Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Cabinet consultatii

Prezentare Cabinet de consultatii Clinca Cosmedica Baia-Mare.

Intr-un areal prietenos, calduros si confidential veti putea beneficia de sfaturile si recomandarile noastre indiferent ca doriti o consultatie de chirurgie estetica, tratamente de infrumusetare, chirurgia mainii sau chirurgie reconstructiva.

Cabinet consultatii Clinica chirurgie Plastica Cosmedica

Imagine Cabinet consultatii Clinica Cosmedica

Mai ales daca e vorba de o interventie de chirurgie estetica care presupune de obicei un interes ridicat din partea pacientilor, un sfat din partea noastra ar fi ca inainte de a veni la consultatie daca aveti anumite intrebari legate de aceasta sa vi le notati din timp.

De obicei, majoritatea pacientilor, din cauza emotiilor si a circumstantelor locale au tendinta de a uita aspecte esentiale pe care doreau sa le mentioneze.

Este important ca orice material de unde va informati si obtineti anumite date sa stiti sa il mentionati si caracterul acelor date deoarece multe publicatii din presa electronica (internet), nu sunt complet corecte si valabile.

cabinet consultatii Cosmedica

Cabinet consultatii Cosmedica

Dorinta noastra este ca atunci cand plecati din cabinetul de  consultatie sa va castigam increderea prin faptul ca aveti un raspuns pertinent si multumitor pe langa cunostintele pe care vi le expunem referitoare la intrebarile si solicitarile pe care le aveti.

Fiecare interventie presupune un timp de discutie in care trebuie acoperite aspecte esentiale referitoare la toate etapele acesteia si exista uneori situatii in care acestea nu sunt acoperite in totalitate.

Aici ne referim la cele mai detaliate aspecte, care pentru unii pacienti sau unii chirurgi par fara importanta, dar fiti siguri, ca pentru noi nimic nu pare fara importanta.

Dorim ca sa fiti convinsi ca sunteti pe cele mai bune maini.

Primele discutii cu chirurgul estetician la Cosmedica

Primele discutii cu chirurgul estetician la Cosmedica

De aceea, pentru o interventie de chirurgie estetica, optam pentru cel putin 2 consultatii in care ne asiguram ca ati inteles semnificatia acesteia si la ce ar trebui sa va asteptati.

 • La Cosmedica, preferam  pacientii  care doresc sa fie convinsi de catre echipa de medici ca vor face cea mai buna alegere, prin explicatiile si dovada profesionalismului de care dam dovada.
 • Orice pacient care ne contacteaza datorita reclamei de la alti pacienti sau alte surse si doreste operatia cat mai repede, nedorind sa asculte detaliile referitoare la aceasta si ce presupune o astfel de operatie va fi consultat de fiecare medic separat, la interval de cel putin 1 zi, pentru ca obiectivitatea si eventualele intrebari sa isi gaseasca raspunsurile.

Pentru noi conteaza siguranta actului medical si a pacientului.

 

In acest fel dorim ca inaintea efectuarii operatiei sa avem pacienti foarte bine informati si multumiti de alegerea pe care au facut-o.

 • Este foarte important ca atunci cand cititi despre operatia pe care doriti sa o faceti, sa fiti convinsi ca ati inteles fiecare complicatie care poate sa apara, si ca primiti toate datele posibile despre aceasta.
 • Este foarte important ca in timpul consultatiei sa fiti sinceri la toate intrebarile care vi se pun (ex, Daca sunteti fumator – cat fumati pe zi; Ce afectiuni stiti sa fi avut in trecut pe care le-ati tratat in spital cu un tratament anume sau printr-o interventie chirurgicala).
 • Aceste discutii fac parte din anamneza care dorim sa fie transparente, pentru ca daca sunt anumite stari care sa interfereze cu interventia pe care o doriti, acestea sa nu fie scapate din vedere si sa fie corectate daca se poate inainte de aceasta, pentru siguranta tuturor.
 • Este foarte important sa intelegeti ca exista anumite concesii pe care le putem face daca avem in fata un pacient sincer care da dovada de transparenta. Acest lucru constituie si o forma de respect totodata  fata de medicul care doresti sa-ti indeplineasca visul.
 • La Cosmedica veti gasi o echipa de medici cu experienta, cu idei si solutii inovatoare si spirit plin de modernism, care impreuna vor incerca sa faca totul ca dvs sa fiti multumiti de alegerea facuta.

