Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Rinoplastie – Remodelarea Nasului | Preturi, recomandari

rinoplastie pentru fractura de piramida nazala

rinoplastie pentru fractura de piramida nazala

Rinoplastia este o operatie de chirurgie estetica a nasului, care are rolul de da o forma si o marime nasului in echilibru si simetrie cu restul fetei.

Nu toti avem un nas perfect la nastere.

Totusi, cu progresele facute in chirurgia plastica, nasul poate fi adus la o forma aproape perfecta cu ajutorul unui chirurg talentat. Chirurgul va modifica unghiul dintre buza superioara si nas, va reduce sau creste marimea nasului, va remodela varful nasului sau va micsora narile.

Noutati pe blog

Rinoplastia prin operatie deschisa

In procedura de rinoplastie prin operatie deschisa, chirurgul va administra un sedative usor sau un anestezic local. Apoi, se va practica o incizie in jurul zonei columelare (zona care separa narile) si va reconstrui cartilajul intr-o forma noua si de dimensiuni diferite. Pentru a inchide incizia, se vor realiza suturi, si se va monta o atela pe nas in prima saptamana, pentru a stabiliza noua forma. Dupa retragerea inflamatiei locale, noua forma a nasului va putea fi vizibila. Totusi, in operatia deschisa, o mica cicatrice va fi vizibila pe partea de jos a nasului.

Procedura de rinoplastie inchisa

In rinoplastia prin operatie inchisa, o operatie de finete, inciziile se fac in interiorul narilor, fara a lasa cicatrici. Interventia este cea mai buna operatie atunci cand trebuie plasate implanturi artificiale, os sau cartilaj din alte zone ale corpului, pentru a furniza forma si sustinere pentru nas. Aceasta operatie poate fi realizata, cu acelasi succes, pentru a indeparta cartilaj sau os in exces.

Operatia de rinoplastie inchisa nu ofera insa aceeasi libertate de actiune chirurgului precum rinoplastia deschisa. Totusi, o mare parte dintre chirurgii experimentati recurg la aceasta interventie, pe care o considera o buna optiune.

Rinoplastia se poate efectua pentru scopuri estetice sau ca interventie reconstructiva, pentru a corecta defecte congenitale sau probleme de respiratie. Ea se poate realiza impreuna cu alte tehnici chirurgicale precum marirea obrajilor, pentru rezultate estetice mai bune.

Procedura poate creste sau micsora dimensiunile nasului, poate ingusta narile, schimba unghiul dintre nas si buza superioara si/sau schimba varful sau radacina nasului. De asemenea, pot fi corectate anumite probleme de respiratie.

Ce tip de spitalizare necesita chirurgia nasului?

Rinoplastia simpla se realizeaza de obicei in conditii de ambulator, sau in cabinetul chirurgului. Majoritatea procedurilor dureaza intre o ora si 2 ore, pacientul putandu-se intoarce la domiciliu imediat dupa operatia. Tehnicile complexe se pot realiza in cadrul unei spitalizari scurte.

Cum se realizeaza rinoplastia?

Rinoplastia implica remodelarea osului si cartilajului. In chirurgia nasului, medicul poate aborda zona din interiorul nasului, printr-o incizie in interiorul narilor („operatie inchisa”), sau din exterior, facand o mica incizie in interiorul tesutului care separa narile („operatie deschisa”).

Ea se poate realiza sub anestezie generala sau locala, in functie de optiunea pacientului si medicului.

Uneori, incizii mici, imperceptibile vizual, se realizeaza la nivelul zonei dintre nari (columela), in operatia deschisa. Aceasta se face prin separarea tesuturilor moi ale nasului de structurile de dedesupt, urmand remodelarea cartilajului si a osului care cauzeaza deformarile.

In anumite cazuri, chirurgul poate modela o bucata din cartilajul sau osul propriu pentru a intari si imbunatati structura nasului. Uneori, interventia se realizeaza pentru scopuri estetice (imbunatatirea zonelor din jurul narilor, spre exemplu), sau pentru a imbunatati respiratia si functia nazala.

In cazuri mai rare, un implant sintetic se poate plasa pentru a reconstrui nasul, atunci cand structura normala a osului sau cartilajului este slabita sau a suferit un traumatism sever. Materialele sintetice aloplastice se asociaza, adesea, cu complicatii pe termen lung de tipul migrarii sau desprinderii.

Ca alternativa, se pot folosi carilaje de la nivelul septului nasal, urechii sau coastelor.

Pentru a imbunatati functia respiratorie, se poate interveni printr-o septoplastie, cu sau fara modificari de aspect. Cartilajul extras poate fi folosit ca o grefa pentru ameliorarea aspectului si structurii osului.

Complicatii posibile

Reinterventia: desi rara, o a doua interventie poate fi necesara pentru a corecta deformari minore care apar in urma primei operatii;

Complicatii chirurgicale: in mod similar oricarei interventii chirurgicale, exista riscuri de tipul infectiei, reactiilor la anestezie, sangerarii nazale.

Spargerea vaselor de sange. Uneori, vasele mici de sange se pot sparge, cauzand mici pete rosii la suprafata nasului. Petele sunt de obicei mici ca suprafata, dar pot ramane permanente.

Cicatricile. In cazul operatiei deschise, exista posibilitatea cicatrizarii la nivelul bazei nasului.

Durata interventiei: Rinplastia dureaza aproximativ 2 ore.

Recuperarea. Recuperarea dupa rinoplastie dureaza in jur de 2 zile. Reluarea serviciului/scolii se poate face de obicei in cel mult o saptamana. Celelalte activitati obisnuite se reiau doar la indicatia chirurgului.

Efecte secundare pe termen scurt

Efectele secundare pe termen scurt pot fi:

 • sangerari mici, in primele zile;
 • senzatia de fata umflata;
 • dureri la nivelul nasului;
 • dureri de cap;
 • mentinerea atelei aplicate pe nas pentru a mentine noua forma, compresele nazale sau mici atele din plastic la nivelul narilor, pentru
 • stabilizarea septului;
 • inflamatia zonei din jurul ochilor si vanatai la acest nivel;
 • spargerea vaselor mici, cu aspect de pete rosii la suprafata pielii.

Rinoplastia etnica

Multe persoane de origine africana sau asiatica aleg aceasta interventie estetica.

Desi tehnicile si metodele utilizate la aceste operatii nu tin cont de rasa, exista anumite tendinte in functie de etnie.

Rinoplastia asiatica. Pacientii asiatici isi doresc, adeseori, un aspect mai ingust al nasului. Aceasta se poate face cu ajutorul unor suturi interne, odata cu spargerea, deplasarea sau relocarea oaselor, in scopul ingustarii zonei nazale sau formarea zonelor proeminente.

Pentru a largi un nas subtire, se pot utilize fracturile externe, prin care se utilizeaza fragmente osoase extrase din interior si relocate spre exterior.

Rinoplastia africana

O tendinta constatata la interventiile practicate la afro-americani este ingustarea narilor. Aceasta interventie presupune indepartarea unor zone de la baza narilor sau sectionarea zonelor de contact intre nas si fata. Varful nasului se poate reconstrui prin extragerea unor portiuni de cartilaj.

Rinoplastia de corectie

Rinoplastia de corectie este o operatie a nasului destinata corectarii unor rezultate nesatisfacatoare ale unei operatii anterioare. Ea se mai numeste si rinoplastie secundara sau tertiara.

Exista doua motivatii principale pentru practicarea unei rinoplastii secundare sau tertiare. Prima este pur estetica. Pacientul poate fi nemultumit de o operatie anterioara, partial sau in ansamblul ei, datorita noului aspect al nasului.

Spre exemplu, este posibil ca zona dorsala a nasului (“cocoasa”) sa fie micsorata prea putin sau prea mult. Un varf al nasului prea proeminent sau rotund poate fi abordat prea putin sau prea agresiv.

Nasul poate sa aiba un aspect prea strans, sau de “cioc de papagal”, sau de “nas de boxer” etc. Exista numeroase situatii in care pacientii pot fi nemultumiti de rezultatele estetice ale unei operatii anterioare.

Un alt motiv pentru interventia de corectie este functional.

O operatie initiala de chirurgie a nasului, practicata pentru imbunatatirea tulburarilor de respiratie, poate da rezultate nesatisfacatoare. Invers, o operatie initiala pentru motivatii estetice poate altera mecanismul normal al respiratiei (inspirul sau expirul), conducand astfel la dificultati de respiratie.

Rinoplastia secundara si, in special cea tertiara, sunt interventii de mare finete.

Acest fapt este evident in contextul in care, chiar la prima operatie, si chiar daca tesuturile sunt “neatinse”, este posibil ca rezultatul sa nu fie cel dorit.

