Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Sala de asteptare

Prezentare sala de asteptare Clinica Cosmedica

In functie de ora la care ati fost programati, vom face tot posibilul ca timpul dumneavoastra de asteptare sa fie scurt si placut, intr-o ambianta cat mai relaxanta.

Receptie Clinca Cosmedica

Receptie Clinca Cosmedica

Personalul nostru va incerca sa va directioneze si ordoneze in ordinea prezentarii.

Avand in vedere ca sunt peste 50 pacienti in fiecare zi care asteapta pentru o consultatie, un control, sau sa fie vazuti de un medic in vederea schimbarii pansamentului, avem tendinta de a separa consultatiile si controalele rezervate chirurgiei estetice de celelalte manopere, din ratiuni ale asepsiei.

Nu dorim sa consultam un pacient care solicita o interventie de chirurgie estetica imediat dupa un control dupa o operatie de chirurgia mainii.

De obicei, consultatiile si controalele rezervate chirurgiei estetice se fac la o anumita ora, cand pacientii care asteapta sunt intr-un numar foarte mic, atat din ratiuni ale asepsiei cat si ale confidentialitatii.

  • Dupa fiecare pacient exista un timp  minim de 5 minute pana se poate primi urmatorul pacient, pentru ca sala de tratamente sa poata fi pregatita conform cerintelor noastre.
  • Orice intarziere in cazul in care se  produce, este pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de cele mai bune servicii in momentul in care sunteti tratat.
  • La intrarea in sala de asteptare la nivelul tavanului exista un filtru bacterian, care filtreaza aerul provenit din mediul extern, iar pe langa acesta clinica dispune in acest spatiu de un aparat mobil cu membrana bactericida, de distrugere a posibililor germeni.

Sala de asteptare este prevazuta cu toalete separate, care se dezinfecteaza zilnic de cel putin 2 ori, in conformitate cu reglementarile europene in vigoare, totul pentru siguranta dumneavoastra.

sala asteptare Cosmedica-2

sala asteptare Cosmedica

Veti fi primiti si preluati de la intrare de catre o persoana de la bandou, de unde veti fi directionati catre cabinetul de consultatii, sala de tratamente sau catre un salon pentru vizitarea unui pacient in cel mai eficient si rapid mod cu putinta.

Cosmedica

Cosmedica

Clinica estetica Cosmedica

Clinica estetica Cosmedica

sala-asteptare-cosmedica-4

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.