Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Sala de pansamente / tratamente

Prezentare Sala de pansamente si tratamente din clinica de chirurgie plastica si estetica Cosmedica, Baia-Mare.

Sala de tratamentepansamente si controale postoperatorii este prevazuta cu un pat electric multifunctional, birou si calculator pentru inregistrarea pacientilor si o lampa cu filtru bactericid.

sala pansamente

sala pansamente

  • La Cosmedica siguranta pacientului este pe primul plan!
    Pansamentele se efectueaza in conditii de maxima sterilitate de catre un personal instruit.
  • Specialitatea noastra presupune totodata si un grad inalt de cunoastere a  tratamentului plagilor si totodata a cicatricilor postoperatorii, care semnifica eficienta si cartea de vizita a muncii noastre.
  • Personalul nostru calificat acorda o importanta deosebita acestor aspecte si fiecare pansament este diferit de la un pacient la altul.
  • Exista pansamente care pot sa dureze 5 minute si altele care pot sa ajunga pana la 30 minute, in functie de tipul operatiei si gravitatea leziunii.
  • Pacientii care ne trec pragul clinicii, se asteapta sa fie pansati si ingrijiti cu cele mai bune materiale sanitare.
  • Reputatia noastra vorbeste de la sine.

La Cosmedica se folosesc cele mai bune si mai eficiente tipuri de pansamente, care au caracteristica de a ajuta la accelerarea vindecarii plagilor, asa numitele „pansamente inteligente”.

Fiecare pacient este introdus in baza de date, astfel, la sfarsitul unui tratament complet se poate verifica istoricul de cand acesta a fost operat si pe toata perioada ingrijirii. Fiecarui tip de pansament i se atribuie de catre personalul care l-a efectuat, un cod, care semnifica complexitatea acestuia.

La sfarsitul tratamentului, se poate vedea istoricul de la fiecare pansament in parte, astfel ca pacientul poate raporta la locul de munca  tratamentul care i s-a efectuat.

Nota bene – La Clinica Cosmedica toate pansamentele se fac prin sterilizare la autoclav si sterilizare cu plasma, din pungi speciale individual pentru fiecare pacient.

NU SE FOLOSESC CASOLETE SI/SAU ALTE DISPOZITIVE CONTAMINANTE!

Sala pansamente tratamente Clinica Estetica Cosmedica

Sala pansamente tratamente Clinica Estetica Cosmedica

Sala pansamente tratamente

Sala pansamente tratamente

 

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.