Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Marirea buzelor cu acid hialuronic. Procedura si costuri

Buzele perfect conturate sunt un simbol al feminitatii si al senzualitatii. Fara sa ne dam seama ele  dezvaluie cate un pic din persoanalitatea noastra si constituie unul dintre lucrurile pe care barbatii il admira la o femeie. Marirea a buzelor cu acid hialuronic este una dintre cele populare proceduri ale Clinicii Cosmedica.

De ce sa alegi procedura de marire a buzelor cu acid hialuronic?

 • Costurile sunt mai mici decat la marirea buzelor cu implanturi sau grasimea proprie;
 • Se foloseste doar anestezie locala, realizata cu 45 de minute inainte de procedura, prin aplicarea unei creme;
 • Cantitatea de acid hialuronic injectata poate fi controlata si decisa impreuna cu pacientul chiar in timpul procedurii.

Esti un candidat bun pentru marirea buzelor cu acid hialuronic daca:

 • Doresti sa-ti imbunatatesti aspectului estetic al fetei;
 • Doresti reconstructia unor zone ale buzei care si-au pierdut din volum datorita unor interventii chirugicale;
 • Doresti sa-ti schimbi conturul buzelor;
 • Doresti sa estompezi anumite defecte congenitale ale buzelor;
 • Doresti sa-ti reduci ridurile fine din jurul buzelor.

Augmentarea buzelor este contraindicata daca ai suferit de: disfunctii ale nervilor faciali, infectii cu hepatita recurenta, diabet, alergii multiple,  diverse boli autoimune, infectie in curs cu virusul herpetic etc.

Important!  Daca pacientul este plurialergic sau nu a mai efectuat nicio injectare cu acid hialuronic in trecut, se poate efectua o testare cu o cantitate infima de acid hialuronic, astfel incat reactiile sau manifestarile ulterioare sa fie eliminate.

procedura marire buze injectare acid hialuronic

Cum decurge procedura de marire a buzelor?

Procedura de marire a buzelor incepe cu o consultatie, in care medicul va afla care sunt asteptarile pacientului dupa aceasta procedura, astfel incat felul injectarii, cantitatea de produs si tipul acidului hialuronic injectat sa fie in conformitate cu dorintele pacientului.

Dupa ce aceste elemente au fost stabilite, procedura debuteaza prin aplicarea unui anestezic local sub forma de crema, cu 45 de minunte inainte de injectare. Anestezicul face ca injectarea acidului sa nu fie insotita de durere.

Pacientul este perfect constient in timpul procedurii, primind chiar o oglinda care ii va permite interactiunea permanenta cu medicul in timpul procedurii, astfel incat rezultatul final sa fie cel asteptat.

Cat timp sunt vizibile rezultatele procedurii de marire a buzelor cu acid hialuronic?

Rezultatele sunt vizibile aproximativ 4 luni, insa difera in functie de tipul produsului folosit. Produsele folosite in mod uzual fac parte din gama Allergan, sunt Juvederm Ultra sau Vycross.

 • Produsele din gama  Juvederm Ultra- atrag mai multa apa si ca urmare putem obtine un volum mai mare al buzelor
 • Produsele din gama Vycross- aspectul conferit buzelor este mai discret, natural cu un volum agreabil

Tipul de acid hialuronic injectat in buze

Acidul hialuronic folosit cel mai frecvent pentru marirea buzelor in Clinica Cosmedica este din gama Juvederm Ultra3- Allergan. Daca pacientul doreste un rezultat care sa dureze mai mult decat cel amintit, recomandam un acid hialuronic din gama Juvederm Vycross – Volift pentru volum si Volbella pentru contur.

