Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Liposuctia

Liposuctia este procedura care iti va sculpta corpul prin inlaturarea excesului de grasime de la nivelul abdomenului, feselor, bratelor, coapselor, obrajilor si gatului.

Operatie liposuctie

Cel mai important lucru pe care un pacient care apeleaza la liposuctie trebuie sa-l stie, este ca aceasta procedura nu este o alternativa la dieta si exercitii fizice, ci doar ajuta la eliminarea excesului de grasime din zonele in care dieta si sportul nu au reusit sa-l faca.

Candidatii ideali pentru acest gen de operatie sunt persoanele care au o greutate normala, piele elastica si zone cu exces de grasime.

Termenul de liposuctie este sinonim cu operatia de lipoaspiratie si lipoabsorbtie.

Nu exista o limita de varsta pentru aceasta interventie, dar de obicei persoanele in varsta nu au pielea elastica, asa ca acest aspect trebuie urmarit si verificat foarte bine, deoarece in aceste cazuri, o abdominoplastie singura sau combinata cu liposuctia, poate rezolva problema.

Descopera Tipurile de Liposcutie (1)

Liposuctia poate fi facuta prin mai multe tehnici, si anume:

 • tehnica tumescentei – in care chirurgul injecteaza in tesutul grasos o solutie speciala, care poate sa contina un anestezic si adrenalina, pentru controlul durerii si al hemostazei. Astfel, tesutul celular subcutanat este elevat prin intermediul acestei solutii de pe suprafata musculaturii, fapt ce va favoriza miscarile ansei pentru extragerea grasimii;
 • liposuctia asistata cu ultrasunete (UAL) prin care undele vor rupe legaturile dintre celulele grasoase, care astfel vor fi extrase mult mai usor. Aceasta metoda poate fi folosita in zone precum spatele sau zona pectorala la barbati, unde este nevoie de o precizie mult mai mare pentru extragerea grasimii;
 • liposuctia asistata laser – care presupune ghidarea undei laser de catre o canula speciala inserata in tesutul grasos care va topi cu mare precizie doar celulele grasoase, lasand zona curata si netraumatizata, proces care are o durata destul de mare datorita miscarilor lente care trebuie efectuate;
 • liposuctia asistata prin jet de apa (Liposcutia moderna) – care presupune o metoda tumescenta, adica de infiltrare a tesuturilor, diferenta intre aceasta si liposuctia clasica fiind faptul ca aceasta se foloseste de jetul de apa pentru a disloca celulele grasoase de restul tesuturilor, fara sa le distruga, si aspirandu-le in acelasi timp, de unde si denumirea de lipoaspirtie. Se poate efectua si in anestezie locala asociata cu o usoara sedare si grasimea ramanand intacta si separata automat de lichidul nefolositor, poate fi ulterior injectata pentru remodelare corporala.

Dupa operatia de lipoaspiratie pacientii primesc un corset special, care va preveni edemul post-interventional, si va ajuta la reasezarea tesuturilor. Acest corset poate fi purtat aproximativ 1 ½ luni. Se pot administra antibiotice pentru prevenirea unei posibile infectii.

marirea sanilor prin transfer de grasime proprie

Recomandarea clinicii COSMEDICA

Liposuctia asistata prin jet de apa (Body-Jet Water Assisted Liposuction) este o tehnica de ultima generatie, mini-invaziva, fara dureri, si cu vindecare foarte rapida, care va va transforma aspectul estetic asa cum ati visat.

Liposuctie cu jet de apa

Liposuctie cu jet de apa – lipoaspiratie

Body Jet Water Assisted Liposuction

Body Jet Water Assisted Liposuction

Clinica Cosmedica a renuntat la liposuctia clasica, liposuctia prin ultrasunete si cea prin laser, deoarece eficienta, costul, rezultatele postoperatorii, satisfactia pacientilor si studiile la nivel mondial sunt toate de partea liposuctiei asistata prin jet de apa: lipoaspiratia.

Numai la clinica COSMEDICA

Un nou standard in transferul de tesut adipos si contur corporal Liposuctia cu jet de apa la moda acum in SUA.

Operatie estetica liposuctie

Operatie estetica liposuctie

Body-Jet-Evo reprezinta a doua generatie a liposuctiei asistate cu jet de apa.

Liposuctia clasica are un dezavantaj major prin faptul ca este invaziva si dureroasa. Toate acestea se schimba prin procedura noua, care foloseste jetul de apa pentru a disloca grasimea, astfel tesuturile nu sunt traumatizate.

Cu ajutorul jetului de apa pulsatil grasimea poate fi separata de restul tesuturilor si aspirate in acelasi timp.

Datorita acestui sistem inovativ, Body-Jet-Evo este capabil sa ajusteze intensitatea jetului de apa in functie de necesitati fara ca pacientul sa simta durere, tesuturile adiacente raman intacte si recuperarea este de scurta durata. Astfel o putem considera o tehnica delicata de liposuctie.

Mai mult decat atat, efectul jetului de apa permite transferul grasimii cu multa usurinta dupa ce aceasta este prelucrata automat, drept urmare aceasta metoda este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai moderne tehnici de liposuctie pentru remodelarea corporala.

Liposuctia asistata prin jet de apa, accesibila pana nu demult doar vedetelor, este extrem de popular in SUA in momentul de fata, datorita unicitatii tehnicii folosite si a multiplelor avantaje pe care aceasta tehnica revolutionara le ofera.

Un alt avantaj extraordinar pe care Body Jet Evo il prezinta este capacitatea de a stoca grasimea chiar in timpul aspiratiei intr-un colector special, unde aceasta se filtreaza automat de detritusuri, ulei, sange si alti produsi nefolositori, ca apoi sa poata fi injectata la aceeasi persoana care doreste liposculptura, practic intr-un sistem inchis, fara ca aceasta sa ia contact cu aerul, prin aceasta scazand foarte mult complicatiile care pot aparea atunci cand grasimea este filtrata in spatiu deschis, prin metodele uzuale de decantare si filtrare.

METODA PREZINTA O VARIETATE DE AVANTAJE PENTRU PACIENT/A:

liposuctie corp femeie

Corp femeie modelat prin liposuctie

 • Reglarea presiunii si fluxului jetului de apa in functie de regiune, astfel se reduce riscul de vatamare a pielii, tesuturilor, nervilor, vaselor de sange;
 • Timpul operator este mult mai scurt in comparatie cu alte procedee;
 • Durere cu mult redusa;
 • Perioada de recuperare este mult redusa;
 • Rezultatele sunt imediate! Postoperator pielea dvs. va ramane neteda si intinsa fara a resimti durere sau a observa semnele inestetice ale invinetirii, tumefierii.

 

Liposuctie Pret:

Pretul unei liposuctii pe zone mici incepe de la 300 euro/zona si pentru abdomen complet si coapse (intern, anterior si extern) incepe de la 1200 euro cu toate facilitatile incluse(operatie, anestezie, cazare, tratamente si controale) pana la vindecare.

Pentru mai multe detalii, puteti studia si Liposuctia Abdominala.

Galerie imagini:

Liposuctia femei

Liposuctia femei

Liposuctia efecte femei

Efecte operatie liposuctie femei

Operatie chirugie estetica: liposuctie femei

Operatie chirugie estetica: liposuctie femei

operatii de liposuctie la femei

Operatii de liposuctie femei

barbati operatie liposuctie

Operatie liposuctie barbati

Operatie chirurgie plastica: liposuctie femei

Operatie chirurgie plastica: liposuctie femei

Liposuctia barbati operatie estetica

Imagini liposuctie barbati: inainte si dupa patru luni

liposuctie femeie

liposuctie femeie

liposuctie femeie operatie estetica

Liposuctie la femeie: imagine fata operatie

Liposuctie la femeie: imagine laterala operatie

Liposuctie la femeie: imagine laterala operatie

Imagini inainte de operatia de liposuctie la femeie:

liposuctie-fata-inainte

liposuctie femeie, imagine fata inainte

liposuctie femeie, imagine lateral

liposuctie femeie, imagine lateral

Imaginile dupa interventia estetica:

liposuctie femeie, imagine fata dupa operatie

liposuctie femeie, imagine fata dupa operatie

liposuctie femeie, imagine lateral inainte de operatie

liposuctie femeie, imagine lateral inainte de operatie

liposuctie doamne inainte: imagine spate

liposuctie doamne inainte: imagine spate

liposuctie doamne dupa operatie: imagine spate

liposuctie doamne dupa operatie: imagine spate

Inainte de liposuctie

Inainte de liposuctie

foto dupa operatia de liposuctie

foto dupa operatia de liposuctie

Imagini laterale inainte si dupa liposuctie:

liposuctie inainte

liposuctie inainte

liposuctie femeie dupa

liposuctie femeie dupa

 

221 Comentarii
 1. Buna, la cat timp dupa operatia se cezariana se poate efectua liposuctia abdominala in siguranta?
  Si ce se intampla cu excesul de piele? Se poate elimina cumva? Mentionez k burtica arata ciudat la operatie deoarece cade peste si din lateral arata k si cum ar fi taiat din ea .
  Va multumesc

  • Buna ziua dna Ana,

   Multumim pentru intrebarea dvs.

   In general recomandam ca orice operatie de remodelare a abdomenului sa fie efectuata in momentul in care cicatricea este maturata complet. Asta inseamna sa aiba culoarea alba. Doar asa putem fi siguri ca atat cicatrizarea de la nivelul pielii cat si cea din profunzime este finalizata deoarece o operatie de abdominoplastie combinata sau nu liposuctie si implicit cu intarirea musculaturii dreptilor abdominali poate sa fie facuta foarte jos pentru a inlatura totodata si cicatricea post-cezariana.
   Intotdeauna cautam ca cicatricea sa nu depaseasca linia lenjeriei intime deoarece in acest fel veti putea merge la plaja foarte increzatoare in abdomenul dvs. In ultima vreme avem din ce in ce mai multe paciente care vin pentru o revizie a siluetei si au o abdominoplastie efectuata in antecedente, cu o cicatricea foarte inalta care iese foarte mult peste linia de la bikini, oricat de sus ar fi purtati. Acest lucru nu este sub nici o forma acceptabil.

   Din mentiunea dvs, avand in vedere ca aveti piele in exces care cade peste lenjeria intima, cel mai probabil ca e nevoie de o abdominoplastie. Aceasta presupune inlaturarea excesului de piele si intarirea musculaturii abdominale. Daca aveti si un strat de grasime destul de mare la nivelul abdomenului superior, cel al flancurilor si al zonelor lombare, procedura se poate asocia cu liposuctia, pentru a oferi un rezultat excelent prin care aspectul abdomenului va fi modificat complet.

