Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Sterilizare

Prezentarea camerei de sterilizare de la Clinica Cosmedica Baia Mare.

Aparatura sterilizare

Aparatura sterilizare

Camera de sterilizare este prevazuta cu 2 circuite, unul prin care se introduce materialul care urmeaza a fi sterilizat si altul prin care se preia materialul gata steril, cele doua neintersectandu-se.

Aparatura de sterilizare este formata dintr-un pupinel (care exista doar ca masura de siguranta pentru situatii de urgenta cand celelalte aparate nu ar functiona), autoclav (sterilizare umeda la 120 grade) si plasma cu peroxid de hidrogen (sterilizare chimica la 40 grade).

NOTA: Sterilizatorul cu plasma este cea mai eficienta si sigura metoda de sterilizare astazi in lume, instrumentarul fiind gata dupa aprox 45 minute si putand fi folosit imediat. Controalele si verificarea eficientei sterilizarii se fac saptamanal conform normelor Directiei de Sanatate Publica.

aparatura sterilizare instrumentar

aparatura sterilizare instrumentar

aparatura sterilizare

aparatura sterilizare

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.