Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Terapia VAMPIR- Rejuvenare faciala cu celule stem autologe (proprii)

Procedura este simpla si fara riscuri pentru pacient/pacienta, fiind o metoda naturala, aceasta facandu-se cu celule stem autologe (proprii).

Rejuvenare faciala cu celule stem

Chirurgie estetica: Rejuvenarea faciala cu celule stem

Se extrage sangele din vena pacientului dupa care este centrifugat si se obtine un concentrat de plasma si trombocite. Acest compus contine factori de crestere care vor stimula sinteza de colagen, ce da tonicitate pielii si corecteaza semnele vizibile ale imbatranirii.

Astfel, plasma obtinuta imbogatita cu factori de crestere de 4-5 ori, este injectata in pielea fetei sau in zona cu probleme, unde este nevoie de tratament (gat, decolteu, pometi, aria din jurul ochilor, maini), efectul fiind unul uimitor.

Pielea va deveni mai tonica, semnele imbatranirii vor fi vizibil estompate, iar dumneavoastra veti arata mult mai tanar/tanara.

Durata procedurii: aproximativ 1 ora.

Avantajele procedurii:

 • Celulele stem sunt naturale;
 • Celulele stem sunt compatibile;

Procedura nu prezinta riscuri.

Dezavantajele procedurii:

Zero riscuri; Substantele injectate sunt proprii organismului dumneavoastra!

Celulele stem reparatoare se afla in orice tesut al corpului nostru, de aceea tratamentul prezinta numai avantaje si 0 riscuri pentru pacient/a.

Rejuvenare faciala pret: Pretul acestei proceduri difera in functie de cantitatea de concentrat folosita si porneste de la 300 euro.

15 Comentarii
 1. As dori si eu acest tip de tatanent pentru riduri sa dispara nu in totalitate dar macar cat de cat numi place com arat.mltumesc.

  • Buna ziua,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomandam sa veniti intai la o consultatie sa stiti ce presupune tratamentul si daca este solutia la ce va doriti.

   Clinica Cosmedica
   +40-771227176

 2. Buna seara! Sunt interesat? de acest tratamenent si as dori sa întreb daca se inflameaz? zona injectata sau alte reac?ii ?

  • Buna ziua dna Nicoleta,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Tot conceptul de injectare de celule stem, de produse de acid hialuronic pentru imbunatatirea texturii pielii sau de produse de mezoterapie se bazeaza pe inflamatie si totodata infuzia acelor produsi la nivelul dermului. Trebuie sa intelegeti ca toate intepaturile care se pot face peste tot la nivelul fetei si/sau gatului vor produce o inflamatie care va ajuta la reabilitarea si formarea de colagen nou si de fibre de elastina care vor schimba aspectul si textura pielii. Aceasta va deveni mai luminoasa si mai tonica.

   Daca doriti sa stiti mai multe, nu ezitati sa ne contactati

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-771227176

 3. Bun? ziua
  M? intereseaz? un tratament destul de eficient care s? dureze doi ani aproximativ înclin c?tre rejuvenare facial?. V? mul?umesc

  • Buna ziua,

   Va pot recomanda daca doriti tratamentul de rejuvenare faciala cu celule stem din sange (PRP) asociat cu tratament cu Dermapen.
   Puteti sa cautati pe internet mai multe despre tratamentul cu microneedleling cu Dermapen, mai ales cel asociat cu injectarea de celule stem.
   De asemenea e bine sa stiti ca aceste tratamente ar trebui refacute cel putin o data pe an pentru un efect de durata a la longue.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 4. Sant interesata de aceasta procedura ,am 52 de ani si as dori sa stiu cat ar costa si cat dureaza efectul sau daca trebuie repetata procedura!Va multumesc anticipat!

  • Buna ziua,

   Rejuvenarea faciala cu celule stem din sange- terapia VAMPIR (PRP- plasma bogata in trombocite) are un cost de 300 euro pentru 2 sedinte de cate 3ml (6ml) efectuate in primul timp. Pentru a va putea spune la cate sedinte pe an sa va ganditi, ar trebui sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil sau sa veniti la o consultatie.
   In principiu, recomandam 2 astfel de sedinte pe an. E bine sa stiti ca o solutie foarte buna pentru o imbunatatire si revivare a colagenului, injectarea de PRP e bine sa fie insotita a la longue si de sedinte de microneedle-ing.
   De obicei combinam injectarea de PRP cu sedinte de Dermapen, care se pot face si intre cele de PRP, fiind astfel combinate cu mezoterapie.

   In concluzie, daca doriti mai multe detalii despre situatia dvs si sugestiile noastre, va indic sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare cu regiunea faciala sau sa va faceti o programare pentru consultatie. In acest fel veti intelege mult mai bine despre tratamentele pe care vi le vom indica. O alta posibilitate este ca pe langa poze, daca sunteti de departe, sa atasati un nr de telefon pentru a putea fi contactata.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 5. buna ziua,

  As dori sa stiu daca procedura cu cellule stem se poate efectul la un pacient cu leucemie Cronica Mieloida tinuta sub control de medicamente?
  Multumesc

  • Buna ziua,

   Nu am mai efectuat pana acum injectare de celule stem la cineva cu acest diagnostic, dar cel mai indicat ar fi sa vedeti daca primiti acord de la medicul hematolog-oncolog. Acesta ar trebui sa isi exprime acordul daca se poate efectua aceasta procedura, avand in vedere ca vorbim de un concentrat din sange care are si rolul de neovascularizatie.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati telefonic

   Dr. Mihai Chertif

 6. Buna ziua
  va rog sa-mi spuneti daca aceasta procedura este eficienta si la 63 ani?

  Multumesc

  • Buna ziua,

   Rejuvenarea faciala cu celule stem din sange – PRP poate fi facuta in principiu la orice varsta, dar e foarte important sa vedem cum arata regiunea faciala a dvs si ce va doriti sa obtineti.
   Puteti sa ne trimiteti un set de poze din fata si profil impreuna cu un nr de telefon pentru ca unul dintre medici va poate contacta si sa va explice mai multe despre procedura si despre expectante.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 7. Buna ziua,
  Sunt interesata de aceasta metoda si as vrea sa stiu unde pot apela la pentru informatii,consult si interventie.
  Va multumesc anticipat,
  Corina Petrisor

  • Buna ziua dna Corina,

   Multumim pentru interesul dvs legat de rejuvenarea faciala cu celule stem.

   Pentru a primi toate detaliile legate de procedura si raspunsul la toate intrebarile care le aveti, cel mai bine ar fi sa ne trimiteti un mesaj la adresa noastra de contact de pe site office@cosmedica.ro cu nr dvs de telefon unde unul dintre medici va poate contacta.

   Multumim
   Dr. Mihai Chertif

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.