Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Saloane clinica particulara

Prezentare saloane Clinica Cosmedica Baia Mare.

Saloanele sunt prevazute cu 2 paturi, rampa pentru oxigen, vacuum si monitorizare functii vitale, TV, free wireless, aer conditionat, buton pentru urgenta si baie conform cerintelor directivelor europene pentru siguranta pacientului.

Va asteptam sa va putem indeplini visul!
Hrana pacientilor este asigurata printr-un serviciu de catering de la o companie specializata, care livreaza mancare doar pentru spitale in conditii deosebite. Mancarea este verificata de 2 ori in fiecare zi, mai mult decat atat, firma prezinta certificat  ISO al calitatii serviciilor prin care Clinica Cosmedica se asigura ca pacientii sunt in deplina siguranta.

Clinica particulara estetica Cosmedica salon pacienti

Clinica particulara estetica Cosmedica salon pacienti

Cosmedica salon pacienti

Cosmedica salon pacienti

 

 • Meniurile sunt la alegere, existand o gama variata de sortimente, iar daca un pacient prezinta conditii speciale de regim, acestea sunt indeplinite in cel mai mic detaliu.
 • Curatenia si ambalarea  impecabila a recipientelor, gustul mancarurilor si modul cum sunt servite de personalul nostru ne-a adus multe beneficii de-a lungul timpului, pacientii subliniind de fiecare data acest aspect in testimonialele lor.
 • Acest serviciu de  cazare a fost de un real succes, incat in ultimii ani, datorita cerintelor pacientilor nostri straini de pe tot globul , aceasta firma a angajat special pentru Clinica Cosmedica bucatari profesionisti straini din tarile europene, pentru ca noi sa putem satisface orice dorinta.
 • Astfel,  pentru pacientii de chirurgie estetica si pentru cei pretentiosi, exista posibilitatea ca acestia sa beneficieze de comenzi speciale de mancaruri exotice, rare, care sunt facute dupa retete unice si specifice de catre bucatari straini, care le cunosc in detaliu si pot sa asigure dorinta dumneavoastra de a fi rasfatati.
 • Dupa majoritatea  interventiilor de chirurgie estetica, pacientii a 2-a zi postoperator se externeaza, iar daca situatia o impune ca acestia sa mai ramana sub supraveghere, pot sa o faca, avand 2 posibilitati, fie sa aleaga o pensiune sau un hotel partener clinicii noastre, beneficiind de un pret redus fata de tarifele zilnice obisnuite, sau sa ramana internati in clinica beneficiind de toata atentia personalului nostru care este non-stop la dispozitia acestora, asigurandu-se astfel si monitorizare medico-chirurgicala si a tratamentului prescris.
 • In interiorul clinicii pacientii pot beneficia de conexiune gratis la internet, linie telefonica deschisa spre orice destinatie.
 • Exista posibilitatea de plimbari si recreatie de-a lungul perioadei de monitorizare si recuperare, clinica avand un perimetru exterior separat de restul cladirilor din jur si prevazut cu camere de luat vederi.
 • Daca se doreste o zona mai larga de promenada, la 2 minute  exista o pietonala langa bulevardul din spatele clinicii. Tot acolo se afla si un mall unde exista posibilitatea de a viziona un film sau a face cumparaturi.
 • Pacientii nostri, in special cei straini, aleg sa ramana in clinica pe toata durata monitorizarii unde li se pune totul la dispozitie si sunt lipsiti de orice griji, deoarece doresc sa se simta rasfatati.

Alte imagini cu saloanele pacientilor:

saloane Cosmedica

saloane Cosmedica

Salon clinica plastica estetica Cosmedica

Salon clinica plastica estetica Cosmedica

Salon clinica plastica estetica Cosmedica

Salon clinica plastica estetica Cosmedica

salon-pacienti-cosmedica

 

 

 

 

 

5 Comentarii
 1. Eu aunt din galati , am auzit ca aveti clinica si in galati, se poate face operatia si aici?
  S au e doar un simplu cabinet?

  • Buna ziua dle Ciprian,

   Clinica Cosmedica se afla doar la Baia Mare.
   Daca sunteti interesat de serviciile noastre, puteti sa ne trimiteti solicitarea dvs la adresa office@cosmedica.ro si pentru a vedea daca va putem ajuta.

   Multumim

   Cosmedica
   +40-753042234

 2. Vreau sa stiu unde este adresa clinici

  • Buna ziua,

   Multumim pentru interesul pentru noi.

   Clinica Cosmedica se afla in Baia Mare.

 3. Arata foarte bine aceste saloane clinicii dumneavoasta, ar trebui reconditionate in acest fel si cele din spitalele de la stat. Sa speram in viitor. Oricum am sa va vizitez in curand 🙂

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.