Rinoplatie pret: 800 – 1500 euro, preturi in functie de complexitatea operatiei.

Galerie imagini operatii rinoplastie barbati si femei, imagini inainte si dupa operatia estetica:

rinoplastie femeie

operatie rinopslatie femeie, imagine fata

operatie rinoplastie lateral femeie

operatie rinoplastie femeie, imagine laterala

rinoplastie femeie imagine lateral

operatie rinoplastie femeie, imagine cap inclinat

rinoplastie barbat, imagine fata

rinoplastie barbat, imagine fata

rinoplastie barbat, imagine profil

rinoplastie barbat, imagine profil

operatie estetica rinoplastie barbat, imagine laterala

operatie estetica rinoplastie barbat, imagine laterala

tanara, rinoplastie imagine fata

tanara, rinoplastie imagine fata

tanara, rinoplastie imagine din profil

tanara, rinoplastie imagine din profil

tanara, rinoplastie imagine laterala

tanara, rinoplastie imagine laterala

operatie nas tanara, inainte si dupa

operatie nas tanara, inainte si dupa

operare nas femeie tanara, inainte si dupa

operare nas femeie tanara, inainte si dupa

operare nas femeie, inainte si dupa

operare nas femeie, inainte si dupa

doamna rinoplastie inainte

doamna rinoplastie inainte

doamna rinoplastie dupa

doamna rinoplastie dupa

estetica rinoplastie femeie inainte

estetica rinoplastie femeie inainte

estetica rinoplastie femeie dupa

estetica rinoplastie femeie dupa

estetica rinoplastie tanar inainte

estetica rinoplastie tanar inainte

rinoplastie tanar dupa operatie

rinoplastie tanar dupa operatie

operatie la nas imagine inainte, femeie

operatie la nas imagine inainte, femeie

operatie la nas, imagine dupa interventie

operatie la nas, imagine dupa interventie

imagine rinoplastie inainte

imagine rinoplastie inainte

imagine rinoplastie dupa

imagine rinoplastie dupa

rinoplastie doamne inainte

rinoplastie doamne inainte

rinoplastie doamne dupa

rinoplastie doamne dupa

rinoplastie fete inainte

rinoplastie fete inainte

rinoplastie fete dupa

rinoplastie fete dupa

dupa operatia la nas

dupa operatia la nas

inainte de operatia la nas

inainte de operatia la nas

208 Comentarii
 1. Bun? ziua. As dori sa îmi fac o opera?ie de rinoplastie ?i mar interesa ce pre? ar fi ?i dac? ave?i cabinet ?i în Târgu Mure?? Pot sa va trimit poze. Mul?umesc anticipat ?i a?tept un r?spuns

  • Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.
   Pentru ca medicii nostri sa va poata oferi cat mai multe detalii despre situatia dvs particulara va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, semi-profil, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) cu regiunea fetei, de la 1m distanta facute pe un fundal mai inchis la culoare (perdea, perete etc) impreuna cu cateva date despre dvs (varsta, adresa,telefon de contact, inaltime, greutate, ocupatie, istoric de boli/tratamente/operatii/spitalizari/alergii etc) la office@cosmedica.ro si dupa ce vor fi evaluate veti primi un raspuns cu sugestia noastra. Daca va fi nevoie de o discutie mai ampla sau de anumite precizari speciale, puteti fi contactat/a de unul dintre medicii nostri chiar inainte de a veni la o consultatie pentru a fi cat mai bine informat/a cu privire la conditia dvs.
   Trebuie sa stiti ca pozele pot distorsiona intr-o oarecare masura realitatea, asa ca e bine sa intelegeti ca acestea doar pot sa ne orienteze cu privire la solicitarea dvs si astfel nu pot inlocui consultatia. Daca e nevoie de mentiuni cu privire la acest lucru, medicul vi le poate explica telefonic.

   Clinica Cosmedica se afla doar in Baia Mare.

   Multumim

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176
   +40-753042234

 2. Buna ziua! Unde va pot trimite pozele?

  • Buna ziua dna Bianca,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs ne puteti trimite un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) si dupa ce vor fi evaluate veti primi un raspuns de la medicii nostri.

   Multumim

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-753042234

 3. buna ziua se poate modela cumva nasul fara operatie plastica?

  • Buna ziua dna Dana,

   Uneori sunt unele situatii in care daca pacientul nu prezinta o deformare asociata cu o componenta functionala, si care necesita doar un mic retus, exista posibilitatea de a injecta acid hialuronic sau grasime la un anumit nivel astfel incat lucrurile sa se simplifice semnificativ.

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs ne puteti trimite un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) si dupa ce vor fi evaluate veti primi un raspuns de la medicii nostri.

   Multumim

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-753042234

 4. Bunq ziua m-ar interesa cat ar costa operatia si c-at mar costa , unde va pot trimite pozele ??

  • Buna ziua dle Alexandru,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) si dupa ce vor fi evaluate veti primi un raspuns cu sugestia noastra.

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-753042234

 5. ?i eu as dori s?-mi fac opera?i la nas.va pot trimite poze

  • Buna ziua dle Burghelea,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) si dupa ce vor fi evaluate veti primi un email cu sugestia noastra.

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-753042234

 6. Buna ziua! Am trecut printr-o septoplastie acum un an si jumatate. Se poate efectua si o rinoplastie avand in vedere aceasta prima interventie? Exista riscuri mai mari sau eventual trebuie asteptat o perioada mai mare de timp? Multumesc!

  • Buna ziua dna Patricia,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru a va putea oferi mai multe detalii despre situatia dvs va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) si dupa ce vor fi evaluate de medicii nostri veti primi un raspuns cu sugestia noastra.

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 7. Buna ziua.sunt si eu interesata de sa ma operez de deviatie de sept si cu rinoplastie.o sa va trimit pozele

  • Buna ziua dna Georgiana,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Va rugam incercati ca pozele sa fie cat mai clare facute pe un fundal inchis la culoare (negru sau albastru) din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate).

   Clinica Cosmedica
   office@cosmedica.ro
   +40-753042234

 8. Buna seara,
  si eu as fi interesata de o operatie de rinoplastie.Ma intereseaza pretul si ce complicatii pot aparea.

  Va multumesc.

  • Buna ziua dna Mihaela,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, semi-profil, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) si dupa ce vor fi evaluate veti primi un raspuns cu sugestia noastra. Totodata sa mentionati va rugam si cerinta dvs raportata la ce va doriti.

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-753042234

   • Mar interesa ?i pe mine sa fac o modificare la nas ?i as vrea sa ?tiu cât m? ajunge

    • Buna ziua dle Nechita,

     Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

     Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) efectuate pe un fundal inchis la culoare si dupa ce vor fi evaluate veti putea primi un raspuns.

     Clinica Cosmedica
     Baia Mare
     +40-753042234

 9. Buna ziua. Sunt de parere ca nasul meu trebuie operat si ma intereseaza o cosultatie si pretul operatiei. Va rog sa îmi raspundeti cat mai rapid deoarece intentionez sa ma operez la începutul lunii August.

  • Buna ziua dna Valentina,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, semi-profil, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) si dupa ce vor fi evaluate veti primi un raspuns cu sugestia noastra. Totodata sa mentionati va rugam si cerinta dvs raportata la ce va doriti.

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-753042234

 10. Buna ziua, as vrea sa stiu cit ar costa o interventie pt rinoplastia nazala si cit dureza timpul de recuperaré?
  Eu lucrez cu publicul si nu vreau sa apar cu vanatai la fata.
  Multumesc!

  • Buna ziua dna Cristina,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) impreuna cu descrierea cat mai succinta a ceea ce va doriti de la operatie ca si rezultat si dupa ce le evaluam veti primi un raspuns cu sugestia noastra legata de procedura care o vom recomanda.
   Perioada necesara de recuperare este de 3-4 saptamani.

   Multumim

   Dr. C. Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-753042234

 11. Buna ziua! M-ar interesa o opera?ie de rinoplastie problema e ca in trecut am avut hepatita b si cand am n?scut am luat din spital bacteria stafilococul auriu . Întrebarea mea e mai pot face opera?ie de rinoplastie? Si la ce pre? m-ar ajunge mul?umesc .

  • Buna ziua dna Lorena,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) si dupa ce vor fi evaluate veti primi un raspuns. In mail, pe langa poze, va rugam sa specificati numele, ce va doriti in urma operatiei si afectiunile pe care le aveti sau le-ati avut in trecut.