   Puteti vedea mai multe la http://www.cosmedica.ro/proceduri/chirurgia-estetica-a-siluetei/abdominoplastia/

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs ne puteti trimite un set de poze 1. din fata,profil, spate, fara lenjerie intima sau cu aceasta lasata cat mai jos in care sa includeti totul de la gat in jos, de la 1m distanta, pe un fundal mai inchis la culoare (perete/perdea) astfel incat sa se inteleaga cat mai bine legatura cu realitatea
   impreuna cu cateva date despre dvs (varsta, adresa,telefon de contact, inaltime, greutate, ocupatie, istoric de boli/tratamente/operatii/spitalizari/alergii etc) la office@cosmedica.ro si dupa ce vor fi evaluate veti primi un raspuns cu sugestia noastra. Daca va fi nevoie de o discutie mai ampla sau de anumite precizari speciale, puteti fi contactat/a de unul dintre medicii nostri chiar inainte de a veni la o consultatie pentru a fi cat mai bine informat/a cu privire la conditia dvs.
   Trebuie sa stiti ca pozele pot distorsiona intr-o oarecare masura realitatea, asa ca e bine sa intelegeti ca acestea doar pot sa ne orienteze cu privire la solicitarea dvs si astfel nu pot inlocui consultatia. Daca e nevoie de mentiuni cu privire la acest lucru, medicul vi le poate explica telefonic.

   Multumim

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176
   +40-753042234

 2. Buna ma numesc Laura si as dori sa stiu pretul unei liposuptii abdominale si injectarea unei parti din gr?simea extras? in dese cât si o liposuctie de coapse interioar?. Multumesc

  • Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru ca medicii nostri sa va poata oferi cat mai multe detalii despre situatia dvs particulara va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata,profil, spate, fara lenjerie intima sau cu aceasta lasata cat mai jos in care sa includeti totul de la gat in jos, de la 1m distanta, pe un fundal mai inchis la culoare (perete/perdea) astfel incat sa se inteleaga cat mai bine legatura cu realitatea impreuna cu cateva date despre dvs (varsta, adresa,telefon de contact, inaltime, greutate, ocupatie, istoric de boli/tratamente/operatii/spitalizari/alergii etc) la office@cosmedica.ro si dupa ce vor fi evaluate veti primi un raspuns cu sugestia noastra. Daca va fi nevoie de o discutie mai ampla sau de anumite precizari speciale, puteti fi contactat/a de unul dintre medicii nostri chiar inainte de a veni la o consultatie pentru a fi cat mai bine informat/a cu privire la conditia dvs.
   Trebuie sa stiti ca pozele pot distorsiona intr-o oarecare masura realitatea, asa ca e bine sa intelegeti ca acestea doar pot sa ne orienteze cu privire la solicitarea dvs si astfel nu pot inlocui consultatia. Daca e nevoie de mentiuni cu privire la acest lucru, medicul vi le poate explica telefonic.

   Multumim

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176
   +40-753042234

 3. Buna ziua! Ma numesc Delia Andreea si am 19 ani! M-ar interesa cat ar costa oliposuctie in zona abdominala, arpioare si la picioare! Multumesc

  • Buna ziua,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu regiunea abdomenului si a coapselor la office@cosmedica.ro , impreuna cu cateva date despre dvs (nume, varsta, adresa, inaltime, greutate, ocupatie, istoric de boli/tratamente/spitalizari/operatii/alergii) si dupa ce vor fi evaluate de medicii nostri veti primi un raspuns cu sugestia noastra.

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 4. Buna ziua!Numele meu este Ioana si Am 18 ani,m-ar interesa liposuctia abdominala si cea a aripioarelor,oare cat ar costa cele 2 interven?ii?

  • Buna ziua dna Ioana,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu regiunea abdomenului si a coapselor si dupa ce le evaluam vom reveni cu sugestia noastra.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 5. Buna seara,as dori o informa?ie despre liposuctie completa ,in special dupa o consulta?ie la ce diferenta de zile se poate face procedura si de ce analize ar fi nevoie .

  • Buna ziua dna Bledea,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Daca sunteti de departe si nu puteti veni foarte facil pentru o consultatie, ne puteti trimite un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu regiunea interesata insotita de solicitarea dvs si cateva date personale (varsta, adresa, inaltime si greutate, istoric de boli/spitalizari/operatii/alergii) si dupa ce le evaluam vom reveni cu sugestia noastra.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 6. Buna ziua

  Am 26 de ani, 1,75 cm, ?i 110 kg, ce opera?ie îmi recomanda?i ? Cât costa .!
  Mi-au ap?rut ?i ni?te vergeturi de un an de zile,
  Mul?umesc

  • Buna ziua dle George,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate impreuna cu solicitarea dvs si dupa ce le evaluam vom reveni cu sugestia noastra.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 7. Buna ziua ,in jurul genunchilor mi s-a depus grasime/celulita si aratra oribil…mai ales pe partea interioara a genunchiului (nu in spate ci in lateral) iar intre picioare la fel mi sa depus grasime ce operatie imi recomandati si cat costa.

  • Buna ziua dna Georgiana,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Raportat la solicitarea dvs, pentru mai multe detalii va rugam sa ne trimiteti cateva poze cat mai clare din fata si spate cu membrele inferioare departate usor pentru a vedea daca va pretati la procedura de liposuctie.
   In general cele 2 regiuni la fiecare membru inferior despre care aminteati nu ar trebui sa fie pe o suprafata asa mare, asa ca liposuctia cu jet de apa este o varianta foarate buna deoarece de cele mai multe ori putem folosi doar anestezie locala. In acest fel pacienta poate vedea in timp real diferenta si poate sa ne confirme cat de mult isi doreste sa se mai inlature.

   Pentru alte informatii, nu ezitati sa ne contactati.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-771227176

 8. Bun? seara cât costa o opera?ie la burt? pt scoaterea grasimii

  • Buna ziua dna Corina,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu regiunea abdomenului si dupa ce vor fi evaluate veti primi un raspuns de la unul dintre medicii nostri.

   Clinica Cosmedica
   +40-771227176

 9. Buna ziua. Mar interesa pretul pentru o liposuctie in zona abdomenului si soldurilor si cat dureaza inerventia.Va multumesc

  • Buna ziua dna Daniela,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu regiunea abdomenului si a coapselor si dupa ce vor fi evaluate veti primi un raspuns de la unul dintre medicii nostri.

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 10. Buna! este aceasta interventie dureroasa!?

  • Buna ziua dle Cristian,

   Tipul de liposuctie pe care il practicam in ultimii cel putin 5 ani la Cosmedica este cel asistat de jetul de apa, prin BodyJet Evo. Acesta ajuta prin faptul ca inaintarea canulei se face foarte usor, netraumatizand grasimea si tesuturile adiacente, pentru a nu crea vanatai si astfel durerea sa fie aproape inexistenta. Liposuctia este o procedura, nu este o operatie, asa ca durerea este foarte scazuta in intensitate, fiind ca si o usoara febra musculara sau chiar mai putin de atat.

   Daca sunteti interesat sa stiti mai multe, nu ezitati sa ne contactati

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-771227176

   • Buna vreau sa stiu daca executati si lipoliza?

    • Buna ziua dna Bianca,

     Daca vorbim de suprafete extinse, efectuam doar liposuctie.

     Multumim

     Clinica Cosmedica

 11. Buna ziua sunt interesata pentru zona bra?elor pre?ul si procedura !

  • Buna ziua dna Denisa,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si spate cu bratele intinse la 90 grade fata de torace si dupa ce le evaluam vom reveni cu sugestia noastra legata de liposuctia bratelor.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-771227176

 12. Buna am 131 kg si as vrea sa slabesc cat mai repede este k daca as face operatie .

  • Buna ziua dle Claudiu,

   Liposuctia este o procedura de remodelare corporala prin inlaturarea depozitelor adipoase redundante, care nu pot indepartate printr-o metoda de slabit sau prin efort fizic, nicidecum o procedura de slabit.
   Daca doriti sa slabiti, va recomand sa consultati un medic nutritionist.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica

 13. Buna ziua. Am 22 de ani, 1.68 inaltime si aproximativ 70 kg. As vrea sa fac liposuctie in zona coapselor si gambelor. As vrea sa stiu cat ar fii pretul si cat timp ar dura procedura deoarece lucrez si sa stiu cat timp as avea nevoie sa iau liber. Astept raspunsul d.voastra. Multumesc!

  • Buna ziua dna Simona,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii va recomand sa ne trimiteti un set de poze din fata, profil si spate in care sa includeti coapsele si gambele si dupa ce le evaluam o sa primiti sugestia noastra.
   E important sa vedem daca va pretati la procedura de liposuctie doar si la ce puteti sa va asteptati ulterior ca si rezultate.
   Depinde foarte mult ce fel de munca prestati deoarece e bine de stiut ca daca ar fi sa trebuiasca liposuctia si la nivelul gambelor, ar trebui sa aveti aproximativ 2 saptamani de repaus, cu posibilitatea de a sta cat mai mult intinsa si cu picioarele pe un plan mai elevat.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-753042234

 14. Buna ziua.Ma intereseaza cat timp dureaza recuperarea dupa aceasta operatie?? si cat timp ar trebuie purtat corsetul… Ca as dori aceasta operatie prin vara… dar nu stiu daca dupa o perioada anume ma pot afisa la soare. Multumesc

  • Buna ziua dna Ana,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Recuperarea dupa procedura de liposuctie depinde foarte mult de tehnica aleasa, de cantitatea de grasime inlaurata, timpul operator, zona sau zonele pe care se efectueaza si de pacient. Pentru mai multe detalii ar trebui sa ne trimiteti un set de poze din fata, profil si spate cu zona sau zonele de unde doriti sa scapati sa grasime. Corsetul in marea majoritate a cazurilor il recomandam a fi purtat pentru 4 saptamani continuu si ulterior 2 saptamani intermitent (12h/zi) daca ar fi nevoie. Aceste detalii se stabilesc la consultatie oricum.
   Post procedura de liposuctie puteti face plaja, dar e important ca zonele pe unde se va introduce canula, sa fie acoperite pentru a nu fi patrunse de razele solare.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   office@cosmedica.ro
   +40-753042234

 15. Bun? ziua ,am 42 de ani în?l?ime 169,?i 88 kg,as dori sa elimine din gr?sime abdominal? ?i lateral? ,unde as putea trimite ni?te fotografii ?,mul?umesc.

  • Buna ziua dle Avram,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Va recomand ca pozele sa fie cat mai clare , din fata, profil si spate cu regiunea abdominala. Puteti sa le trimiteti la office@cosmedica.ro

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-753042234

 16. Buna ziua!
  Ar fi posibila o liposuctie, completa, adica zona fetei si gatului,abdomen,brate,picioare,fese.
  Si daca este posibil, cat ar costa aproximativ? (avand in vedere ca nu sunt obeza, numa am grasime putin in exces) M-ar interesa o suma orientativa.

  • Buna ziua dna Marla,

   Pentru mai multe detalii ar trebui sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu abdomenul, coapsele, fesele si zona cervicala. Dupa ce le evaluam o sa revenim cu sugestia noastra legata de procedura si costuri.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

   • Bun? ma intereseaz? pre?ul pentru liposuctie coapse sold ?i picioare

    • Buna ziua dna Lucica,

     Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

     Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu abdomenul, coapsele si gambele. Dupa ce le evaluam o sa revenim cu sugestia noastra legata de procedura si costuri.

