectare de grasime proprie.

   Aceasta operatie nu are nimic de a face cu functia erectila, sau cu alte disfunctii sexuale. Este o operatie estetica, care poate sa ajute intr-o anumita masura. Nu se pot obtine minuni. Complicatiile pot sa apara, ca in cazul oricarei proceduri, iar acestea pot sa fie infectia, hematomul, dureri care sa dureze mai mult de 2 saptamani etc , dar dispunem de toate masurile pentru a le contracara.
   Costul operatiei cu 2 zile de spitalizare este 1200 euro cu totul inclus (operatie, anestezie, cazare, servicii,facilitati, ingrijiri, pansamente, tratamente), pana la vindecare.

   Pentru orice alte detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 171. Buna seara! Am avut o problema delicata de lungime si de erectie pe care se pare ca in sfarsit am cam tratat-o cu un supliment din plante. Vreau sa stiu daca a mai incercat cineva si daca efectele sunt permanente sau trebuie sa iau in continuu? Suplimentul l-am gasit pe site-ul urmator: penis-mare.info

  • Buna ziua,

   Ne pare rau, dar nu va putem ajuta cu astfel de indicatii, deoarece nu cunoastem produsul folosit. Acesta ar trebui sa aiba evidente clare despre ce poate sa se obtina cu el. Daca nu este nimic bazat pe evidente, e ceva experimental doar.

   Pacientii nostri doresc o abordare mini-invaziva, pentru marirea si ingrosarea penisului, care se bazeaza pe conceptul de medicina regenerativa, deoarece se pot obtine rezultate bune si relativ permanente dupa o singura sedinta, fara daune si complicatii semnificative. Aproape toti au incercat inainte de a veni la noi, aceste produse farmacologice, dar fara rezultate. Daca dvs aveti rezultate si sunteti multumit, puteti incerca mai departe.

   Dr. Mihai Chertif

 172. buna zuia!,eu am o problema cu grosimea,lungimea in erectie este de 18 cm,iar grosimea de 3,5 si 4 cm,adica la baza mai subtire.Sunt slab,cu o inaltime de 1,84 si 65 de kg,nu sufar de nici o boala,am 41 de ani,fost spotiv.Intrebarea mea este daca se poate modela la o grosime de 5 cm peste tot,bineinteles pana la capul penisului.Care ar fi pretul dupa detaliile care l-am descris si timpul de repaus?Va multumesc anticipat!laur.

  • imi cer scuze,dar voia sa intreb,modelarea se face in erectia organului,cand organul revine in repaus,are doar 8cm,intervine vre-o problema,referitoare la discomfort si daca iar in erectie isi pastreaza forma modelata de dv.Va multumesc!laur

   • Buna ziua,

    Dupa injectare se va pastra forma preoperatorie, iar disconfortul este minim, aproape inexistent.

  • Buna ziua,

   Pentru procedeul de ingrosare, la clinica Cosmedica se foloseste grasime pura proprie, obtinuta prin liposuctie si apoi centrifugare.
   Aceasta procedura se efectueaza in sub anestezie rahidiana, peridurala sau generala. Conceptul de injectare de grasime trebuie facut de cineva cu experienta. Trebuie sa stiti ca o parte din grasime se va absorbi intre 3-6 luni, iar cantitatea care va ramane dupa aceasta perioada va ramane definitiv. Gradul de absorbtie depinde de multi factori, pe care vi-i putem explica la consultatie. Aceasta se injecteaza cu penisul flasc pe aproape toata suprafata circumferintei, cu mentiunea ca partea dorsala trebuie evitata din cauza uretrei, care poate fi lezata. Inafara acestei zone, se injecteaza peste tot, de la baza penisului pana la capatul preputului. Este foarte greu de spus cat va fi grosimea penisului dupa injectare dar in principiu se poate obtine ceea ce va doriti. Ideea este ca daca se injecteaza foarte mult pentru a ajunge la grosimea dorita, este posibil ca grasimea sa fie sufocata daca pentru acei 5 cm grosime spre exemplu , trebuie injectata o cantitatea foarte mare. Aceasta abordare este bine sa fie evitata deoarece grasimea injectata in exces cu gandul ca „injectez mai mult ca sa ramana mai mult” se va absorbi in cantitate mai mare.

