Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Alte proceduri

Alte proceduri de chirurgie estetica si plastica, disponibile la clinica Cosmedica

Operatie de fimoza – decalotarea penisului

La clinica Cosmedica 90% din cazurile de fimoza congenitala sunt rezolvate nechirurgical, restul de 10% fiind cazurile care dupa debridare la baza glandului li se formeaza un inel strans, iar in acest caz este recomandat tratamentul chirurgical (circumcizia). Atat tehnica nechirurgicala cat si cea chirurgicala (atunci cand se impune) se efectueaza sub o usoara sedare, baietelul putand fi externat la o ora dupa incheierea procedurii.

Tratamentul hallux valgus (monturilor)

Hallux valgus este o diformitate frecventa a degetului mare, care deviaza spre exterior. Afectiunea este in general bine suportata. In anumite conditii insa, ea evolueaza cu aparitia de dureri surde la nivelul articulatiei metatarso-falangiene, care se accentueaza prin eforturi, prin artroza si prin bursita, uneori suprainfectata, cu iritarea nervilor senzitivi pe fata interna a halucelui.

2 Comentarii
 1. Buna ziua!As vrea sa stiu daca va ocupati de indepartare tatuaje?Cum se procedeaza,care sunt costurile?Multumesc

  • Buna ziua,

   Procedurile pe care le facem de obicei pentru tatuaje sunt tratamentul cu laser IPL sau expandarea tisulara. Fiecare depinde de multi factori atat ai tatuajului cat si al zonei si apoi al dorintei dvs.
   Pentru mai multe detalii, puteti sa ne trimiteti cateva poze cat mai clare si un nr de telefon pentru a putea fi contactata de unul dintre medici.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.