Pret marirea buzelor cu acid hialuronic:

Princess – 170 euro/ seringa 1ml

Juvederm Ultra 3  – 200 euro /seringa 1ml

Juvederm Volift– 250 euro/seringa 1ml

Restylane Lip Volume– 200 euro/ seringa 1 ml

 

Acidul hialuronic poate fi folosit cu succes si pentru tratamentul ridurilor. Deseori pacientii solicita realizarea in cadrul aceleasi sedinte, a procedurii de marire a buzelor precum si cea de reducere a ridurilor cu acid hialuronic.

marirea buzelor cu acid hialuronic

 

78 Comentarii
 1. Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o parere. In luna mai mi-am injectat acid hialuronic in santurile de langa nas-gura. De o luna, deci la 4 luni dupa injectare, mi-au aparut niste umflaturi ciudate pe fata, sub ochi, intre nas si obraz pe santurile alea, in mai multe locuri pe fata. Apar intr-un loc, apoi dupa doua zile dispar si se fac in alt loc.Am suspectat o alergie, am facut cateva analize caare au iesit bine. Meg si la dentist sa tratez cariile. Urmeaza sa merg sa fac analiza pentru tiroida, ca am vazut ca e posibil sa apara aceste umflaturi si in tiroida autoimuna. As vrea sa stiu va rog, e posibil ca aceste umflaturi sa fie de injectarea cu acid hialuronic? Atunci dupa injectare, n-am avut nimic,nici o imflamatie. E posibil sa apara dupa 4 luni, adica e posibil sa aiba legatura aceste umflaturi cu acidul hialuronic? Multumesc frumos!

  • Buna ziua Medeea,

   Multumim pentru intrebarea ta.

   In urma a ceea ce ai descris, ar trebui sa te reintorci la medicul care a facut injectarea si sa ii spui de aceste episoade. Ar trebui sa stii sau sa iti arate produsul care l-a folosit deoarece poate fi si de aici daca nu e de calitate, sub forma unui produs certificat si agreat de FDA.
   In al doilea rand, e foarte posibil ca aceasta asa zisa alergie sa nu aiba nici cea mai mica legatura cu injectarea de acid hialuronic si sa fie de alta cauza.

   Pentru mai multe detalii, nu ezita sa ne vizitezi la o consultatie daca e sa consideri ca vrei si parerea noastra.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 2. Vreau sa fac programare pt buze cum si cand?

  • Buna ziua,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru o programare puteti sa ne contactati la +40-771227176.

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare

 3. Buna seara , as vrea sa stiu,un pret mai mic decat 170 de euro nu exista , nu ? Multumesc

  • Buna ziua dna Luana,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati telefonic la +40-771227176 sau +40-753042234 si sa vedeti costurile pentru procedurile de acid hialuronic si/sau ofertele in vigoare.

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare

 4. Ce parere aveti despre produsele fillorga si restylane in comparatie cu juvederm?
  Este vreo problema daca nu se merge pe acelasi tip de acid ?
  Multumesc

  • Buna ziua dna Roxana,

   Multumim pentru mesajul dvs.

   La Cosmedica nu folosim decat produsele Juvederm, Restylane sau Princess. Nu va pot spune decat ca produsele Juvederm sau Restylane sunt cam cele mai bune de pe piata datorita metodelor de purificare a acidului hialuronic si a traditiei de multi ani datorita numarului foarte mare de pacienti.
   Daca sunteti interesata sa stiti mai multe, nu ezitati sa ne contactati.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 5. Care este durata minima garantat? a efectului juvederm 3 in buze la prima înjectare?

  • Buna ziua dna Ana,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Injectarea de acid hialuronic implica aspecte legate de tipul acidului, tipul tesutului in care se injecteaza, rata de metabolism a pacientului, conditia hidratarii preexistente a organismului, anumite deficite hormonale asimptomatice etc. De aceea e bine sa stiti ca nimeni nu poate oferi o perioada fixa. In plus, depinde foarte mult si de subiectivismul pacientului: exista paciente care dupa o marire a buzelor cu Juvederm Ultra 3 revin pentru urmatoarea sedinta dupa 1 an sau chiar mai mult; la fel de bine, exista si altele care dupa 2-3 luni doresc din nou o umplere deoarece considera ca produsul s-a absorbit complet, ceea ce nu este adevarat.
   Avand in vedere ca avem o experienta considerabila cu produsele Juvederm, va pot spune ca daca este sa doriti o augmentare a buzelor decenta, cu un aspect normal si natural, nu ar trebui sa reveniti mai repede de minim 3 luni pentru o completare. La aceasta a 2-a completare, puteti beneficia de produsul Juvederm Ultra Smile, care are doar 0,6 ml.
   Pe de alta parte, daca doriti o augmentare naturala, puteti opta pentru produsul Juvederm Volift, care nu expandeaza buzele ca si cele din gama Ultra, dar se pastreaza mai mult.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-771227176

 6. Buna ziua,

  Pentru marirea buzelor, dintre Princess Volume si Juvederm care are remanenta cea mai indelungata, mai ales pentru prima injectare?