   Dupa injectare penisul va fi mult mai gros, iar forma va fi pastrata cu cea pre-operator.

   Pentru alte detalii, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe adresa de email.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 173. Buna ! e posibil indreptarea penisului curbat aproximativ 70% in jos si la ce pret ? Multumesc!

  • Buna ziua,

   Nu putem efectua operatii sau proceduri de corectie a pozitiei penisului in statica sau dinamica.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 174. Buna ziua domnule doctor ! Inainte de operatie as avea o problema pe margi ea „capusorului” sa-i spunem am un fel de cosuri mai lungi albicioase de vreo 7 ani cred si nu stiu ce sunt si sincer imi ie pana si mie rusine sa privesc , va pot trimite poze daca va intereseaza .varsta 25ani .va multumesc mult i zi buna

  • Buna ziua,

   Operatia de marire a penisului este o interventie de chirurgie estetica care nu are nimic de a face cu functia sexuala. Este o operatie care poate sa ofere un aspect estetic multumitor pentru multi pacienti.
   Asadar, pentru a ne asigura ca suntem in zona de siguranta pentru efectuarea acesteia, nu trebuie sa aveti inflamatii, infectii, eczeme sau alte afectiuni de acest gen in zona intima si zona inghinala.
   Pentru a putea vedea despre ce e vorba, va rugam sa ne trimiteti un set de poze cu un nr de telefon ca sa puteti fi contactat de unul dintre medici.

   Va multumim

   Dr. Mihai Chertif

 175. Buna ziua!Am 29 de ani si vreau sa fac o operatie de circumcizie,pot face acest lucru la dv?daca da la ce pret si cat dureaza perioada de spitalizare si recuperare?si inca o intrebare(poate stupida) se poate face op de circumcizie si marie de penis in acelasi timp????

  • Buna ziua,

   Pentru operatia de circumcizie la varsta adulta, ar trebui sa stati internat pana a 2-a zi daca sunteti din oras sau din apropiere, anestezia se face standard cu abord rahidian sau peridural / anestezie generala- la alegere. Recuperarea presupune o perioada de aproximativ 6 saptamani, timp in care va trebui sa dezinfectati si ingrijiti zilnic zona conform indicatiilor noastre, abstinenta de la actul sexual, efort fizic intens etc.
   Din pacate, nu se poate face si procedura de marirea penisului in aceeasi operatie, deoarece rezultatul nu va iesi bine. Trebuie asteptat ca preputul si zona de incizie circulara sa se vindece si in principiu, dupa aproximativ 6-9 luni se poate efectua interventia.

   Pretul unei circumcizii cu totul inclus (operatie, anestezie, cazare, servicii, pansamente, ingrijiri, controale) este 500 euro.

   Pentru mai multe detalii despre interventie, nu ezitati sa ne contactati

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

   • As dori daca se poate sa fac operatia si sa plec in decurs de 2 -3 zile pentru ca as avea zbor la cluj miercurea si duminica sau lunea,s-ar putea face in intervalul acesta asa de scurt joi-sambata?Mentionez ca nu am fost inca la un control medical ,,cred,, ca am fimoza penisul nu se decaloteaza sau se decaloteaza foarte greu si pielea sugruma as putea zice glandulul,,,oricum daca se poate face in timp scurt sunt dispus sa vin la dv,apropo clinica e in Baia Mare nu??

    • Buna ziua,

     In cazul in care doriti sa facem interventia joi ca sa puteti pleca sambata, cel mai bine ar fi sa veniti miercuri dupa-amiaza sa facem consultatia si sa ramaneti in oras sau in clinica pana a 2-a zi (joi) cand se poate efectua interventia. In decursul diminetii de joi, la prima ora facem un set de analize standard si un EKG.

