office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Marirea feselor prin transfer de grasime, fara operatie

In urma procedurii de marire a feselor prin transfer de grasime, o procedura de altfel nechirurgicala, te vei bucura de o silueta cu forme pline, naturale si un aspect extrem de atragator.

Forma posteriorului tau poate avea un impact major asupra aspectului fizic general. In timp ce restul corpului poate avea forme voluptoase ai putea simti o disproportie daca posteriorului tau ii lipsesc volumul si o definitie frumoasa.

Marirea feselor cu grasime proprie, in ce consta?

Procedura este compusa de fapt din doua etape simple: o liposuctie minin invaziva cu jet de apa (realizata in zonele in care exista tesut grasos) si transferul celulelor de grasime in zona fesierilor.

Realizata de obicei sub anestezie locala, marirea feselor cu grasime proprie combina remodelarea zonelor cu grasime in exces (coapse sau abdomen) cu transferul acestei grasimi in zona posteriorului pentru a crea o forma mai completa si subtila in partea inferioara a corpului.

Grasimea este extrasa cu blandete prin intermediul aparatului de liposuctie cu jet de apa, Body Jet Evo, dupa care este filtrat si rafinat, abia apoi urmand injectarea cu atentie in fese. Pacientii sunt de obicei in masura sa se intoarca acasa la cateva ore dupa procedura, urmand indeaproape instructiunile medicului.

marirea feselor fara operatie

Vezi aici imagini si descrieri complete ale modului de realizare al procedurii

In urma procedurii posteriul va capata volum, curbele siluetei tale vor fi mult evidentiate, talia de asemenea iar silueta feminina va iesi la iveala. Conditia este doar sa existe cateva depozite de grasime din care sa se poata face extragerea, acest lucru va fi determinat in timpul consultatiei cu medicul estetician.

Afla de aici care sunt avantajele acestei proceduri si daca esti candidatul potrivit pentru marirea feselor cu grasime

Recuperarea dupa marirea feselor

Datorita caracterului minin invaziv al procedurii, perioada de recuperare este minina, iar in mod normal te vei putea intoarce acasa in aceeasi zi. Cu toate ca vanataile si umflaturile vor fi aproape inexistente (ca urmare a realizarii liposuctiei cu jetul bland de apa), cel mai bine ar fi totusi sa astepti doua saptamani pana sa reiei activitatile sportive intense. De asemenea, in functie de natura profesiei, ti se poate recomanda sa iti iei cateva zile libere de la munca pentru a obtine cele mai bune rezultate in urma procedurii.

De ce ai alege Clinica Cosmedica pentru marirea feselor?

Clinica Cosmedica este prima ?i singura clinic? privat? din ?ar? care acoper? toat? specialitatea de Chirurgie Plastic?

  • Nu exista costuri ascunse
  • Toti pacientii se bucura de conditii de ingrijire de inalta calitate in timpul interventiei si la multi timp dupa finalizarea acesteia
  • Te vei bucura de expertiza celor mai experimentati chirurgie esteticieni
  • Intreaga noastra echipa medicala, incepand cu medici si continuand cu asistenti, este foarte bine pregatita si orientata spre confortul si buna ta dispozitie
  • Preturile pentru procedurile realizate in clinica sunt extrem de competitive, luand in vedere si echipa de profesionisti care va sta la dispozitie si standardele medicale inalte oferite

Detalii si programari: 0753.042.234

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.