Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Pret acid hialuronic, marire buze

Procedura de marire a buzelor cu acid hialuronic este una dintre cele mai populare proceduri realizate in cadrul Clinicii Cosmedica.

Pret Acid Hialuronic

Acesta este unul din principalele motive pentru care doamnele aleg aceasta produra, costurile sunt mult reduse fata marirea buzelor cu implanturi sau cu grasime proprie.
Pana in luna Aprilie 2017, inclusiv, te bucuri de injectari cu acid hialuronic la super pret cu gama de top Juvederm, Volift Retouch la doar 100 euro.  Citeste mai multe aici

acid hialuronic pret marire buze

Alte motive:
– procedura este foarte simpla pentru tine, se realizeaza sub anestezie locala, care se aplica prin intermediul unei creme cu aproximativ 15-20 de minute inainte de injectarea acidului hialuronic;
– tu decizi cantitatea de acid hialuronic; pe tot parcusul procedurii tu vei controla cantitatea de acid hialuronic injectata, evident impreuna cu medical ce va realiza procedura.

Acidul hialuronic are capacitatea de umplere si imbunatatire a aspectului buzelor, adaugand:
– forma
– structura
– volum

Efectele dureaza de obicei aproximativ 6 luni, dupa aceasta perioada fiind necesare proceduri de mentinere a volumului initial al buzelor.

Exista mai multe produse de umplere pe piata. In cadrul Clinicii Cosmedica utilizam produsele de umplere cu acid hialuronic ale urmatoarelor branduri de top: Juvederm si Princess.

Cum se desfasoara procedura de marire a buzelor cu acid hialuronic

 1. Prima consultatie are menirea de a afla asteptarile tale, astfel incat ne vom da seama care este cantitatea si tipul de acid hialuronic potrivit nevoilor si dorintelor tale;
 2. Se aplica un anestezic local sub forma unei creme, cu aproximativ 15-20 de minute inainte de inceprea injectarii;
 3. Crema anestezic te va ajuta sa nu simti intepatura acului si nici infiltratia acidului. Produsul de inalta calitate utilizat in cadrul clinicii Cosmedica te va asigura ca nu vei simti nicio durere;
 4. Vei fi perfect constienta si vei primi chiar o oglinda care te va ajuta sa comunici direct cu medicul, ajustand impreuna rezultatul final.

Beneficii ale maririi buzelor cu acid hialuronic

Odata injectat, acidul hialuronic umple si modeleaza tesuturile buzelor.

Beneficiile folosirii acidului hialuronic pentru marirea buzelor sunt:
Controlul asupra volumului buzelor
Cantitatea de acid hialuronic injectata poate fi controlata, astfel incat medicul si cu tine, veti avea un bun control asupra volumului buzelor la final.
Tratamentul poate fi realizat si treptat
Injectarile de acid hialuronic pot fi realizate si gradual, la diferite sedinte, pana cand se obtin rezultatele dorite. Acest lucru este valabil in cazul in care nu stii de la inceput volumul pe care il doresti. In caz contrar, este suficienta o sedinta pentru buze complet transformate.
Efecte secundare aproape inexistente
Vanataile sau umflaturile sunt aproape inexistente, fata de alte produse de umplere a buzelor.
Rezultatele obtine sunt de lunga durata, dar nu permanenta, iar umplerea va fi mai putin costisitoare.
Reactiile alergice sunt putin probabile
Injectiile cu acid hialuronic realizate in clinica noasta sunt fabricate din subtante similar cu cele gasite in organism, astfel ca reactiile alergice sunt foarte putin probabile.

Acid hialuronic pret

170/seringa 1ml-Princess
200/seringa 1ml- Juvederm Ultra3
150 euro/seringa 0,5ml-Juvederm Ultra Smile
250 euro/seringa 1ml Volift

 

7 Comentarii
 1. Buna ziua. Ma intereseaza sa-mi maresc putin buzele.
  Ceea ce vreau sa stiu este,daca nu-mi place rezultatul,stiu ca se poate face o injectie care duce la eliminarea rapida a acidului din buze.
  Se poate face aceasta interventie la dumneavoastr? daca e cazul? Si dupa cat timp se poate face?
  Mul?umesc

  • Buna ziua dna Nicoleta,

   Multumim pentru mesajul dvs.

   Expandarea data de acidul hialuronic poate fi contracarata prin injectare de hialuronidaza. Aceasta este o enzima care poate topi acidul injectat la nivelul unui tesut.
   Daca sunteti interesata sa stiti mai multe, va recomandam sa veniti inainte la o consultatie sa vedeti ce presupune si apoi sa alegem un produs care nu expandeaza foarte mult astfel incat daca vi se va parea ca este prea putin, sa se poata completa in conditii cat mai naturale si estetice.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 2. Buna seara. M-ar interesa daca pot sa-mi maresc buzele in cazul in care am un chist la radacina unui dinte ? Am fost operata acum 13 ani aproximativ si acum 1 an am aflat in urma unei radiografii ca a reaparut. Nu am dureri sau alte probleme dar trebuie sa il operez din nou si inca nu sunt pregatita sa trec iar prin asta, vreau sa mai aman. M-ar afecta cu ceva in cazul in care mi-as injecta acid in buze? Multumesc

  • Buna ziua dna Andra,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   In urma solicitarii dvs, va pot confirma ca atata vreme cat acel chist nu este inflamat, procedura de marire a buzelor cu acid hialuronic se poate efectua in conditii de siguranta.
   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs, va recomandam sa veniti inainte la o consultatie, care poate fi chiar urmata de injectarea in sine.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 3. Bun? ziua as avea o întrebare va rog:acum 3 zile m-am injectat la buze in Paris ?i mi as fii dorit mai mari în cat timp pot sa ma injectez ?i dac? se poate la voi la clinica?

  • Buna ziua dna Alexandra,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Recomandarea mea ar fi sa asteptati cel putin 14 zile, timp in care oricum produsul de acid hialuronic se va aseza si distribui. La cel putin 14 zile veti vedea cum se prezinta si ulterior se poate face inca o injectare de tipul unei completari si chiar mai mult, daca necesita.
   E important sa stiti ce produs ati folosit. In clinica folosim produsele de la Juvederm sau Restylane. E bine sa se foloseasca acelasi produs la 2 saptamani, pentru a nu risca o interactiune intre produse diferite.

   Pentru mai multe detalii, puteti sa veniti la o consultatie in prealabil si sa hotaram ce ar trebui facut pentru dvs.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-753042234

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.