   Clinica Cosmedica
   +40-753042234

 12. Buna ziua!

  Am 17 ani, dar peste 2 luni implinesc 18 ani si m-ar interesa o operatie de rinoplastie. Avand in vedere ca am observat de mai demult problema, m-am gandit ca la 18 ani ar fi ocazia potrivita de a o rezolva, dar cu toate acestea va cer sfatul 🙂 De asemenea vreau sa va intreb si despre suma unei astfel de operatii, dar din cate am inteles, totul depinde de complexitate.

  • Buna ziua Iulia,

   Pentru mai multe detalii despre situatia ta iti recomand sa ne trimiti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) la office@cosmedica.ro si dupa ce vor fi evaluate de dr. C. Chertif vei primi un raspuns cu ce ar trebui facut.

   Multumim

   Clinica Cosmedica
   +40-753042234

 13. Buna seara !
  Eu am aproape 15 ani si m-ar interesa foarte tare acesta rinoplastie. Este posibila operatia chiar daca nu am 18 ani ? Multumesc !

  • Buna ziua dna Anton,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Avand in vedere ca aveti 15 ani doar, va recomand sa asteptati pana in jurul varstei de 19-20 ani pentru a putea efectua operatia de rinoplastie deoarece inca nu v-ati definitivat cresterea si nu e indicat la aceasta varsta.

   Multumim

   Dr. C. Chertif

 14. Sault.cit ma costa sami fac nasul mai mic

  • Buna ziua dle Sergiu,

   Multumim pentru interesul dvs legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate), iar dupa ce le evaluam vom reveni cu sugestia noastra.

   Dr. C. Chertif
   Clinica Cosmedica
   office@cosmedica.ro
   +40-753042234

 15. Buna ziua, am 19 ani,m-ar interesa o operatie de rinoplastie, am nasul foarte mare, pe ce mail trebuie sa trimit pozele?

  • Buna ziua dle Robert,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) pentru a vedea cum se prezinta starea nasului. Dupa ce le evaluam veti primi un raspuns cu sugestia noastra.

   Multumim

   Dr. C. Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-753042234

 16. Buna ziua.
  Am 33 ani si am o problema, am nasul stramb catre stanga. as dori cam cat ar costa o operatie pentru indreptarea lui.
  Va multumesc.

  • Buna ziua dle Catalin,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) cu regiunea faciala si dupa ce le evaluam vom reveni cu sugestia de tratament.

   Dr. C. Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-753042234

   • Buna seara..am si eu o intrebare m.ar interesa un pret pentru o rinoplastie?am nasul destul de mare si sunt foarte complexata din cauza asta!va rog un raspun!

    • Buna ziua dna Claudia,

     Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

     Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) pentru a vedea cum se prezinta starea nasului.

     Multumim

     Dr. C. Chertif
     Clinica Cosmedica
     +40-753042234

 17. Buna ziua, am o problema foarte mare cu nasul, am devia?ie de sept ?i nasul foarte mare. As vrea sa ma operez deoarece nu pot respira cum trebuie. Cum as putea afla costurile ?i dac? se poate face ceva. Va rog frumos a?tept un r?spuns.

  Va mul?umesc

  • Buna ziua dle Samuel,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) si vom reveni cu sugestia noastra legata de tratament si ce implica.

   Multumim

   Dr. C. Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-753042234

 18. Bun? ziua am ?i eu o nemul?umire cu nasul meu este cam gros la vârf ?i a-?i dori o sub?iere sper ca zic corect unde pot trimite pozele ?

  • Buna ziua dle Bogdan,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) si dupa ce le evaluam vom reveni cu sugestia noastra de tratament.

   Multumim

   Dr. C. Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-753042234

 19. Buna ziua . Am devia?ie de sept si nasul foarte mare si deformat . Am 20 de ani si am acest complex înc? din copil?rie . Întrebarea mea este daca primesc ajutor ceva de la casa de asigur?ri sau daca pot pl?ti macar in rate opera?ia . Imi doresc sa fac asta de mult si simt ca nu mai pot amâna asta . Cum fac sa iau leg?tura cu clinica sau cum
  Fac sa trimit poze ca am vazut ca asta r?spunde?i la toata lumea . Unde le trimit cum se procedeaz? ?

  • Buna ziua dna Raluca,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru inceput ar fi nevoie sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) impreuna cu ce va doriti de la operatie, iar ulterior dupa ce vom evalua pozele, veti primi un raspuns de la medicul nostru specializat in rinoplastie, cu sugestia sa.
   CAS nu acopera astfel de operatii deoarece sunt considerate estetice. O solutie cu ratele ar fi un credit bancar.

   Multumim

   Clinica Cosmedica

 20. Buna ziua!M ar interesa pretul unei rinoplastii . Ma puteti ajuta ?

  • Buna ziua dna Mihaela,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru inceput ar fi nevoie sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) impreuna cu ce va doriti de la operatie, iar ulterior dupa ce vom evalua pozele, veti primi un raspuns de la medicul nostru specializat in rinoplastie, cu sugestia sa.

   Multumim

   Clinica Cosmedica

   • Buna ziua. Cat costa operatia de devia?ie de sept?

    • Buna ziua dna Nicoleta,

     Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

     Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) pentru a vedea cum se prezinta starea nasului, si sa ne precizati daca doriti o procedura estetica, sau doar functionala.

     Multumim

     Dr. C. Chertif
     Clinica Cosmedica
     +40-753042234

 21. Buna! Vreau sa stiu in decursul la cate zile..voi face „consultatiile,controalele, etc ” bine inteles si operatia! Nu sunt din zona voastra si sunt foarte interesat de operatiie! Va multumesc , astept un raspuns .

  • Buna ziua,

   Pentru inceput ar fi nevoie sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) impreuna cu ce va doriti de la operatie, iar ulterior dupa ce vom evalua pozele, veti primi un raspuns de la medicul nostru specializat in rinoplastie, cu sugestia sa.

   Multumim

   Clinica Cosmedica

 22. Buna,am nasu cam mare si narile .Tot timpu am fost compexat si nu avut incredere in mine din acest motiv.Am nevoie de o operatie .Daca se poate sa-,mi spuneti ce fel de operatie inchisa sau deschisa si daca forma nasului se va face dups niste masuratori sa fie simetrica cu circumferinta fetei .Sau cum se procedeaza se face o simulare pe calculator cu actualul si viitorul nas ? O sa va trimit un seg de poze pe adresa d-voadtra.Multumesc frumos si un an nou si plin de impliniri.

  • Buna ziua dle Popa,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre si va dorim si noi un An Nou 2017 cu sanatate si bucurii!

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate), iar dupa ce le evaluam vom reveni cu sugestia noastra de tratament.

   Multumim

   Dr. C. Chertif

 23. Bun? ziua. Am nevoie de rinoplastie cât mai curând as putea spune pt ca sunt mai mult decat complexata din cauza poreclelor, glumelor etc.. întrebarile mele sunt: trebuie sa operez neap?rat ?i devia?ia de sept ? (Nasul meu e doar f mare, dar un doctor mi-a spus o data ca toat? lumea are devia?ie de sept,cât de mica) …?i , cât costa o rinoplastie? Se poate pl?ti opera?ia ?i în rate?
  Mul?umesc, a?tept un r?spuns .

  • Buna ziua dna Gabriela,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) si vom reveni cu sugestia noastra despre tehnica de rinoplastie pe care o vom recomanda.

   Multumim

   Dr. C. Chertif

 24. Buna ziua, am si eu o intrebare in disperare! Am avut nasul mare m.am operat anul trecut, totul a decurc ok, ‘i s.a spus de l inceput ca nu se va putea rezolva totul dintr.o singura operatie am revenit la un an pentru a doua rinoplastie in care urma sa mi se ia doar din varvul nasului si un pic narile! La o zi dupa operatie am facut o usoara hemoragie am mers la doctorul ce m.a operat si a hotarat sa imi dea aceme mese jos, care normal trebuia sa le scot la 3 zile! La 2 zile dupa ce mi.a scos mesele am dat bandajul jos ramanand doar cu mulajul din ghipsul ala pe fata dar am constatat ca nasul meu nu e egal, adica o nara este normal putin inflamata dar una este turtita cumva cat se vede in oglinga pana la ghips! Vreau sa va rog sa imi spuneti o parere sa stiu la ce sa ma astept pe mai departe! ?? Ce se intampla? Nu mi.a reusit operatia? Care ar fi cauzele? Sau e doar inflmat si o sa revina la normal?? Multumesc

  • Buna ziua dna Oana,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru a va putea oferi mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze preoperatorii, postoperatorii dupa prima interventie si acum dupa a 2-a pentru a vedea despre ce e vorba, la office@cosmedica.ro

   Multumim

   Dr. C. Chertif

 25. Am fost implicat în ni?te b?t?i acum câ?iva ani ?i am nasul strâmb..vreau s? rezolv odat? acest lucru, m? pute?i ajuta?

