Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Care este cea mai atractiva forma a buzelor?

Buzele se afla printre cele mai importante trasaturi ale fetei noastre. Ele atrag aten?ia celorlalti si sunt un simbol al frumuse?ii feminine. In timp ce buzele pline – cu un aspect tineresc si senzual – sunt considerate a fi cele mai atractive, exista si alte forme de buze diferite, dar foarte ravnite. Buze care se potrivesc cu multe fete diferite, adesea facute populare de unele dintre cele mai faimoase chipuri de la Hollywood.

Cele mai ravnite buze de la Hollywood

Buzele Angelinei Jolie sunt cunoscute sub numele de “Hollywood Lips”, avand ambele buze pline si senzuale. Egalitatea intre buza inferioara si cea superioara, este un factor foarte atractiv. Oamenii incearca de multe ori sa creeze un astfel de aspect plin al buzelor.

buze de hollywood

„Forma perfecta a buzelor” sunt buzele care sunt bine proportionate si echilibrate uniform. Rihanna, avand in acelasi timp arcul lui cupidon bine definit, cu buze pline. Adesea oamenii vor beneficia de la natura de unul sau altul. De obicei, buza superioara este mai mare decat buza inferioara sau invers, dar buzele perfect proportionate sunt realizabile prin tratamente cu acid hialuronic. Ele sunt deseori definite prin linii moi si suplete.

Kylie Jenner este atat de renumita pentru buzele ei incat a creat o linie de machiaj pe baza lor. Buzele ei pline si senzuale au creat o adevarata furtuna in intreaga lume. A creat chiar o obsesie la nivel mondial pentru buze pline si netede, ca ale ei.

buze perfecte

Sondaj despre cea mai atractiva forma a buzelor

Un nou studiu publicat in Revista de Chirurgie Cranio-Maxilofaciala a dezvaluit care este cea mai atractiva forma a buzelor, dupa parerea oamenilor.

Studiul a fost facut pe mai mult de 1.000 de persoane din 35 de tari diferite. Dintre cei chestionati, 60% au declarat ca un raport simetric intre buza de sus si cea de jos, 1: 1, ar fi cea mai atractiva forma a buzelor. Pentru a-ti imagina asta, te poti gandi la Scarlett Johansson.

buze ravnite

Pe urma, potrivit sondajului, pe locul doi, ar fi ca buza inferioara sa fie putin mai mare, comparativ cu buza superioara, cum ar fi cea a lui Kylie Jenner despre care am vorbit deja.

Cu toate acestea, stilul si moda sunt mereu in evolutie, astfel ca cercetatorii au avertizat ca aceste rezultate sunt intotdeauna supuse schimbarii. Momentan, un arc al lui cupidon bine definit, este cel mai solicitat aspect al buzei superioare.

Imbunatatirea aspectului buzelor

Arcul lui Cupidon poate fi imbunatatit si definit in continuare prin utilizarea unor cantitati specifice de umplutura in buza superioara. Asta pentru a spori coloanele verticale naturale care se afl? imediat pe buza superioara. Folosirea unui material de umplere specific poate fi de asemenea folosit pentru a imbunatati si redefini conturul general al buzelor.

Aici, la Cosmedica, credem ca cea mai atractiva forma a buzelor este cea care te face sa te simti frumoasa, proportionata si increzatoare. Daca nu esti sigura de forma care ar putea fi perfecta pentru tine, iti recomandam sa programezi o consultatie cu un medic specialist, care te poate ajuta sa obti aspectul, dimensiunea si forma pe ti-o doresti. Daca vorbim de marirea buzelor, uite 10 aspecte pe care trebuie sa le stii inainte de asta.

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.