Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Povestea unei paciente cu implant mamar la Clinica Cosmedica

Implantul mamar, tot mai popular

 Implantul mamar continua sa fie una dintre cele mai populare interventii chirurgicale estetice in randul doamnelor. Aceasta procedura fiind aleasa atat pentru imbunatatirea formei bustului, cat si pentru capacitatea de marire a sanilor in functie de preferintele estetice ale fiecarei paciente care opteaza pentru asta.

Feedback-ul pacientelor noastre reprezinta o resursa valoroasa pentru toate doamnele care se gandesc la o astfel de intervetie si anume, marirea sanilor. De asemenea este si o excelenta modalitate de a afla felul in care ele au trait aceasta experienta in clinica noastra. Suntem incantati sa putem impartasi impreuna cu voi povestea pacientei care a ales Clinica Cosmedica pentru implanturile mamare. Asadar, va invitam sa cititi in continuare gandurile si sentimentele transmise de una dintre pacientele noastre.

implanturi mamare

Feedback pacienta Clinica Cosmedica

,,Am aflat despre Clinica Cosmedica navigand pe internet, in cautarea unei clinici de chirurgie estetica, pentru ca aveam un complex legat de sanii mei si imi doream o interventie de marire a sanilor.

Dupa cateva luni mi-am facut curaj si am facut o programare pentru consultatie. La prima intalnire cu domnul doctor Chertif Mihai, am fost placut surprinsa de rabdarea si deschiderea cu care domnul doctor mi-a explicat in detaliu ce presupune interventia de augmentare mamara, care sunt riscurile si in ce consta perioada de recuperare. Au urmat dupa acea intalnire cateva discutii telefonice si apoi o alta intalnire in care am stabilit detaliile interventiei. Ce mi s-a parut cel mai important a fost faptul ca domnul doctor m-a asigurat inca de la prima intalnire, daca ma voi decide sa fac aceasta interventie, voi avea partea de tot sprijinul din partea clinicii, ceea ce s-a si intamplat.

In ziua interventiei am fost intampinata de personalul medical, care este extraordinar de amabil si care m-a incurajat ca totul va fi bine. Interventia a decurs normal, fara nici un fel de complicatii, iar rezultatul a fost exact asa cum ma asteptam. Totusi, pentru perioada de recuperare am decis sa raman in clinica pentru 10 zile, eu fiind din alt oras. In cele 10 zile am fost impresionata de atentia, profesionalismul si devotamentul personalului medical fata de mine, avandu-i alaturi mereu, mai exact 24/24 h.

Cosmedica este o clinica moderna care are toate echipamentele necesare pentru siguranta si confortul pacientilor. Conditiile de cazare sunt similare cu cele ale unui hotel de top, astfel incat, pe intreaga perioada a sederii mele in clinica nu m-am simtit ca intr-un spital, ci mai degraba ca intr-un concediu. Asta categoric datorita atitudinii personalului si conditiilor de cazare.

In cele din urma, am plecat de acolo fericita pentru ca totul a decurs exact cum ma asteptam si pentru ca am gasit o clinica de top cu o echipa fantastica unde primeaza profesionalismul, grija fata de nevoile pacientului si oferirea conditiilor optime.

Multumiri domnului doctor Mihai Chertif si intregii echipe! (dr. Chertif Costache, dna. Lavinia, Loredana, Carmen, Iuliana, Adela, Roxana, Ionela, domnului Paul, domnului Razvan, Emanuel si Ovidiu)

Cu stima,

I.G.”

I.G., iti multumim si noi ca ai ales sa ne impartasesti experienta ta la Clinica Cosmedica.

Procedura marire sani

Ne simtim extraordinar de bine sa primim astfel de feedback-uri de la pacientii care pasesc pragul clinicii Cosmedica si totodata facem tot posibilul sa ne concentram pe prezent si pe un viitor inovator, sigur si progresiv.

Cosmedica urmareste mereu atingerea obiectivelor impreuna cu pacientii prin incorporarea nevoilor si preferintelor curente, aducand rezultate care raspund la cel mai inalt grad al asteptarilor.

Procedura privind implantul mamar si alte detalii despre acest subiect, puteti citi aici: http://www.cosmedica.ro/proceduri/chirurgia-estetica-a-sanilor/marirea-sanilor/

Noi va stam oricand la dispozitie pentru alte detalii sau informatii de care aveti nevoie la numerele de telefon: 0262.219.521 sau 0753.042.234

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.