     Pentru mai multe detalii, ar fi bine sa ne trimiteti pe adresa de contact office@cosmedica.ro nr dvs de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta si sa va ofere toate aspectele despre acest proces

     Multumim

     Dr. Mihai Chertif

 176. Buna ziua.as dori sa imi fac operatie de alungire si ingrosare la clinica dumneavoastra..ma intereseaza ce riscuri apar …

  • Buna ziua,

   Interventia chirurgicala pentru marirea penisului presupune 2 procedee in acelasi timp operator. Una de alungire prin sectionarea ligamentului suspensor care se insera pe osul pube si una de ingrosare prin lipo-filling (injectare de grasime proprie).
   Riscurile exista ca si in cazul oricarei interventii chirurgicale, infectii, hemoatom, serom, etc, dar dispunem de toate parghiile ca acestea sa nu apara. Postoperator, penisul cand va fi in erectie, nu va mai sta asa ridicat fata de abdomen ca si preoperator, din cauza dezinsertiei ligamentului de pe osul pube. Aceasta pozitie in erectie o da legatura dintre penis si osul pube care este stabilita de ligamentul suspensor.
   Postoperator, penisul va fi edematiat, dar dupa aproximativ 10 zile totul revine la normal.

   Pentru orice alte detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 177. Buna ziua.Am 22 de ani si nu prea sunt multumit de 16 cm care ii am in erectie.as dori sa imi fac o operatie la clinica dumneavoastra de alungire si ingrosare…dar mie frica sa nu apara anumite probleme cum ar fii ipotenta sau altele.

  • Buna ziua,

   Operatia de marire a penisului care se efectueaza la Clinica Cosmedica presupune 2 procedee in acelasi timp operator, unul de alungire si unul de ingrosare.
   Aceasta este o operatie estetica, care nu are nimic de a face cu functia. Nu trateaza si nu duce la afectiuni erectile, tulburari de ejaculare, impotenta si alte astfel de situatii.
   Este o operatie estetica prin care se face o ingrosare a penisului cu grasime proprie recoltata dintr-o zona aleasa impreuna cu pacientul, impreuna cu cea de alungire prin care se pot castiga 1-3 cm, in functie de cat de mare este insertia ligamentului pe osul pube.

   Dr. Mihai Chertif

 178. buna ziua!
  1 vreau sa stiu cat dureaza operatia.
  2 si as dori sa stiu un pret fix pt alungire si putin ingrosare
  3 in ce oras este cabinetu sau clinica?

  • Buna ziua,

   1. Nu intelegem la ce va referiti cu durata operatiei: operatia ca si interventie dureaza 1-2 ore; rezultatul ca si alungire dureaza permanent iar cel de ingrosare depinde de cantitatea de grasime care se va mentine. Aceasta se poate cuantifica dupa aproximativ 3-6 luni. De obicei, pacientii stiu ca dupa 1 an este bine sa mai efectueze inca o sedinta.
   2. Pretul standard pentru operatia de marire de penis care cuprinde alungire si ingrosare este 1200 euro cu totul inclus (operatie, anestezie rahidiana, cazare 3-4 zile, servicii, pansamente, ingrijiri, controale).
   3.Clinica se afla in Baia Mare.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 179. Buna ziua
  Spuneti.mi va rog cu sistemul reproductiv se intampla ceva dupa efectuarea alungiri? Adica poti sa mai faci copii?
  Ms

  • Buna ziua,

   Operatia de marire de penis este o interventie in scop estetic si nu are nici o legatura cu functia aparatului genito-urinar, atat cea care implica functia erectila a penisului si cea de reproducere.
   Ea implica o procedura de alungire prin sectionarea ligamentului suspensor de pe osul pube si una de ingrosare prin injectare de grasime la nivel subcutanat. Nu se efectueaza manevre asupra corpilor cavernosi, asupra uretrei, sau a glandului.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 180. Am injectat kanamicina in pielea de pe penis si acum nu pot sa il mai belesc ce pot sa fac su cat costa.