  Multumesc tare mult!

  • Buna ziua dna Alina,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Exista o diferenta destul de mare ca si fiabilitate intre produsele Princess si Juvederm. Ca si specialist in chirurgie plastica si estetica, avand multe paciente care au solicitat marirea buzelor in ultimii ani de cand folosesc aceste produse, va pot spune ca totul depinde de tesuturile fiecarui pacient.
   Daca ar fi sa recomand, v-as oferi produsele Juvederm, in special Juvederm Volift, pe care il consider cel mai fiabil pentru marirea buzelor, din toate punctele de vedere.
   Pentru mai multe detalii, va asteptam la o consultatie pentru a afla mai multe despre aceste produse si despre ce presupune o procedura de marirea buzelor.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 7. Buna ziua cam
  Câte siringa trebuie pt m?rirea buzei ca sa ?tiu cât m-ar costa multumesc??

  • Buna ziua dna Alexandra,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   La o sedinta nu folosim mai mult de 1ml de acid hialuronic pentru marirea buzelor. Ulterior, incepand cu 2 saptamani dupa injectare se poate opta pentru o completare in functie de dorintele fiecarui pacient.
   Daca sunteti interesata sa stiti mai multe, nu ezitati sa ne contactati.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-771227176

 8. Buna seara,
  Ma intereseaza o marire discreta a buzelor(am colturile lasate) si o reantinerire prin metoda vampir. Se poate face la clinica dumneavoastra asta si cat costa ?

  • Buna ziua dna Yvon,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Costul procedurii solicitate de dvs depinde de cantitatea si tipul de acid hialuronic pentru care ati opta si de cantitatea de celule stem din sange (PRP-lifting de vampir) de care veti avea nevoie. Procedura de poate face cu succes in clinica noastra.
   Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta telefonic.

   Multumim

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-753042234

 9. Bun? ziua! Prietena mea ?i a f?cut o m?rire de buze cu acid hialuronic Stylage acuma 3 luni,?i acuma este o diferen?? de forma la buza superioar? partea dreapt? este mai groas? decat partea stâng? ?i diferen?e de grosime vizibile in acest caz ce ar putea sa fac?? Va multumesc

  • Buna ziua dle Alex,

   Raportat la cele solicitate de dvs, problema consta intr-o asimetrie la nivelul buzei superioare, care e posibil sa se fi instalat exact dupa injectare, sau dupa resorbtia unei parti a acidului hialuronic.
   Nu cunosc acest tip de produs de acid hialuronic asa ca nu va pot spune daca este calitate superioara sau nu.
   Pentru mai multe detalii, puteti sa va faceti o programare la o consultatie.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-771227176

 10. Juvederm Ultra 3 – 200 euro /seringa câ?i ml are o siringa ? Mul?umesc

  • Buna ziua dna Anca,

   Seringa de Juvederm Ultra 3 vine are 1 ml de acid hialuronic.
   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

   Multumim

   Clinica Cosmedica
   +40-771227176

 11. Buna ziua! Am 5 zile de cand mi.am injectat acid in buze pt prima oara. Doar ca dupa ce sau desumflat au ramas doar niste bilute cam tari… mentionez ca iau anticonceptionale, poate afecta cu ceva?

  • Buna ziua dna Tatiana,

   Va recomand sa va adresati medicului care a efectuat injectarea sau daca nu reusiti puteti sa va faceti programare la noi pentru o consultatie.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-771227176

 12. La ce vârst? pot face m?rirea buzelor?

  • Buna ziua Beatrice,

   Iti recomandam procedura de marire a buzelor dupa 18 ani.
   Daca ai fi interesata de serviciile noastre, nu ezita sa ne contactezi.