     Multumim

     Dr. Mihai Chertif
     Clinica Cosmedica
     +40-753042234

  • Buna ziua as dori si eu sa stiu daca pot dupa o operatie de micsorarea stomacului sami repar virgiturile si pielea lasata dupa ce voi da jos kg an plus si fese maini picioare tot ce este acumulat gras si virgituri si cat mar Costa aproximativ va multumesc

   • Buna ziua,

    Dupa ce efectuati operatia bariatrica, ar trebui sa asteptati pana chirurgul bariatru si medicul nutritionist va confirma ca ati ajuns la greutatea finala astfel incat in acel moment se poate evaluam starea tesuturilor moi care cel mai probabil vor necesita o corectie.

    Multumim

    Dr. Mihai Chertif

 17. Bun? seara,
  M-ar interesa o opera?ie de liposuctie,dar al?ptez.
  Exista posibilitatea de a alapta dup? trezirea din anestezie?
  Este compatibila cu al?ptarea??i inclusiv tratamentul post recuperator?
  O seara buna.

  • Buna ziua dna Alina,

   Multumim pentru interesul dvs legat de serviciile noastre.

   Recomandarea mea este sa asteptati pana terminati alaptatul complet si atunci, daca au trecut cel putin 9 luni de la nastere, puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu regiunea abdomenului si vom reveni cu sugestia noastra.

   Dr. Mihai Chertif

 18. Buna seara am 1,60 cm si 90kg intrebarea mea este cat costa sa trag din burta[untura]multumesc••??

  • Buna ziua,

   Pentru mai multe detalii va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu regiunea abdominala sa vedem in prima faza daca va pretati doar la procedura de liposuctie, si dupa ce le evaluam o sa revenim cu sugestia noastra legata de procedura.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 19. Casa crea sa salbesc sa solfuri sua sa FAC operative cat ma costa vreau urgente man saturato de grasimea asta te laso nr FB meu Lusiana mariano asta e FB meuva multumesc frumos ca nati in teles

  • Buna ziua,

   Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la office@cosmedica.ro , cale pe care ne puteti trimite mai multe poze cat mai clare din fata, profil si spate cu regiunea abdomenului.

   Dupa vizualizarea acestora, unul dintre medici va reveni cu sugestia necesara de tratament si ce presupune.

   Multumim

   Cosmedica

 20. Buna seara as dori sa stiu si eu cat mar costa operatia abdominala ramasa de la cezariana multumesc

  • Buna ziua,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu regiunea abdomenului si unul dintre medici va reveni cu explicatiile despre sugestia oferita.

   Multumim

   Clinica Cosmedica

  • 1200 30 august Sant programata pt liposuctie

 21. Buna ziua eu am probleme strict pe abdomen am incercat multe si fara rezultat asi dori sa stiu cat ar costa doar de pe bdomen va multumesc

  • Buna ziua,

   Pentru mai multe detalii ar trebui sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil si unul dintre medici va reveni cu sugestia despre procedura si costuri.

   Multumim

   Clinica Cosmedica

 22. Buna ziua,

  As dori sa imi spuneti daca efectuati liposuctie in zona gambelor ( zona tricepsului sural) si daca aceasta grasime poate fi transferata apoi in zona pometilor. Mentionez ca am un procent destul de mic de grasime corporala ( practic sportul), insa probabil din cauze genetice, singurele depozite de celule grasoase sunt acumulate exclusiv in zona gambelor… Pt 1,63 cm inaltime am 49 kg, si scaderea in greutate nu ma ajuta sa dau jos din aceasta zona orice as face, nici macar la 45 kg.
  Multumesc

  • Buna ziua dna Claudia,

   Solicitarea dvs poate fi efectuata, dar am avea nevoie in prima faza de un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu regiunea gambelor impreuna cu poze din fata,semi-profil si profil cu regiunea faciala. Unul dintre medici va reveni cu explicatiile necesare despre procedura ce presupune ea.

   Multumim

   Clinica Cosmedica

 23. Salut in 2 luni o sa implinesc varsta de 18 ani si as fi interesat de o liposuctie.Am recurs la aceasta alternativa deoarece:Am facut exercitii fizice adica am fost la sala o perioada foarte lunga si toate exercitile au dat roade mai putin in zona abdomenului si cea a pectoralilor!As dori ca aceasta procedura sa fie in acele zone as putea sti un pret aproximativ <

  • Buna ziua,

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu regiunea abdomenului si toracelui si unul dintre medici va reveni cu mai multe explicatii despre procedura si sugestia lui.

   Multumim

   Clinica Cosmedica

 24. Ma numesc viorica de la 45 de kg am ajuns la 67,68, grasimea se depune pe burta,spate as dori sa imi spuneti pretul cat ar costa va trimit si niste poze dar dupa ce imi luati grasimea se mai depune in zonele acelea as vrea sa stiu multumesc o seara frumoasa.

  • Buna ziua dna Viorica,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu regiunea abdominala si unul dintre medici va reveni cu sugestia noastra de tratament si ce presupune.

   Multumim

   Clinica Cosmedica

 25. Buna ziua. As vrea sa fac liposuc?ie…am 1.70 si 80 kg. Am probleme la solduri si burta.. As vrea sa stiu care sunt procedurile si cat ma costa! Multumesc anticipat

  • Buna ziua Alina,

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs, va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu regiunea abdomenului. Dupa ce le evaluam vom reveni cu mai multe explicatii despre sugestia noastra si costuri.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 26. Bun? ziua am un 1,56 ?i greutatea de 76 de kg am foarte mult la burta ?i la picioare ma intereseaz? ce opera?ie îmi trebuie ?i cât m? cost? mul?umesc.

  • Buna ziua dna Daniela,

   Multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre.

   Pentru mai multe detalii, va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu abdomenul si coapsele si vom reveni cu sugestia noastra. Puteti atasa si un nr de telefon in vedere unor explicatii telefonice mai practice si mai usor de inteles.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 27. Buna ziua! M-ar interesa cat costa o liposuc?ie totala (abdomen,fese,facial,spate,mâini).Multumesc!

  • Buna ziua,

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu regiunea abdomenului si apoi cu regiunea faciala.
   In principiu nu recoltam grasimea de pe fese, deoarece acest sediu este destinat pentru a fi imbunatatit cu grasime in cazul persoanelor de sex feminin. La fel si mainile.

   Dupa ce evaluam pozele vom reveni cu explicatiile necesare.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 28. Salut, am 26 ani si 55 kg, 164cm, as dori sa stiu daca pot face liposuctie sau trebuie sa am o anumita greutate.
  Multumesc

  • Buna ziua dna Cristina,

   Pentru a va putea oferi mai multe detalii despre situatia siluetei dvs, va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu regiunea abdomenului si eventual si a coapselor si vom reveni cu explicatiile despre ce va sugeram ca ar trebui facut.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 29. Buna ziua am 28 de ani sunt mama a doi copii m-ar interesa si pe mi e o liposuc?ie in zona soldurilor si a abdomenului eu cred ca la vârsta de 28 de ani sa ai 73kg nu este Ok imi pute?i spune va rog pre?ul va mul?umesc mult o zi buna

  • Buna ziua,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs, va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu regiunea abdomenului impreuna cu un nr de telefon pentru a va putea contacta.

   Dr. Mihai Chertif

   • Buna ziua m ar interesa cat costa liposuctia coastelor inferioare

    • Buna ziua dna Anamaria,

     Multumim pentru interesul legat de serciiile noastre.

     Pentru mai multe detalii despre situatia dvs, va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si spate cu regiunea coapselor (cred ca asta ati vrut sa scrieti de fapt) si vom reveni cu mai multe detalii.
     Daca era vorba de coastele inferioare, puteti sa faceti pozele la fel si vom vedea despre ce e vorba.

     Dr. Mihai Chertif

 30. Buna ziua! Am nascut si am ramas cu foarte multe vergeturi ..liposuctia m.ar ajuta?

  • Buna ziua dna Patricia,

   Daca in urma nasterii abdomenul prezinta vergeturi, dar mai multe decat atat pielea este flasca si are si un exces, cel mai probabil ca aveti nevoie de o procedura de liposuctie combinata cu una de miniabdominoplastie sau abdominoplastie extinsa.
   Pentru mai multe detalii corecte, va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu regiunea abdominala si vom reveni cu explicatiile necesare legat de sugestia noastra de tratament.

   Ideea e ca vergeturile nu pot fi tratate prin liposuctie, ci doar sa fie eliminate odata cu tesutul care poate fi inlaturat prin abdominoplastie.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 31. Buna ziua!
  As dori sa va intreb de la ce varsta este permisa liposuctia?
  De exemplu,cunosc o fetita de 13 ani,care ar dori tare mult sa faca o liposuctie la obraji.. Este permis?
  Multumesc frumos! ???????????????

  • Buna ziua,

   La varsta de 13 ani, o liposuctie la nivelul fetei nu se preteaza datorita faptului ca persoana la aceasta varsta nu si-a terminat cresterea. Pielea este foarte tonica, iar o cura de slabire readuce fata la o forma normala fara nici o problema.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 32. Buna sear.Ma interesa o lipoaspiratie si lipofilling la fese. Imi puteti spune un pret va rog? Multumesc

  • Buna ziua dna Ramona,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs, va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu regiunea abdomenului si feselor impreuna cu un nr de telefon pentru a putea fi contactata.

   Dr. Mihai Chertif

 33. Ma numesc Simona am doi copii si dupa a doua nastre am ramas cu abdomenul dezvoltat si cu vergeturi ce imi recomandati si pretul va rog

  • Buna ziua dna Simona,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru a va putea da mai multe detalii despre situatia dvs, va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu regiunea abdomenului impreuna cu un nr de telefon pentru a va putea contacta. In felul acesta veti intelege mult mai bine totul legat de sugestia noastra legat de ce se vede in poze.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 34. Buna seara,

  Ma numesc Andrei, am 34 de ani si in ultimii ani, din cauza regimului de viata si a multelor ore petrecute la birou m-am pricopsit cu o burta si ceva aripioare de care as vrea tare mult sa scap! As dori sa va vizitez pe 3 Mai daca se poate.
  Imi puteti spune programul din zilele respective si cum as putea sa fac o programare?
  Multumesc anticipat

  • Buna ziua dle Andrei,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii, anterior consultatiei, puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu regiunea abdomenului efectute de la 1,5m distanta impreuna cu un nr de telefon pentru a va putea contacta.

   Dr. Mihai Chertif

 35. Unde putem trimite pozele?adresa de mail?

 36. Buna seara! As dori sa stiu cat costa liposuctia pentru gambe ( de la genunchi in jos, fata si spate; am o depunere ciudata de grasime in fata picioarelor, deasupra gleznei)

  • Buna ziua,

   Pentru mai multe detalii, puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate si vom reveni cu sugestia noastra pentru liposuctie.

   Costul pentru liposuctia cu jet de apa la nivelul gambelor, este 2000 euro cu totul inclus (liposuctie, anestezie, cazare 1-2 zile, corset, pansamente, ingrijiri, tratamente, controale) pana la vindecare.

