Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Incontinenta urinara, tratata prin procedura Ultra Femme 360

Incontinenta urinara reprezinta pierderea involuntara a urinei, defapt o persoana care sufera de aceasta afectiune se confrunta cu o urinare necontrolata. Controlul asupra sfincterului urinar poate sa fie slabit sau pierdut. Incontinenta urinara este o problema comuna care afecteaza multi oameni, dar este cel mai frecvent intalnita in randul femeilor. Se estimeaza ca 30% din femeile cu varsta cuprinsa intre 30-60 de ani, sunt afectate de incontinenta urinara, comparativ cu 1,5 – 5% dintre barbatii din aceeasi categorie de varsta.

Ce este incontinenta urinara?

Incontinenta urinara nu este doar o problema medicala. Aceasta afecteaza viata emotionala, psihologica si sociala. Multe persoane care sufera de aceasta afectiune ajung sa evite anumite activitati zilnice normale. Incontinenta urinara poate impiedica oamenii sa se bucure de multe placeri ale vietii.

incontinenta urinara

Incontinenta urinara – tipuri si cauze

Incontinenta urinara nu este neaparat o boala, ci mai degraba un simptom al mai multor factori. Cauzele pot fi multiple si diferite pentru barbati si femei.

Va prezentam patru tipuri de incontinenta urinara:

 • Incontinenta urinara de stres – apar pierderile de urina, de obicei in jeturi mici, in timpul unor activitati cum ar fi tuse, stranut, ras sau practicarea exercitiilor fizice. Acestea apar datorita presiunii crescute la nivelul abdomenului si slabirea musculaturii vezicii urinare.
 • Incontinenta urinara imperioasa – in acest caz, persoana simte nevoia subita de a urina, fenomen care se intampla din pacate inainte de a ajunge la baie. Vezica se contracta rapid si apare pierderea involuntara de urina.
 • Incontinenta urinara mixta – aceasta se prezinta ca fiind o combinatie a celor doua tipuri prezentate mai sus.
 • Incontinenta urinara paradoxala sau din “preaplin” – apare atunci cand vezica nu este golita pentru o perioada mai lunga de timp, devine atat de plina incat genereaza un supra-debit de urina ce va fi eliberat, involuntar.

Descoperiti mai multe cauze si simptome despre incontinenta urinara, chiar si in perioada sarcinii.

cauzele incontinentei urinare

Factori de risc pentru incontinenta urinara

Exista cativa factori de risc care au o anumita legatura in dezvoltarea incontinentei urinare si anume:

 • Obezitatea – in aceste conditii se creeaza o presiune suplimentara asupra vezicii urinare si a muschilor din jur, favorizand aparitia scurgerilor urinare involuntare;
 • Fumatul – poate sa conduca la aparitia tusei cronice care atrage dupa sine posibile episoade de incontinenta urinara;
 • Varsta – inaintarea in varsta poate sa favorizeze aparitia incontinentei urinare prin slabirea musculaturii din vezica;
 • Unele afectiuni si boli cronice – in unele cazuri riscul este mai cresut la persoanele cu diabet, afectiuni renale, AVC, boli de prostata.

Aflati cum ULTRA FEMME 360 va poate ajuta

Conceptul terapeutic de tratare a incontinentei urinare cu ULTRA FEMME 360 este bazat pe tehnologia moderna, de ultima generatie. Aceasta terapie este destinata in special femeilor care doresc recapatarea si intretinerea tonusului muscular la nivel pelvian.

ULTRA FEMME 360 este o procedura noua care imbunatateste starea intima a femeilor. Este o optiune excelenta pentru femeile care tin la sanatatea lor intima, dar nu doresc o interventie chirurgicala.

O mare parte dintre femei considera ca incontinenta urinara este doar o parte a imbatranirii. Dar, nu este asa! Aceasta poate fi combatuta sau tratata. Programati o consultatie cu medicii specialisti din Clinica COSMEDICA pentru a afla in ce masura Procedura ULTRA FEMME 360 cu aparatul BTL EXILIS ULTRA va poate ajuta.

Acest aparat folosit in Clinica Cosmedica din Baia Mare ,este unic in Romania, iar clientele noastre au semnalat imbunatatiri vizibile chiar dupa prima sedinta. Descoperiti mai multe detalii despre aparatul ULTRA FEMME 360.

Puteti accesa imediat pagina de contact a clinicii noastre.

2 Comentarii
 1. Bun? seara, va rog sa-mi spuneti cit costa tratamentul pentru Inc ontinenta urinara de stres?

  • Buna ziua dna Ioana,

   Va recomandam sa veniti la o consultatie inainte pentru a vedea daca incontinenta urinara este sistematizata.

   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-753042234

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.