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-753042234

 13. Buna seara! Dup? m?rirea buzelor cu acid hialuronic masajul este obligatoriu?

  • Buna ziua,

   Pe parcursul si imediat dupa injectarea de acid hialuronic este necesar sa se faca un masaj pentru a distribui produsul cat mai bine. Avand in vedere ca indiferent cat de bine se asaza produsul in prima faza, pe parcursul primelor 2 saptamani datorita miscarilor buzelor produsul se mai poate aseza si distribui, si e bine sa se faca o evaluare dupa aceasta perioada. Daca se simte diferit produsul intr-o regiune fata de alta, masajul este cel care va rezolva lucrurile.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-771227176

 14. Bun? ziua,

  Se poate folosi o seringa de Princess atat pentru volumul buzelor cat si cel al pometilor, daca se doreste aspectul cat mai natural si discret.

  • Buna ziua dna Nicoleta,

   Produsul care ar trebui folosit din aceasta gama pentru marirea pometilor ar fi Princess-Volume pentru a putea contura cat de cat zona zigomatica. Daca este sa se foloseasca acelasi produs si pentru buze, e foarte greu sa obtineti un aspect natural deoarece acest produs volumizeaza, nu contureaza. Pentru un aspect cat mai natural daca vreti sa folositi produsele Princess ar fi sa optati pentru Filler la nivelul buzelor si Volume pentru pometi. Ati avea nevoie de 1 ml la fiecare zona.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-771227176

 15. Dac? am avut probleme cu herpesul pot face m?rire de buze?

  • Buna ziua dna Maria,

   Trebuie sa asteptati 1 luna dupa ce crusta finala de la herpes a cazut. Daca stiti sa faceti episoade frecvente de herpes bucal, inainte de a face procedura de marire a buzelor va recomand sa luati aciclovir oral cu 2 zile inainte si sa continuati 3-4 zile dupa injectare.
   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-771227176

 16. Buna ziua,
  Nu va ganditi sa va extindeti si in Bucuresti? Ar fi pacat sa nu..

  • Buna ziua,

   Multumim pentru interesul legat de articolele si serviciile noastre.
   Primim cel putin 2 solicitari telefonice sau prin email in fiecare zi de la pacienti de la Bucuresti pentru proceduri pentru care nu se merita sa vina de la atata distanta. La fel de bine, avem foarte multi pacienti intr-un an care vin de la Bucuresti pentru operatii de chirurgie estetica.
   Aspectul primordial pe care noi il consideram vital, este legat de calitatea serviciilor pe care incercam sa o oferim pacientilor nostri, considerand ca cele mai bune astfel de servicii pot fi oferite doar de noi, si nu de alti medici angajati la o subunitate de a noastra din Bucuresti. Fiecare medic privat are o strategie a lui. Strategia noastra este legatura cu pacientii si asta se poate stabili doar asa.
   Asta ar insemna ca daca ne-am extinde si la Bucuresti, ar trebui sa fim tot timpul acolo, ceea ce in acest moment este relativ imposibil.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-753042234

 17. Am citit ca nu este indicat sa mi injectez acid hialuronic daca am tiroida autoimuna. Totusi, care ar fi efectele secundare ? Nu se recomanda absolut deloc aceasta interventie,avand aceasta boala autoimuna?

  • Buna ziua dna Andreea,

   Bolile autoimune pot precipita o posibila infectie a acidului hialuronic sau aparitia unor granuloame. Boala autoimuna inseamna ca organismul nu isi mai recunoaste celulele proprii si incepe sa lupte impotriva lor, asa ca o injectare de un produs strain poate avea unele consecinte legate de asimilarea acidului de catre organism.
   Nu este o certitudine ca acestea vor aparea, dar o boala autoimuna poate reprezenta cel putin o contraindicatie relativa pentru injectarea de acid hialuronic.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-771227176

 18. Bun? ziua,
  As vrea sa ?tiu dac? este posibil sa fac aceasta interven?ie în cazul în care eu suf?r de screlodermie? Sau îmi pute?i recomanda altceva?
  Mul?umesc!