 

Consultatia costa intre 100 si 200 lei, in functie de tipul de tratamentul solicitat si dureaza intre  20 minute si 2 ore.

13 Comentarii
 1. Buna ziua,
  In urma unei operatii de frenuloplastie (realizata la data de 03.07 ac), am ramas cu 2 umflaturi, situate la capetele suturii. NU ma deranjeaza, nu am si nu am avut probleme cu decoltarea. In fine acum dupa operatie, constat ca interventia nu era neaparat necesara, singurul rezultat notabil este ca am ramas cu un penis urat.
  Doresc sa stiu daca cicatricea ramasa poate fi eliminata si cat costa.
  Cu stima,

  • Buna ziua dle Aurel,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomandam sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare cu penisul in pozitie relaxata si in pozitie de erectie, astfel incat sa se poata vedea si zona de frenuloplastie.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   +40-771227176
   office@faloplastie.ro

 2. Bun? ziua! As dori sa stiu daca se poate face ridicare de pleoape in situatia in care am mai multe probleme de sanatate (cardiaca – WPW, sindromul Mayaim; autoimuna ?i circulatie periferica proasta). Va multumesc!

  • Buna ziua dna Gabriela,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru mai multe detalii despre situatia dvs va recomand sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata si profil cu regiunea pleoapelor si sa ne confirmati daca e vorba de pleoapele superioare sau cele inferioare la care va referiti.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 3. Buna ziua dle Doctor CHERTIF,
  As dori sa stiu daca faceti consultatii in perioada dintre sarbatori.
  Va multumesc

  • Buna ziua,

   Clinica Cosmedica isi reincepe activitatea incepand cu data de 28.12, pana in 30.12, incepand anul 2016 din data de 04.01.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati

   Clinica Cosmedica

 4. Buna seara !m-ar interesa un lipofilling la cearcane si pretul.si un lifting al pometilor cu fire pdo si de cate am nevoie.va multumesc!

  • Buna ziua,

   Rejuvenarea cearcanelor prin umplere o facem cu acid hialuronic Volbella de la Juvederm, deoarece rezultatele sunt mai bune decat cu grasime. In acest caz e foarte important sa vedem daca vi se potriveste procedura. Cearcanele sunt de fapt o retractie a ligamentului orbito-malar care face legatura intre derm si orbita. Cea mai buna solutie daca acesta este foarte ingropat si daca si pleoapa este putin in exces, este blefaroplastia prin care se dezinsera ligamentul de pe orbita si grasimea de la nivelul pleoapei inferioare se inlatura sau se intinde ca o patura peste zona de unde s-a dezinserat ligamentul ca si un procedeu de umplere. De multe ori aceasta retractie da si o culoare la nivelul pielii care poate sa nu treaca nici prin operatie si de aceea e bine ca acel spatiu sa fie umplut cu grasime. Daca e sa injectam grasimea acolo si sa nu facem dezinsertia ligamentului atunci exista riscul ca aceasta sa migreze si sa sufere perioade de edem.
   Legat de pometi, se poate face umplere cu acid hialuronic- Voluma de la Juvederm sau fire de suspensie.

   Pentru mai multe detalii, puteti sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, semi-profil si profil si vom reveni cu sugestiile noastre.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

 5. Buna ziua m-ar interesa :rinoplastie ,si implant mamar mi-ati putea spune cat má costa ambele; va multumesc

  • Buna ziua,

   Pentru mai multe detalii legate de situatia dvs, ar trebui sa ne trimiteti un set de poze cat mai clare din fata, profil(stanga, dreapta) si pozitie septala (cu capul lasat pe spate) pentru nas si din fata si profil pentru sani, iar dupa ce le evaluam, unul dintre medici va reveni cu un raspuns cu ce presupune fiecare atat ca si explicatii cat si ca si costuri.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif

   • Buna asi interesata cat mar costa sami astup ridurile de pe fata

    • Buna ziua,

     Pentru mai multe detalii ar trebui sa ne trimiteti un set de poze cu regiunea faciala din fata, semi-profil si profil, impreuna cu solicitarea exacta a ceea ce va doriti pentru fiecare zona.
     Examplu- ma deranjeaza ridurile de pe frunte, din jurul ochilor, santurile nazolabiale, sau cele care coboara de la gura spre barbie

     Dr. Mihai Chertif

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.