  • Buna ziua,

   Pentru a putea vedea ce se poate face ar trebui sa veniti la o consultatie mai intai. Probabil nu mai puteti efectua decalotarea deoarece pielea si preputul s-au fibrozat de la acea substanta injectata. Kanamicina este un antibiotic kar injectarea ei subcutanata este interzisa. Nu stiu cine v-a sfatuit sa folositi asa ceva pentru a intari penisul, dar nu v-a sfatuit bine deloc. Acel tesut fibrotic la nivelul pielii penisului trebuie evaluat daca se mai poate detensiona sau nu. Daca dupa decalotare efectuata sub anestezie pielea poate glisa, puteti scapa fara alte interventii. Daca nu, atunci probabil acea piele aderenta trebuie excizata si ulterior luata o grefa de piele din alta parte pentru a acoperi defectul.
   Este foarte greu de spus pana nu sunteti evaluat. Kanamicina injectata subcutanat a produs o fibroza, o aderenta a pielii de fascia peniana si totul este lipit pe dedesubt.

   Pentru mai multe detalii sau programare la consultatie ne puteti contacta prin email sau telefonic

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 181. Acei cm in plus care se castiga in urma interventiei chirurgicale de marire a penisului, se iau in considerare cand penisul se afla in stare erectara sau in ,, repaus”…?

  • Buna ziua,

   In urma operatiei de marire de penis prin procedura de alungire si de ingrosare se pot castiga intre 1 si 3 cm, indiferent daca ne referim la pozitia de penis flasc sau in erectie. Pacientii nostri doresc sa obtina cat mai mult, si aceasta se inregistreaza in erectie.

   Dr. Mihai Chertif

 182. buna ziua.as avea si eu o intrebare.catar costa o ingrosare si indreptare pt ca imi sta putin curbata spre stanga si ma simt jenat mereu

  • Buna ziua,

   Operatia de marire de penis care consta intr-un procedeu de alungire si unul de ingrosare are un pret standard in aceasta perioada de 1200 euro cu totul inclus (operatia, anestezie, cazare, servicii, facilitati, pansamente, ingrijiri, controale) pana la vindecare.

   Conformatia de incurbare a penisului nu o putem repara sau modifica.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 183. Vreau sa va intreb doar daca dupa interventia chirurgicala, pacientul va simti dureri mari?

  • Buna ziua,

   Dupa operatia de marire a penisului, durerile sunt ca niste mici intepaturi si jena la nivelul inciziei pentru procedura de alungire prin sectionarea ligamentului suspensor, care cu unele antialgice usoare pot fi date uitarii. In concluzie, durerile sunt nesemnificative pentru ce procedura se practica.

   Dr. Mihai Chertif

 184. Intrebarea mea e : dupa ingrosarea si lungirea penisului ,penisu va fi sur in stare de erectie sau „pufos” adica pe mine Ma intereseaza sa ofer cat mai multe orgasmuri nu partea estetica

  • Buna ziua,

   Operatia de marire a penisului se face in scop estetic si partial functional. Disfunctia erectila, ejacularea precoce sau alte disfunctii in aceasta sfera nu sunt tratate cu operatia de marire de penis.
   Prin marirea penisului se urmareste un efect de alungire cand se pot castiga 1-3 cm si un efect de ingrosare cand se foloseste grasime proprie.

   Dr. Mihai Chertif

 185. bun? ziua… as dori sa-mi fac o operatie la penis,este gros ,dar are foarte multa piele si este mic,am ejaculare precoce si imi este rusine de partenera mea,ea nu-mi spune nimic,dar ma simt eu aiurea…ce pot face si cam cat m-ar costa aceasta operatie..si unde trebuie sa ma adresez…va multumesc mult

  • Buna ziua,

   Multumim pentru mesaj.

   Operatia de marire a penisului este o interventie de chirurgie estetica si nu are nimic de a ace cu functionalitate, asa ca problemele de disfunctii erectile sau ejaculare precoce nu pot fi tratate in acest fel.

   Operatia consta in 2 proceduri care se fac in aceeasi interventie, si anume una de alungire si alta de ingrosare. Se obtine un reultat estetic si din punct de vedere al dimensiunilor, dar nu al functionalitatii.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

  • Buna ziua,

   Multumim pentru mesaj.