  • Buna ziua dna Laura,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Sclerodermia este o boala autoimuna care afecteaza si tesuturile moi prin atrofie progresiva.
   Aceasta afectiune este una dintre contraindicatiile relative la injectarea de acid hialuronic, dar recomandarea mea este sa consultati inainte medicul reumatolog la care sunteti in evidenta pentru a vedea si certifica daca boala nu ar fi decompensata. E important ca titrul anticorpilor specifici sa fie foarte redus si afectiunea sa fie stabilizata. Problemele care pot aparea ar fi infectia, aparitia de granuloame etc.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-771227176

 19. Buna ziua. Am facut in decursul anului trecut prima data in mai si apoi in octombrie,2 interventii de marire a buzelor cu Juvederm,fiecare de cate 1 mililitru. Problema este ca la mine se observa doar acele 2-3 zile cand buzele sunt inflamate. Dupa aceea nu se mai observa absolut deloc. As vrea sa stiu daca este posibil sa fie o problema cu corpul meu care absoarbe prea repede acidul sau trebuie sa maresc doza.

  • Buna ziua,

   Multumim pentru mesajul dvs.

   Pentru inceput e bine sa stiti ca Juvederm este una dintre companiile de top mondiale in purificarea acidului hialuronic, obtinand astfel produse dintre cele mai bune de pe piata. Asta inseamna ca alegerea facuta este una buna sau foarte buna.
   Pe de alta parte, e important sa fiti la curent cu aspectul deshidratarii tisulare si al unor usoare tulburari si dezechilibre hormonale si ale unor electroliti pe care toti le putem avea si trai absolut normal fara sa stim de ele. Acestea sunt foarte importante intr-o astfel de situatie deoarece pot sa digere cea mai mare parte a cantitatii de acid hialuronic astfel incat pacientul sa nu fie multumit de produs sau de medic.
   Recomandarea mea este sa va adresati medicului care a efectuat injectarea/ile sa vedeti ce va spune legat de parerea medicala a proiectiei si formei buzelor. Este foarte posibil ca o data de ati injectat intr-o anumita zi 1 ml de acid, sa fie nevoie de o completare usoara la minim 14 zile pentru a reduce din pierderea volumului in urma subsiduarii edemului si inflamatiei.
   De obicei pacientele noastre stiu ca la 14 zile trebuie facuta o evaluare si de asemenea stiu ca, e posibil sa mai doreasca o completare care sa asigure efectul final dorit.

   Pentru mai multe detalii, daca sunteti interesata de serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-753042234

 20. Buna seara. Am si eu o intrebare. De 2 zile mi am marit buzele cu acid hialuronic si buza superioara este foarte mare si nu imi place. Exista vreo metoda de absorbtie mai rapida a acidului??? Teosyal am folosit! Va multumesc

  • Buna ziua dna Lorena,

   Legat de solicitarea dvs, recomandarea mea este sa mergeti la medicul care a efectuat augmentarea buzelor si sa va ofere solutia sa.

   De obicei, cand se intampla asa, oferim 2 solutii:
   – sa se astepte pana edemul va subsidua (sunt doar cateva zile si edemul inca nu a trecut) si sa vedeti atunci cum raman buzele. Nu lucram cu produsul mentionat , asa ca nu va pot spune cum se manifesta in timp.
   – daca la 2-3 saptamani o sa vi se para ca cea de sus este foarte mare, puteti sa injectati hialuronidaza pentru a resorbi si liza acidul introdus (personal nu sunt de acord cu hilauronidaza la buze deoarece pot ramane asimetrii dupa si pe viitor, care vor fi corectate destul de greu si care pot necesita injectari repetate datorate unei resorbtii accelerate a acidului); in aceasta perioada va recomand sa faceti cat mai multe masaje pentru a distribui si aseza produsul.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

   Dr. Mihai Chertif

  • Exista ialuronidasi pe moment asorbe sau pastile cortisone

   • Buna ziua,

    Hialuronidaza este sub forma de solutie lichida care se poate injecta la nivelul tesutului unde a fost introdus acidul hialuronic. Aceasta digera acidul hialuronic. Trebuie injectata cu chibzuinta deoarece poate lasa asimetrii si o perioada nu e indicat sa se injecteze acid hialuronic in acel loc deoarece efectul hialuronidazei poate continua si astfel acesta sa fie digerat.
    Daca e o problema si acidul hialuronic trebuie indepartat neaparat deoarece e introdus in exces si nu se doreste sa se astepte o perioada pana acesta sa se aseze si sa se mai elimine natural sau exista anumiti noduli care nu pot fi masati si distribuiti, recomandarea mea este pentru hialuronidaza, nu pentru cortison.

    Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

    Dr. Mihai Chertif

 21. Buna, in decursul a doi ani mi am injectat de cel putin 5 ori acid hialuronic in buze. O saptamana mi a ?inut fiecare produs (am incercat f multe tipuri : Juvederm, Teosyal, Princess). Am investit bani multi pt ca fiecare produs in parte sa tina doar o saptamana, nu mai mult. Si Men?ionez ca am inceput usor cu 0,5 ml dupa care la urm?toarele 4-5 injectari am mers cu 1 ml, respectiv 2 mil ultima data. Nu exista pe „piata” aceasta un produs pt mine care sa mi tina buzele mai mult? Sau macar niste teste care se fac inainte sa stiu exact, daca sunt una dintre persoanele la care corpul nu „accepta” acidul hialuronic/ il absoarbe mult prea rapid?

  • Buna ziua Bianca,

   Avand in vedere ca ati injectat de cel putin 5 ori acid hialuronic in ultimii 2 ani, e greu de crezut ca se pastra de fiecare data asa de putin volumul. Spuneati ca la ultima sedinta ati injectat chiar 2 ml, ceea ce inseamna foarte mult intr-o singura sedinta. Din experinta mea, nu am avut nici o pacienta pana acum care sa aiba aceasta situatie, asa ca mi-e greu sa inteleg de ce e asa pentru dvs. Nu am injectat niciodata Teosyal, dar cunosc foarte bine produsele de la Princess sau Juvederm si nu ar fi trebuit sa fie asa.
   Exista situatii in care acidul hialuronic se pastreaza mai mult sau mai putin, in functie de pacient, dar dupa atatea injectari e greu de crezut ca nu aveti buzele mult mai mari decat la inceput.
   Pentru mai multe detalii, puteti veni la noi la o consultatie sa vedem despre ce ar fi vorba.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-753042234

 22. Buna as avea nevoie si eu de o marire a buzelor imi spune?i va rog unde este clinica?in Arad?

  • Buna ziua,

   Clinica Cosmedica se afla doar in Baia Mare.

   Daca sunteti interesata de serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati.

   +40-753042234

   Multumim

   Cosmedica

   • Buna mar interesa cat costa pretul marimea buzelor.

    • Buna ziua dna Claudia,

     Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

     Va putem recomanda produsele Juvederm Ultra 3- 200 euro/1ml, Juvederm Volift-250 euro/1 ml sau Restylane Lip Volume- 200 euro/1 ml.

     Daca sunteti interesata, nu ezitati sa ne contactati.

     Clinica Cosmedica
     +40-753042234

 23. Buna . Eu nu mi-am injectat niciodata nimic in buze. Curiozitatea mea este daca imi injectez de prima data 2 ml in fiecare buza , exista efecte adverse? Sau complicatii sau dureri mari? Multumesc frumos

  • Buna ziua,

   Nu e indicat sa injectati o cantitate asa mare intr-o singura sedinta.

   In cazul oricarei injectari (acid hialuronic sau grasime) la orice nivel (buze, pometi, santuri etc) e important sa intelegeti ca produsul trebuie folosit in cantitati mici sau moderate, iar sedintele repetate pana in momentul in care medicul sau pacientul este multumit de efect ca si marime si proiectie. In acest fel riscul de complicatii este foarte redus.

   De obicei in prima sedinta se injecteaza 1 ml de acid hialuronic, urmand ca dupa primele 2 saptamani dupa ce produsul se asaza si se distribuie, sa puteti estima daca va mai fi nevoie de o completare. In situatia nevoii de a completa dupa aproximativ 2 saptamani, puteti alege sa injectam 0,5 ml sau chiar inca 1 ml daca buzele necesita o asemenea cantitate.

   Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta telefonic pentru a stabili o programare la consultatie. In cadrul acesteia veti primi explicatia necesara pentru marirea buzelor cu acid hialuronic.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 24. Buna ziua! As dori sa intreb daca se vad modificari la o injectare cu 0,55 mil de Juvederm ultra.

  • Buna Bianca,

   Chiar si cu 0,55 ml cat ar fi o seringa de Juvederm Ultra Smile, se vad schimbari de volum si contur ale zonelor unde se injecteaza.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

   Dr. Mihai Chertif

 25. Buna ziua!!mi.am injectat acum 3 zile 1ml de acid h.in buze nu retin exact denumirea lui .Am platit 150€ dar se vede f putin.As vrea sa stiu dupa cat timp pot sa mai fac o interventie si daca pot sa mai folosesc doar jumatate de ml .Nu as vrea sa fie nici prea extravagant.Se poate sa mai injectez doar jumatate de ml? Si cat ar mai costa .multumesc!

  • Buna ziua dna Simona,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru inceput ar fi foarte important sa ne spui exact ce produs s-a folosit. E cam ciudat ca dupa 3 zile consideri ca nu se vede deloc, mai ales ca ai avut injectat 1 ml. La 3 zile in principiu edemul nu se retrage complet, decat daca ai fi folosit gheata prin aplicatii locale tot acest timp dupa injectare.
   In plus, la 3 zile nu e bine sa se faca orice fel de completare. Recomandam pacientelor noastre sa revina la 14 zile dupa injectare, deoarece in aceasta perioada acidul se asaza, se distribuie si atunci se poate vedea orice mica asimetrie sau se poate completa daca pacienta considera ca ar fi nevoie.

   Asadar, e important sa stii ce produs s-a folosit deoarece ar fi indicat ca aceasta completare de 0,5 ml sa se efectueze cu acelasi produs pentru a nu risca aparitia unor complicatii.

   Pentru mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi sau sa iti faci o programare pentru consultatie.

   Clinica Cosmedica
   +40-753042234

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 26. As dorii si eu o programare

  • Buna ziua dna Roxana,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Puteti sa ne contactati telefonic 0753042234 sau sa ne trimiteti un nr unde va putem contacta pentru o programare.

   Dr. Mihai Chertif

 27. care este diferenta dintre botox si acid ??

 28. Daca parintii mei sunt divortati,am nevoie de acordul ambilor?

  • Buna ziua,

   Daca nu aveti inca 18 ani si intr-adevar ati avea nevoie de un asemenea tratament, este nevoie de semnatura ambilor parinti daca parintele de care sunteti separata are dreptul conform instantei sa stie despre orice tratament pe care il faceti.

   Clinica Cosmedica

 29. Buna ziua!Daca parintii mei sunt de acord cu faptul ca vreau sa-mi injectez acid hialuronic si nu am 18 ani de la ce varsta imi pot face procedura?

  • Buna ziua,

   Daca nu sunteti majora, e nevoie de consimtamantul ambilor parinti pentru a efectua procedura. Daca buzele nu necesita augmentarea in acest moment, puteti astepta pana la 18 ani si apoi se poate face procedura doar cu consimtamantul dvs.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 30. Buna ziua! Am doar 17 ani si as vrea sa imi injectez acid hialuronic in buze. Ar fi neindicat?

  • Buna ziua dra Alina,

   Chiar daca aveti 17 ani puteti sa faceti marirea buzelor cu acid hialuronic, doar ca atunci cand va fi sa veniti pentru procedura, veti avea nevoie de acordul unui parinte, care va trebui sa semneze consimtamantul informat.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 31. Nu mi-am injectat niciodat? a?a ceva, din acest motiv am o mic? nedumerire. La ce v? referi?i prin „dureaz? 3-4 luni”? Voi avea buzele mari a?a cum aleg s? le fac doar pentru 3 luni, iar apoi revin la forma pe care o aveau înainte de interven?ie?

  • Buna ziua,

   Efectul de volumizare produs de acidul hialuronic specific maririi buzelor dureaza 3-4 luni. Asta inseamna ca dupa 3-4 luni de la prima injectare s-ar putea sa mai doriti sa mai faceti o sedinta deoarece buzele s-au micsorat. Sunt foarte multe paciente la care efectul se pastreaza si mai mult de aceasta perioada, dar totul depinde de capacitatea de metabolizare a acidului hialuronic de fiecare persoana.

