Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Nou la Cosmedica: Chirurgia tumorilor de piele si de parti moi

Noi descrieri de proceduri chirurgicale de care puteti beneficia la Centrul de Chirurgie Plastica si Estetica Cosmedica: chirurgia tumorilor de piele.

Clinica Cosmedica: chirurgie plastica si estetica

Clinica Cosmedica: chirurgie plastica si estetica

 • Stiti sa aveti multe alunite pe piele din nastere?
 • Ati observat in ultimul timp aparitia unei alunite intr-o anumita zona?
 • Ati observat in ultimul timp cresterea sau dezvoltarea excesiva a unei alunite?
 • Stiti sa aveti in familie pe cineva apropiat cu astfel de probleme?
 • Stiti sa aveti o alunita intr-o anumita zona a corpului cu potential ridicat de trauma (lantisor la gat, in zona sutienului, la nivelul curelei) ?

Cunoscute de marea majoritate a pacientilor ca simple scoateri de alunite de pe piele, in noua sectiune a site-ului Chirurgia tumorilor va puteti documenta mai mult asupra acestor afectiuni si modalitatile de tratament chirurgical.

Avand denumiri mai putin cunoscute: Cheratoza seboreica benigna, Chisturi dermoide, Chisturi sebacee, Keratoza actinica, Nevul sebaceu Jodassohn, Carcinomul bazocelular, Carcinomul spinocelular, Melanomul malign sunt afectiuni cunoscute care se pot trata la noi.

Clinica Cosmedica vine in ajutorul dumneavoastra, dandu-va posibilitatea de a va inscrie intr-un program de consiliere, profilaxie, si tratament al cancerului de piele.

Cu peste 5000 pacienti tratati de mai bine de 10 ani, experienta noastra va va ajuta sa preveniti si/sau sa tratati aceste tipuri de tumori in cel mai eficient si sigur mod posibil.

Doar cu cartea de identitate, impreuna cu o adeverinta de salariat/cupon de pensie si trimitere de la medicul de familie, puteti benficia de consultatie si tratament prin CAS MM. De peste 10 ani Clinica Cosmedica colaboreaza cu succes cu un renumit centru privat de Anatomie Patologica din Cluj-Napoca, unde se trimit probele bioptice recoltate in urma interventiilor chirurgicale.

Dupa un timp mediu de aproximativ 3 saptamani pentru probele fara potential cancerigen si 3-4 zile pentru cele suspecte sau pentru urgente, probele sunt interpretate de catre un medic histopatolog si ne sunt trimise pentru evaluare si explicatii catre pacient.

La Clinica Cosmedica beneficiati astfel de tot pachetul pentru aceasta patologie: consultatie, operatie, trimitere proba pentru examinare; examinare de catre histopatolog, interpretare si explicatii de catre chirurgul plastic.

Si pentru ca sub piele se ascund de multe ori alte tipuri de tumori, in continuare va pregatim un material privind tratarea chirurgicala a tumorilor tesuturilor moi.

2 Comentarii
 1. Bun? ziua v-am trimis acum câteva luni ni?te poze cu mine pt o liposuctie abdominala cu injectarea gr?simii proprie în fese dar mia fost teama sa o fac .Ce mi-se poate întâmpla cel mai r?u?

  • Buna ziua Cristina,

   Pentru mai multe detalii, puteti sa ne trimiteti un nr de telefon pentru a va putea contacta. In acest fel o sa va putem explica mai bine ce presupune procedura si ce trebuie sa stiti.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

   office@cosmedica.ro
   Clinica Cosmedica
   +40-753042234

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.