Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Plastia coapselor

Aceasta este operatia omoloaga brahioplastiei, de la nivelul coapselor.

Plastia coapselor

Plastia coapselor

Plastia de coapsa presupune excizia pielii, a tesutului celular subcutanat de la nivelul zonei interne a coapsei si intarirea musculaturii de la acest nivel.

Remodelarea coapselor poate fi combinata cu ridicarea si marirea feselor, liposuctia, abdominioplastia si ridicarea si/sau marirea sanilor.

Clinica noastra prefera anestezia generala pentru confortul pacientului, iar la sfarsitul operatiei, daca este nevoie, se va monta un tub de drenaj care va fi inofensiv, nederanjant si care se suprima dupa aproximativ 2-3 zile.

Datorita intinderii pielii restante, pacientul operat poate resimti o jena locala pentru o scurta perioada de timp care poate fi combatuta prin evitarea efortului fizic excesiv, anti-inflamatorii si anti-algice.

Majoritatea pacientilor nostri se intorc la munca dupa aproximativ o saptamana.

Acestia ne transmit ca vad atat atat un efect cosmetic de invidiat cat si unul psihologic prin care operatia a redat increderea in ei insisi.

2 Comentarii
 1. M-ar interesa o operatie estetica la piciorul stang,pulpa sus,in urma unei operatii acum 30ani piciorul a fost in ghips dupa operatie timp de doua luni si muschiul mi-i s-a atrofiat.Ce pot face.Imi este rusine la plaja,toata lumea se uita ca la ….romanii.Multumesc.

  • Buna ziua,

   Pentru a va putea da mai multe detalii despre situatia dvs, va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, si spate cu coapsele si abdomenul din fata, profil si spate. In acest fel vom vedea de ce strat de grasime dispuneti deoarece procedura pe care o recomandam in aceste situatii este marirea gambei afectate prin injectare de grasime, in 2 sau 3 sedinte.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.