Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Inainte de marirea sanilor

Atunci cand vine vorba despre chirurgie plastica, oamenii se gandesc automat la marirea sanilor. Si aceasta legatura nu este surprinzatoare, deoarece augmentarea sanilor este o procedura foarte comuna si des intalnita. De fapt, potrivit Societatii Americane de Chirurgie Plastica (ASPS), interventia de marire a sanilor este in prezent cea mai populara procedura chirurgicala cosmetica, in crestere cu 3% din 2016.

Cand te gandesti la operatia de marire a sanilor, exista multe lucruri de care trebuie sa tii cont. Inainte de interventia de marire a sanilor trebuie sa ai in vedere urmatoarele: localizarea inciziei, tipul de implant ales, dimensiunea si forma implantului dorit.

implanturi mamare

Alegerea locului pentru incizia mamara

La introducerea implanturilor mamare exista trei optiuni comune pentru efectuarea inciziei. Acestea includ inciziile inframamare, transaxilare si periareolare. Incizia inframamara este plasata la nivelul santului submamar, cea transaxilara se afla in apropierea axilei iar incizia periareolara este efectuata in jurul mamelonului. Plasarea inciziei potrivite pentru tine depinde de anatomia individuala. Daca structura anatomica permite, locul in care este facuta incizia poate fi ales si in functie de preferintele tale.

Stabilirea tipului de implant mamar

Implanturile mamare sunt disponibile intr-o gama variata, incluzand siliconul, forma stabila sau varianta de implant mamar salin. Implanturile saline consta intr-o punga de silicon umpluta cu o solutie salina sterila. Implaturile de silicon sunt fabricate dintr-o carcasa de silicon umpluta cu gel de silicon. Tipurile de implanturi stabile sunt similare cu implanturile de silicon, desi poate isi pot mentine forma mai buna. Tipul de implant potrivit tie, trebuie discutat in timpul consultatiei cu medicul chirurg care va efectua procedura.

marire sani

Dimensiunea si forma implantului 

Implanturile mamare vin, deasemenea, in mai multe dimensiuni si forme pentru a ajuta la satisfacerea nevoilor estetice ale fiecarei paciente. Implanturile mamare au o varietate de latimi, cantitati de proiectie sau volume de umplere. Astfel, acestea nu sunt o solutie universala potrivita tuturor, ci trebuie alese cu atentie. La fel, in timpul consultatiei vei fi sfatuita de specialist sa tii cont de forma corpului tau, forma peretelui toracic si stilul tau de viata pentru a alege implantul potrivit pentru tine.

Cum stim ca implanturile mamare sunt sigure?

Intre anii 1980-1990, mass-media raporta diferite stiri cu prvire la modul in care implanturile mamare si marirea sanilor pot fi asociate cu probleme de sanatate precum bolile autoimune. Cu toate acestea, implanturile de san sunt dovedite a fi foarte sigure. Implantul de san cu gel de silicon este cel mai studiat dispozitiv medical pana in prezent. Directia de cercetare prospectiva clinica FDA a confirmat ca nu exista nici o asociere intre implanturile cu gel de silicon si orice boala cronica autoimuna.

Recomandarea noastra

Noi recomandam implanturile mamare cu gel coeziv. Acestea vor fi plasate prin abord submamar si introduse submuscular complet, deasupra rebordului costal. Exceptie poate fi situatia in care pacienta are alte doleante sau din diferite motive se impune alt tip de incizie. In cazul in care doresti o vindecare mult mai rapida, la Cosmedica poti completa procedura de marire a sanilor cu tratamentul cu celule stem proprii.

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.