  • Buna ziua dle Alex,

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) si vom reveni cu sugestia noastra.

   Multumim

   Dr. C. Chertif

 26. buna ziua cat costa o remoterale pentru un nas mai maricel

  • Buna ziua,

   Pentru mai multe detalii va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) si vom reveni cu sugestia noastra despre tipul de rinoplastie propusa.

   Multumim

   Dr. C. Chertif

   • cum pot face legatura cu dumneavoastra sunt din Moldova……as vrea mult sa-mi schimb forma nasului……

    • Buna ziua dna Valentina,

     Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti la office@cosmedica.ro un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) si vom reveni cu sugestia necesara legata de operatia de rinoplastie.

     Multumim

     Dr. C. Chertif

 27. Buna seara ,la ce vârsta po?i face opera?ie la nas ?

  • Buna ziua,

   Recomandarea noastra pentru efectuarea operatiei de rinoplastie este incepand cu varsta de 20 ani deoarece la aceasta varsta cresterea tesuturilor, mai ales la o femeie, s-a definitivat.

   Dr. C. Chertif

 28. Buna ziua!
  In anul 2009, am fost operata de deviatie de sept, iar dupa refacere, nasul meu nu a mai avut forma de dinainte (drept si subtire). Varful nasului s-a rotunjit vizibil,este foarte flexibil,usor stramb si s-a latit.
  Va rog, spuneti-mi ce trebuie sa fac!
  Multumesc!

  • Buna ziua dna Mihaela,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru a va putea spune mai multe va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) cu starea actuala si daca aveti poze din aceleasi incidente cu starea preoperatorie.
   In plus, va rugam sa mentionati daca operatia a fost facuta de un chirurg plastic sau un orl-ist.

   Multumim

   Dr. C. Chertif

 29. As dorii neap?rat aceasta rinoplastie!! M.am saturat de foarte multe jigniri..?i insulte aduse la adresa mea. M? simt groaznic!Am 16ani , va rog, nu.mi spune?i ca trebuie sa a?tept pana la vârsta de 18 ani, ca nu mai pot sa suport????.

  • Buna ziua,

   E nevoie sa aveti peste 18 ani pentru a efectua corect o rinoplastie deoarece la aceasta varsta cresterea tesuturilor nu s-a incheiat.

   Dr. C. Chertif

 30. Buna ziua! Am nasul cu varful bulbos, cat de complexa este operatia si care ar fi pretul acesteia? Multimumesc!

  • Buna ziua,

   Pentru mai multe detalii ar trebui sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate pentru evidentierea septului si columelei) si vom reveni cu sugestia noastra ca si tehnica de rinoplastie.
   Daca doar varful va deranjeaza, in principiu e nevoie de o rinoplastie deschisa prin care sa se poata aborda cartilajele alare si cele laterale pentru a se putea schimba latimea varfului.

   Dr. C. Chertif

   • Buna ziua . Luna viitoare vin in tara si as dori si eu deasemenea o operatie nazala 🙂 as probleme cu sinusurile si plus de asta este si inestetic . Osul de la baza nasului este foarte cocosat daca pot spune asa. P adresa de email eventual un nr de contact se poate

    • Buna ziua,

     Ne puteti contacta pe adresa office@cosmedica.ro si la 0040753042234. In e-mail ne puteti atasa cateva poze cat mai clare din fata, semi-profil, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) pentru ca atunci cand ar fi sa ne auzim telefonic sa putem discuta in cunostina de cauza.

     Multumim

     Dr. C. Chertif

 31. Am nascut un baietel cu narile mici, nu este dezvoltata zona dintre nari( lipseste columela) si respira greu, mai ales cand doarme i se ingusteaza orificiile. A fost conultat orl, in interiorul narilor e normal. Se poate face operatie la bebe de 2 luni? Multumesc.

  • Buna ziua,

   Daca dezvoltarea nasului si in special a narinelor este normala in perioada imediat urmatoare, nu recomand sa faceti ceva in acest moment, deoarece consider ca e mult prea devreme. In principiu ar fi bine sa cereti parerea unui chirurg plastic pediatru.
   Pentru mai multe detalii, puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare si vom reveni cu explicatiile necesare.

   Dr. C. Chertif

 32. Daca am 17 ani pot face rinoplastie?

  • Buna ziua,

   Va recomand sa asteptati pana impliniti 18 ani din punct de vedere legal, si din punct de vedere medical, ar fi bine sa asteptati pana in jurul varstei de 20 ani, daca problema nu e una functionala, care sa dea sinuzite sau alte insuficiente respiratorii inalte.

   Multumim

   Dr. C. Chertif

   • Buna ziua unde pot trimite pozele?? Si un pret aproximativ ? Multumesc

    • Buna ziua,

     Va recomandam ca pozele sa fie cat mai clare din fata, semi-profil, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) si sa le trimiteti la office@cosmedica.ro

     Dr. C. Chertif va reveni cu mai multe detalii despre situatia dvs.

     Multumim

     Cosmedica

   • Buna, cat costa o rinoplastie la dvs,nu pot respira nici prea bine.

    • Buna ziua dle Silviu,

     Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

     Pentru mai multe detalii va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) impreuna cu ceea ce va doriti sa obtineti de la operatie, si vom reveni cu explicatiile necesare raportat la sugestia noastra.

     Multumim

     Dr. C. Chertif
     Clinica Cosmedica
     +40-753042234

 33. Buna ziua
  Cam cam cat ar costa operatia la nas ?
  Multumesc 🙂

  • Buna ziua,

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) si vom reveni cu sugestia noastra legat de tipul de rinoplastie care trebuie facut si cost.

   Multumim

   Dr. C. Chertif

 34. Buna ziua, vreau si eu sa-mai fac rinoplastie,as putea afla cit costa?

  • Buna ziua,

   Pentru mai multe detalii, va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) si vom reveni cu mai multe detalii despre procedura si tipul de rinoplastie care vi se potriveste.

   Multumim

   Dr. C. Chertif

 35. Buna ziua, operatia de rinoplastie se face prin laser ?

  • Buna ziua,

   Operatia de rinoplastie se face asistata prin radiofrecventa, un dispozitiv care ajuta la separarea tesuturilor fara sangerare si trauma asa ca si in cazul tehnicii clasice.

   Dr. C. Chertif

   • Bun? ziua ! Care ar fi costul la nivel informativ pt o operatie de rinoplastie pt fractura de piramida nazala ,am cazut când eram mai mica iar acum nasul s-a strâmbat pu?in spre stânga . M-ar interesa pre?ul ?i unde se afla clinica ! Multumesc!

    • Buna ziua dna Adelina,

     Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

     Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) si dupa ce vor fi evaluate va vom da un raspun cu sugestia noastra.

     Dr. C. Chertif
     Clinica Cosmedica
     Baia Mare
     +40-753042234

 36. In ce oras se pot face aceste interventi?

 37. Bun? ziua. Am 17 ani ?i a? dori s? fac o opera?ie de rinoplastie. Am c?zut,când eram mic, în nas, ?i acum am septul deviat, iar nara stâng? este înfundat?, neputând respira prin ea. Se poate face opera?ia la vârsta mea, ?inând cont c? nu are scop estetic, ci ,,medical”? Men?ionez c? îm marea majoritate a timpului respir pe gur?, fiindc? am nasul înfundat aproape tot timpul, r?cesc foarte des. V-am trimis pe mail un set de poze, înc? a?tept r?spunsul. O zi bun?.

  • Buna ziua dle Voicu,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Va rugam sa trimiteti pozele pe adresa office@cosmedica.ro
   Aceasta este adresa unde primim mailurile de la pacienti. Incercati ca acestea sa fie cat mai clare, din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate). Nu am primit nici un mail de la dvs pe aceasta adresa.

   Multumim

   Dr. C. Chertif

 38. Vreau sa stiu cat costa o rinoplastie ?

  • Buna ziua,

   Pentru mai multe detalii, puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) impreuna cu cerinta legata de ce v-ati dori si va vom contacta.

   Multumim

   Dr. C. Chertif

 39. As vrea sa va trimit poze pt ca sunt interesat de o interven?ie pt o deviatie de sept si micsorare si nu stiu unde va pot trimite pozele

  • Buna ziua,

   Incercati sa faceti pozele cat mai clare, din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) si vom reveni cu mai multe detalii.

   Multumim

   Dr. C. Chertif

   • Buna ziua ma intereseaza si pe mine cat costa o operatie la nas Cand eram mic am cazut in nas si am ramas cu varful nasului stramb
    Pe ce adresa sau cum sa va trimit poze ms

    • Buna ziua,

     Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

     Pentru mai multe detalii despre situatia dvs, va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata,profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) si vom reveni cu sugestia noastra legata de tehnica sau tehnicile care trebuie efectuate.

