Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Cadou – Procedura de Rejuvenare vaginala cu ULTRA FEMME 360

Pentru ca iubim femeile si tinem mult la sanatatea voastra, in luna martie oferim, la clinica Cosmedica, un tratament GRATUIT de rejuvenare vaginala, in valoare de 500 de euro. Acest tratament consta in 4 sedinte GRATUITE, plus o consultatie GRATUITA, pentru procedura de Rejuvenare Vaginala cu ULTRA FEMME 360.

Ce este ULTRA FEMME 360?

rejuvanare vaginala ultra femme 360

ULTRA FEMME 360 este o procedura noua care imbunatateste starea intima a femeilor. Este o optiune excelenta pentru femeile care tin la sanatatea lor intima, dar nu doresc o interventie chirurgicala.

Procedura ULTRA FEMME 360 respecta standardele stricte de siguranta, asa ca nu iti face absolut nicio grija. Sistemul integrat de control al fluxului de energie, asigura incalzirea uniforma a acestuia in timpul terapiei. Acest lucru inseamna ca pe durata tratamentului, in timp ce cantitatea optima de energie ajunge la tesutul tinta, pacientul, in mod normal, nu simte niciun disconfort. De asemenea, incalzirea la temperaturi mai scazute comparativ cu laserele ablative scade riscul de a se infecta sau de a se descarca.

O alta veste excelenta a acestei proceduri este ca nu va fi deloc dureroasa, ba mai mult vei simti doar o caldura placuta si confortabila. Aceste lucru este posibil, deoarece ULTRA FEMME 360 incalzeste in mod omogen intreaga zona tratata. In urma tratamentului, se poate observa o roseata si o umflatura usoara in zona de tratament care de obicei dispare in cateva ore.

Intreaga procedura este neinvaziva si nu necesita timp de recuperare. Puteti face tratamentul foarte usor chiar si in timpul pauzei de masa, iar apoi sa va intoarceti imediat la activitatile zilnice normale. Ai nevoie de doar 8 minute libere pentru tratementul cu ULTRA FEMME 360.

In plus pacientii care au urmat deja acest tratament, au spus ca au observat imbunatatiri dupa o singura sesiune de tratament. De obicei, rezultatele vor continua sa se imbunatateasca dupa efectuarea programului de terapie si in perioada consultatiilor.

De ce sa spui Da procedurii cu Ultra Femme 360?

  • Este Ultra rapid! Este cel mai rapid tratament cu frecventa radio, disponibil pe piata.
  • Este Ultra sigur! Exista un risc minim de infectie sau descarcare, datorita incalzirii acestuia la o temperatura mai scazuta, comparativ cu laserele ablative.
  • Este Ultra confortabil! Majoritatea pacientilor raporteaza un disconfort de la minim, pana la zero.
  • Are rezultate Ultra bune! Datorita incalzirii volumetrice de 360 de grade, tratamentul este mai rapid, mai sigur si mai confortabil.

Cum functioneaza? Ideea principal este de a ridica temperatura cu peste 40 ° C in locul tesutului tintit. Cresterea fluxului sanguin joaca un rol crucial pentru tesutul la care vrei sa ajungi. In timpul terapiei cu Ultra Femme 360, perfuzia in tesut creste semnificativ.

Suna la oricare dintre numerele de telefon 0771.227.176 sau 0753.042.234, intreaba mai multe detalii si fa-ti o programare pentru procedura de Rejuvenare Vaginala cu ULTRA FEMME 360.

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.