Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Noutate Cosmedica- Juvederm Volite

Spune adio ridurilor fine, cicatricilor post acnee si pielii deshidratate cu Juvederm Volite, dupa doar o singura procedura, cu rezultate naturale timp de 9 luni!     

Ce este Juvederm Volite?

Juvederm Volite este singurul produs care dupa doar o singura procedura, actioneaza pe o perioada de pana la 9 luni, efectul fiind unul vizibil si garantat. Confortul acestei terapii revolutionare este garantat de faptul ca tratametul complet se realizeaza printr-o unica injectare comparativ cu orice alte produse ale caror terapii cuprind multiple injectari, fapt care creste gradul de disconfort al pacientului si implicit solicita mai mult timp pentru a obtine un rezultat vizibil.

juvederm volite

Special creat pentru o hidratare în profunzime a pielii, acesta confera elasticitate si catifelare, adresandu-se tuturor pacientilor care doresc o îmbunatatire vizibila a calitatii pielii pentru urmatorele zone:

  • Fata
  • Gat
  • Decolteu
  • Maini

Cum functioneaza Juvederm Volite?

Ca rezultat al tehnologiei Vycross, tratamentul cu Juvederm Volite are efectul unui lifting. Substanta injectata actioneaza prin cresterea densitatii straturilor epidermice, hidratand pielea în profunzime, efecul imediat fiind de prospetime si rejuvenare, care dureaza timp îndelungat.

Produsul Volite face parte dintr-o noua generatie de dispozitive medicale,avand la baza tehnologia Vycross a companiei Allergan, unul dintre cei mai mari producatori farmaceutici din lume,  fapt care garanteaza confortul în timpul procedurii, dar si reducerea considerabila a riscului aparitiei hematoamelor si edemelor, iar continutul de lidocaina regasit în formula Juvederm, ajuta la asigurarea unui grad ridicat de confort în timpul injectarii.

Procedura este minim invaziva, cu o perioada foarte scurta de recuperare.

O singura injectare cu Juvederm Volite este suficienta pentru un ten vizibil întinerit si proaspat pana la 9 luni.

Vezi de aici si preturile pentru procedura de marire buze cu acid hialuronic

Pret Juvederm Volite 1ml este 150 euro.

1 Comentariu
Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.