   Pentru alte detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 37. As dori sa stiu, daca a inceput glicemia sa creasca, (56) ani, pot sa mai fac o liposuctie la abdomen, si daca este posibil pretul si cat voi sta in spital. Multumesc

  • Buna ziua,

   Ar trebui sa vedem un bilant al glicemiei pe ultimele 3 luni, sub forma hemoglobinei glicozilate si sa faceti un consult de diabet-boli de nutritie pentru a primi acceptul de a face liposuctia.
   Daca glicemia este controlata foarte bine, liposuctia se poate face in conditii normale, daca nu e pe zone foarte extinse astfel incat procedura sa nu dureze foarte mult. In caz contrar, diabetul poate fi o cauza foarte importanta de complicatii dupa liposuctie.

   Pentru alte detalii, puteti sa ne trimiteti un set de poze din fata, profil si spate cu regiunea abdomenului ca sa vedem intai despre ce e vorba si daca doar liposuctia vi se preteaza fiindca aveti 56 de ani, varsta la care pielea nu mai are acelasi tonus.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 38. Buna ziua .M ar interesa si pe mine un pret aproximativ pentru lipoabsortie in zona membrelor inferioare _partea de sus interior si a abdomenului.multumesc frumos

  • Buna ziua,

   Pentru a va putea da mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu regiunea abdomenului si coapselor si un nr de telefon pentru a va putea contacta si explica aspectele necesare si costul.
   In principiu costul pentru aceste regiuni poate incepe de la 1800 euro.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 39. Buna seara,
  M-ar interesa o interventie in zona aripioarelor. Am
  Si putina burtica dar cea mai mare problema
  Ar fi aripioarele avand in vedere faptul ca
  Am o talie mica de 63, iar acestea deformeaza intregul
  Aspect al corpului fiind destul de voluminoase.
  Care
  Dintre metode ar fi cea mai putin dureroasa si costul
  Acesteia cat si de altfel perioada de recuperare.
  Multumesc

  • Buna ziua,

   Pentru a va putea oferi mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate in care sa includeti regiunea abdominala si coapsele, impreuna cu un nr de telefon pentru a va putea contacta si astfel sa va oferi explicatiile adiacente procedurii sugerate.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 40. Buna. Ma intereseaza costul aproximativ a unei liposuctii a zonei inferioare a coapselor (zona in care picioarele se freaca unul de altul). Va multumesc.

  • Buna ziua,

   Cel mai probabil consider ca va referiti la zona interna si superioara a genunchilor bilateral.
   Daca discutam doar de acele 2 zone de grasime, costul este de 300 euro cu totul inclus. Procedura se poate face cu anestezie locala, plecati in aceeasi zi acasa, si e nevoie sa purtati un corset care sa stranga zona, timp de aproximativ 1 luna.

   Pentru mai multe detalii, ne puteti trimite un set de poze din fata si spate cu picioarele apropiate si putin departate , impreuna cu un nr de telefon daca doriti sa va contactam.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 41. Buna seara! As dori stiu cat ma costa o liposuctie? Doar in partea abdominala. Dupa cele 2 nasteri am slabit cateva kilograme prin dieta si sport dar burta este intacta !Multumesc pentru amabilitate.

  • Buna ziua,

   Avand in vedere ca ati fost insarcinata si ulterior ati mai dat jos din kilograme, ar trebui sa vedem cum se prezinta pielea de la nivelul abdomenului. Daca pielea are tonus, liposuctia este o varianta foarte buna si viabila. Daca in urma liposuctiei putem confirma ca pielea o sa fie putin in exces datorita faptului ca ea se va intinde si totodata cadea, chiar cu un corset foarte strans, atunci e posibil sa trebuiasca si o procedura de plastie.

   Pentru a va putea confirma aceste detalii, va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu regiunea abdomenului si un nr de telefon unde va putem contacta.
   Costul unei liposuctii abdominale standard cu jet de apa , la nivelul abdomenului anterior este 1200 euro cu totul inclus. Din poze vom putea vedea daca e nevoie si de remodelarea flancurilor sau a regiunilor lombare.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 42. Bun?,am 18 ani si 1,70cm si 80 de kg,nu cred ca e normal,as dori sa stiu cat cost? o liposuc?ie la nivelul abdomenului,membrelor si fe?ei,astept un raspuns pe mail.

  • Buna ziua,

   Pentru a va putea oferi mai multe detalii va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate (abdomen si coapse) si fata si profil (fata) si vom reveni cu sugestia noastra.

   Liposuctia abdominala completa (care include flancurile si zonele lombare) are un cost de la 1500 euro in functie de pacient , cu totul inclus (liposuctie cu jet de apa, anestezie, cazare 1-3 zile, corset, pansamente, ingrijiri, controale ) pana la vindecare. Pentru coapse si fata va pot confirma doar dupa ce ne trimiteti pozele.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 43. Buna seara as dori si eu mai multe detalii legate de preturi.. am 18 ani , 1 65 inaltime si as dori schimbari in zona abdominala va rog

  • Buna ziua,

   Pentru a va putea da mai multe detalii despre regiunea abdominala , ar fi indicat sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate impreuna cu un nr de telefon pentru a va putea contacta ulterior. In felul acesta va fi mult mai usor de explicat toate aspectele procedurilor pe care vi le vom indica.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 44. buna ziua as dori sa fac o liposuctie abdominala si la picioare(solduri)doresc sa stiu un pret aproximativ,astept raspuns si la facebook calina muresan si aici ,am facut si citeva fotografii dar nu stiu unde sa le trimit la dumneavoastra pentru evaluare,

  • Buna ziua,

   Pentru a va putea spune mai multe , va rog sa trimiteti pozele la adresa de email office@cosmedica.ro impreuna cu un nr de telefon pentru a va putea contacta.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 45. Bun?, as dori sa îmi fac lipoaspiratie la gusa ?i as dori sa ?tiu dac? pot sa va trimit un set de poze sa îmi spune?i dac? se poate ?i cam ce pre? ar fi. As dori în luna ianuarie dac? se poate ?i as dori sa ?tiu dac? pot face programare ?i dac? e posibil într o zi sa se fac? tot adic? analizele consula?ia ?i lipoaspiratia momentan nu va scriu din România ?i as dori sa ?tiu ca sa v?d Cum ma pute?i programa ca sa vin pe data respectiva . Mul?umesc ?i sper sa îmi r?spunde?i .

  • Buna ziua,

   office@cosmedica.ro este mailul clinicii la care primim solicitarile. Incercati sa faceti pozele cat mai clar din fata si profil (stanga si dreapta) si dupa ce le vedem vom reveni cu sugestia noastra.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 46. Buna ziua. Am 1,64 cm si 70 kg. Am nascut prin cezariana acum 4 ani si am ramas cu o burta foarte mare de care nu stiu cum sa scap. Am devenit o persoana sedentara din cauza bolii pe care o am.Intrebarea mea este ce se poate face in cazul meu,avand distrofie musculara progresiva.Multumesc

  • Buna ziua,

   Pentru a va putea oferi mai multe detalii despre ce putem face, va recomand sa ne trimiteti un set de poze din fata, profil si spate cu regiunea abdominala si dupa ce le evaluam vom reveni cu sugestia noastra.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 47. Buna ziua! Ma numesc Adina! Am 26 de ani si toat? via?a am suferit de un mare complex:am gambele foarte groase! Men?ionez ca nu sunt grasa, am 1.68 si 58kg! M-ar interesa cat ar cost o astfel de opera?ie si care ar fi timpul de refacere! Sau Dvs ce mi-ati recomanda? Va multumesc

  • Buna ziua,

   Pentru situatia amintita de dvs, procedura mini-invaziva care poate rezolva in cea mai mare parte problema este liposuctia. Exista si tratamente non-invazive care pot reduce depozitele grasoase, dar de obicei acestea presupun mai multe sedinte care trebuie efectuate dupa un protocol stabilit.
   Pentru mai multe detalii, va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu gambele si dupa ce le evaluam vom reveni.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 48. A?i dori s? ?tiu cât costa o lipoabdomenoplastie?

  • Buna ziua,

   Pentru mai multe detalii, va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu regiunea abdominala ca sa vedem daca intr-adevar va incadrati la aceasta procedura.
   Costul unei lipoabdominoplastii standard incepe de la 4000 euro si poate ajunge pana la 5000 euro cu totul inclus (liposuctie, abdominoplastie, anestezie, cazare 4-5 zile, corset, pansamente, ingrijiri, tratamente, controale pana la vindecare) in functie de ce trebuie facut.
   Aceasta procedura presupune liposuctie cu jet de apa pentru a subtia tesutul cutaneo-adipos abdominal si apoi abdominoplastie extinsa cu umbilicopexie (repunerea ombilicului) si intarirea musculaturii abdominale.
   Doar pe baza pozelor vom putea confirma daca va incadrati pentru aceasta sau e nevoie de mai putin (lipoaminiabdominoplastie).

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 49. Buna ziua.. as.i dori sa stiu si eu cat ma costa sa fac o operatie de liposuctie in zona abdomenului, coapse?

  • Buna ziua,

   Pentru a va putea oferi mai multe detalii despre situatia dvs cel mai indicat ar fi sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate pentru a putea vedea despre ce e vorba.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 50. Buna ziua,imi spuneti,va rog,cat ma costa o liposuctie la nivelul bratelor?umar-cot?Multumesc

  • Buna ziua,

   In principiu, daca procedura de liposuctie vi se potriveste (pielea sa aiba tonusul necesar ca dupa aspiratia grasimii si folosirea corsetului sa se lipeasca de planul muscular si sa nu atarne), costul este 800 euro (liposuctie, corset special, cazare 1 zi,pansamente, ingrijiri, controale) pana la vindecare.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 51. Buna ziua,am 40 de ani,1.64m inaltime si 67kg.As dori sa stiu cat ar costa interventia de lipoaspiratie completa(abdomen,talie,spate si coapse)si injectarea grasimii in fese.As dori deasemenea sa stiu cat ar dura spitalizarea si de cate ori ar fi necesar sa ajung la control, si la ce intervale,avand in vedere ca locuiesc in Craiova.Deasemenea as dori sa imi spuneti daca in acelas timp (aceeasi zi )as putea face si un tratament pentru tratarea venectaziilor si care ar fi costul acestei interventii(mentionez ca am venectazii pe ambele membre inferioare preponderent la nivelul coapselor).Multumesc!

  • Buna ziua,

   Pentru a va putea oferi mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata , profil si spate cu regiunea abdomenului si coapselor impreuna cu un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta. In felul acesta lucrurile pot fi intelese si lamurite mult mai bine.
   In principiu daca vorbim de tratamentul venectaziilor, practicam injectarea de substante sclerozante, care se poate face pe perioada internarii.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 52. Buna ziua,va rog frumos imi puteti spune daca doar inbaia mare se face o astfel de operatie,si ce trebuie sa faci ca sa sti cat te costa operatia,doar trimit poze?

  • Buna ziua,

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs, va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu regiunea pentru care doriti liposuctie si unul dintre medici va reveni cu sugestia noastra pentru dvs.
   Clinica Cosmedica se afla doar in Baia Mare iar noi practicam acest gen de liposuctie.

   Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 53. Buna ziua! Am avut 145 de kg si am slabit 50 de kg prin sport si putina dieta. Acum m-am ingrasat din nou 20 de kg. Chiar daca fac sport si dieta sunt mereu la aceleasi kg. Urasc cel mai mult burta si bratele care sunt enorme.am 169cm si 120kg. As putea prin o operatie sa scap macar de grasimea din aceste puncte sau as putea sa scap de toata grasimea din corp,si cat m-ar costa? Multumesc anticipat.