   Pentru mai multe detalii despre procedura nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 32. Mi am facut o interventie acum o zi si am doua galme…in cat timp dispar daca le masez? Sau ce trebuie sa fac ca sa scap de ele?

  • Buna ziua,

   Va recomand sa luati legatura cu medicul care e efectuat procedura.

   Multumim

   Clinica Cosmedica

  • As vrea sa vb pe mail aceea?i problem? o am Si eu am doar o singura galma

   • Buna ziua dna Daniela,

    Nodulii care pot sa apara dupa injectarea de acid hialuronic reprezinta un masaj insuficient sau o aglomerare de produs care s-a format dupa ce acidul s-a asezat.
    Imediat dupa injectare e obligatoriu sa se efectueze un masaj consistent astfel incat produsul sa se distribuie cat mai bine. Totusi, la 2 saptamani toti pacientii nostri stiu ca e indicat sa vina la un control pentru a vedea cum arata buzele sau tesutul unde a fost facuta injectarea, deoarece produsul continua sa se aseze si sa se distribuie chiar si dupa primul masaj. Astfel, la 2 saptamani pot evalua daca e nevoie de putin masaj sau mai ales daca pacientul doreste o completare.

    Asadar, va recomand sa va indreptati catre medicul care a facut injectarea initiala pentru a vedea ce va poate oferi in situatia data.

    Multumim

    Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

    Dr. Mihai Chertif

 33. Am facut acum trei zile filer buze cu o siringa am platit 300 e dar se vede foarte putin !acum va trebui sa cer doctorului sa îmi mai injecteze jumate ! Mi se pare mult 450 euro pentru a se vedea asa de putin rezultatul! 🙁

  • Buna ziua,

   Depinde foarte mult ce produs ati folosit , ce cantitate a fost injectata, cum au fost buzele inainte si cum au fost dupa procedura.

   De obicei pacientele noastre stiu de la consultatie ca dupa 10-14 zile se pot astepta la o completare datorita faptului ca produsul se mai distribuie si se asaza, dupa ce edemul a subsiduat.
   De obicei , personal, nu am injectat mai mult de 1ml la o sedinta deoarece principiile injectarii oricarui acid hialuronic sau chiar grasime, presupun cantitati mici repetate pentru un efect mai durabil si un aspect mai natural.
   La Cosmedica injectarea de acid hialuronic pentru marirea buzelor sau umplerea santurilor si ridurilor sau volumizare se fac folosind alternativ oglinda. In acest fel pacientul poate sa vada progresiv cum merge injectarea si efectul rezultat dupa o fiola. Medicul ar trebui sa isi dea seama ce poate obtine cu 1ml.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Dr. Mihai Chertif

 34. care sunt costurile pentru marire de buze cu acid hialuronic ? ( preturile mai exacte) si cati ml sunt in siringa la prima interventie .. si unde aveti sediul .. si ce ar trebui pentru acesta interventie ?? ma r interesa .. va multumesc

  • Buna,

   Costul pentru procedura de marire a buzelor incepe de la 150 euro si poate sa ajunga la 250 euro pentru o seringa de 1ml.

   1.Princess (produs Filler sau Volume, 1ml) – 150 euro (nu vi-l recomand neaparat pentru buze deoarece nu are anestezic local si injectarea se face putin mai dureros)
   2. Juvederm ultra 3, 1ml- 200 euro (are anestezic local, e foare comod la injectare, da buze mai mari si pufoase, mai tineresti, dureaza 3-4 luni mai ales daca sunteti la prima injectare)
   3. Juvederm- Volift, 1ml- 250 euro (are anestezic local, e foarte comod la injectare, da buze usor discrete, fara a iesi in evidenta, dureaza aproximativ 6 luni)

   Clinica Cosmedica se afla in Baia Mare.

   Daca sunteti interesata de serviciile noastre, puteti sa ne trimiteti un nr de telefon si unul dintre medici va poate contacta pentru mai multe detalii.

   Multumim

   Clinica Cosmedica

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.