Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Blefaroplastia – Cand e necesara?

Blefaroplastia este o interventie chirurgicala ce are scopul de a imbunatati aspectul pleoapelor. Aceasta presupune indepartarea excesului de piele, muschi sau grasime din jurul ochilor. Blefaroplastia poate reduce sau elimina unele probleme de vedere si face ochii sa para mai tineri si mai atenti.

Pe masura cu inaintarea in varsta, pleoapele isi pierd elasticitatea iar musculatura ce le sustine, slabeste. Ca urmare, excesul de piele se aduna deasupra si sub pleoape, modificand astfel forma sprancenelor si conturul ochilor. Pe langa faptul ca va face sa aratati mai in varsta, aceasta piele din jurul ochilor va poate afecta si vederea.

Pentru a va ajuta sa decideti daca blefaroplastia este potrivita pentru dvs., aflati ce asteptari realistice puteti avea. Explorati beneficiile si riscurile pe care le presupune blefaroplastia.

Ce este blefaroplastia?

Blefaroplastia este interventia chirurgicala de corectie a pleoapelor. Aceasta procedura realizata pentru imbunatatirea aspectului fetei, poate ajuta si din punct de vedere medical. Din pacate, pleoapele superioare si uneori cele inferioare, isi pierd din fermitate. Aceasta poate fi datorita procesului de imbatranire sau chiar o afectiune ereditara. Din punct de vedere estetic, astfel de afectiuni scad atractivitatea generala a fetei si a ochilor.

blefaroplastie

Cand este necesara blefaroplastia?

In majoritatea cazurilor, se intervine asupra pleoapelor in momentul in care pacientii realizeaza modificarea aspectului fetei. De cele mai multe ori, se actioneaza inainte de a fi afectata vederea.

Inafara de ingrijirea aspectului estetic, exista si numeroase motive functionale pentru alegerea blefaroplastiei, cum ar fi:

  • Dificultatea de a purta ochelarii sau lentilele de contact
  • Aparitia iritatiei datorita pliurilor de piele din jurul ochilor
  • Discomfort la nivelul fruntii prin suprasolicitarea muschilor care tind sa tina ridicate pleoapele

Blefaroplastie la Clinica Cosmedica

Blefaroplastia realizata in Clinica Cosmedica este o procedura estetica simpla de corectie a ploapelor, fara riscuri pentru pacient, prin metoda cu celule stem proprii.

Cu siguranta va intrebati cat dureaza rezultatele unei procedure de acest gen. In majoritatea cazurilor, rezultatele sunt de lunga durata. Astfel, procedura se efectueaza o singura data. Pe masura ce procesul de imbatranire continua, fruntea se poate lasa provocand reaparitia pielii in exces la nivelul pleoapei superioare. In acest caz solutia ar fi o ascensiune a sprancenelor prin diferite procedee. Blefaroplastia inferioara este de obicei efectuata o singura data, aceasta vizand indepartarea pungilor de sub ochi.

blefaroplastie

In orice caz, daca doriti sa obtineti un aspect al fetei mai energic si odihnit, chirurgia cosmetica poate fi raspunsul. Ochii unei persoane sunt factorul principal care ne atrage atentia. Cu toate acestea, pe masura ce imbatranim, trasatura noastra cea mai captivanta se poate pierde. Asta mai ales cand aveti zile obositoare si nopti nedormite, acei ochi obositi vor tinde sa traga toata fata in jos.

Vestea buna este ca, daca v-ati saturat de aspectul obosit al chipului si doriti sa recapatati acea imagine odihnita si de impact, chirurgia cosmetica a pleoapelor este rezolvarea.

Blefaroplastia, chirurgia estetica a ploapelor, efectuata la Clinica Cosmedica, cunoscuta si sub numele de eyelift, este procedura cea mai rapida care ofera rezultatele uimitoare mult asteptate.

Pentru siguranta dvs. in obtinerea unui rezultat conform asteptarilor, nu ezitati sa ne contactati pentru stabilirea unei programari la o consultatie.

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.