  • Buna ziua,

   Puteti sa ne trimiteti un set de poze din fata, profil si spate si vom reveni cu sugestiile noastre legat de posibilitatile de rezolvare a problemei.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica

 54. Bun? ziua. Am sl?bit 34 de kg în aproximativ 8 luni,cu o dieta s?n?toas? si multe multe exerci?i fizice. Cu toate astea,pielea de la picioare este foarte foarte elastic?. Nu arata ca ?i piele l?sat? dup? p?rerea mea… O asemenea opera?ie ar putea s? îmi aduc? pielea la normal ?

  • Buna ziua,

   Pentru mai multe detalii va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare cu membrele inferioare, din fata, profil si spate si unul dintre medici o sa va raspunda dupa ce le evalueaza.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 55. Buna ziua. Am 60 de kilograme si 1.75 insa totusi corpul meu mai are nevoie de cateva modificari in zona abdominala ca sa fie totul perfect. Puteti estima un pret?

  • Buna ziua,

   Pentru a putea face o estimare legata de situatia dvs cel mai bine ar fi sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu regiunile la care faceti referire si unul dintre medici va reveni cu un raspuns cu sugestiile noastre.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 56. Bun? ziua. Am si eu o întrebare,o lipoabsorbtie total? impica brate ,burta ,coapse ,fese , cam ce pret ar avea o asemenea interven?ie , cit dureaz? recuperarea? ?in sa precizez c? am 169m si 95 kg si as dorii sa mai scap de grasimea in plus. Va multumesc anticipat si va rog o adresa de mail si un nr de tel. Ah am uitat am si o operatie de cezarian? cred ca nu împiedic? cu nimic operatia. Va mul?umesc si astept date de contact pt ca sa pot trimitr poze. Ave?i si in Timisoara cabinet? Adresa va rog.

  • Buna ziua,

   Clinica Cosmedica se afla doar in Baia Mare.

   Pentru a va da mai multe detalii despre situatia dvs si despre ce ar fi de facut, cel mai indicat ar fi sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, rpfil si spate cu regiunea abdomenului, bratele flectate din cot la 90 grade, coapse, si dupa ce le evaluam, revenim cu un raspuns.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 57. Buna ziua ! As vrea sa fac si eu o operatie de liposuctie , am slabit 30 si ceva de kg , si pielea nu are un aspect tocmai ok ,as vrea tare mult sa o fac. Mi-ati putea recomanda ceva ? Si cam ce pret . Va multumesc mult .

  • Buna ziua,

   De obicei dupa asemenea fenomene de pierdere in greutate ne aflam in situatia in care exista piele in exces, care trebuie inlaturata chirurgical. Aceasta procedura poarta numele de abdominoplastie.
   Pentru a va putea preciza ce ar trebui facut cel mai bine in situatia dvs, ar trebui sa ne trimiteti cateva poze cat mai clare din fata, profil si spate cu regiunea abdominala impreuna cu un nr de telefon unde unul dintre medici va poate contacta pentru a va oferi detaliile necesare.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 58. Buna seara ma numesc Ioana am 27 ani,am 1.67m si 75 kg,as dori si eu o liposuctie in zona abdomnenului!dar am vergeturi p burta si 2 operarii cezariane facut in urma unor chisturi!as dori sa stiu daca se opereaza pe vergeturi si pretul unei asemenea operatii
  Va multumesc

  • Buna ziua,

   Pentru a vedea daca sunteti fezabila pentru procedura de liposuctie doar, ar fi indicat sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul impreuna cu un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta.
   Vergeturile nu se trateaza prin operatie, exista tratamente dermato-cosmetice, dar ar trebui sa vedem in primul rand daca nu cumva pe langa excesul de grasime ar mai fi si un exces de piele, care in acest caz trebuie redus chirurgical, pentru a face abdomenul cat mai siluet posibil.

   Dupa ce evaluam pozele, o sa va sunam ca sa va putem explica ce e de facut si ce implica. Asa e cel mai usor.

   PS O sa va putem contacta doar maine sau începând cu data de 16.06

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 59. buna ziua , prin liposuctie dispare celulita? am slabit 20 de kg si as avea nevoie de o liposuctie la picioare de la genuncghi pana sus si la abdomen . imi puteti spune si un pret aproximativ?

  • Buna ziua,

   Prin liposuctie nu scapati de celulita.

   Daca doriti sa vedem daca sunteti fezabila si pentru ce mai bine, ati putea sa ne trimiteti un set de poze din fata, profil si spate cu regiunea abdomenului si coapselor impreuna cu un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta si sa va ofere detaliile necesare.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 60. Din comentarii am în?eles ca pt persoanele cu pielea moale ?i l?sat? e necesara abdominoplastia….care este diferenta de pre? intre abdominoplastie ?i liposuctie????i cat timp de repaus necesita,în situa?ia în care eu lucrez intr_un restaurant?? Dup? cat timp am voie sa conduc,?i cat de des se vine la control dup? opera?ie? În cazul meu fiind în tara doar 2saptamani???va mul?umesc.

  • Buna ziua,

   Diferenta intre liposuctie si abdominoplastie este mare. Prima este practic o procedura, nu o operatie, si semnifica aspiratia grasimii cu canule speciale sau prin alte metode, pielea ramanand pe loc, fiind lipita prin folosirea unui corset special. Abdominoplastia, seminifica inlaturarea unei felii de piele si grasime din abdomenul inferior; aceasta este o operatie in adevaratul sens al cuvantului, lasa o cicatrice, intareste musculatura abdominala, etc.
   Daca aveti piele si grasime in etajul inferior care sunt in exces si tesutul este flasc, atunci abdominoplastia sau mini-abdominoplastia intra in discutie, cu mentiunea ca de cele mai multe ori, pentru un abdomen cat mai siluet, cele 2 se pot combina. Prima data se face liposuctia si apoi abdominoplastia, in aceeasi timp operator.
   Recuperarea in cazul abdominoplastiei este cel putin 2 saptamani, iar la liposuctie este cateva zile. Nu aveti voie sa conduceti 1 saptamana, trebuie sa veniti la controale la 2-3 zile. Pe scurt, daca trebuie abdominoplastie sau lipoabdominoplastie, avand in vedere ca lucrati in restaurant, aveti nevoie de minim 2 saptamani de repaus, fara munca.

   Pentru a va putea oferi mai multe detalii, despre situatia dvs, cel mai indicat ar fi sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu regiunea abdominala impreuna cu un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 61. Bun? ziua as dori ?i eu o informa?ie îmi doresc sa fac ?i eu o liposuctie abdominala la ce pre? ar ajunge?va mul?umesc

  • Buna ziua,

   Cel mai indicat ar fi sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil pentru a putea aprecia daca sunteti fezabila pentru procedura de liposuctie, impreuna cu un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta. IN felul acesta veti putea primi toate informatiile despre procedura si tot ce implica aceasta.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 62. Buna ziua, ma numesc Mirela am 20 ani, 1,60 inaltime si 63kg. As dorii o lipoasporatie in zona inferioara a abdomenului. Cat ar costa aproximativ interventia? Unde v-as putea contacta? Multumesc.

  • Buna ziua,

   Pentru a va putea oferi cat mai multe detalii, cel mai bine ar fi sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu regiunea abdomenului impreuna cu un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta.

   In mod obisnuit, liposuctia cu jet de apa la nivelul abdomenului are un cost standard de 1200 euro cu totul inclus (liposuctie, anestezie, corset, cazare 1-3 zile, pansamente, ingrijiri, controale) pana la vindecare. Pentru zone mai mici costul se reduce in concordanta cu zona respective.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 63. Buna ziua, as dori si eu o liposuctie in zona gleznelor,cam care ar fi pretul? Precizez faptul ca sunt slaba dar am gleznele groase.

  Va multumesc!

  • Buna ziua,

   Va rog sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, spate si profil cu gambele in care sa includeti si coapsele pentru a vedea cum arata si vom raspunde cu sugestiile si recomandarile noastre despre procedura.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 64. Buna ziua,

  Numele meu este Alex, am 20 de ani, 185cm inaltime si ~130kg. Cresterea in greutate a avut loc rapid dupa operatia de apendicita (efectuata de mult timp), iar prin sport si dieta nu dau jos kilograme deloc.
  Ce imi puteti recomanda si cat ar costa?

  • Buna ziua,

   Ar trebui sa ne trimiteti cateva poze cat mai clare din fata si profil cu regiunea abdominala (daca la ea faceti referire) impreuna cu un nr de telefon pentru a putea fi contactat de unul dintre medici si a primi toate explicatiile referitoare la procedura care vi se potriveste.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 65. Buna ziua!..chiar daca sunt o persoana slaba, gleznele mele sunt foarte groase, tot timpul sunt intrebata daca sunt umflate si deja nu mi le mai suport!..vreau sa stiu daca se poate face liposuctie in zona gleznelor, de la cat incepe pretul si cat ar dura refacerea, in cazul in care se poate face!..multumesc

  • Buna ziua,

   Liposuctia la Clinica Cosmedica se face prin metoda jetului de apa (water jet assisted liposuction), care presupune o aspirare a grasimii printr-un procedeu putin traumatic.
   Pentru a va oferi cat mai multe detalii despre situatia dvs, cel mai indicat ar fi sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare cu gambele din fata, profil si spate si vom reveni cu toate informatiile necesare.

   In cazul in care ati fi fezabila pentru aceasta procedura, pretul ar fi in jur de 500 euro, iar perioada de recuperare pana la 15 zile.
   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

   Dr. Mihai Chertif

 66. Buna ziua..as dori sa fac o liposuctie in zona coapselor..abdomen si spate..am 53 ani si 59 kg..dar v-as ruga daca se poate cat mai repede…deoarece pe 3 iunie plec in concediu si as vrea sa fiu ok pana atunci..doar daca aveti timpul necesar….si un pret informativ daca se poate.Multumesc anticipat.

  • Buna ziua,

   Pentru a va putea da cat mai multe detalii despre situatia dvs, despre liposuctia pe care o efectuam noi, cat si daca va pretati la aceasta procedura, puteti sa ne trimiteti cateva poze cat mai clare din fata, profil si spate cu regiunea abdomenului si coapselor, impreuna cu un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta.
   In principiu, procedura se poate face in cel mai scurt timp daca totul este ok cu situatia dvs si cu analizele, dar trebuie sa stiti, ca dupa liposuctie, trebuie sa purtati un corset special timp de 4-6-8 saptamani, in functie de caz.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

   • Buna as dori si eu sa stiu cat costa o liposuctie si procedurile care trebuief?cutte …Va mul?umesc anticipat

    • Buna ziua,

     Depinde la ce fel de liposuctie faceti referire. Puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil si vom reveni cu un mail pentru a va explica ce se poate face, cum si costurile liposuctiei.

     Multumim

     Dr. Mihai Chertif

 67. Buna ziua numele meu este oana am 23ani ,1,63 inaltime si o greutate ce variaz? de la58 la 60kg.am dat nastere unui baietel acum 3 ani,m-ar interesa ceva pt
  A
  scapa de burta sau mai bine zis de pielea aia l?sat? pe burta.grasime nu prea am doar un pic.m-ar interesa si un pret si mai ales unde se face operatia.va multumesc.

