Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Liposculptura Aqua-Shape prin Body Jet Evo

Utilizata in clinica cosmedica, prezentarea video a procedurii de liposuctie pe baza de jet de apa pulsatil.

Ce este Aqua-Shape?
Aqua-shape este o procedura inovativa de liposuctie si totodata transfer de grasime, care va folosi rezervele naturale pe care doriti sa le eliminati si le va transforma in ceva care va poate reda forma visata.

Simpla, usoara si eficienta, aceasta procedura se bazeaza pe posibilitatile de a recolta grasimea prin liposuctie cu jetul de apa(Body-Jet Evo- Water Jet Assisted Liposuction) care o ajuta sa nu se distruga, sa fie separata automat de tesuturile nefolositoare ca apoi sa fie injectata in zonele dorite pentru a sculpta forma corpului cat mai armonios si elegant, obtinand astfel rezultate excelente cu un efort de recuperare postoperatorie aproape zero din partea pacientului.

Cum functioneaza Aqua-Shape?
Daca aveti anumite zone la care aspectul estetic va deranjeaza datorita unor depuneri incapatanate de grasime care orice exercitii fizice sau regim alimentar nu le inlatura, Aqua-Shape prin Body-Jet-Evo va vine in ajutor. Metoda blanda pe baza de liposuctie prin jet de apa va va da rezultate superioareiin conturul siluetei. Chirurgul inlatura grasimea prin jetul de apa stropit in tesutul subcutanat, prin care celulele grasoase vor fi dislocate si totodata aspirate, fara a fi traumatizate sau distruse.

In majoritatea situatiilor procedura se poate efectua in anestezie locala asociata cu o usoara sedare, iar perioada va fi intre 30 si 60 de minute.

Este diferita Aqua-Shape de procedurile clasice de liposuctie?

Da! Fata de liposuctia traditionala, unde postoperator, tesuturile prezentau echimoze, edeme, dureri cateva zile, recuperare completa dupa aproximativ 5-7 zile, cu Body-Jet-Evo, toate acestea sunt istorie.

Cat dureaza perioada de recuperare dupa Aqua-Shape?

Recuperarea depinde in primul rand de pacient, de procedura (ce cantitate de grasime se extrage), pe ce zona a corpului se lucreaza (la fata si gat dureaza putin.

www.aquashape.com

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.