     Multumim

     Dr. C. Chertif

 40. Buna ziua. Am facut o operatie de piramida nazala in data de 19.01.2016. Din cauza unui accident de masina, aceasta operatie a fost una necesara. Nara stanga a fost taiata (in urma accidentului) interior-exterior, din cate a spus domnul doctor in urma operatiei totul a decurs in regula. Nu mi s-au invinetit ochii, am stat cu atela pe nas, pansamentele au fost scoase la timp, totul a fost ok insa dupa operatie mi se pare ca partea stanga continua sa ramana mai umflata decat de obicei (acolo fiind si fractura din cate am inteles. Dupa operatie am avut fata umflata, treptat desumflandu-se, dar mi se pare ca nu indeajuns. Din punctul meu de vedere modificarea nasului este una vizibila in urma operatiei si as dori sa stiu daca este posibil sa mai apara si alte modificari pana la data in care o sa se implineasca 3-4 luni de la operatie (am inteles ca atat ar dura refacerea aproximativ totala, intre 3-4 luni pana la un an de zile) si daca ar ajuta sa mai tin gheata pe partea putin mai umlfata. Doctorul nu mi-a spus sa merg pentru un control sau contraindicatii. Nu am purtat ochelarii pana astazi, in data de 19 o sa fie 2 luni de cand am avut operatia si as dori sa stiu daca ar trebui sa fiu mai rabdatoare… 🙂 Va multumesc!

  • Buna ziua,

   Dureaza chiar 6 luni pana se vede rezultatul final dupa o rinoplastie, dar in cazul dvs a fost vorba de o trauma forte si fractura care a fost repusa trebuie vazut daca este stabila. Daca oasele sunt stabile , nu aveti de ce sa va faceti griji, deoarece lucrurile vor reintra in normal, doar ca mai trebuie sa asteptati.
   Va recomand sa mergeti la un control deoarece medicul trebuie sa va vada ca sa poata enunta la ce sa va asteptati mai departe.
   Daca doriti si parerea noastra, puteti sa ne trimiteti cateva poze cat mai clare din fata si profil.

   Multumim

   Dr. C. Chertif

 41. Bun? ziua! Sunt interesat de o opera?ie! Am avut un accident când eram mic ?i mi sa umflat piramida…Cum as putea sa iau leg?tura pentru a rezolva ceva?

  • Buna ziua,

   Pentru mai multe detalii puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) si vom reveni cu mai multe informatii despre sugestiile pe care le avem pentru dvs.

   Multumim

   Dr. C. Chertif

 42. Care este vârst? minima pentru rinoplastie ? La vârsta de 16 ani se poate efectua ?

  • Buna ziua,

   Va recomand sa asteptati cel putin pana la varsta de 20 ani pentru a efectua o rinoplastie, atata vreme cat operatia este pur estetica.
   Daca exista probleme de deviatie de sept care implica respiratie dificila, sinuzite etc, ne puteti contacta telefonic sau pe email pentru mai multe detalii.

   Multumim

   Dr.C. Chertif

 43. Am sa va las câteva fotografi cu partea natal? .îmi puteti spune cum as putea duce la o forma cat mai adecvat? a nasului .întru toate am si dificult??i de inspiro-respiro nazal

  • Buna ziua,

   Va rog sa faceti pozele cat mai clare, din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate !) si o sa revenim cu mai multe detalii.

   Multumim

   Dr. C.Chertif

 44. Bun? ziua! Ma intereseaza 2 operatii, rinoplastie ?i marire sani cu implanturi. Aceste 2 interven?ii se pot face în acela?i timp? Dac? nu, la cât timp una de alta? Va întreb acest lucru deoarece îmi doresc ambele interven?ii, nu am.mult timp la dispozi?ie ?i nu sunt foarte bine informata. Vârsta mea e de 25 de ani, nu am nici o interven?ie chirurgicala, sau vreo problema de s?n?tate.
  O sa sun pentru o programare când m? întorc în oras.
  Va mul?umesc anticipat!

  • Buna ziua,

   Daca puteti veni la un consult va fi mai bine pentru dvs datorita timpului pe ca il puteti castiga in acest fel.
   Intre timp, puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil pentru sani si din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) pentru nas, impreuna cu un nr de telefon astfel incat sa va putem contacta.
   Se pot face ambele proceduri in aceeasi interventie, dar totul depinde de timpul pe care il aveti la dispozitie si de analizele care vor trebui efectuate preoperator.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 45. Buna ziua! As putea sa ma operez cu cateva saptamani inainte de a face 18 ani? Sau este neaparat nevoie sa fiu majora?

  • Buna ziua,

   Va recomand sa asteptati pana dupa varsta de 20 de ani pentru a va gandi sa faceti o operatie de remodelare a nasului. E bine sa stiti ca tesuturile trebuie sa isi termine cresterea complet daca se vrea sa se efectueze o interventie asupra lor, deoarece rezultatul e mult mai bun in acest fel.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 46. Buna ziua as dori sa va intreb cate zile necesita recuperarea dupa o operatie de rinoplastie ?
  Multumesc

  • Buna ziua,

   Perioada de recuperare este 1-3 saptamani si depinde foarte mult de ce se face in cadrul operatiei.
   Daca sunteti interesata de serviciile noastre, puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) la adresa office@cosmedica.ro si vom reveni cu sugestia noastra.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Costache Chertif

   • As dori sa stiu daca la 15 ani se poate face operatie de rinoplastie.Am nasul putin intro parte si cocosat.ce riscuri prezinta o operatie asa timpurie?

    • Buna ziua,

     Va recomand sa asteptati pana in jurul varstei de 20 de ani pentru o operatie de rinoplastie, deoarece tesuturile inca nu au ajuns la maturitate si nu e bine sa le operam la aceasta varsta.

     Multumim

     Dr. C. Chertif

  • BUNA SEARA! AS DORI SA VA INTREB DACA DIN CAUZA OPERATIEI DE POLIPI LA VARSTA DE 5 ANI MI S-A STRAMBAT NASUL,ASA MI S-A SPUS CA EU AVEAM UN NAS FRUMOS SI SUNT SINGURA DIN FAMILIE CU NASUL STRAMB SI CU COCOASA MAI PROEMINENTA,AS DORI SA FAC O INTERVENTIE CHIRURGICALA ,CAT M-AR AJUNGE TOATE COSTURILE DE SPITALIZARE ?

   • Pentru a va putea oferi mai multe detalii legat de cele mentionate, am nevoie de un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate), urmand ca dupa ce le vad sa revin cu un email sa va explic mai multe.

    Multumesc

    Dr. C.Chertif

 47. Buna seara,am 2 luni de la operatia de rinoplastie si nasul meu este putin stramb,este normal?

  • Buna ziua,

   Ar trebui sa incercati sa mergeti la un control la medicul operator sa vedeti ce va poate spune.

   Multumim

   Clinica Cosmedica

 48. Buna seara la ce adresa pot lasa pozele pentru parerea la ce pret mar dulce??

 49. Bun? ziua.
  Ma intereseaz? ?i pe mine care sunt pre?urile pentru o rinoplastie

  • Buna ziua,

   Costurile pentru o rinoplastie incep de la 1000 euro, in functie de ce ar trebui facut.

   Pentru mai multe detalii, puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate sa se vada septul) si vom reveni cu sugestia noastra legata de procedura si tot ce implica.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 50. Buna seara!
  La ce pret este o rinoplastie fara complicatii prin casa de asigurari?

  • Buna ziua,

   Rinoplastia nu se deconteaza de catre Casa de Asigurari deoarece este o operatie estetica.

   Clinica Cosmedica

 51. Buna ziua . Pozele care sunt pe site sunt operatiile domnului doctor …dar va rog raspundeti cu sinceritate 🙂 multumesc

  • Buna ziua,

   Pozele care sunt expuse pe site sunt din portofoliul clinicii.

   Multumim

   Clinica Cosmedica

 52. Buna ziua,
  Am nevoie de informatii despre aceasta operatie, am si deviatie de sept si doresc si rinoplastie, care sunt riscurile ? Cat ar costa ? Dupa cum vad trebuie sa va trimit poze, as dori sa imi lasa-ti si adresa de e-mail. Multumesc.

  • Buna ziua,

   Puteti sa ne trimiteti cateva poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate pentru a se vedea septul) la adresa office@cosmedica.ro si vom reveni cu mai multe sugestii despre ce recomandam sa se faca.