   Operatia de marire a penisului este o interventie de chirurgie estetica si nu are nimic de a ace cu functionalitate, asa ca problemele de disfunctii erectile sau ejaculare precoce nu pot fi tratate in acest fel.

   Operatia consta in 2 proceduri care se fac in aceeasi interventie, si anume una de alungire si alta de ingrosare. Se obtine un reultat estetic si din punct de vedere al dimensiunilor, dar nu al functionalitatii.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 186. buna ziua am si eu o intrebare eu as dori sa imi fac ingrosare cat este maxim de ingrosare sa-mi pot face

  • Buna ziua,

   Daca va refereati la procedura de ingrosare a penisului, ea se face cu ajutorul medicinei regenerative pe care o stapanim foarte bine si avem o experienta vasta in acest domeniu al chirurgiei estetice.
   Se efectueaza lipoaspiratie dintr-o zona aleasa impreuna de noi si dvs (preferabil flacurile sau coapse), care apoi se proceseaza prin procedeu special si apoi se injecteaza subcutanat la nivelul penisului.
   Este forte greu de spus cantitatea de grasime pe care va fi sa o injectam , dar de obicei media este intre 20-50ml.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 187. 1. Ce fel de anestezie se va folosi ?
  2. Care este rata de succes la ingrosare ca am inteles ca aici este problema cea mai mare !?!

  • Buna ziua,

   Anestezia poate fi rahidiana, peridurala sau totala.
   Rata de succes la ingrosare este garantata, adica postoperator veti vedea un efect imediat si probabil veti fi uimit. Rata de pastrare a grasimii este necunoscuta, deoarece nu va putem garanta cat din grasimea injectata se va pastra definitiv. Principiul se bazeaza pe vascularizatia grasimii pe care o injectam, deoarece cantitatea care nu va fi vascularizata, se va necroza, si implicit absorbi. Doar cea vascularizata se va pastra. De aceea se recomanda sa nu se injecteze cantitati mari, chiar daca s-ar mai putea, si sa se tenteze inca 1-2 sedinte de injectare pe parcursul a 1 an de zile.
   Marirea si ingrosarea penisului fac parte din conceptul de medicina regenerativa care se bazeaza pe rejuvenarea si imbunatatirea unor tesuturi cu altele tot din organismul propriu.

   Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 188. Buna ziua!
  Dupa aceasta operatie, ar putea aparea ca efect secundar, erectii slabe sau ejaculare precoce ?

  Multumesc.

  • Buna ziua,

   Operatia de marire de penis presupune o procedura de alungire si una de ingrosare prin folosirea de grasime proprie. Ea nu are nimic de a face cu partea functionala, si nu trateaza sau amelioreaza anumite disfunctii sau probleme erectile sau de ejaculare precoce. Totodata, nici nu poate provoca asa ceva atata vreme cat nu apar complicatii intra sau postoperatorii.

   Operatia de marire de penis este eficienta doar din punct de vedere estetic si nu functional, dar pacientii nostri sunt multumiti de ceea ce ofera postoperator.

   Dr. Mihai Chertif

   • buna ziua! am si eu o intrebare,care este rata succesului pentru ingrosare sau alungire a penisului si unde anume se fac aceste proceduri?

    • Buna ziua,

     Marirea penisului se efectueaza la clinica Cosmedica prin combinarea celor 2 proceduri , cea de alungire prin sectionarea dezinsertiei ligamentului suspensor al penisului de pe osul pube, prin care se pot castiga intre 1-3 cm, in functie de cat este de mare suprafata de insertie si cea de ingrosare prin injectarea subcutanata a grasimii proprii, recoltata prin lipoaspiratie si apoi preparare prin centrifugare. La aceasta se pot adauga auxiliar, celule stem din sange – PRP- platelet rich plasma pentru o imbunatatire a ratei de rezistenta a celulelor adipoase. Acestea sunt proceduri care nu sunt insotite de evidente solide in medicina la ora actuala, dar le practicam de cativa ani si rezultatele sunt multumitoare atat de catre noi cat si de pacientii nostri.
     In primul rand este foarte important sa stiti ca nu se pot oferi garantii in medicina sau chirurgie. Ceea ce vi se poate oferi ca si garantie este ca vi se face ce vi se spune si ca facem tot posibilul pentru a atinge cele mai bune rezultate si efecte estetice posibile.

