Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Brahioplastia

Brahioplastia – modelarea bratelor – lifting brate: operatie de chirurgie plastica si estetica la Clinica Cosmedica Baia Mare

Unul din semnele imbatranirii este si lasarea pielii si tesutului celular subcutanat de la nivelul bratelor. Acesta poate fi observat cand persoana ridica bratul la 90 grade fata de corp, moment in care se observa pielea care atarna.

chirurige estetica brate

Chirurige estetica de modelare brate

Muschii devin slabiti, hipotoni si excesul de grasime se depoziteaza sub piele. Acest fenomen poate aparea si la persoanele mai tinere datorita unei cure de slabire excesive.

In aceste cazuri, liposuctia poate oferi doar o solutie partiala, deoarece excesul de piele, daca exista, trebuie inlaturat chirurgical.

Contraindicatie au pacientele care au suferit o mastectomie cu limfadenectomie, care nu mai au vase limfatice si ganglioni capabili sa resoarba edemul post-interventional.

Interventia dureaza aproximativ doua ore pentru ambele brate, ea depinzand de excesul de piele care trebuie inlaturata.

Incizia se va face in zona interna a bratului pentru ca cicatricea sa fie cat mai putin vizibila.

Preferam anestezia generala pentru confortul pacientului, iar la sfarsitul operatiei daca este nevoie se va monta un tub de drenaj care va fi inofensiv, nederanjant si care se suprima dupa aproximativ 2-3 zile.

Datorita intinderii pielii restante, pacientul poate resimti o jena locala pentru o scurta perioada de timp care poate fi combatuta prin evitarea efortului fizic excesiv, anti-inflamatorii si anti-algice.

Majoritatea pacientilor nostri se intorc la munca dupa aproximativ o saptamana. Acestia ne transmit ca vad atat un efect cosmetic de invidiat cat si unul psihologic prin care operatia a redat increderea in ei insisi.

Tariful pentru acest tip de interventie incepe de la 800 de euro cu toate facilitatile incluse (cazare, masa, tratamente pana la vindecare). Doar in cadrul consultatiei se va stabili costul final al interventiei.

Galerie foto cu brate inainte si dupa operatia estetica:

chirurige estetica brate

Chirurige estetica brate

Brahioplastie: modelare brate

Brahioplastie: modelare brate

4 Comentarii
 1. Buna ziua! Dupa nastere am ramas cu foarte multe kilogram, plus dupa au tins sa se tot acumuleze ,momentan sunt intr-un proces de slabire deasemenea sunt plina de vergeturi , piele lasata dar prioritar sunt pt moment bratele .cat ar costa liftingul timpul de vindecare, procedura in sine? Multumesc

  • Buna ziua,

   Pentru mai multe detalii va recomand sa ne trimiteti cateva poze cat mai clare din fata si spate cu bratele dispuse la 90 grade fata de torace si vom reveni cu mai multe explicatii despre ce va vom sugera.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 2. Buna ziua ,ma numesc Dana am 1 metru70 si 70 de kg ,destul de mult desi ma chinui ft mult sa slabesc nu reusesc ,in ciuda faptului ca nu reusesc ma deranzeaza ft mult aspectul fizic ,ma deranjeaza ft rau burta felul in care arata la fel de mult si bratele sunt ft mari ,si de cate ori am slabit tot la fel imi raman bratele, si burta, sunt ft complexata mentionez am 24 de ani si toata viata am fost complexata de acest lucuru ,imi este rusine cu felul in care arat va rog spuneti mi si mie cat mar costa o astfel de interventie VA MULTUMESC

  • Buna ziua,

   Pentru a va putea da cat mai multe detalii despre situatia dvs, cel mai indicat ar fi sa ne trimiteti un set de poze cu bratele pe langa corp si situate la 90 grade fata de torace, impreuna cu un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta. Totodata, daca doriti ceva sugestii si despre abdomen, pozele sa fie facute din fata si profil.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.