Clinica de Chirurgie Estetica si Plastica
office@cosmedica.ro / 0753.042.234 / 0771.227.176

Achizitionarea aparaturii de epilare definitiva

ANUNT IMPORTANT PRIVIND REZULTATUL STUDIULUI DE PIATA REALIZAT DE CLINICA COSMEDICA PRIVIND ACHIZITIA APARATULUI DE EPILARE DEFINITIVA EXILITE – BTL

APARATUL DE EPILARE DEFINITIVA EXILITE VA FI ACHIZITIONAT

Aparatul de epilare definitiva Exilite

Aparatul de epilare definitiva Exilite

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Astazi, 30.01.2015, a avut loc prelucrarea si interpretarea tuturor datelor obtinute in urma studiului efectuat de colaboratorii nostri implicati direct in efectuarea acestuia. Conform datelor culese de fiecare in parte, am constatat interesul deosebit  al pacientilor in efectuarea tratamentelor de epilare definitiva. Prin urmare rezultatul studiului de piata este unul pozitiv motiv pentru care incepand cu luna februarie aparatul de epilare definitiva Exilite se va afla in clinica noastra.

Le multumim pe aceasta cale colaboratorilor nostri care ne-au ajutat sa realizam acest studiu de piata si nu in ultimul rand le multumim tuturor celor care s-au inscris pe liste pentru a urma unul sau mai multe tratamente de epilare definitiva. Incepand de luni, 02.02.2015, reprezentantii clinicii vor contacta pentru programare fiecare pacient doritor in a urma tratamentul de epilare definitiva.

 

Epilare definitiva axilara cu aparatul Exilite

Epilare definitiva axilara cu aparatul Exilite

10 Comentarii
 1. Buna, pentru epilat definitiv înghinal, e posibil sa creasca p?rul in totalitate? Aproximativ cam de cate sedinte ai nevoie pentru un epilat definiv înghinal?
  Multumesc

  • Buna ziua dna Ioana,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   In cadrul procedeului nostru de epilare definitiva cu laser IPL, va oferim un pachet de 6 sedinte (5 + 1 gratuita). In general, daca vorbim de o pilozitate normal dezvoltata, acest calup de sedinte ar trebui sa fie suficiente. Exista multe persoane care au anumite probleme hormonale sau la care pilozitatea este foarte deasa siradacina firului foarte groasa datorita felului cum au epilat in trecut. Acestea e posibil sa aiba nevoie de inca unele sedinte in plus. E foarte greu sa va dati seama pana nu faceti aceste sedinte sa evaluati situatia. Ulterior, pe viitor, veti avea nevoie doar de sedinte foarte rare de completare pentru intretinere.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

   Multumim

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   Baia Mare
   +40-753042234

 2. Cat timp garantati efectul epilarii definitive axilare?

  • Buna ziua dna Monica,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Pentru inceput, daca sunteti din apropiere, va recomand sa va faceti o programare pentru consultatie, in cadrul careia vom putea estima tipul pilozitatii dvs, pentru a putea vedea daca va incadrati in cele 6 sedinte oferite de noi.

   In principiu o pilozitate normala, care nu este refractara la intensitatea undelor laser pe care le veti suporta, trebuie sa dispara dupa cele 6 sedinte. Asa cum ati putut citi la noi pe site, sau pe alte site-uri, epilarea trebuie completata in anii care urmeaza. Aceste sedinte de completare sunt putine si foarte rare, pentru a putea mentine efectul.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

   Dr. Mihai Chertif
   Clinica Cosmedica
   office@cosmedica.ro
   +40-753042234

 3. buna..am o grava problema cu gleznele . forte evident osul maleol (daca nu gresesc) si a si dori sa stiu daca se poate opera ..si degetele urate si lungi daca se pot scurta .daca se poate face ceva pentru a capata un aspect cat mai decent….eu sper sa ma puteti ajuta sau ma puteti indruma cine ma poate ajuta..va multumesc

  • Buna ziua dna Ioana,

   Multumim pentru interesul legat de serviciile noastre.

   Solicitarea dvs nu se potriveste acestei sectiuni a site-ului, dar vom anunta unul dintre medici si veti fi contactata in situatia in care va putem fi de folos.

   Multumim

   Clinica Cosmedica

 4. cat costa epilarea definitiva?

  • Buna ziua,

   Depinde foarte mult ce zona/zone doriti. In plus, daca e sa doriti mai multe zone se poate stabili un pachet cu discount.

   Dr. Mihai Chertif

 5. Esista vrun tratament sa iti dispara parul de PE corp pentru totdeauna?

  • Buna ziua,

   Nu, nu exista nici un tratament pentru a face sa nu mai creasca par niciodata. Acest proces este unul natural, normal atata vreme cat avem hormoni care stimuleaza cresterea si dezvoltarea firelor de par.

Lasati un Comentariu

Date de contact

Str. G. Cosbuc nr. 52 Baia Mare Maramures 430032 Romania
Telefon: 0262.219.521
Fax: 0262.219.521
Website: www.cosmedica.ro
Email: office@cosmedica.ro

Despre Cosmedica

Scopul chirurgiei plastice si cosmetice este realizarea dorintelor estetice ale pacientului. Chirurgul plastic are rolul unui sculptor care incearca sa transforme prin operatii estetice acele dorinte in realitate cu mainile, minte si inima sa.