     Multumim

     Dr. Mihai Chertif

 189. Buna seara,
  As dori sa stiu daca se poate face doar operatie de ingrosare, fara alungire si daca da, care ar fi costul interventiei.
  Multumesc

  • Buna ziua,

   Da, operatia de marire a penisului se poate aborda doar prin procedura de ingrosare care presupune lipoaspiratia grasimii din zonele alese de dvs, grasime care apoi va fi procesata prin centrifugare si apoi injectata la nivel subcutanat al penisului.

   Pretul procedurii pentru ingrosarea penisului este de 800 euro cu totul inclus (operatie, anestezie, cazare, servicii, pansamente, controale) pana la vindecare.

   Daca doriti mai multe detalii, va stam la dispozitie

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 190. Buna ziua,
  Ma intereseaza operatia de alungire si ingrosare … in plus si circumcizia … imi puteti spune un pret aproximativ? si in acelasi timp in cat se retrage grasimea introdusa pentru ingrosare … adica la cat timp se repeta interventia ?
  Dupa operatii … si repaus de 7 zile ma pot reintoarce la munca ? sunt obligat sa port greutati tot timpul ?

  Va multumesc .

  • Buna ziua,

   Operatia de marire de penis prin alungire si ingrosare are un cost intre 1200-1500 euro cu totul inclus (operatie, anestezie, servicii de cazare, tratamente, pansamente, ingrijiri), pana la vindecare. Este indicat sa nu se faca si circumcizia in aceeasi operatie daca doriti si ingrosare, deoarece grasime nu va putea fi injectata in conditii optime.
   Este greu de spus procentul de grasime care se va resorbi, dar cu siguranta nu va ramane toata cantitatea injectata. Acest proces de reabsorbtie a grasimii este normal. Procedura de injectare de grasime se poate repeta dupa minim 6 luni.
   Perioada de recuperare dupa o astfel de operatie este de aproximativ 7-10 zile, dar depinde de tipul de activitate pe care il desfasurati in mod regulat.
   Nu trebuie sa purtati nici o greutate.

   Pentru orice alte detalii, va stam la dispozitie.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

   Dr. Mihai Chertif

 191. Buna ziua,

  Operatie de micsorare a penisului se poate efectua la clinica dvs? Penisul meu masoara 27,5 cm in erectie si are o circumferinta la baza glandului de cca 24cm. Dimensiunile sunt prea mari pentru sotia mea care acuza deseori dureri, convenind impreuna sa gasim o solutie de natura chirurgicala. Va multumesc

  • Buna ziua,

   Din pacate la Clinica Cosmedica nu se efectueaza interventii chirurgicale de micsorare a penisului.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 192. Buna ziua.
  1)Cat dureaza perioada de revenire?
  2)Vor ramane cicatrice mari?(usor observabile,saritoare in ochi)
  3)Cat se poate castiga in lungime(tinand cont ca optez si pentru alungire si pentru ingrosare).
  Va multumesc anticipat.