   Multumim

   Clinica Cosmedica

 53. Buna, de la ce virsta se poate face operatia de rinoplastie ?

  • Buna ziua,

   In principiu operatia de remodelare a nasului este bine sa se faca dupa varsta de 18 ani deoarece atunci putem marca incetarea cresterii si dezvoltarii musculo-scheletice. In plus, persoana devine majora din punct de vedere legal, ceea ce face lucrurile mult mai facile.

   Dr. Mihai Chertif

 54. M-ar interesa si pe mine o operatie la nas ….. ca cat m-ar costa si sunt curios daca raman cicatrici dupa operatie

  • Buna ziua,
   Ar trebui sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul pe spate) si unul dintre medici va raspunde solicitarii cu detaliile necesare.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

  • Buna ziua,
   Pentru mai multe detalii, ar trebui sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul pe spate) si unul dintre medici va raspunde solicitarii cu detaliile necesare.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 55. Buna ziua , ma intereseaza sa efectuez o operatie la nas,v-as ruga daca se poate sa imi dati o adresa de e-mail pentru a va trimite un set de poze in vederea stabilirii unui cost real al unei asemenea interventii si daca considerati ca e necesara doar una. Va multumesc…Weekend placut !

  • Buna ziua,

   Puteti sa ne trimiteti cateva poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) la office@cosmedica.ro si veti primi un raspuns cu sugestia noastra.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 56. va rog sa mi spuneti ce medic opereaza pt rinoplastie si care este pretul unei consultatii?

  • Buna ziua,

   Consultatiile pentru rinoplastie sunt efectuate de dr. Chertif Costache, iar costul este de 100 RON/consultatie.

   Clinica Cosmedica

 57. Buna ziua! As vrea sa stiu cat m-ar costa o astfel de interventie, eu pot sa va trimit poze dar puteti va rog sa-mi lasati o adresa unde pot face asta, lucru,sunt adolescent, si am probleme cu aspectul nasului si a urechilor si sunt complexat pe tema asta, astept un raspuns.
  Va multumesc anticipat !

  • Buna ziua,

   Adresa de email a clinicii este office@cosmedica.ro , asa ca aici puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) pentru a ne face o idee despre ce e vorba si o sa primiti un raspuns de la unul dintre medici.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 58. Buna seara!M-ar interesa pretul pentru operatie de rinoplastie..strict estetic!Multumesc anticipat !

  • Buna ziua,

   Ar trebui sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul pe spate) si unul dintre medici va raspunde solicitarii cu detaliile necesare.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 59. Buna am un copil de 6 ani si de citeva saptamini imi zice ca nu respira bine pe o nara .. Il deranjeaza ..poate fi o deviatie de sept?? Si se poate trata inainte sa aiva o deviatie ??? Multumesc

  • Buna ziua,

   Ar trebui sa mergeti sa il vada un medic ORL pentru a confirma daca exista o deviatie de sept, sau de ce natura si la cel nivel este obstructia.
   Nu facem operatii estetice de tipul rinoplastiei la aceasta varsta.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 60. Buna ziua! M-am confruntat din adolescenta cu o acnee care mi-a deformat nasul. Nu am ,,cocoasa” dar din cauza gropilor lasate de acnee arata ca si cum as avea. As vrea sa stiu daca prin operatie as putea scapa de acest defect. Va multumesc anticipat.

  • Buna ziua,

   Pentru a va putea da mai multe detalii despre situatia dvs, cel mai indicat ar fi sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil impreuna cu un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 61. Buna ziua,cu cat inainte pot face o programare?As dori pentru sfarsitul lunii august daca se poate si as dori un pret mai exact pentru cererea mea.Multumesc

  • Buna ziua,

   Nu exista o data fixa pentru perioada dinainte de o programare. Totul depinde de volumul de pacienti din perioada respectiva.
   In principiu, daca doriti o programare pentru consultatie si/sau interventie in aceeasi deplasare pentru o rinoplastie, ati putea sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) si vom reveni cu un raspuns cu sugestiile si recomandarile noastre.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 62. Buna ziua. As dori sa va intreb daca operatia de rinoplastie imbunatateste aspectul nasului din punctul de vedere al ” orient?rii acestuia”. Adica n nas strambat umpic prea mult la dreapta de exemplu, se poate indrepta prin rinoplastie ? Va multumesc.

  • Buna ziua,

   Puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul pe spate astfel incat sa se poata vedea septul) si veti primi un raspuns cu sugestiile noastre.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 63. Buna ziua , am nasul putin stramb , are tendinta de plecare spre satanga nu este foarte mult dar se cunoaste in primul rand cat m-ar costa operatia de indreptare si in al doilea rand as dori sa stiu daca se poate in aceeasi operatie sa il mai si micsoram putin ? Astept raspunsul dumneavoastra .

  • Buna ziua,

   Pentru a va putea oferi cat mai multe detalii despre situatia dvs, cel mai indicat ar fi sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate sa se vada septul) si unul dintre medici va reveni cu un raspuns. Ideea este daca trebuie sa reparam si septul sau nu. Adica daca aveti deviatie de sept, deoarece noi ne ocupa doar de aspectul estetic, si efectuam doar rinoplastie deschisa care este procedura mai complicata , fata de rinoplastia inchisa.

   Dr.Mihai Chertif

 64. Buna ziua, dupa rinoplastie pot face operatie de scoatere a polipilor? Sau trebuie înainte?

  • Buna ziua,

   Recomandarea mea ar fi sa efectuati procedura de indepartare a polipilor inaintea rinoplastiei cu minim 3 luni.

   Dr. Mihai Chertif

 65. buna seara
  As vrea sa va intreb , daca suf?r de hipertiroidism pot sa imi fac rinoplastie? Am devia?ie de sept si e pu?in strâmb ! Va multumesc anticipat !

  • Buna ziua,

   Ar trebui sa vedem daca hipertirodismul este controlat si functia tiroidiana este compensata. Daca in urma consultului si aprobarii medicului endocrinolog, operatia se poate efectua, atunci puteti sa ne trimiteti un set de poze pentru a vedea ce putem face.

   Dr. Mihai Chertif

 66. buna ziua un pret pentru operatia de rinoplastie la cat se ridica cu aproximatie?
  va multumesc!!!

  • Buna ziua,

   Depinde foarte mult de procedeul care trebuie efectuat in cadrul rinoplastiei.

   Daca doriti sa stiti mai multe detalii despre situatia dvs, puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu regiunea fetei, impreuna cu un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta pentru a vi le oferi

   Dr. Mihai Chertif

 67. Buna seara,
  am o luna si 3 zile de la operatia de rinoplastie. E normal sa imi curga nasul tot timpul? Mai ales pe nara dreapta. Nu e ca atunci cand sunt racita, dar indeajuns cat sa ma deranjeze, am o senzatie de umed tot timpul. Va multumesc!

  • Buna ziua,

   Cel mai bine ar fi sa va indreptati catre centrul unde ati efectuat interventia si sa se controleze daca este o problema sau e ceva normal.
   E foarte dificil de exprimat daca este normal sau nu, deoarece nu stim cum a fost nasul inainte, ce s-a facut si cum e acum.

   Dr. Mihai Chertif

 68. Buna ziua, va rog frumos, daca se poate, sa imi raspundeti la o intrebare.
  Azi am 2 sapt de la rinoplastie. Dar buza superioara parca e tot umflata, si de abia zambesc. Ma simt si arat ca o persoana care si-a injectat ceva in buze. Se va retrage? Voi avea acelasi zambet ca pana acum? Sunt constienta ca s-a modificat unghiul dintre nas si buza superioara, deoarece mi-a ridicat putin varful nasului fata de cum eram inainte. Va multumesc foarte frumos!!

  • Buna ziua,

   Cel mai probabil ar trebui sa mergeti la un control pentru ca medicul dvs sa va vada. Este foarte posibil ca in functie de ce s-a practicat, perioada de 2 saptamani sa nu fie de ajuns pentru ca edemele sa se retraga.
   Puteti sa ne trimiteti un set de poze sa vedem daca intr-adevar este vorba de un edem postoperator normal sau e ceva anormal.

   Dr. Mihai Chertif

   • Cred ca de la o zi la alta a inceput sa se retraga tot mai mult. Pot zambi tot mai usor. Va multumesc!!

 69. Buna . Asi dori sa Stiu exat cat Costa o operatie de sept nu respir bine … Si mie si strimb Am vazut ca SCRIE mai multe persoane ca a FACUT operate si tot nu respira bine sau nu e multumita de rezultat asi dori sa Stiu DACA ma operez mi se garanteaza ca IMI rezolv prob

  • Buna ziua,

   Pentru a va oferi mai multe detalii despre situatia dvs, cel mai indicat ar fi sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil impreuna cu un nr de telefon pentru a putea fi contactata de unul dintre medici, sau sa ne scrieti ce va doriti de la aceasta operatie.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

   • Pe Facebook va pot tr poze pe privat ?