  • Buna ziua,

   Daca vorbim de liposuctie, atunci ne referim doar la un exces destul de nesemnificativ de grasime, cu o piele care are un tonus foarte bun. Daca ne referim la o cantite mare de grasime si piele flasca, care atarna peste lenjeria intima, atunci ne raportam la o abdominoplastie, care inseamna si reductia tesutului cutaneo-grasos in exces. Aceasta la randul ei, poate fi combinata cu liposuctia, pentru un aspect estetic al abdomenului cat mai bun.

   Pentru a va putea da mai multe detalii despre situatia dvs, cel mai indicat ar fi sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie indoita la 45 de grade din profil, impreuna cu un nr de telefon la care unul dintre medici va poate contacta pentru a vi le oferi.
   Indiferent despre care procedura vorbim, sunt foarte multe de spus si cel mai facil este prin convorbire telefonica.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 68. Buna ziua,ma numesc Gabriel am 32 de ani 1.82 Si 90kg nu reusesc sa scap de grasimea din zona pieptului Si zona burti orice as face si sunt hotarat sa fac operaratie.nu locuiesc in Romania .cat dureaza interventia si recuperarea?

  • Buna ziua,

   Pentru a va putea oferi cat mai multe detalii despre situatia dvs si despre liposuctia cu jet de apa, va rugam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu regiunea toracica si cea abdominala impreuna cu un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta dupa ce le studiem.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 69. Daca am stimulator cardiac pot face interventia ?M-ar interesa si un cost ptr zona abdomen,coapse,talie ,fese si ce procedura se poate efectua in cazul meu.
  Multumesc frumos.

  • Buna ziua,

   Din pacate, chiar daca nu am vazut pozele cu situatia dvs din fata si profil, nu consideram ca liposuctia sa se poata face in siguranta in cazul unui stimulator cardiac, decat daca aveti un medic cardiolog care ar da unda verde operatiei dupa ce stam de vorba cu el si ii explicam ce ar fi sa facem, cat ar dura operatia, ce pierderi lichidiene ar implica, ce perioada de recuperare ar fi. etc

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 70. buna seara!!!am facut o operatie de liposuctie,abdomen complet,talie,genunchi.am o saptamana de la operatie,si piele mea e vanata rau de tooooottttt…deasupra zonei chilotului,foarte rau,si de san in jos pe lateral.am o mare intrebare ,va implor sa imi raspundeti:-e normal aceste vanati de culoare mov,si vor disparea complet complet???(traiesc cu frica ca voi ramane cu semne…)-alta intrebare-e normal ca bluggii pe care ii purtam inainte de operatie,sa nu ma mai incapa?ma uit in oglinda,si nu vad nici o diminuare a taliei,dimpotriva ma vad mai grasa ca inainte…..se va dezumfla corpul,in asa fel incat sa se vada liposuctia abdominala,si a taliei??dupa cat timp??va multumesc enorm..o seara buna,astept nerabdatoare raspunsul dvs

  • BUna ziua,

   Puteti sa ne trimiteti un set de poze si cateva date despre tipul de liposuctie, pentru a vedea despre ce e vorba. In mod normal aceste echimoze pot aparea si sa dureze pana la 3 saptamani daca suprafata de liposuctie a fost mare.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 71. buna ma numesc george am 33 de ani iar in urma cu un an am facut o operatie de transplant de ficat intrebarea este pot sa fac o operatie de liposuctie si daca da cand.va multunesc

  • Buna ziua,

   Pentru operatia de transplant de ficat ati avut cel mai probabil la nivel abdominal o incizie bi-sub-costala sau mediana prelungita, pentru a se putea deschide cavitatea larg si a se favoriza transplantul, ceea ce contraindica operatia de liposuctie, deoarece canula poate sa ajunga in interiorul abdomenului.

   Daca doriti mai multe informatii despre situatia particulara a dvs, puteti sa ne trimiteti un set de poze si vom reveni cu un raspuns mai detaliat.

   Dr. Mihai Chertif

 72. Buna as dori sa stiu cat ma costa o liposuctie in zona abdominala

  • Buna ziua,

   Pentru a va putea oferi mai multe detalii despre situatia dvs, cel mai indicat ar fi sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil pentru a vedea daca va incadrati pentru liposuctie standard, sau daca ar mai fi nevoie si de o procedura de plastie.
   In mod normal, o liposuctie abdominala standard, cu jet de apa este 1200 euro cu totul inclus (liposuctie, anestezie, cazare 1-2 zile in conditii standard (pentru cazare VIP- 1500 euro), servicii, ingrijiri, pansamente, tratamente, corset, controale) pana la vindecare.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 73. Buna ziua ! Am15 ani , 1,76 si 70 kg, vreau neaparat sa slabesc in abdomen, maini si picioare. Este necesara o liposuctie sau pot apela la altceva ?

  • Buna ziua,

   Consider ca la varsta dvs, cel mai indicat in prima instanta, ar fi sa tineti o dieta si sa faceti sport, deoarece este inca prematur sa ne gandim la o procedura de remodelare a siluetei.
   Pentru mai multe detalii, puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu abdomenul si coapsele pentru a vedea daca ati avea nevoie de liposuctie.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 74. Ma numesc Iuliana mariana.(surdomut?) Mia r?mas burta mult l?sat? in jos ,si sinii ,va rog CIT ma costa liposuc?ie abdominala si de Mic?orarea sinilor . Daca se poate pt m?rirea buzelor si CIT ma costa . Vamultumesc anticipat domul doctor Mihai .

  • Buna ziua,

   Cel mai indicat ar fi sa ne trimiteti cateva poze cat mai clare din fata si profil cu regiunea abdominala si a sanilor pentru a vedea daca sunteti fezabila doar pentru liposuctie abdominala, sau ar fi nevoie si de o procedura de plastie si la fel si pentru sani.
   Marirea buzelor are un cost de 150euro/seringa- Princess sau 200 euro/seringa- Juvederm Ultra 3.

   Pentru mai multe detalii legate despre operatiile mentionate sau despre marirea buzelor, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 75. Buna seara eu locuiesc in londra sI am dat nastere la 4 copilasi si sunt tare interesata dE o operati la burta Ca mia ramas burta Daca se poate sa mi spuneti cat costa si unde as putea face operatia va multumesc

  • Buna ziua,

   Multumim pentru mesaj.

   Pentru a va putea oferi cat mai multe detalii despre situatia dvs, cel mai indicat ar fi sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil pentru ca unul dintre medici sa va poata raspunde dupa ce le evalueaza, cu sugestiile noastre despre procedura, conditiile acesteia si pret.
   In principiu, sunt foarte multe de spus despre o asemenea operatie. De obicei, pentru o remodelare cat mai buna a abdomenului, liposuctia se completeaza cu abdominoplastie in acelasi timp operator daca exista exces de piele la nivelul abdomenului inferior. Aceasta procedura poarta numele de lipoabdominoplastie, si pentru aceasta, daca in discutie, am vrea sa va oferim cat mai multe detalii, pentru ca atunci cand veti veni din Londar, daca va veti hotari, sa stiti exact ce presupune.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

   • Buna ziua as fi foarte curioasa cat mar costa o liposuctie abdominala si o ridicare a feselor

    • Buna ziua,

     Pentru solicitarea dvs, va pot recomanda o marire si ridicare totodata a feselor cu grasime proprie.
     Procedura se inscrie in conceptul de medicina regenerativa care presupune imbunatatirea unei zone cu tesut propriu recoltat din alta parte.
     La Cosmedica aceasta presupune liposuctie cu jet de apa (water jet assisted liposuction), iar grasimea recoltata se aduna intr-un colector steril nu inainte de a trece printr-un filtru si apoi sa fie injectata la nivelul feselor in cazul dvs.

     Costurile unei astfel de proceduri sunt standard 1800 euro cu totul inclus (liposuctie, anestezie, lipofilling fese, cazare 2-3 zile, servicii, ingrijiri, pansamente, tratamente ,corset, controale ) pana la vindecare.

     Pentru mai multe detalii, daca sunteti interesata de serviciile noastre, puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate cu regiunea abdomenului, si s feselor , impreuna cu un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta si sa va ofere mult mai multe detalii.

     Multumim

     Dr. Mihai Chertif

 76. Buna ziua am 1,70 inaltime si 95 de kg,de la sarcina mi a ramas burta si picioarele destul de grase ptr varsta mea.As dori o liposuctie mar interesa pretul si daca burta va putea fi eliminata prin asta sau trebuie sa fac abdominoplatie.multumesc

  • Buna ziua,

   Pentru a se obtine o remodelare cat mai eficienta a siluetei, de cele mai multe ori este nevoie de o combinatie intre cele doua tehnici, recurgandu-se astfel la lipoabdominolastie, deoarece tesutul moale abdominal, trebuie intins, si subtiat.

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs, puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare cu abdomenul si coapsele, din fata si profil impreuna cu un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta dupa ce le evalueaza si sa va ofere explicatiile si sugestiile noastre ca tratament.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

   • Bun? seara.m? numesc georgiana am 27 ani …1,6 în?l?ime ?i momentan am 75kg .am n?scut acum 9 luni. .?i am r?mas cu ceva burtica ?i ceva col?cei.A.s dori sa fac o lipo.dar a.s dori sa ?tiu ?i pre?ul unei astfel de opera?ie.
    Va mul?umesc pentru timpul acordat.

    • Buna ziua,

     Pentru a va putea oferi cat mai multe detalii despre situatia dvs si daca ati fi un bun candidat doar pentru liposuctie, avand in vedere ca aveti putina burtica care s-a lasat, cel mai indicat ar fi sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil impreuna cu un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta. In felul acesta totul merge mult mai rapid si facil.

     Multumim

     Dr. Mihai Chertif

     • Va mul?umesc mult. ..O sa trimit câteva poze ?i daca se poate sa am ?i un r?spuns cu cât ar costa.
      men?ionez ca am 1,69..Am gre?it eu în postarea trecuta.
      Va mul?umesc ?i o seara pl?cuta.

     • Buna ziua,

      Dupa ce o sa primim pozele, vor fi analizate si veti primi un raspuns detaliat cu tot ce trebuie sa stiti despre aceasta procedura.

      Multumim

      Dr. Mihai Chertif

 77. Sunt interesata de liposuctia cu apa.Unde pot trimite poze ca sa-mi faceti un pret?

  • Buna ziua,

   Liposuctia cu jet de apa (water jet assisted liposuction) este o tehnica moderna, foarte cautata in USA datorita procedeului putin traumatic de aspiratie a grasimii. Procedura se efectueaza cu un kit special, care se ataseaza unor canule cu care se va face atat infiltratia cat si aspiratia tesutului grasos. Acest proces de infitratie continua a solutiei speciale care se foloseste la liposuctie, inlesneste inaintarea canulei prin tesutul adipos si astfel recuperarea este foarte rapida, cu dureri aproape inexistente.
   In plus, un mare avantaj al acestui procedeu il reprezinta posibilitatea depozitarii grasimii intr-un colector steril, special, nu inainte de a trece printr-un filtru, si de aici putand fi direct injectata la nivelul unui tesut unde se doreste o inbunatatire a aspectului. Acest proces se face intr-un spatiu total inchis, grasimea neluand contact cu mediul exterior, si de aici rata foarte scazuta de risc de infectii.