  • Buna ziua,

   Pentru operatia de marire a penisului, asa cum puteti citi si materialul de pe site, e important sa stiti cateva aspecte, dar mai ales referitor la ce ati intrebat, ar fi:
   1. Perioada de revenire- este de 3-4 zile, pana se vor retrage edemele. Va trebui sa faceti pauza de la activitatea sexuala intre 4-6 saptamani, dar va veti putea reluat activitatile uzuale dupa aproximativ 7 zile.
   2. Singura cicatrice care va fi vizibila o perioada, aproximativ 6 luni, la baza penisului unde se poate palpa osul pube. Acea incizie se face pentru a putea avea acces la insertia ligamentului suspensor al penisului pe osul pube. Este o incizie de 5-6 cm, care nu va va incomoda si nu se va vedea urat. Doar daca veti vrea sa analizati zona cu mare atentie, asa se va putea vedea ceva ca si un rid. Niciunul din pacientii nostri care a optat pentru aceasta operatie nu s-au plans de cicatrice.
   3. E greu de spus preoperator cat se poate castiga. Totul depinde de suprafata de insertie pe osul pube a ligamentului suspensor. Daca are o suprafata de insertie mare, se pot castiga 3-4 cm. Daca are o insertie normala, se pot castiga 1-2 cm. E foarte greu de spus. Ideea este ca nu se pot face promisiuni. Ce se poate spune este ca veti castiga 1-2 cm cel putin si va fi un rezultat vizibil schimbat fata de aspectul anterior. O alta etapa a operatiei este ingrosarea care se face cu grasime proprie si pe langa ingrosarea propriu-zisa, cu aceasta veti castiga si in lungime.

   Pentru mai multe informatii, puteti sa ne scrieti pe adresa clinicii office@cosmedica.ro sau sa ne contactati telefonic pentru a va putea furniza toate detaliile dorite.

   Multumim

   Dr.Mihai Chertif

 193. Am 12,5 cm in lungime..cat mar costa operatia de marire a penisului?Cat creste penisul cu aproximatie?Si ce urmeaza dupa operatie,ce etape?

  • Buna ziua,

   Operatia de marire a penisului, asa cum se poate citi si pe site, consta in efectuarea a 2 proceduri in aceeasi interventie. Una de alungire prin dezinsertia ligamentului suspensor de pe osul pube si una de ingrosare prin recoltare si apoi injectare de grasime proprie. Atat procedura de alungire cat si cea de ingrosare vor alungi penisul, deoarece si cu injectarea de grasime se vor castiga 1-2 cm. Cat se poate castiga prin cea de alungire, e greu de spus, deoarece depinde cat de mare este insertia ligamentului suspensor pe osul pube. Sunt situatii in care acesta are o baza larga de insertie, si in acest fel se castiga destul de mult.
   Daca doriti sa stiti mai multe, puteti sa ne contactati pe adresa de contact de pe site office@cosmedica.ro si unul dintre medici va poate contacta pentru a va oferi toate detaliile.
   Pretul este afisat pe site la lista de preturi.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 194. De ce nu exista pe site-ul dumneavoastra poze cu operatii reusite, inainte si dupa, sa vad si eu macar o operatie reusita

  • Buna ziua,

   Multumim pentru intrebare.

   Avand in vedere legea CNA care prevede interzicerea postarii anumitor poze sau filme cu continut intim, sexual etc, nu avem voie sa postam asemenea poze pe site, care poate fi accesat de oricine, chiar si de copii.
   De obicei, pacientii care doresc o asemenea operatie si vor sa stie si sa vada cat mai multe, dupa ce li se ofera aceste date telefonic sau la consultatie, daca doresc, la sfarsitul consultatiei, pot sa vada pozele din galeria clinicii.(NOTA BENE: Doar cele la care nu se vede fata pacientilor)

   Din pacate nu se pot trimite poze pe mail, pentru ca acestea tin de confidentialitatea pe care clinica o ofera.

   Daca sunteti interesat, va asteptam la consultatie sau telefonic sa primiti detaliile dorite.

   Dr. Mihai Chertif

   • Buna ziua,am si eu întrebare !!Dup? opera?ia de m?rirea a penisului se mai face ceva sau r?mâne asa cu e dup? opera?ie (1-3cm) mai mare ,adic? mai trebuiesc folosite extensoare sau numai stiu ce fel de pompe,??

    • Buna ziua,

     Dupa procedura de alungire a penisului prin sectionarea ligamentului suspensor este foarte indicat sa se foloseasca greutati sau sa se urmeze un program de tractionari timp de aproximativ 6 luni pentru a impiedica retractia ligamentului si reinsertia pe osul pube.

     Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

     Multumim

     Dr. Mihai Chertif

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.