Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Mezoterapia fara ace, solutia vergeturilor de dupa sarcina

Mezoterapia este un tratament sigur si foarte eficient, folosit pentru imbuntatirea aspectului pielii dupa sarcina (si nu numai!). Utilizand o combinatie de ingrediente naturale si farmaceutice, inclusiv vitamina C, acest tratament a uimit oamenii din întreaga lume

Mezoterapia- elixirul frumusetii?

Nu este deloc o surpriza faptul ca Franta, tara iubirii fara-de-sfarsit, a venit cu o modalitate revolutionara de a ne (re)da corpurile sexy dupa care tanjim.

Tehnica atat de raspandita in lume cu care putem obtine cu usurinta corpul mult visat isi are originile în laboratorul dr. Michel Pistor, scoasa la lumina în anul 1952. Imediat dupa aceea, peste 15.000 de doctori din Franta si America de Sud utilizau aceasta tehnica care continua sa dea rezultate spectaculoase.


mezoterapia fara ace celulita

Vergeturile- un calvar care nu se mai termina?

Vergeturile sunt cicatrici sub piele cauzate cel mai frecvent de o sarcina ori de scaderea in greutate. Cu aceasta neobosita lupta impotriva vergeturilor se confrunta atat femeile, cat si barbatii indiferent de rasa sau tip de piele.

Acestea au adesea un aspect neatractiv si pot scadea stima de sine, insa asta se poate „repara” prin mezoterapie- o metoda rapida si eficienta care imbunatateste aspectul pielii si, totodata, increderea in propria persoana.

Cum functioneaza mezoterapia impotriva vergeturilor?

Mezoterapia trateaza vergeturile cu o combinatie de ingrediente care isi ocupa locul in organism pentru a incuraja vindecarea si intinerirea pielii.

Afla de aici toate etapele unui tratament de mezoterapie

mezoterapia vergeturi

Oricine, oricand si cel mai important- oricum ai visat!

Mezoterapia poate fi incercata de oricine- de la persoane supraponderale care au nevoie de tratament pentru abdomen, fese, maini si picioare pana la mamicile care isi doresc sa scape de vergeturile de dupa sarcina.

Un lucru pe care cu siguranta vrei sa il ai in vedere este ca, spre deosebire de endermologie, mezoterapia este permanenta, dovedind ca pielea pacientilor se mentine curata si sanatosa dup? tratament.

Vezi aici toate tipurile de tratamente realizate prin intermediul mezoterapiei

Mezoterapie cu ace vs mezoterapie virtuala (fara ace) si de ce sa alegi mezoterapia virtuala?

Iti recomandam mezoterapia vituala pentru ca efectele se vad inca de la prima sedinta si nu necesita timp de recuperare, deci te po?i intoarce la activitatile de zi cu zi imediat dupa sedinta. Aceasta tehnica deschide porii si permite introducerea de substante ?i creme active in proportie de 95%.

Un plus este ca mezoterapia virtuala nu doare, nu lasa cicatrici sau orice fel de urme/pete si nu exista reactii alergice. Iar daca te simti incomod in prezenta acelor si incerci sa le eviti pe cat posibil, aceasta tehnica se muleaza perfect pe dorintele tale.

Citeste 14 cele mai frecvente intrebari despre mezoterapie de aici

Cat dureaza si cat costa?

O sedinta dureaza aproximativ 30 de minute si pentru a-ti indeplini visul de a ajunge la corpul atragator dorit sunt necesare 8-10 sedinte de mezoterapie, repartizate in felul urmator: 3 sedinte in prima saptamana, doua sedinte in a doua saptamana si cate o sedinta in saptamanile ulterioare).

Acum hai sa trecem la partea pe care probabil ati asteptat-o: pretul unei sedinte de mezoterapie este de 200 lei, asa ca doamnelor stiti cum se spune: „Daca nu acum, atunci cand?”

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.