Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Saloane VIP

La clinica COSMEDICA cazarea se face in saloane cu unul sau doua paturi.

Toate saloanele presupun confort sporit fiind dotate cu mobilier nou, TV, aer conditionat reglabil pe intensitate si temperatura, internet WI-FI, racitoare pentru bauturi, uscator de par, baie proprie.

Saloane VIP pacienti Cosmedica

Incepand cu anul 2014 clinica COSMEDICA si-a extins partea de stationar, iar in prezent dispune de 22 paturi si 6 saloane. In cadrul extinderii stationarului au fost create doua saloane VIP pentru pacientii care isi doresc conditii deosebite de cazare.

SALOANELE VIP

Clinica COSMEDICA dispune de doua rezerve VIP, una cu un singur pat si una cu doua paturi, cea din urma fiind special conceputa pentru pacientii care doresc sa fie insotiti de un apartinator. Cele doua rezerve sunt special amenajate pentru pacientii cu pretentii.

Saloane VIP pacienti Cosmedica

MOBILIER NOU EXECUTAT LA COMANDA

Saloanele VIP sunt  dotate cu mobilier nou executat la comanda astfel incat sa fie in armonie cu toate dotarile necesare unui salon de spital.

La amenajarea saloanelor VIP s-a avut in vedere in primul rand siguranta pacientului internat care sa fie in echilibru cu un confort deosebit de care acesta poate beneficia. Sistemul de rampe pentru distributia gazelor medicale si sistemele de iluminare au fost realizate de TEHNOPLUS MEDICAL gama TEHNOLUX pentru saloane de lux.

Saloane VIP pacienti Cosmedica

Salonul VIP cu doua paturi

S-a apelat la acest nou concept care ofera o atmosfera calda si primitoare alaturi de o ergonomie a unitatilor medicale si anume: gaze medicale, prize electrice, lumina directa, lumina indirecta (de veghe), alarmare si avertizare plus diverse accesorii utile unui salon complet utilat.

Eleganta echipamentului si configuratia flexibila garanteaza siguranta pacientului. Toate utilitatile medicale mai sus mentionate sunt mascate  de un panou din PAL laminat care asigura designul dorit. Rampele pentru iluminare  dispun de un sistem modern si ergonomic de iluminare si alimentare cu energie electrica la capul patului.

In functie de necesitati, rampa de perete asigura: iluminatul indirect (general) atunci cand lumina se reflecta spre tavan, iluminatul direct (local) atunci cand lumina este directionata catre pacient si iluminatul de veghe atunci cand se asigura iluminarea difuza pe timpul noptii in zona patului.

In cazul saloanelor VIP, modulul de lumina  este insotit de unitati terminale incastrate in mobilierul salonului. Toate rampele din cele doua saloane detin modul de gaze medicale echipate cu unitati terminale pentru oxigen, aer comprimat, vacuum care sunt realizate in conformitate cu standardele europene.

Acestea ofera siguranta maxima pentru pacient intrucat tevile de gaze sunt realizate din cupru medical si toata instalatia de gaze medicale este utilizata pentru distributia continua si corespunzatoare de gaze medicale. Un sistem integrat asigura aprovizionarea in siguranta cu gaze de la sursa pana la panoul de control si alarmare.

CONFORT DEOSEBIT OFERIT DE PATURILE ELECTRICE SENTIDA DE LA WISSNER-BOSSERHOFF

De vreme ce siguranta pacientului este prioritatea noastra, pentru dotarea celor doua saloane VIP au fost alese paturile electrice din lemn fabricate la comanda in Germania de renumita companie WISSNER-BOSSERHOFF.

Saloane VIP pacienti Cosmedica

Acestea asigura gradul maxim de confort si siguranta al pacientului internat combinand functiile tehnice avansate cu designul modern. Astfel panourile laterale, dispuse cate doua pe fiecare parte a patului si cu posibilitate de ajustarea telescopica in trei trepte a inaltimii, sunt menite sa previna caderea accidentala a pacientului din pat.

Patul permite ajustarea electrica a inaltimii in intervalul 25 – 79 cm, a inclinarii sectiunii pentru spate si coapse, ajustarea mecanica a sectiunii pentru gambe, autoregresia dubla (a sectiunii pentru spate si cea pentru coapse), permite posibilitatea manevrarii chiar si in cea mai joasa pozitie.

Ca elemente de control, patul dispune de telecomanda cu sistem pe magnet cu urmatoarele functii: ajustarea inaltimii, ajustarea sectiunii spate si coapse, autocontur, scaun cardiac, pozitia de Semi Fowler. Salteaua preventiva antidecubit este confectionata din spuma poliuretanica rezistenta si este acoperita cu husa Lintex.