    • Buna ziua,

     Puteti sa trimiteti poze pe portalul de facebook al clinicii.
     Incercati pozele s fie din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate). Unul dintre medici va raspunde pe seama lor cu sugestiile noastre.

     Multumim

     Clinica Cosmedica

 70. As dori sa stiu cat ar costa rinoplastia pentru o corectare usoara a nasului! Va multumesc!

  • Buna ziua,

   Pentru a va oferi mai multe detalii despre situatia dvs, cel mai indicat ar fi sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil impreuna cu un nr de telefon pentru a putea fi contactata de unul dintre medici, sau sa ne scrieti ce va doriti de la aceasta operatie.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 71. Buna seara!
  As vrea si eu sa ma operez si as dori sa stiu cat o sa ma coste.
  Problema este ca am 17 ani…fiind inca minor as vrea sa stiu daca as avea acordul parintilor s-ar putea efectua operatia?

  • Buna ziua,

   In primul rand pentru operatie avand in vedere ca nu aveti inca 18 ani, veti avea nevoie de consimtamantul parintilor, dar cel mai bine este sa asteptati pana impliniti cel putin 18 ani si apoi sa vedem ce se poate face.

   Dr. Mihai Chertif

 72. Buna seara . Am un nas cu catilajele triunghiularr foarte late . Dupa rinoplastie as vreq sa stiu daca se pot ingusta. Pt ca am o prietena care tocmai sia facut de 10 zile operatia abea oasele la fel d late ca si ale mele insa mia spus ca dupa c sia dat jos atela jos din fata nasul arata foarte urat desi doctorul ia spus ca i lea ingustat deoarece si baza nasului ia ingustato . Poate i da parut lat deoarece este inca umflat sau asa va arata ea . Este foarte speriata dezamagita se gandeste deja la o a 2 operatie

  • Buna ziua,

   Pentru a va putea da mai multe detalii despre situatia dvs, cel mai bine ar fi sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil impreuna cu un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta daca veti dori.
   In acest fel se pot lamuri multe aspecte si detalii preoperatorii.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 73. Buna seara, as vrea sa fac o operatie, in partea stanga am o problema,m-ar interesa cat costa si daca se poate remedia asta,nu vreau sa ajung mai complexat decat sunt. Multumesc
  P.S unde as putea sa trimit niste poze sau unde v-as putea contacta .

  • Buna ziua,

   Pentru a va putea da cat mai multe detalii, ar trebui sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu nasul , impreuna cu un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta daca doriti. In acest fel, lucrurile pot fi explicate si detaliate mult mai usor si facil.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 74. As vrea sami fac o rinoplastie pt ca am nasul lung si pe la jumatatea lui am o cocoasa as vrea sa stiu cat mar costa operatia ( am 16 ani )

  • Buna ziua,

   Va sugeram sa asteptati pana impliniti minim 18 ani pentru a putea opera nasul. La 16 ani inca tesuturile sunt considerate ca nu s-au dezvoltat complet, iar aceasta situatie pentru nas de a fi operat nu este una ideala.
   Asadar, dupa ce impliniti 18 ani, puteti sa ne contactati si vedem atunci ce se poate face fara nici o problema.

   Dr. Mihai Chertif

 75. Buna ziua, as dori o rinoplastie. Am citit ca se face in ambulatoriu, eu stiam ca necesita internare, locuiesc in Ploiesti si ar fi ideal ca imediat dupa operatie sa ma intorc acasa. Ce analize trebuie sa fac inainte? Am incercat de 2 ori la doi medici renumiti din Bucuresti sa fac o rinoplastie si mi-au spus ca nu am nevoie. Am nasul cam lat si putin lung. Eu insist sa fiu operata. Pot sa va trimit cateva poze ca sa imi spuneti daca se poate face? Multumesc

  • Buna ziua,

   Da, asa ar fi ce mai indicat, sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare, din fata, semi-profil si profil ca sa putem evalua situatia si sa va putem raspunde cu ce va recomandam.
   Operatia de rinoplastie nu o efectuam in regim ambulatoriu, decat daca este ceva minimal de facut, gen mici corectii la nivelul scheletului cartilaginos sau la filtrum, care se pot face si cu anestezie locala. O operatie standard de rinoplastie se efectueaza in anestezie generala si pacientul ramane cel putin pana a 2-a zi in clinica. Avand in vedere ca sunteti de la Ploiesti, ar fi indicat sa ramaneti in clinica 2 zile si apoi in oras timp de minim 10 zile, ca apoi sa veniti la 2 controale ulterior.
   Rinoplastia este o interventie chirurgicala foarte delicata, care daca nu este gandita foarte bine de la inceput si pacientul foarte informat de ce are nevoie si ce se poate face, poate sa nu iasa bine, lucru pe care nu ni-l dorim niciodata.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 76. Buna ziua,

  Sunt interesata sa obtin mai multe informatii referitor la tipurile de rinoplastie. Intotdeauna mi-am dorit iar acum sunt hotarata sa apelez la aceasta procedura.

  Doresc sa stiu daca efectuati intervetntii chirurgicale numai in zona varfului nasului, aripilor nazale si columelei? Intreb fiindca nu consider ca as avea nevoie de interventie in zona dorsum si radacina nazala. Concret imi dorest o subtiere a varfului nasului. Ce implica aceasta interventie?

  Va multumesc.

  • Buna ziua,

   La Cosmedica se poate efectua orice procedura din cadrul interventiei de rinoplastie, inclusiv septoplastie extracorporeala(refacerea septului cu grefa din coasta modelata in prealabil), asa ca subtierea varfului nasului, constituie o cerinta pe care o avem foarte des de la pacientii nostri care doresc remodelarea nasului.

   Asadar, aceasta presupune o rinoplastie deschisa, prin care se poate aborda intreg scheletul cartilaginos, deoarece noi consideram ca in acest fel se pot obtine cele mai bune rezultate. Astfel, se pot modela cartilajele laterale si cele alare, care deseori suntem nevoiti sa le reanforsam cu excesul obtinut prin subtierea lor.

   Pentru a va putea da mai multe detalii despre situatia dvs, ar trebui sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil, ca acestea sa poata fi evaluate de echipa de medici si ulterior sa vi se dea un raspuns.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 77. Buna seara! Pe la 3,4(nu stiu exact) ani am cazut din pat in nas si nimeni nu si.a dat seama de situatie,nasul (varful) sa deplasat destul de mult in dreapta(dreapta mea) . Atunci nu se observa ,mi.am dat seama de acest lucru doar dupa ce am crescut deoarece am noroc ca nu e foarte vizibil,toti credeau ca asa am eu formatul putin turtit si cu o mica gropita…… Osul e destul de deviat de la locul sau si chiar as vrea sa mi.l aduc la forma initiala sau o alta forma asemanatoare….Trebuie sa mentionez ca am 15 ani . La cati ani as putea sa fac operatia ?

  • Buna ziua,

   Ne intereseaza sa stim daca aveti o deviatie de sept cu probleme notabile de respiratie si acumulare de secretii.
   Pe langa eventuala deviatie va trebui sa vedem starea scheletului cartilaginos, deoarece si acesta s-ar putea sa fie modificat.
   Ati putea sa ne trimiteti un set de poze din fata si profil si ulterior sa veniti la o consultatie.

   Va recomandam sa asteptati pentru interventie pana la varsta minima de 18 ani, deoarece ar trebui sa se termine cresterea si dezvoltarea tesuturilor.

   Dr. Mihai Chertif

 78. Buna ziua!
  As dori sa stiu ce inseamna o operatiie agresiva la nas, cum adica septul este afectat? Asta pentru ca se fac prea multe operatii?
  De exemplu daca prima operatie a fost pentru ca a fost nasul stramb,se mai poate face si a doua operatie de rinoplastie..nu se intampla nimic?
  Multumesc!