   Pentru mai multe detalii, puteti sa consultati si sectiunea Medicina Regenerativa

   Dr. Mihai Chertif

 78. Buna ziua,as dori sa ma informa?i despre liposuctia cu jet de apa pt mine,am 1,87 si 115 kg!as dori doar pe zona abdominala si putin p laterale!!va rog sa imi Spuneti pre?ul
  Si cat de repede as putea face operatia!va multumesc anticipat!!

  • Buna ziua,

   Pentru a va putea da cat mai multe detalii despre situatia dvs, despre procedura si pret , cel mai bine ar fi sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil, impreuna cu un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta. Este foarte important ca pentru procedura de liposuctie sa fiti un candidat bun, asta insemnand tesutul grasos subcutanat si pielea supraiacenta care nu trebuie sa fie in exces.

   Cel mai eficient este ca aceste detalii si discutii sa se desfasoare telefonic, deoarece prin email este foarte greu si anevoios, mai ales daca dvs doriti sa efectuati procedura cat mai rapid.

   Dr. Mihai Chertif

 79. Buna ziua.am o rugaminte,cat ma coasta operatia pentru abdomem si pulpe.am 160cm si 100de kg.va rog sa imi raspundeti.

  • Buna ziua,

   Pentru a va putea da cat mai multe detalii despre operatia de care aveti nevoie cat si despre pret, va rugam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu zona abdomenului si cea a gambelor (daca nu cumva va referetai la zona coapselor?) impreuna cu un nr de telefon, pentru ca un medic sa va poata contacta dupa ce le evalueaza.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 80. Buna ziua,
  Ma intereseaza procedura liposuctiei cu jet de apa pentru zona abdomenului, taliei (am nascut cu 4 ani in urma), ceea ce vreau sa stiu este daca procedura presupune taieturi sau incizii avand in vedere ca pielea mea este predispusa la generarea de cicatrici cheloide ( chiar taietura de la cezariana a generat o astfel de cicatrice) sau daca exista vreo tehnica aplicabila pentru evitarea aparitiei cicatricilor ?

  • Buna ziua,

   Pentru a putea evalua daca vi se potriveste procedura de liposuctie, avand in vedere ca ati nascut acum 4 ani, si a putea primi si stabili cat mai multe detalii despre aceasta, cel mai bine ar fi sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, spate si profil cu zona abdomenului, impreuna cu un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 81. Buna, am 21 de si 1,64 în?l?ime si 60 kg, as vrea sa-mi fac liposubtie in toat? zona taliei. Cat ma va costa interven?ia si care ii perioada de refacere si de internare?

  • Buna ziua,

   Liposuctia pe care o efectuam la Clinica Cosmedica este de 2 tipuri. Procedeul clasic, care este cerut tot mai putin si cel modern, care presupune liposuctie cu jet de apa prin procedeul Body Jet Evo cu Aqua- Shape, pe care l-am inceput primii in Romania.
   Liposuctia cu jet de apa este o tehnica moderna, care presupune jetul de apa stropit continuu in tesutul adipos, care ajuta la inaintarea canulei, lasand astfel foarte putine echimoze si umflaturi. Este un procedeu putin sau chiar non-traumatic, in functie de cantitatea de grasime si zona de unde este aspirata.

   O liposuctie abdominala standard cu jet de apa costa 1200 euro cu totul inclus (liposuctie, anestezie, cazare, corset, pansamente, ingrijiri, tratamente, controale) pana la vindecare.
   Daca doriti pe zone mai restranse, ar trebui sa ne trimiteti un set de poze ca sa vedem despre ce e vorba si un nr de telefon pentru a putea fi contacta de unul dintre medici.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 82. Bun? ziua.! Am 39 de ani 160cm ?i 67 de kg .am 3sarcini ?i am r?mas cu burta foarte mare .iar la al 3lea copil nu mai pot sa dau kg jos .tot timpul pân? sa nasc pe al 3lea aveam 50,maxim 53 kg.ce opera?ie sau liposuctie a? putea sa fac ?i cât m’ar costa?

  • Buna ziua,

   Legat de cerinta dvs, consideram ca va incadrati la programul chirurgia estetica a mamicii care la Clinica Cosmedica este foarte des cerut de doamnele care au nascut si care doresc remodelare corporala si nu numai.
   Din ce ati amintit ca va deranjeaza, probabil operatia care vi se potriveste ar fi , lipoabdominoplastia. Aceasta inseamna abdominoplastia combinata cu liposuctie. Liposuctia la Clinica Cosmedica se face prin tehnica cu jet de apa, water jet assisted liposuction. Este o tehnica moderna, care se bazeaza pe capacitatile apei de a proteja tesuturile prin dislocarea stratului de grasime, fapt care ajuta la inaintarea canulei. Acest procedeu este recunoscut ca fiind foarte putin traumatic sau netraumatic. In plus, ne ajuta foarte mult la procedeele care se bazeaza pe folosirea ulterioara a grasimii, concept cunoscut sub denumirea de medicina regenerativa. Grasimea se aduna intr-un colector steril, de unde este apoi injectata direct in tesutul care se doreste a fi imbunatatit, fara ca aceasta sa ia contact cu exteriorul, fara a mai trebui procesata in cazul volumelor mari sau foarte mari: fata, sani, maini, fese, etc.
   Pentru a va putea furniza cat mai multe detalii si informatii despre situatia dvs, cel mai bine ar fi sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare cu abdomenul dvs, din fata si profil , impreuna cu un nr de telefon pentru ca unul dintre medici poate lua legatura cu dvs.

   Pentru orice nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 83. Buna seara! A-si dori sa va intreb cat ar costa o operatie de liposuctie pt o burta care arata ca o sarcina in luna a sasea? Multumesc!

  • Buna ziua,

   Liposuctia la clinica Cosmedica se face cu jet de apa, dupa o tehnica moderna care este foarte ceruta in Statele Unite. Water jet assisted liposuction se face cu ajutorul jetului de apa care este stropit pe toata durata aspiratiei, asigurand canulei posibilitatea de a inainta usor prin tesutul adipos fara a leza tesuturile. Aceasta liposuctie este stiuta si recunoascuta ca fiind foarte putin sau chiar netraumatica.
   Este bine de inteles ca liposuctia este o metoda de remodelare corporala si nu una de slabit. Trebuie evaluata situatia generala si locala a fiecarei persoane care doreste acest gen de interventie. Pentru cei care au inca tonus al pielii si cantitatea de grasime nu este destul de mare pentru a necesita si extirparea unui tesut tegumentar o data cu ea, liposuctia este cea favorita. In cazul persoanelor la care expandarea tesutului tegumentar abdominal datorita excesului de grasime de-a lungul anilor este mare, iar dupa aspirarea grasimii exista riscul sa ramana piele in exces, se combina liposuctia cu abdominoplastia.
   Pentru a va putea oferi cat mai multe detalii despre starea si situatia dvs, cel mai bine ar fi sa ne trimiteti un set de poze sa vedem despre ce e vorba, impreuna cu un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 84. Buna ziua.V-as ruga frumos sa imi spuneti daca procedura se aplica si la pulpele picioarelor si pretul aproximativ.va multumesc anticipat

  • Buna ziua,

   Liposuctia la clinica Cosmedica se face prin procedeul modern, care poarta numele de Liposuctie asistata cu jet de apa (water assisted liposuction). Aceasta presupune infiltratie continua a jetului de apa care inlesneste astfel inaintarea canulei prin tesutul adipos asigurand o aspiratie non traumatica sau foarte putin traumatica.
   Liposuctia la nivelul gambelor are niste particularitati deoarece se face intr-o zona relativ compacta, stransa, unde infiltratia poate avea anumite implicatii daca lucrurile nu se examineaza cu atentie inainte.
   Pentru a va putea da mai multe detalii despre situatia dvs, cel mai bine ar fi sa ne trimiteti un set de poze si un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 85. Buna ziua.As vrea sa stiu daca se face liposuctie si la pulpele picioarelor.Indiferent cat as slabi,ele raman mereu mai groase.Puteti va rog sa imi dati si un pret aproximativ.Va multumesc anticipat

  • Buna ziua,

   Liposuctia la clinica Cosmedica se face prin procedeul modern, care poarta numele de Liposuctie asistata cu jet de apa (water assisted liposuction). Aceasta presupune infiltratie continua a jetului de apa care inlesneste astfel inaintarea canulei prin tesutul adipos asigurand o aspiratie non traumatica sau foarte putin traumatica.
   Liposuctia la nivelul gambelor are niste particularitati deoarece se face intr-o zona relativ compacta, stransa, unde infiltratia poate avea anumite implicatii daca lucrurile nu se examineaza cu atentie inainte.
   Pentru a va putea da mai multe detalii despre situatia dvs, cel mai bine ar fi sa ne trimiteti un set de poze si un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 86. Buna ziua,

  Ma numesc Bogdan si am 25 de ani, iar de la varsta de 17 ani a inceput sa mi se depuna grasime in zona tamplelor.
  Nu imi provoaca nici o durere sau alceva, dar ma incomodeaza din punct de vedere estetic.
  Mai jos am atasat linkurile de la niste poze luate dintr-un rezultat de la un compiuter tomograf.
  -http://postimg.org/gallery/1v4vxnqqc/383f86f4/
  As dori sa stiu daca se pot opera, sau se face liposuctie ?

  • Buna ziua,

   Multumim pentru mesaj.

   Legat de problema dvs, ar fi bine sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare impreuna cu un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta.

   Faptul ca aveti tesutul bine exprimat in acea zona trebuie vazut daca este grasime sau doar musculatura foarte bine dezvoltata, hipertonica. Din imaginile atasate pe acel link se vede ca exista un exces de tesut in zona temporala, dar ar trebui sa va examinam cu atentie inainte de a ne gandi ce este si ce trebuie facut.

   In principiu, daca este grasime in exces, ea se poate elimina prin liposuctie, sau mezoterapie fara ace.

   Va putem contacta telefonic dupa ce examinam pozele, pe care am vrea sa le faceti din fata atat cat sunteti relaxat cat si cand contractati musculatura maseterina( cand strangeti dintii).

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 87. Buna seara!
  Imi puteti spune va rog frumos daca se poate face liposuctie la gusa si pometi si care ar fi pretul.Multumesc

  • Buna ziua,

   Liposuctia la nivelul gatului sau a fetei se poate face atunci cand exista un exces de grasime considerabil, suparator, iar pielea trebuie sa aiba un tonus cat mai bun. La nivelul fetei este important de stiut si inteles ca in mod normal o data cu trecerea in varsta, una dintre cauzele care produc ridurile sau pielea cazuta este faptul ca ne pierdem din volum, care este reprezentat de cantitatea de grasime. Asadar, daca ne gandim la liposuctia de la nivelul fetei, aceasta trebuie facuta cu mare atentie iar volumul de grasime aspirata nu trebuie sa fie in cantitate mare. Trebuie evaluata starea pielii din regiunea de unde se aspira grasimea, deoarece daca aceasta este laxa si fara tonus, nu este indicata efectuarea liposuctiei.
   Lipoaspiratia de la nivelul gatului este urmata obligatoriu de purtarea unui corset vervical special timp de 1 luna continuu si ulterior 2 saptamani intermitent, ziua sau noaptea, la alegere.