Paturile sunt insotite fiecare de cate o noptiera din lemn executate la comanda astfel incat sa se potriveasca cu cromatica salonului. Noptiera este compusa dintr-un sertar superior, nisa si un dulap inferior. Masa de servit este integrata in corpul noptierei. Rotile noptierei pot fi blocate astfel incat pacientul sa poata servi masa in siguranta.

SISTEMUL DE APELARE ASISTENTA ESTE MEREU LA DISPOZITIA PACIENTULUI

Pacientii se asteapta la o atentie exclusiva pentru nevoile lor de moment si prin urmare relatia lor cu personalul de ingrijire este o premisa esentiala pentru confortul lor.

Saloane VIP pacienti clinica Cosmedica

Sistemul de apelare asistenta (nurse call) usureaza comunicarea dintre pacient si asistenta. Prin simpla apasare a unui buton pe care pacientul il va avea mereu la indemana (fie ca va fi prins precum un ecuson de camasa de spital sau va fi pozitionat la marginea patului intr-un loc usor de accesat), va permite contactarea si alertarea personalului de ingrijire. Prin identificarea precisa a apelantului, asistenta va putea fi la dispozitia pacientului in cel mai scurt timp posibil.

TV LED pozitionat pe perete

Pentru a se integra perfect in decorul creat, cele doua saloane dispun de TV Led de la LG amplasate pe perete la inaltimea corespunzatoare unei vizualizari corecte. Calculand exact distanta dintre ecran si locul destinat vizionarii luand in considerare si diagonala TV-ului, pacientii vor putea beneficia de cea mai buna imagine.

Dulapurile din cele doua saloane sunt special concepute cu loc pentru hainele si bunurile pacientului avand incastrate in interiorul lor racitorul pentru bauturi. Racitorul este mereu la dispozitia pacientului fiind aprovizionat cu apa plata, apa minerala si sucuri diverse.

WiFi nelimitat si gratuit

Pacientii clinicii COSMEDICA beneficiaza de internet WiFi gratuit si nelimitat pe tot parcursul internarii. Pacientii vor primi la cerere parola pentru acces la internet.

Baie salon VIPBaie proprie la fiecare salon

Fiecare salon detine baie proprie dotata cu cabina de dus, toaleta si chiuveta si nu in ultimul rand sistem de alarmare in cazul in care pacientul intampina probleme atunci cand se afla in camera de baie.

Tot spatiul a fost analizat dupa urmatoarele principii: functie, dispozitie, armonie si design. Culorile pentru bai au fost atent alese, combinatiile de galben cu rosu, respectiv verde cu albastru creaza o atmosfera moderna, vesela, plina de viata si nu in ultimul rand frumoasa.

Galbenul luminos si albastrul pal sunt culorile perfecte pentru a da dispozitie oricarei camere. Luminile sunt amplasate deasupra oglinzilor si pe tavan pentru a obtine o lumina puternica ca sa se poata vedea cat mai bine.

Meniu la alegere

 • Meniurile sunt la alegere, existand o gama variata de sortimente, iar daca un pacient prezinta conditii speciale de regim, acestea sunt indeplinite in cel mai mic detaliu.
 • Curatenia si ambalarea  impecabila a recipientelor, gustul mancarurilor si modul cum sunt servite de personalul nostru ne-a adus multe beneficii de-a lungul timpului, pacientii subliniind de fiecare data acest aspect in testimonialele lor.
 • Acest serviciu de  cazare a fost de un real succes, incat in ultimii ani, datorita cerintelor pacientilor nostri straini de pe tot globul , aceasta firma a angajat special pentru Clinica Cosmedica bucatari profesionisti straini din tarile europene, pentru ca noi sa putem satisface orice dorinta.
 • Astfel,  pentru pacientii de chirurgie estetica si pentru cei pretentiosi, exista posibilitatea ca acestia sa beneficieze de comenzi speciale de mancaruri exotice, rare, care sunt facute dupa retete unice si specifice de catre bucatari straini, care le cunosc in detaliu si pot sa asigure dorinta dumneavoastra de a fi rasfatati

 

 

2 Comentarii
 1. Buna ziua,

  ma intreb si eu care sunt preturile la saloanele vip. Si cat costa saloanele normale? Deci ma intereseaza diferenta de pret intre cele doua posibilitati. Multumesc pentru raspunsul dumneavoastra cu anticipatie!

  Cu stima,

  L.Unger

  • Buna ziua,

   Saloanele VIP au un cost de 100 euro/zi cu totul inclus (servicii de catering superioare celor pentru saloanele standard, conditii de cazare superioare, posibilitatea de a fi singur in salon etc).
   Pentru saloanele standard, pretul este 50euro/zi daca veti dori sa ramaneti mai departe in clinica pe perioada recuperarii.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.