  • Buna ziua,

   Unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le stiti si de care trebuie sa fiti constienta inainte de a efectua o operatie de rinoplastie este cel legat de procesul de imbatranire si prin aceasta, de modificare a nasului dupa operatie, o data cu trecerea anilor. Mai pe romaneste spus, imbatranim, proces care nu poate fi oprit. Tesuturile se modifica o data cu trecerea in varsta. Nasul pe care il avem la 20 ani nu va fi la fel cu cel de 50 de ani, sau 70. Dupa operatia de rinoplastie, prin care se remodeleaza unele structuri, indiferent daca vorbim de sept, cartilaje sau oasele nazale, se vor vindeca prin cicatrizare si cu trecerea anilor se vor modifica. Nasul operat se va aseza complet dupa aproximativ 1 an sau 1 1/2 ani si este posibil ca dupa 5-6 ani sa nu mai semene exact cu aspectul imediat postoperator dupa ce au trecut edemul si echimozele.
   Daca va referiti la modelarea septului, pentru care a fost facuta prima operatie, e important sa stim pentru ce o vreti pe a doua. Aceasta se poate face si poarta numele de rinoplastie secundara.
   Trebuie sa ne dati mai multe detalii prin poze cat mai clare din fata, profil, semi-profil, pozitie septala (cu capul lasat pe spate ca sa se vada septul). Echipa de medici le poate evalua si va putem explica ce va sugeram raportat la ce va doriti.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 79. Buna seara mar interesa cat ar costa o micsorare a nasului

  • Buna ziua,

   Buna ziua,

   Pentru a va putea oferi cat mai multe detalii despre situatia dvs cat si despre costuri va rugam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare cu nasul din fata, profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate sa se vada septul) impreuna cu un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta dupa ce le evalueaza.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 80. Buna ziua as vrea da stiu cat ar costa o opera?ie la nas,nasul meu este un pic mare si strâmb as dori r?spuns urgent daca se poate pe facebook pt.am probleme cu maialul,va mul?umesc.

  • Buna ziua,

   Ar trebui sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil, semi-profil si pozitie septala (cu capul lasat pe spate ca sa se poata vedea septul in poza) pentru ca unul dintre medici sa le poata evalua si sa va comunice ce ar trebui facut si costul interventiei.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 81. Buna ziua..!
  M-ar interesa un pret informativ pentru o deviatie de sept.
  Am mai fost operat la nas,atunci nu puteam reapira era infundata o nara,fiind septul lipit de nara.
  Cran?ul sau cum se spune la mine lipseste,o astfel de operatie la cat s’ar ridica un pret?Va multumesc.

  • Buna ziua,

   Din ce am inteles, este posibil ca la dvs sa fie nevoie de o rinoplastie secundara, pentru a se corecta septul, daca respiratia continua sa fie o problema.
   As dori sa ne trimiteti un set de poze din fata, profil si vedere dinspre sept (poza facuta din fata cu capul lasat pe spate ca sa se poata vedea septul si narile) pentru a ne face o idee despre ce ar fi vorba inainte de a veni la consultatie.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

   • V’am trimis ceva poze pe e’mail,oare le’ati primit?

    • Buna ziua,

     Primim cel putin 10 mailuri zilnic de la posibili pacienti sau persoane care vor sa ne afle parerea, la care incercam sa raspundem in cel mai scurt timp. Ce va putem promite este ca nu omitem pe nimeni, iar daca mailul dvs nu a primit raspuns, inseamna ca nu a ajuns la noi, sau s-a ratacit intr-un anumit fel.
     Va rugam sa il mai trimiteti inca o data si daca ajunge, cu siguranta ca veti primi un raspuns in cel mai scurt timp

     Multumim

     Dr. Mihai Chertif

 82. Buna ziua! Unde pot trimite poze? , m-ar interesa si pe mine cat m-ar costa operatia si daca este posibil un numar de telefon pentru o programare , m-ar mai interesa orasul in care sunteti, unde ar trebui sa vin in caz de aleg spitalul Dumneavoastra. Multumesc anticipat.

 83. Buna seara!!!……aceeasi problema ca unii dintre multi pacienti…..acum 3 luni de zile intr’o altercatie (bataie) am fost lovit cu o sticla de sampanie in fata….si prin urmare am ramas cu nasul putin deplasat…evident ca nu este frumos… un pret orientativ?…va multumesc si o seara frumoasa.

  • Buna ziua,

   Situatia ridicata de dvs se inscrie cel mai probabil intr-o suferinta a nasului deja relativ veche, in urma unui traumatism facial. Ca sa fim cat mai concreti, aveti nevoie in primul rand de o consultatie, in care sa stabilim din punct de vedere clinic daca exista o consolidare vicioasa a scheletului osos, daca peste aceasta se mai suprapune si o deviatie de sept, daca este o diferenta mare intre aspectul nasului din prezent si cel din trecut, daca aveti probleme de respiratie etc.
   Asadar, trebuie sa stabilim daca aveti nevoie de o rinoplastie in scop estetic si/sau functional.
   Pentru a va putea spune mai multe am dori sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare ,actuale si unele din trecut, inainte de traumatism daca se poate, impreuna cu un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta

   Multumim si va asteptam la consultatie

   Dr. Mihai Chertif

 84. buna ziua..as vrea sa stiu cat costa operatia pentru miscorarea nasului

  • Buna ziua,

   Operatia de rinoplastie costa intre 800 si 1500 euro, cu totul inclus (operatie, anestezie, cazare 1 zi, tratamente, ingrijiri, servicii, pansamente, controale) pana la vindecare.

   Pentru a va putea oferi cat mai multe detalii despre situati dvs, cel mai bine ar fi sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil pentru a le putea studia si in felul acesta sa va oferim solutia la care ne gandim si costul

   Dr. Mihai Chertif

 85. Buna ziua as dori sa stiu cat costa operatia de micsorare a nasului??am cocoasa e gros tot in fata si la ras/vorbit se lasa:( multumesc

  • Buna ziua,

   Cel mai bine ar fi sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil ca sa vedem care e starea actuala a nasului si ulterior sa va raspundem ce ar fi de facut din punctul nostru de vedere, daca se poate face ce va doriti si toate detaliile legate de operatie si de perioada postoperatorie.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 86. Buna ziua,
  si eu as fi interesata de o operatie de rinoplastie. Fac 17 ani, dar la 8 ani m-am lovit la nas, si de atunci este foarte stramb. Ma jeneaza.
  Pot face operatie acum la 17 ani? Daca da, cat costa si cate complicatii pot aparea?

  • Buna ziua,

   Multumim ca ne-ati contactat.

   Cel mai bine pentru a va putea oferi cat mai multe detalii si explicatii despre operatia de rinoplastie, ar fi sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil impreuna cu un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta. In acest fel lucrurile vor fi mai bine intelese si procedura va merge mai bine.

   Da, puteti face operatia de rinoplastie la varsta de 17 ani din punct de vedere chirurgical, dar din punct de vedere legal ar fi bine sa asteptati pana dupa varsta de 18 ani, pentru a putea beneficia de semnatura proprie. Acest lucru, nu este obligatoriu bineinteles.

   Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

   • Buna ziua!
    Varful nasului meu este cam deformat ( cocosat ). Sunt complexata si as vrea sa imi fac operatie cat mai curand. Problema este ca am 16 ani, iar esteticeanul la care am fost mi-a zis sa astept pana la 18 , sa se dezvolte complet structura nasului. Ce se poate intampla daca imi fac operatia anul acesta?
    Multumesc anticipat

    • Buna ziua,

     Este foarte bine cum v-a sfatuit medicul la care ati fost. Operatia de rinoplastie este bine sa se faca in momentul in care tesuturile si-au terminat cresterea si dezvoltarea. La 16 ani nu este indicat sa se efectueze rinoplastia. Aceeasi parere o avem si noi. Pe langa aspectul medical de care v-am amintit, e bine sa il stiti si pe cel legal, care la aceasta varsta implica acceptul sau consimtamantul parintilor deoarece acum sunteti minora, fara posibilitate de semnatura.
     Asadar, cel mai bine este sa asteptati pana la 18 ani si daca doriti atunci parerea noastra sa veniti pentru o consultatie.

     Mult succes

     Dr. Mihai Chertif

 87. Eu am nevoie si de operatie pentru deviatie de sept, si de rinoplastie, se pot realiza in acelasi moment la clinica dumneavoastra? Care ar fi costul la nivel informativ si exista posibilitatea sa deconteze casa de asigurari o parte din costuri?

  Va rog sa-mi raspundeti cat de curand posibil, intentionez sa ma operez la sfarsitul lui mai!

  • Buna ziua,

   Multumim ca ne-ati contactat.

   Cel mai bine ar fi sa ne trimiteti cateva poze cat mai clare din fata si profil pentru a vedea despre ce e vorba si un nr de telefon pentru ca unul dintre medici sa va poata contacta si sa va explice toate detaliile legate de operatie.

   Se pot efectua si rinoplastia si deviatia de sept, pretul cu totul inclus (operatie, anestezie, cazare si facilitati, pansamente, ingrijiri, controale) pana la vindecare este 1800 euro. Din pacate operatia nu se deconteaza prin casa de asigurari, deoarece fiind o operatie in scop estetic nu se poate inregistra.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.