Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Cat costa o operatie de rinoplastie si in ce consta

Interventia chirurgicala de la nivelul nasului este denumita tehnic rinoplastie. Consta in efectuata unei imbunatatiri a armoniei faciale sau a functiei respiratorii, prin schimbarea formei nasului. Deci, rinoplastia poate fi facuta din motive medicale, cum ar fi rezolvarea problemelor legate de modul de a respira, corectarea unor deformari care pot rezulta in urma unor traumatisme sau defecte congenitale. Se poate alege o operatie a nasului si din motive estetice, pentru persoanele care doresc imbunatatirea formei si aspectului la nivelul nasului.

In ce consta remodelarea nasului

pret rinoplastie

O astfel de interventie asupra nasului este, de obicei, efectuata ca o procedura de cabinet, ceea ce inseamna ca nu este necesara spitalizarea peste noapte. In functie de decizia specialistului, anestezia poate fi generala sau locala. In cazul anesteziei generale in timpul operatiei, pacientul va fi adormit, iar in cazul anesteziei locale, zona nasului va fi amortita, astfel incat sa te relaxeze si sa nu simti nici o durere. In timpul operatiei, chirurgul face taieturile fie in interior, fie la baza nasului. Apoi, osul si cartilajul din interiorul nasului va fi modelat astfel incat sa corecteze diferitele problemele care afecteaza functia respiratorie si pentru a produce produce un aspect mai placut.

Etapele procedurii de rinoplastie

Anestezia – In aceasta etapa sunt administrate medicamentele care asigura confortul tau pe parcursul interventiei chirurgicale. Optiunile pot sa includa anestezia generala sau cea locala. Medicul chirurg va recomanda cea mai buna alegere.

Incizia – Rinoplastia se efectueaza prin procedura inchisa, unde inciziile sunt efectuate in interiorul nasului, sau prin procedura deschisa, unde se face incizia in columela, partea ingusta care separa narile. Prin aceste incizii, pielea care acopera cartilajele nazale este ridicata usor, permitand astfel accesul pentru a remodela structura nasului.

Remodelarea structurii nasului – Un nas de mari dimensiuni poate fi redus prin eliminarea unei parti din os si cartilaj. Uneori chirurgia nasului poate necesita adaugarea de grefe de cartilaj. Cel mai frecvent, cartilajul din sept, partea care desparte narile, este utilizata in acest scop.

Corectarea septului deviat.  In cazul in care septul este deviat, acesta va fi indreptat iar proiectiile din interiorul nasului sunt reduse pentru a imbunatati respiratia si forma.

Inchiderea inciziei.  Odata ce structura de baza a nasului este sculptata la forma dorita, pielea nazala si tesutul se fixeaza iar inciziile sunt inchise. Inciziile suplimentare pot fi efectuate la nivelul narilor pentru a le modifica dimensiunea.

Observarea rezultatelor – Pentru cateva zile, pansamentele vor proteja nasul pe masura ce acesta incepe sa se vindece. Dupa aceasta perioada, rezultatele vor fi vazute si bineinteles simtite in ameliorarea modului de a respira.

Costul rinoplastiei

Rinoplastia realizata in prezent este mai previzibila, precisa si mai eficienta decat oricand. Este nevoie de combinatia potrivita intre indemanarea chirurgicala si tesutul favorabil pentru ca rezultatele sa evidentieze un nas natural si frumos care completeaza in plina armonie trasaturile fetei.

O operatie de remodelare a nasului (rinoplastie) realizata in cadrul clinicii Cosmedica, se incadreaza intre 1200-3000 EUR, in functie de complexitate. Pentru o estimare, programeaza o consultatie la numarul de elefon 0753.042.234

Efectele operatiei de rinoplastie

Rezultatele rinoplastiei vor fi de lunga durata. Chiar daca inflamarea initiala dispare in cateva saptamani, poate sa dureze pana la un an ca noul tau contru nazal sa se perfectioneze complet. In acest timp, este posibil sa observi modificari treptate ale aspectului nasului, deoarece acesta se imbunatateste cu un rezultat permanent.

Pe masura ce corpul imbatraneste, si nu numai, este firesc sa simti nevoia de a face unele modificari in ideea de a imbunatati propriul aspect. Pe langa un stil de viata sanatos, procedurile propuse de Clinica Cosmedica pot contribui in mod favorabil la extinderea rezultatelor in crearea unei noi infatisari pe care o doresti cu adevarat.

 

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.