   Pentru a va pjtea da cat mai multe detalii despre situatia dvs, cel mai bine ar fi sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil(regiunea gatului sa apara atat cand stati cu gatul intins cat si cand coborati barbia spre piept) impreuna cu un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta si sa va ofere aceste detalii si pretul final.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 88. Buna ziua. Dupa o cezariana de 2 ani am ramas cu burta lasata in jos si tot o data grasime pe ea. Se poate face o liposuctie si cat costa?

  • Buna ziua,

   Multumim pentru mesaj.

   Legat de situatia dvs, cel mai bine ar fi sa ne trimiteti niste poze cat mai clare din fata si profil, cateva date despre dvs(inaltime, greutate, probleme de sanatate in trecut sau in prezent tratate printr-un program medicamentos sau interventie chirurgicala, alergii cunoscute) si un nr de telefon unde unul dintre medici va poate contacta dupa ce studiaza pozele.

   Sunt cateva aspecte si detalii de lamurit, si cel mai usor le putem acoperi telefonic deoarece prin email este dificil si anevoios.

   De obicei, dupa nastere, daca exista un exces sau surplus la nivelul abdomenului inferior, sub-ombilical, acesta trebuie stabilit daca se poate rezolva prin liposuctie, abdominoplastie, mini-abdominoplastie sau lipo-abdominoplastie. Daca exista tonus al pielii, iar excesul nu este considerabil, ne putem gandi la o liposuctie cu purtarea corsetului mai mult timp decat pentru o liposuctie standard, dar daca exista un surplus important, rezultatul nu va iesi bine doar cu liposuctie, deoarece pielea va ramane fara grasime sub ea si va atarna, ceea ce este inacceptabil.

   Liposuctia la Clinica Cosmedica se face cu jet de apa, Water Jet Assisted Liposuction, care se bazeaza pe posibilitatea de a inlesni inaintarea canulei prin stratul de grasime foarte usor, astfel netraumatizand tesuturile. Dupa acest gen de lipoapiratie, nu apar echimoze, sufuziuni, pacientii isi revin foarte repede, durerile sunt aproape inexsitente. Canulele si tot echipamentul este de unica folosinta, iar in plus, un mare avantaj il prezinta posibilitatea colectarii grasimii si imediat a injectarii acesteia in tesutul dorit, intr-un sistem inchis, unde riscurile de infectie sunt foarte mici, deoarece grasimea nu ia contact cu aerul. Va invitam sa cititi mai multe la sectiunea http://www.cosmedica.ro/proceduri/chirurgia-estetica-a-siluetei/liposuctia/

   Asadar, adresa unde puteti trimite pozele este office@cosmedica.ro si sa nu uitati nr de telefon

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 89. Buna seara!

  Am rugamintea sa-mi spuneti daca exista vreun tratament chirurgical sau sub orice alta forma garantata, pentru eliminarea definitiva a petelor lasate de vitiligo. Mentionez ca ale mele sunt pe abdomen, sub brate, pe picioare – doar in partea de jos. In general, sunt pete concentrate, nu mici si dispersate. Sunt de cativa ani.

  Multumesc!

  • Buna ziua,

   Nu este indicat tratamentul chirurgical pentru eliminarea petelor de vitiligo deoarece aceasta afectiune este una medicala, dermatologica, si nu chirurgicala. Nu rezolvati nimic, deoarece petele vor continua sa apara in alta parte .
   Trebuie sa consultati un dermatolog cu experienta in tratamentul pentru vitiligo.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 90. Buna ziua,
  care este pretul pentru o liposuctie a abdomenului (partea inferioara)?
  Multumesc

  • Buna ziua,

   Multumim pentru mesaj.

   Va rugam sa ne trimiteti niste poze (din fata si profil) pentru a putea evalua zona despre care vorbiti cand va referiti la abdomenul inferior. Totodata, ar fi indicat sa ne adaugati si un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta si astfel sa primiti toate detaliile si sugestiile pentru procedura pe care o putem efectua.

   Liposuctia care se face la Cosmedica este pe baza de jet de apa, Water Jet Assisted Liposuction, o metoda revolutionara care se foloseste de jetul apa stropit continuu pentru a inlesni inaintarea canulei prin tesutul grasos. Aceasta prezinta si capacitatea de a stoca grasimea intr-un spatiu inchis care poate fi apoi folosita pentru imbunatatirea aspectului sanilor, feselor, fetei, mainilor etc, toate acestea insemnand chirurgie regenerativa.

   O liposuctie abdominala standard cu totul inclus(operatie, anestezie, cazare, servicii, facilitati, pansamente, controale, ingrijiri) pana la vindecare costa intre 1200-1500 euro, dar la dvs daca este vorba probabil doar de partea inferioara va fi mai putin.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

   Dr. Mihai Chertif

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 91. Buna ziua,am 25 de ani, 1.80m, si 91 kg,si m-ar interesa si pe mine cat m-ar costa o liposuctie abdominala si ce imi este recomandat,de altfel m-ar interesa cat m-ar costa si o abdominoplastie pentru liposuctie si elimiarea vergeturilor de pe solduri.Multumesc anticipat.

  • Buna ziua,

   Multumim pentru mesaj.

   Pentru a va putea da cat mai multe detalii despre ce va putem oferi si in cel fel, cel mai bine ar fi sa ne trimiteti niste poze cat mai clare (din fata, spate si profil) cu zona interesata, impreuna cu un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta si explica tot ce tine de procedura.

   Liposuctia care se practica in clinica Cosmedica este pe baza de jet de apa, Water Jet Assisted Liposuction, care este o metoda moderna si foarte mult ceruta in Statele Unite. Aceasta abordare ajuta pacientul deoarece tesutul este foarte putin traumatizat datorit jetului de apa care inlesneste mobilitatea canulei. Acesta mai prezinta si capacitatea de a stoca si folosi imediat la acelasi pacient grasimea recoltata astfel printr-un procedeu inchis cu mult mai putine complicatii.

   Abdominoplastia este procedura de inlaturarea a pielii si tesutului celular subcutanat in exces de la nivelul abdomenului.

   Va trebui sa stabilim din poze in prima faza si ulterior la consultatie daca veti avea nevoie doar de liposuctie sau si de abdominoplastie combinata cu liposuctia.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 92. Buna ziua, cat m-ar costa indepartarea cu laser a grasimii dintre picioare, am o greutate normala.Mulumesc

  • Buna ziua,

   Pentru a va putea da cat mai multe detalii despre ce s-ar putea face si care sunt costurile procedurii, cel mai bine ar fi sa ne trimiteti niste poze cat mai clare (din fata si din spate) cu zonele interesate, impreuna cu un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta. Sunt foarte multe de discutat si lamurit si in felul acesta veti intelege cel mai bine ce va putem oferi.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 93. In cazul ginocomastiei se poate rezolva doar cu liposuctie pentru a arata mai bine?

  • Buna ziua,

   Ginecomastia este o afectiune endocrina a glandei mamare la barbat si consta in hiperplazia si hipertrofia acesteia.
   Aceasta poate fi insotita si de adipomastie, care inseamna dezvoltarea in exces a tesutului grasos din jurul glandei mamare. Daca e sa ne referim la liposuctie, aceasta se face pentru adipomastie si nu pentru ginecomastie. Cand facem operatia de ginecomastie, facem prima data liposuctie ca sa eliminam cantitatea de grasime, dar daca glanda mamara este in exces, aceasta trebuie excizata chirurgical si apoi trimisa pentru examinare histopatologica. Locul unde se va face incizia depinde de gradul ginecomastiei.

   Asadar, daca adipomastia depaseste ginecomastia in cazul dvs, putem rezolva aceasta problema doar cu liposuctia. Pentru a putea certifica acest lucru aveti nevoie de o consultatie sau un set de poze cat mai clar (din fata si profil) pentru a vedea despre ce e vorba.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 94. Buna ziua .Daca as dorii liposuctie cu alpa in zona :abdomen si gambe …gr?simea fiind distribuit? la sâni ..cat m ar costa aceasta interven?ie ?Alta prob.ce as vrea sa o fac la Dvs :venele de pe picioare accentuate mai ales in zona gambelor ,pret?si CO2 laser ptr fatza ,gât ,piept.Pret?ptr toate am la dispozi?ie o luna de zile.Multumesc

 95. Buna ziua! as avea si eu o intrebare in legatura cu Liposuctie completa cu injectare grasime pentru marirea sanilor ,ce parti intra la liposuctia completa? multumesc

  • Buna ziua,

   Pentru marirea de sani cu grasime proprie, recoltarea se face prin liposuctie cu jet de apa (traumatizare cat mai putina a grasimii pe care urmeaza sa o injectam) de pe flancuri si abdomen. Grasimea se prelucreaza, se imbogateste cu celule stem (SVF) si dupa aceea se injecteaza. De obicei recoltam 1500 gr. grasime ca dupa prelucrare sa putem injecta cam 250 – 300 grame in fiecare san. Este bine ca injectarea sa se faca in doua – trei etape la distanta intre ele pentru ca injectarea unei cantitati mari de grasime intr-un singur timp duce la rezorbtia celulelor datorita presiunii tesuturilor din jur.

   Dr. C. Chertif

 96. In cazul liposuctiei cu jet de apa, se diminueaza si vergeturile ?

  • Buna ziua,

   Din pacate liposuctia cu jet de apa nu diminueaza si nici nu elimina vergeturile. Prin liposuctie se inlatura excesul de grasime din diferite zone ale corpului neavand nici un efect asupra vergeturilor care sunt niste leziuni ale pielii rezultate in urma ruperii fibrelor elastice. Pentru diminuarea vergeturilor recomand tratamentele cu laser, iar pentru eliminarea lor recomand abdominoplastia (in cazul in care aveti indicatie pentru astfel de interventie chirurgicala si vergeturile se afla in zona de tesut ce urmeaza a fi inlaturat prin abdominoplastie).

   Dr. C. Chertif

   • Buna Ma numesc Elena am 70 de kg si 168 analtime, am nascut, Acum 4 ani si am ramas cu o burta foarte mare dupa sarcina Ce operatie ami recomandatii si cat costa.

    • Buna ziua dna Elena,

     Multumim pentru mesaj.

     Pentru a va da cat mai multe detalii despre situatia dvs, cel mai bine ar fi sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si spate pentru a vedea cum se prezinta abdomenul. De obicei, daca este vorba de un exces de piele peste care se suprapune si un exces de piele (acel sort care coboara) atunci cea mai buna solutie este lipo-abdominoplastia, adica liposuctie si abdominoplastie in acelasi timp operator.

     Puteti sa adaugati pe langa poze si un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta pentru a va oferi cat mai multe detalii si raspunsuri la intrebarile dvs

     Dr. Mihai Chertif

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.